2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896717 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetserdar

Gökhan Töre şu an itibari ile iyi oynamayabilir, futbolda çıkışlar varken inişlerde vardır.
Söylemeye çalıştığım şey şu; şahsi kanaatimce, beşiktaş şu anda tarihinin en iyi futbol oynayan 11'i ile sahada.
Bu takımda da gün itibari ile yıldız niteliği taşıyan, fark yaratan  5 oyuncu var ; gomez, quaresma, sosa, oğuzhan ve gökhan töre (Tolgay' da futbola döndüğünde 6. yıldızdır.) . Gomez, Quaresma ve sosa artık son demlerinde, töre ve oğuzhan'da Dünya çapında yıldız adaylarıdır ki Oğuzhan,  veli ve tolgay geliyor diye mevkiisini değiştirmezse  töreden de bir adım öndedir.
Yunus emre; Gökhanı satan şampiyonluğu satmaz belki, bu sene o sene ve  biz bu ligi bizim üstümüze abartılı oyunlar oynanmaz ise her türlü alırız Allahın izni ile. Ama seneye şampiyonlar liginde bir değil birkaç seviye üstteki rakiplere karşı yeni kurulmuş, daha uyum sorununu bile aşamamış bir takımla mı mücadele edeceğiz. Akıl kârımı bu, adamlarda dünya yıldızları varken sende de olacak, olmak zorunda. O nedenle bu sene yıldız satışına karşıyım.
Seninde anlayamadığın şey bu galiba.
''Sahadaki diger 10 adama hic mi sayginiz yok ! '' hayt, huyt....laf cambazlığı yapıyorsun ya, yapma,  gerek yok. Birde kendi fikrin varsa söyle, Necmi Abinin iletisinin altından yürüme, oda basit oluyor. :) Onada gerek yok.
 Bu arada, Gökhan geçen seneki ingiliz kulüplerine karşı gösterdiği arka arkaya performanslarla, bu yaz milli takım oyuncusu olması hasebiyle seneyede Şampiyonlar ligine direk katılacak olmamız nedeniyle her zaman ve her türlü paraya dönüşür. Canını sıkma bu konuda. Relaxxxxx...
Muslera, Sneijder ve Drogba ligimizi domine ettiler. Kötü bir kadronun omurgası oldular. Omurgası olmayan bir takımla ne kadar yol alabilirsin ki.
Disiplinli futbol çok para etseydi alman takımları her sene şampiyonlar ligini, uefa kupasını domine ederlerdi. Ama edemiyorlar.
Demek ki yıldız oyuncun yoksa herşey biryere kadar.
Ligimizede yıldız oyuncular, ederinden çok daha fazla para vermezsen gelmiyor, buda bir gerçek
Yıldızlarına yıldız muamelesi yapacaksın, ona ihtiyacımız olduğunu hissettireceksin, Töre ve quaresma oynadımı onları  durdurabilecek dünyada çok fazla defns oyunucusu olduğunu zannetmiyorum. Oynattırmakta yönetimin sorunu,  teknik ekibinin sorunu, dolayısı ile taraftar olan benim senin sorunun.

Yönetimin futbolcu-para- potansiyel analizi  noktasında belirli bir noktaya geldiğini düşünüyorum. Artık ciddi bir tecrübe sahibi, belli bir çevre edinmişlikleri var. Allahın izniyle gelecek parlak. Her sene hatalar azalıyor, artık aynı hata tekrarlanmıyor.

Necmi abi;
Gökhan Töreye olan antipatini uzun zamandır takip ediyorum. Kızdığın şeyler var ve eldeki verilere göre haklısın ama belki  bilmediğimiz perde arkası hikayelerde olabilir. Bazen madalyonun iki yüzünü göremeyince taraftarlığımız ağır basıyor ve haksızlık yapabiliyoruz.
Asıl mesele şu ki, Töre oynadı mı sahada gerçekten büyüyor, esiyor, gürlüyor. Kadromuzda bu nitelikte farklı oyuncu olmasının, karşı takımın sana karşı önlem alamaması noktasında,  takım değerinin artması  adına çok önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.
Bu nitelikte oyuncuların, bu sene değil belki  ama seneye kesinlikle elimizde olması gereken büyük bir silah olduğu kanaatindeyim.
Ben geçen sene Atiba'ya daha az bir ücrete imza attırabilmek adına hoş olmayan bir muamele yaptığımızı, küstürdüğümüzü , kendisini değersiz hissettirdiğimizi düşünüyorum ve bu konuda onu bazen suçlasakta olayı böyle görüyorum. Sadece para için oynayacak tiynette birisi olsa futbolunu ligin ikinci yarısı yada bir sonraki seneye oynar ve sözleşmesini uzattırırdı. Kurnazca yaklaşmadı olaya duygusal yaklaştı. Kanaatimce meselesi değer görmekti ve bizim yönetim bunu görmedi. Bence suç birazda yönetimde idi.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 01:37:22 ahmetserdar ]

