2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896995 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Gökhan töreye yapılan çöp muamelesini çok abartılı buluyorum yazın gidecek herkes rahatlayacak milli maçtaki kırmızıdan sonra toparlayamadı ama 2 derbi kazandırdı neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz ve acaba biraz toplar şampiyonluk yolunda etki edermi diye ümit ediyoruz,neticede formsuz olduğunu herkes görüyor. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

abi bizim hakemler çok kart çıkarıyorlar o sıkıntı olmazsa gerisi önemsiz melo gibi adam kırmızı görmedi düzgün hakemler olsa ortalama 8 tane filan kırmızı görmeliydi

melo futbol oyun kuralları içerisinde oynamıyordu bildiğin kick-boks yapıyor cinconlu olduğu için yırtıyordu. bu adam topa sert aksi olsaydı ispanyada da çok kırmızısı olurdu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deniz

İsmaile Önerilecek kontrat  1+1+1+1 olmalı , ne kadar etkili oynarsa o kadar kontrat bu kulüp bu ismail , mustafa , ersan , veli  en zor günlerde kucak açtı sahip çıktı ne kadar fedakarlık yapılıyorsa yapmaları gerekir ücret bareminin en alt ücretlerinde oynamalılar.
Bugün dünya yıldızlarına 4+1 kontrat önerilmiyor biz bu 4 senelik kontratları hangi akla hizmet yapıyoruz.
pektemeke yaptık sonuç ortada.20 milyon lira çöpe gitti resmen.

Dediğin gibi 1+1+1 şeklinde kontratlar yapacaksın beğenmiyorsa gidecek beğeniyorsa her sene kontratı almak için elinden geleni verecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım seneye Spartak'ın kapısını bu kez Quincy Promes için çalarız. Sağ-Sol kanat forvet ve forvet de oynayabiliyor sağlam oyuncudur. Elimize iyi paralar geçecek belli ki Promes,Ziyech,Dede,Willems paketi yapmak lazım. Ersan'ı gönder Dede'yi al. Rhodolfo-Dede enfes olur. Ozi'yi gönder Ziyech ve Willems'i al. Hem Ozi'nin yeri dolar hem sol bek sorunumuz ebediyen ortadan kalkar. Töre gönder Promes'i al kanat forvet eksikliği ortadan kalksın ayrıca Pektemek'i de şutlayıp maaşından kurtulmuş oluruz. Çünkü Promes yeri geldiğinde bu takımın direk forveti de olabilir. Sosa ve Kerim'de satılacaktır muhtemelen.

Seneye inşallah şöyle bir kadro kurabiliriz.

Boyko - Beck - Rhodolfo - Dede - Jetro Willems - Tolgay - Btb - Ziyech - Promes - Aras - Gomez

Yedekler : Tolga - Alexis - İsmail - Atiba - Veli - Olcay - Quaresma - Kerim - Cenk

Çevrimdışı Tolga

Hiçbir yerde bulamadım öyle birşey.O zaman Mersin maçını 3 şubat çarşambaya aldırmak gerek 7 şubat pazar içerde Anteple oynuyoruz.14 pazar başakşehir 22 pazartesi gençler deplasman 29 pazartesi fener deplasman muhtemel ertelenecek Ts maçı içinde en uygun 18 şubat perşembe görünüyor.
TFF'nin sitesinden fikstürü indirdim yani oradan baktım.

Ayrıca şunu bir kez daha yazayım eğer kupa da Çeyrek Final'e kadar çıkarsak Mersin maçı en erken 17-18 Şubat'ta oynanır yani Avrupa Maçları'nın oynanacağı hafta.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 'TaNeR'

şu andaki töre nin yerini kerim bile doldurur. Fernandesdede böyle konuştunuz
nesini anlamaya çalışmıyorsunuz anlamıyorum adam oynamıyor oynamak istemiyor takımdan gitmek istiyor
göndermezsen bu sefer bedava gidecek.geçen sene takıma ihanet etti ve hala ihanete devam ediyor.
seyretmiyormusunuz oynadığı maçları beğenmediğiniz Pektemeği on defa töreye tercih ederim zaten
söylendiğine göre satıldığı falan yok. adama verdiği her pas rakip atağı olarak geri dönüyor. Bu şekilde ikinci devrede devam etsin
seneye ona 5 veren bile çıkmaz başkalarını bilmem ama ben gidecek diye sallamıyorum geçen seneden beri bir an önce satılsın diyorum.
o adama beş dakika forma giydirmek kerime olcaya hatta quaresmaya büyük haksızlıktır. Değerini ederini kaybetmesin diye
sahada tutmaya çalışıyorlar ama bu kafayla giderse ikinci yarı zor forma görür. Şampiyonluk onun değerini korumaktan çok daha
önemli zaten bakalım Terim onu çağıracakmı çağırsada oynatacakmı satılırsa çağırırda Beşiktaştayken zaten zor çağırıyor.
şimdi çağırmaması içinde elinde haklı neden var. Gomez bile milli takıma seçilebilmek için sahada kalmaya uğraşırken
adam sahada kalmamak için elinden geleni yapıyor.