Çevrimdışı Blacking

Bir kaç öneri

http://www.transfermarkt.com.tr/nico-lopez/leistungsdaten/spieler/185593/plus/0?saison=2013

http://www.transfermarkt.com.tr/diego-polenta/profil/spieler/78506 (kartı cebinde gezer)

http://www.transfermarkt.com.tr/nahitan-nandez/profil/spieler/315063

Nico lopéz fena değil aslında udinese'den biliyorum alexis sanchez gibi olabilirdi bu çocuk ama isteneni veremedi bir türlü bu tarz yetenekli patlama yapamamış 2-3 ismi bulup almak lazım tıpkı aras transferi gibi porto tarzı güzel paralar kazanabilir onlar kadar yüksek olmasada gökhan keskin umarım bu tarz isimlerle ilgili çalışmalar yapıyordur.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı sallapati

Adam avukatını gönderip beni satın ben gitmek istiyorum derse ne yapacaksın geçen senenin son beş haftası ve ilk yarı boyunca bir iki maç dışında ne verim aldında güvenip tutacaksın apar topar Quaresma boşunamı alındı. Evet çıplak gözle izliyoruz ve nasıl isteksiz olduğunu ayağına gelen topların %90 ını nasıl kaptırdığını ruhsuz şekilde sahada dolaştığını görüyoruz bu oyuncu geçen sene on defa ihtar göndermiş kulübe bu konuda sözüm yok elbette alacağı varsa almak hakkıdır amahiç kimse gecikmiş bir ödemeden sonra valizini toplayıp gitmeyeceğine garanti edemez. Töre müşterisi çıktığında satılmalı ondan bize gelecek en iyi hayır bu olur. Ben bir şeyden eminim onun bu kadar kalmasını isteyen kimseler kesinlikle canlı izlemiyordur. çünkü biliyorumki canlı izleyen hiç kimse kalsın demiyor. Size tavsiyem maçlarda iyi izleyin verilen pasları kaptırdığı topları nasıl kaptırıyor geçen sene deli dana gibi koşan bir oyuncuyu izleyin bakın ne kadar koşuyor sahada satmazsak ciddi zarar edeceğiz.
Ederini buluyorsa gider. Ama oğuzhanın gitmesini istemem o bizim uzun yıllar takımın beyni olur. Beşiktaş onu sattığında çok şeyi kaybeder. Şu an verdiğinden değil verdiği çok fazla şey yok ama gelecekte verecek çok şeyi var. hemen itiraz etmeyin elbette şu anda çok katkısı var ama emin olun vermesi gerekenin yarısı bile değil daha

:claps: :claps:
%100 katılıyorum @Necmi  abi

Çevrimiçi Necmi

Gökhan Töre şu an itibari ile iyi oynamayabilir, futbolda çıkışlar varken inişlerde vardır.
Söylemeye çalıştığım şey şu; şahsi kanaatimce, beşiktaş şu anda tarihinin en iyi futbol oynayan 11'i ile sahada.
Bu takımda da gün itibari ile yıldız niteliği taşıyan, fark yaratan  5 oyuncu var ; gomez, quaresma, sosa, oğuzhan ve gökhan töre (Tolgay' da futbola döndüğünde 6. yıldızdır.) . Gomez, Quaresma ve sosa artık son demlerinde, töre ve oğuzhan'da Dünya çapında yıldız adaylarıdır ki Oğuzhan,  veli ve tolgay geliyor diye mevkiisini değiştirmezse  töreden de bir adım öndedir.
Yunus emre; Gökhanı satan şampiyonluğu satmaz belki, bu sene o sene ve  biz bu ligi bizim üstümüze abartılı oyunlar oynanmaz ise her türlü alırız Allahın izni ile. Ama seneye şampiyonlar liginde bir değil birkaç seviye üstteki rakiplere karşı yeni kurulmuş, daha uyum sorununu bile aşamamış bir takımla mı mücadele edeceğiz. Akıl kârımı bu, adamlarda dünya yıldızları varken sende de olacak, olmak zorunda. O nedenle bu sene yıldız satışına karşıyım.
Seninde anlayamadığın şey bu galiba.
''Sahadaki diger 10 adama hic mi sayginiz yok ! '' hayt, huyt....laf cambazlığı yapıyorsun ya, yapma,  gerek yok. Birde kendi fikrin varsa söyle, Necmi Abinin iletisinin altından yürüme, oda basit oluyor. :) Onada gerek yok.
 Bu arada, Gökhan geçen seneki ingiliz kulüplerine karşı gösterdiği arka arkaya performanslarla, bu yaz milli takım oyuncusu olması hasebiyle seneyede Şampiyonlar ligine direk katılacak olmamız nedeniyle her zaman ve her türlü paraya dönüşür. Canını sıkma bu konuda. Relaxxxxx...
Muslera, Sneijder ve Drogba ligimizi domine ettiler. Kötü bir kadronun omurgası oldular. Omurgası olmayan bir takımla ne kadar yol alabilirsin ki.
Disiplinli futbol çok para etseydi alman takımları her sene şampiyonlar ligini, uefa kupasını domine ederlerdi. Ama edemiyorlar.
Demek ki yıldız oyuncun yoksa herşey biryere kadar.
Ligimizede yıldız oyuncular, ederinden çok daha fazla para vermezsen gelmiyor, buda bir gerçek
Yıldızlarına yıldız muamelesi yapacaksın, ona ihtiyacımız olduğunu hissettireceksin, Töre ve quaresma oynadımı onları  durdurabilecek dünyada çok fazla defns oyunucusu olduğunu zannetmiyorum. Oynattırmakta yönetimin sorunu,  teknik ekibinin sorunu, dolayısı ile taraftar olan benim senin sorunun.

Yönetimin futbolcu-para- potansiyel analizi  noktasında belirli bir noktaya geldiğini düşünüyorum. Artık ciddi bir tecrübe sahibi, belli bir çevre edinmişlikleri var. Allahın izniyle gelecek parlak. Her sene hatalar azalıyor, artık aynı hata tekrarlanmıyor.

Necmi abi;
Gökhan Töreye olan antipatini uzun zamandır takip ediyorum. Kızdığın şeyler var ve eldeki verilere göre haklısın ama belki  bilmediğimiz perde arkası hikayelerde olabilir. Bazen madalyonun iki yüzünü göremeyince taraftarlığımız ağır basıyor ve haksızlık yapabiliyoruz.
Asıl mesele şu ki, Töre oynadı mı sahada gerçekten büyüyor, esiyor, gürlüyor. Kadromuzda bu nitelikte farklı oyuncu olmasının, karşı takımın sana karşı önlem alamaması noktasında,  takım değerinin artması  adına çok önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.
Bu nitelikte oyuncuların, bu sene değil belki  ama seneye kesinlikle elimizde olması gereken büyük bir silah olduğu kanaatindeyim.
Ben geçen sene Atiba'ya daha az bir ücrete imza attırabilmek adına hoş olmayan bir muamele yaptığımızı, küstürdüğümüzü , kendisini değersiz hissettirdiğimizi düşünüyorum ve bu konuda onu bazen suçlasakta olayı böyle görüyorum. Sadece para için oynayacak tiynette birisi olsa futbolunu ligin ikinci yarısı yada bir sonraki seneye oynar ve sözleşmesini uzattırırdı. Kurnazca yaklaşmadı olaya duygusal yaklaştı. Kanaatimce meselesi değer görmekti ve bizim yönetim bunu görmedi. Bence suç birazda yönetimde idi.