"geçen sene takıma ihanet etti ve hala ihanete devam ediyor."

Bunlar yersiz ağır hakarettir benim kanımca. İhanet eden adam 2 derbi kazandırıyor.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen sene takıma ihanet eden Bilic'tir. Oyuncuların ve yönetimin emeklerini çalan da Bilic'tir. Yoksa son dört hafta her türlü şampiyon olabilirdik. Bilic isteseydi. Adam sırf şampiyon olursam beni West Ham'a göndermezler düşüncesiyle koskoca camianın emeklerini hiçe saydı bunu görmemek için kör olmak lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'ye hala daha ihanet ediyor diyenler de açsın bir ilk devrede ki derbileri izlesin. Hiç kimsenin hakkını yemeyin. Töre ihanet ediyorsa Olcay ne yapıyor ? Pektemek ne yapıyor ? Tolga ne yapıyor ?

Çevrimdışı LuceGel

Ayrıca şunu bir kez daha yazayım eğer kupa da Çeyrek Final'e kadar çıkarsak Mersin maçı en erken 17-18 Şubat'ta oynanır yani Avrupa Maçları'nın oynanacağı hafta.
Yanlışın var son 16 maç tarihleri belli değil fikstürde şubat 2016 yazmışlar sadece.

Çevrimdışı Jukebox

Hele bir de trabzon maçı da ertelenirse fenerin dezavantajı kayboluyor.

Çevrimdışı aa1903

Töre'ye hala daha ihanet ediyor diyenler de açsın bir ilk devrede ki derbileri izlesin. Hiç kimsenin hakkını yemeyin. Töre ihanet ediyorsa Olcay ne yapıyor ? Pektemek ne yapıyor ? Tolga ne yapıyor ?

kardeşim onlar yeteneksiz. sen olcay'ın, pektemek'in mücadele etmediği bir maç hatırlıyor musun? tolga da iyi bir kaleci değil ve bu tolga'nın suçu değil. gökhan töre takıma ihanet ediyor demiyorum ancak kendisinin isteksiz olduğu ve kulüp aidiyetinin zayıf olduğu her halinden belli. gökhan töre'nin karakteri böyle, her gittiği takımda benzer sıkıntıları yaşar.

Çevrimiçi Necmi

Simdi Tore'nin yerine bir oyuncu alip fayda saglayabilmesi icin klubun;

1) O oyuncuyu ikna edip getirmesi ve makul bir fiyata oynatmasi gerek - yani 5-6 milyon'un ustu bonservis verilmeyecek, oyuncuya imza parasi verilmeyecek ve yillik ucreti de 2 milyon Euro'yu gecmeyecek...Niye gecmeyecek, sen simdi o adama 3 milyon Euro versen Oguzhan'i 1.5'a oynatabilir misin? Oynatamazsin, keza bonservis olarak da 6 milyonun ustunde parayi zor veririsin, o yuzden bu transfer fantazilerini yazarken ust ve alt sinirlarini da gormek lazim, bu birinci madde,

2) Oyuncunun takima alismasi ve takimda istenilen performansi vermesi gerek ki bu da zaman alacak birsey. Oyuncu gelir gelmez maksimum performans verecek diye bir durum yok, cogu zaman 5-6 ay beklemek gerekiyor. Hem bilinen, taninan bir oyuncuysa bu, kotu oynasa bile ilk 11 istiyor mesela, onu motive etmekle de ugrasmak gerek ayrica.

3) Takimdaki diger oyuncularin da o oyuncunun stiline uygun oynayabilmesi gerek, simdi Oguzhan-Tore-Olcay-Cenk birbirlerini anlayarak oynuyor, bir nevi ezbere oynuyor ki rakip bunlari sezemeden golleri yiyor, daha yetenekli de olsa baska bir oyuncu bu stil oynamadigi vakit takimin oyunu bozulacak, bozuluyor da bazi maclarda.

Simdi biz daha 1. maddeyi yerine getiremiyoruz...Hatirlayin Konoplyanka'yi, adam birakin Barca-Madrid-Manchester gibi takimlari Sevilla'ya gitmeyi tercih etti. Oyuncu iyi ve bonservissizse zaten herkes adamin pesinde, Premier League takimlari milyonlari dokuyor ve butun oyuncular da oraya gitme pesinde. Bonservisli oyuncuyu ucuza alabilmek de neredeyse imkansiz, ya sakatlik gecirmis olacak, ya formsuz olacak ya problemli olacak ki adamlar satsin..Boyle aldigin oyuncu da son derece riskli bir oyuncu olur, ne verecegi belli olmaz.

Siz simdi diyorsunuz ki bu 3 maddeyi gerceklestirmis, takima katki saglayan kaliteli oyuncumuzu satalim yerine alabilecegimiz dahi belli olmayan isimlerin pesinden kosalim, bu bana hic mantikli gelmiyor..Ha bu arada tabi Gokhan'a talip olan klupler bizim kadar iyi yonetilmedigi icin olsa gerek bu diger oyunculari ucuza almayi dusunmuyorlar.
o senin teori yanlış o zaman oğuzhanıda arsenal göremedi adamların elinden 3 kuruşa aldık şimdi dünya para vereceklermiş almak için söylenene göre töreyi de biz almadan önce göremediler demekki yoksa ucuza kapatırlardı. Mesela gomezide italyada milli takım hocası göremedi bize gelince farketti.
Biz bu takımı kurmak takım yapmak için 3 yıl uğraştık ama takıma oyuncu adapte etmek  o kadar sürmez beğenmediğiniz Necip bile
bu takım içinde mükemmel oynuyorsa bu takım artık olmuştur gömleği kaliteli olan her oyuncu kısa sürede adapte olur. Düşün
Quaresma gibi sorunlu bir oyuncu bile bu takımın içinde takım oyunu oynamaya başladı. Takım öyle bir şekle büründükü bu takımda artık
hiç bir oyuncu vaz geçilmez değil artık takım olduk  töreyi çıkart quaresmayı sok çark dönüyor olcayı çıkart kerimi sok gene çark dönüyor
oğuzhanı çıkart sosayı sok Necipi sok gene çark dönüyor. Bir ersanda döndüremiyoruz o çarkı yarım devre boyunca bir tek onun açığını kapatamadık
devre arası kaleyide kurtardık bakalım stoperde nasıl olacak bence bu takımın bir üst düzey sol beke ihtiyacı var onun dışında büyük değişiklik yapmamak koşuluyla
her oyuncu satılabilir. Yerine getireceğin oyuncunun adaptasyonu kolay olur. ama sezon ortasında değil tabiki. Töre satılabilir ama
ne olursa olsun devre arası satılması bir risktir. Diğer taraftan ederini bulursanda alınabilir bir risk ama devre arası bayağı iyi bir fiyat olması lazım

Çevrimdışı LuceGel

Gökhan Töre için kulüpten açıklama:
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65145/gokhan_tore_ile_ilgili_abartili_transfer_haberleri_gercegi_yansitmamaktadir.html
Bu klubün açıklaması nedir arkadaş tamam yalanlarsın filanda abartılı transfer haberi nedir bizim futbolcumuz bu parayı etmez ortalığı karıştırıyorlar diyorlar resmen.Ben böyle birşeye ilk kez şahit oldum. :s20:

Çevrimiçi Necmi

"geçen sene takıma ihanet etti ve hala ihanete devam ediyor."

Bunlar yersiz ağır hakarettir benim kanımca. İhanet eden adam 2 derbi kazandırıyor.
sen derbilerde oynadığı oyuna bak zaten hatayı hep bu nedenle yapmıyormuyuz
gs maçında oyuna girdi ayağına gelen ilk topu vurdu gol oldu peki maç boyunca başka ne yaptı
fener maçındada iyi izle sahadaki haraketlerini ben geçen seneki fırtına gibi esen Töreyide biliyorum
rakibini defansa kadar kovalayan sürekli serdarın arkasını kapatan bu sene 20 maçta bir iki maçta biraz oda kısa süreli haraketlendi
onun dışında sahadayken yarardan çok zararı var.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bu dunyada en kizdigim sey bir insanin baskasini aptal yerine koymasidir, ntvspor kendini akilli besiktas taraftarini aptal saniyor herhalde ,  her hafta maclardan once atilan manset ve haber icerigi herseyi ortaya koyuyor gs ve fener rakibi ezicek sefer yapacak yerlebire edecek besiktasa gelince rakibi maca hazir besiktasa bilenmis aralarindaki macta esitlik var filan falan algi oyunu yaptiklari cok belli ben sadece birkac ornek verdim ama sezon basindan beri ayni sey ,  suan ntvspora girip bakin , gs osmanliyi fethedicekmis boz ts deplasmaninda 11 e 21 galibiyet gerideymisiz ts bizi evinde yeniyomus hep.... allahim sen sabir ver

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdemm

3 kere okudum oyle anlamadim.