Bu yazdığın yazıdan Töreyi bir kez bile canlı seyretmediğini düşünüyorum.
ben onun hakkında çok şey söylerimde giydiği Beşiktaş forması bunu engelliyor.
onu bir dakika bile bu takımda görmek istemiyorum bu dünyanın en iyi oyuncusu olsa bile değişmez.
Derdim kalitesiyle ilgili değil. İyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Burada söylüyorum tut elinde satma
eğer parası ödemedi diye serbest kalma şansınıda vermezsek sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala gider
bir başka takıma imza atar sende avucunu yalarsın aynı fernandes gibi arkasından bakarsın
ben geçen sene ankarada onun sahada oynamadığını gördüm takımı on kişi bıraktı eli belinde dolandı.
sonrada zaten sakatım diye sahaya çıkmadı takım lider şampiyonluğa gidiyorsun beş kuruş almasan bile o şampiyonluğun
hatırına çıkar savaşırsın. takım şampiyonluk mücadelesi veriyor adam gün ışıldarken bardan çıkıyor.
herkes fit durumdayken ilk yarı bitti adam duba gibi kilolu koşamıyor nesini tutacaksın bu adamın
bas bas bağırıyor ben bu takımda oynamak istemiyorum diye. neymiş onu satan şampiyonluğu satarmış aslında
tam tersi yönetim ona güvenip yola çıksaydı şampiyonluğu satmış olurdu.
Hiç bekleniyormuydu yazın kanat oyuncusu alınacağı hemde sağ kanata yönetim Quaresmayı aldıysa
bunun altında nedenler yatıyor. Her kes olcay derken ne dedik Törenin yerine alındı.
Umarım ikinci yarı silkelenirde gerçekten takıma güç katar.
Atibaya gelince geçen sene bas bas bağırdık takımın en önemli oyuncusu diye bu sene performans göstermediki
geçen senede çok iyiydi ama futbolu çok iyi bilen arkadaşlar Beşiktaşın bütün yükünü çeken Atiba Olcay Veli gibi
adamları çöpe atmaya çok meraklı @ahmetserdar geçen sene avrupada oynadığımız tüm maçların en iyi oyuncusu Atiba ve Olcaydı.

Çevrimdışı Deniz

Veli konusunda ciddi birseyler yapilmazsa araya gidecek.
Ciddi bir sakatlik atlatti ,eski fizigini bulmasi kolay değil ama su an gelmesi gereken noktadan cok uzakta.

Tolgay gibi bireysel bir profesyonel ile anlasip bunu yakalamali.aksi halde sezon sonuna kadar belli bir form grafigi cizemezse takimdan yollanma durumu var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı canU

Töre bizde 1-2 sene daha kalıp 1-2 kupa kaldırıp öyle gitmelidir gidecekse. 1.2 milyar borç olmuş 17ye satsak 51 milyon tl gelir yapar bu borç içinde nedir ki. Bu borç ve sıkıntılar başarıyla şampiyonlukla kupalarla aşılır. Onun için de iyi topçu yıldızın da olacak. Sen yıldızı 17ye satıp çok şey kaybedebilirsin. 1-2 sene kalır kupalar gelir başarın olur ondan sonra 25 yaşına gelince gene en kötü 17ye satarsın.

Hemen yollamaya yer arıyoruz değerini bulunca satalım da önce bir başarı getirsin öyle satalım.

Çevrimdışı kartalizm

İzlemedim. Fakat hakkında olumlu şeyler duydum. @kartalizm
birazını bizde duyabilir miyiz :D
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı kartalizm

türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimiçi Samet Demir

Töre bizde 1-2 sene daha kalıp 1-2 kupa kaldırıp öyle gitmelidir gidecekse. 1.2 milyar borç olmuş 17ye satsak 51 milyon tl gelir yapar bu borç içinde nedir ki. Bu borç ve sıkıntılar başarıyla şampiyonlukla kupalarla aşılır. Onun için de iyi topçu yıldızın da olacak. Sen yıldızı 17ye satıp çok şey kaybedebilirsin. 1-2 sene kalır kupalar gelir başarın olur ondan sonra 25 yaşına gelince gene en kötü 17ye satarsın.

Hemen yollamaya yer arıyoruz değerini bulunca satalım da önce bir başarı getirsin öyle satalım.
Çok yanlış düşünce toreyi kaca aldın 4,5 (yanlış hatirlamiyorsam) uzerine 10-13 mil. kar edecek şekilde satabiliyorsan sezon sonu düşünmeyip satacaksın tabi yerini daha ucuz ve aynı kalitede adam alarak. Misal toreyi 17 ye satip 7 ye p.sisto gibi adam alırsan hem kar edip hemde kalitenin bozmamış olursun. Çünkü senin dediğin gibi yaparsak ffp yüzünden ayni adamlarla devam edersin. Buda başarı getirmez çünkü alt yapımız iyi degil. Bu konuda yazılacak çok şey var aslında....

İşin özü planlaman iyi olursa satarak hem para kazanır hemde başarıyı yakalarsın...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

http://www.transfermarkt.com.tr/andres-cubas/profil/spieler/323872

Bu adami tanıyan bilen var mi acaba ?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Turco

http://www.transfermarkt.com.tr/andres-cubas/profil/spieler/323872

Bu adami tanıyan bilen var mi acaba ?

Ben varım.

Gary Medel'i bilirsin Sevilla'da oynuyor. Onun tıpkısının aynısı işte yalnız yine Boca'dan partneri olan Cesar Meli bu arkadaştan bir gömlek daha üstün. Pitbull gibiler bunların yanında Veli, Maldonado kalır.

Çevrimdışı onurturan

herkese günaydin..

Çevrimdışı onurturan

necmi abiye katiliyorum gokhani da gecn sene son 4 haftadan beri bir turlu affedemiyorum..

Ayrica adam bizi istemiyor zaten.. Ayrica ona kimsenin 17m€ vereceğini tahmin etmiyorum..

Ayrica elindeki deger bir futbolcuysa ve surekli kilo aliyorsa bi cozum bulman gerek ..

Töre yazan formam var cok seviyorum adami ama  bu sartlarda 17 milyona satabilirsek once  :pray: sonra  :ishock:

Çevrimiçi Samet Demir

Ben varım.

Gary Medel'i bilirsin Sevilla'da oynuyor. Onun tıpkısının aynısı işte yalnız yine Boca'dan partneri olan Cesar Meli bu arkadaştan bir gömlek daha üstün. Pitbull gibiler bunların yanında Veli, Maldonado kalır.
Top kaptiktan sonra ileriye attığı ilk toplar ve topu basit bir şekilde rakip ayağından almasi hoşuma gitti. P. Degeri de 1,5 mil. Euro

Çevrimdışı brkntcnr

Öncelikle hepinize günaydın. Töre buraya gelmeden önce hiçti resmi müsabakalarda golü bile yoktu. Aradan 2 sene geçti ve Töre şuanki haline geldi. Takımın kilit oyuncularından biri oldu ve konuşulan paralar ortada. Şimdi büyük ihtimalle sezon sonu gidecek.
Bunları anlatmamın sebebi şu: Töre geldiğinde bi oluşuma dahil oldu ve 2 senelik bi süreye sahipti. Fakat şuanda takımın böyle bir süresi yok. Yani Aras'ı alalım 2 sene bekleriz sonra satarız diye düşünüyorsa yönetim 15m € kar edecek diye 2 sene şampiyonluğu, şampiyonlar ligine gitmekten gelecek gelirleri bırakmış olur. Yani demem o ki Töre evet bu takım için kilit bir isim. Fakat burası profesyonel bir kulüp ve değerini bulan herkes satılabilir. Ben Töre kesinlikle satılsın veya kesinlikle satılmasın demiyorum. Nasıl ki bu sene Ba giderken çok korkuyorduk sonra yerine Gomez geldi Ba yı unuttuk. Gomez gelir gelmez Ba katkısı verdi. Yani Töre yerine onu unutturacak gelir gelmez Töre kadar iş yapacak bir isim alınırsa hiçbir sorun yok. Fakat Aras oynatılır da 1-2 sene de onu beklersek işte o zaman Töre yi satmanın hiçbir kârlı tarafı kalmaz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı o2bucak

Bence Aras Töre'nin boşluğunu dolduramaz (Aras'ın maçlarını hiç izlemedim) Töre-Olcay-Oğuzhan üçlüsü kim ne derse desin beşiktaş'ın hücüm hattının temeli bir ayak bozulursa bu denge gider.

Defans'a aldığımız Alexis Delgado için forumda Tank kadar yavaş vs. yorumlar okudum bir kaç spor sayfasında ise hızlı agresif diyorlar.

Bu Aras Özbiliz'in ve Alexis Delgado'nun maçlarını izlemiş birisi bunlar hakkında görüşlerini sunabilir mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence Aras Töre'nin boşluğunu dolduramaz (Aras'ın maçlarını hiç izlemedim) Töre-Olcay-Oğuzhan üçlüsü kim ne derse desin beşiktaş'ın hücüm hattının temeli bir ayak bozulursa bu denge gider.

Defans'a aldığımız Alexis Delgado için forumda Tank kadar yavaş vs. yorumlar okudum bir kaç spor sayfasında ise hızlı agresif diyorlar.