Bu klubün açıklaması nedir arkadaş tamam yalanlarsın filanda abartılı transfer haberi nedir bizim futbolcumuz bu parayı etmez ortalığı karıştırıyorlar diyorlar resmen.Ben böyle birşeye ilk kez şahit oldum. :s20:

Çevrimiçi Necmi

iyide ben senin düşündüğün gibi algılamadım abartı derken parayı kastetmiyorki
Töre atleticoya satıldı haberide abartıdır. önemli maç öncesi sistemli olarak abartılması
aslında amacın Beşiktaşı karıştırmak olması karşısında gayet normal bir açıklama sonuçta
taraftar içindeki bir haftadır bu konunun konuşulması ts maçından bile kopmak aslında basının amacına
ulaştığını gösteriyor.

Çevrimdışı Erdemm

Tore nin gecen senenin ortalarina kadar olan performanstan uzak oldugu ortada maalesef..
Tek basina mac alirdi gecen yil. Ama yine de sampiyonlukta cok ihtiyacimiz olacagi da bir gercek.
Destek!

sen derbilerde oynadığı oyuna bak zaten hatayı hep bu nedenle yapmıyormuyuz
gs maçında oyuna girdi ayağına gelen ilk topu vurdu gol oldu peki maç boyunca başka ne yaptı
fener maçındada iyi izle sahadaki haraketlerini ben geçen seneki fırtına gibi esen Töreyide biliyorum
rakibini defansa kadar kovalayan sürekli serdarın arkasını kapatan bu sene 20 maçta bir iki maçta biraz oda kısa süreli haraketlendi
onun dışında sahadayken yarardan çok zararı var.

Çevrimdışı panic13

Ben de @Necmi abiye katılıyorum. Bu sene bariz şşekilde isteksiz ve ruhsuz. Q17 kadar dahi katkı yapmıyor takım oyununa ve çok top kaybediyor. Fernandes gibi badem olmaması için alıcısı varsa hiç beklemeden elden çıkarmak gerekiyor. Diğer türlü kaldıkça zarar verecek. FB maçı ayrı ama GS maçında attığı golden sonra dahi kaç tane top kaptırdı, doğru düzgün defansa bile gelmedi kapandığımız zamanlar dışında.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı LuceGel

3 kere okudum oyle anlamadim.
Sorun yazının içeriğinde değil zaten sadece üst başlığı okuduğunda bu anlam çıkıyor''Gökhan Töre ile ilgili abartılı transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır'' ne anlarsın?Amatörce işler bunlar.

Çevrimdışı Tolga

Yanlışın var son 16 maç tarihleri belli değil fikstürde şubat 2016 yazmışlar sadece.
Abi TFF'nin fikstürünü indirdim orada aynen dediğim gibi yazıyor. Hem lig hem kupa hem de Avrupa maçlarının hafta hafta ve hangi günlerde oynanacağı yazıyor.

Bulursan sende oradan indirip bakabilirsin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Sorun yazının içeriğinde değil zaten sadece üst başlığı okuduğunda bu anlam çıkıyor''Gökhan Töre ile ilgili abartılı transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır'' ne anlarsın?Amatörce işler bunlar.
bilmem ben öyle bir anlam çıkarmadım.
kaldıki öyle bir teklif yokken bu abartılıyorsa yarın bir gün daha ucuza gittiğinde kıyamet kopar
elbette bunun böyle olmadığını yazmaları gerekiyor. Töre satılacak şimdi olmasa yazın satılacak
takımda kalmak istemiyor. yarın aslında reel değerinden satıldığında bu hesaplar gündeme gelir olmayan bir teklifi
varmış gibi gösterip yönetim eleştirmek için kullanırlar. İnsanlar genelde yazılanı değilde anlamak istediklerini anladıkları için
kesin çizgilerle belirtmekte fayda var. Benim oyuncum etmez demiyoki böyle bir teklif yok diyor. Basın bunu
art niyetli olarak abartıyor diyor.

Çevrimdışı Erdemm

Ortada oyle bir durum olmadigi halde abartilarak durmadan gundem yapilmaya calisildigini!!!

Her turlu yonetime takimin taraftarin havasina nasil cakilir diye cabalandigini anlarim!!!

Takimima daha fazla destek olmam gerektigini anlarim.

"Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayim." Cumlesinin bile

Taraftari mutlu edebildigini gormem gerektigini anlarim.

Çevrimdışı LuceGel

Abi TFF'nin fikstürünü indirdim orada aynen dediğim gibi yazıyor. Hem lig hem kupa hem de Avrupa maçlarının hafta hafta ve hangi günlerde oynanacağı yazıyor.

Bulursan sende oradan indirip bakabilirsin.
Ok seni yalanlamış gibi oluyorum kusura bakma  biraz daha kurcalayalım bakalım  :)