Bu Aras Özbiliz'in ve Alexis Delgado'nun maçlarını izlemiş birisi bunlar hakkında görüşlerini sunabilir mi?
Aras Form tutarsa Toreyi aratmaz , Ajaxta harika performansi vardi 2014 yilinda capraz bag sakatligi yasadi ve uzun sure futboldan uzak kaldi , Eski performansina henuz ulasabilmis degil bu nedenle zaten yönetim Arasi alir almaz Vallecanoya kiraladi..

Bu yatırım transferi buyuk ihtimalle Tore satilacak , Yönetimde Arasi bu sezon alip Yedek kulubesinde oturtmak yerine Alip kiraladi , Ispanya Arasin yeteneklerini rahatlikla sergileyebilecegi bir lig

Alexis Delgadoya kimse TANK gibi demedi burada ben hatırlamıyorum , Güçlü , Agresif hava topunda iyi bir oyuncu ama Hiz konusuna gelirsek Rhodolfodan daha hizli Ersanla ayni diyebiliriz

@atalay Alexis Delgado ile ilgili genis bir analiz yapmisti Haber sitesine girip okuyabilirsiniz...
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 10:27:54 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı o2bucak

Aras Form tutarsa Toreyi aratmaz , Ajaxta harika performansi vardi 2014 yilinda capraz bag sakatligi yasadi ve uzun sure futboldan uzak kaldi , Eski performansina henuz ulasabilmis degil bu nedenle zaten yönetim Arasi alir almaz Vallecanoya kiraladi..

Bu yatırım transferi buyuk ihtimalle Tore satilacak , Yönetimde Arasi bu sezon alip Yedek kulubesinde oturtmak yerine Alip kiraladi , Ispanya Arasin yeteneklerini rahatlikla sergileyebilecegi bir lig

Alexis Delgadoya kimse TANK gibi demedi burada ben hatırlamıyorum , Güçlü , Agresif hava topunda iyi bir oyuncu ama Hiz konusuna gelirsek Rhodolfodan daha hizli Ersanla ayni diyebiliriz

@atalay Alexis Delgado ile ilgili genis bir analiz yapmisti Haber sitesine girip okuyabilirsiniz...

sağol bilgilendirme için.

sağol bilgilendirme için.
Ne demek her zaman

Ekleme yaptim ama gormemissiniz bir daha yazayim Alaexis delgado tam bir joker , Stoperin yaninda Sag ve solbekte de oynayabiliyor buyuk ihtimalle bu yuzden transfer edildi

Necmi abi on liberodada oynayabildigini soyledi dun..

Guclu , Sert , Temas oyunlarindan kacinmayan ayni zamnda da Kart cebinde gezen bir oyuncu
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 10:29:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Çağrı bir ara tank gibi ağır ifadesini kullanmıştı ancak transfer resmiyete doğru gidince inceledim son bir kaç maçını ancak hız konusundaki tank kadar ağır cümlemi geri alıyorum eski hızında olmasa da tank gibi ağır değilmiş gibisinden bir ifade kullandı.

oyuncunun tam bir idman delisi olduğu çalışkan bir oyuncu olduğu yorumları da yapılıyor. son 4 maç sakatlığı nedeni ile oynamamış sakatlığı geçmiş antrenmanlara çıkıyormuş hatta transferi resmiyet kazanınca hocası idmana çıkmayabilirsin demesine rağmen oyuncu idmana çıkmış.

ben böyle agresif oyuncuları her zaman sevmişimdir. özellikle stoperlerin agresif olması gerektiğine inanırım. forvetler bilecekki karşısında bir kasap var ona göre adama uzak duracak çalım atarken geniş alacak tekme yeme korkusu ile ve geniş alması neticesinde vuruş açısını kaybedecek vsvsvs ben böyle düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Aras şuan Töre'nin yerini dolduramaz belki 1 sene sonra. Ancak 1 sene de onun için bekleyemeyiz. İnşallah Aras çok çok iyi oynar Töre'yi unutturur da 17 m ye sattığımız Töre'nin yerini 1,5 m ye aldığımız Aras'la doldurmuş böylece efsanevi iş yapmış oluruz. Ama bence imkansız.

Çağrı bir ara tank gibi ağır ifadesini kullanmıştı ancak transfer resmiyete doğru gidince inceledim son bir kaç maçını ancak hız konusundaki tank kadar ağır cümlemi geri alıyorum eski hızında olmasa da tank gibi ağır değilmiş gibisinden bir ifade kullandı.

oyuncunun tam bir idman delisi olduğu çalışkan bir oyuncu olduğu yorumları da yapılıyor. son 4 maç sakatlığı nedeni ile oynamamış sakatlığı geçmiş antrenmanlara çıkıyormuş hatta transferi resmiyet kazanınca hocası idmana çıkmayabilirsin demesine rağmen oyuncu idmana çıkmış.

ben böyle agresif oyuncuları her zaman sevmişimdir. özellikle stoperlerin agresif olması gerektiğine inanırım. forvetler bilecekki karşısında bir kasap var ona göre adama uzak duracak çalım atarken geniş alacak tekme yeme korkusu ile ve geniş alması neticesinde vuruş açısını kaybedecek vsvsvs ben böyle düşünüyorum...
Agresif ve Hirsli oyunculara benimde zaafim var , Boykoyu Ospinaya tercih etmemin nedeni de bu zaten

Alexis zaten cok sert oynayan bir oyuncu ama burasi Turkiye Ispanyadaki gibi oynarsa cok kirmizi kart görür burada daha dikkatli olmasi lazim karti cebinde gezen bir oyuncu , Gecen bir arkadas yazmisti 9 Faul yapip 7 sari kart almis bu cok tehlikeli bir istatistik

Ama sert ve Guclu olmasi bir defans oyuncusu icin buyuk avantaj , Taraftarinda sevecegini düşünüyorum.

Temas oyunlarindan kacinmayan iyi markaj yapan bir oyuncu ayni zamanda
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 11:15:14 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Aras şuan Töre'nin yerini dolduramaz belki 1 sene sonra. Ancak 1 sene de onun için bekleyemeyiz. İnşallah Aras çok çok iyi oynar Töre'yi unutturur da 17 m ye sattığımız Töre'nin yerini 1,5 m ye aldığımız Aras'la doldurmuş böylece efsanevi iş yapmış oluruz. Ama bence imkansız.

Aras şuan Töre'nin yerini dolduramaz dien arkadaşlar hep hayallerindeki ve zirvedeki Töre ile mukayese ediyorlar ama atladığınız bir şey var Töre İzlanda maçında gördüğü kırmızı karttan bu yana bildiğin dökülüyor. üstüne üstlük durumu düzeltmek için de gayretli değil kilo almaya ve gece gezmelerine durmaksızın devam ediyor maalesef.

geçenlerde bir röportajı çıktı hatta Güntekin Onay falan ben daha önce hiç röportajını hatırlamıyorum sanırım Türkiyedeki ilk röportajı gibi bir yorum yapmıştı orada çok tehlikeli bir cümle kurdu. " Allah vergisi büyük yeteneklerim var saha içinde yapamayacağım şey yok her an her maçı çevirebilirim" tarzında bir cümle kurdu. işte tehlike de burada başlıyor ne zamanki "ben oldum" dediğin an geriye doğru gitmeye başlarsın. Bknz. Gökhan Törenin hali...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Aras şuan Töre'nin yerini dolduramaz dien arkadaşlar hep hayallerindeki ve zirvedeki Töre ile mukayese ediyorlar ama atladığınız bir şey var Töre İzlanda maçında gördüğü kırmızı karttan bu yana bildiğin dökülüyor. üstüne üstlük durumu düzeltmek için de gayretli değil kilo almaya ve gece gezmelerine durmaksızın devam ediyor maalesef.

geçenlerde bir röportajı çıktı hatta Güntekin Onay falan ben daha önce hiç röportajını hatırlamıyorum sanırım Türkiyedeki ilk röportajı gibi bir yorum yapmıştı orada çok tehlikeli bir cümle kurdu. " Allah vergisi büyük yeteneklerim var saha içinde yapamayacağım şey yok her an her maçı çevirebilirim" tarzında bir cümle kurdu. işte tehlike de burada başlıyor ne zamanki "ben oldum" dediğin an geriye doğru gitmeye başlarsın. Bknz. Gökhan Törenin hali...
+1903 :claps: :claps:

Çevrimdışı LuceGel

Aras ile Gökhan aynı tür oyuncular değil gökhan tüm sahayı kullanabilen güçlü olduğunda defansına gelen oyun kuran bir oyuncu Aras hızlı çabuk şut tehdidi olan kanat forvet Olcayın yerine kullanırız formunu bulursa.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...