2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897007 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

https://twitter.com/LucaMattiacci/status/690553663257993216

pardon arkadaşlar geriye gittim paylaşılmış, sonra balon denmiş falan filan. bakalım, nasip :D
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 18:34:05 aa1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/LucaMattiacci/status/690553663257993216

pardon arkadaşlar geriye gittim paylaşılmış, sonra balon denmiş falan filan. bakalım, nasip :D

internet explorer gibisin  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ts Macinda Kalede Tolga olacakmış

Boyko Ukraynaya eşyalarını Toplamaya gidecekmiş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Aras ispanya da oynasın pazar yapsın belki yazın 15 milyona onu satarız ispanyollara 1e 15 yaparız alıştık artık futbolcu satmaa para kazanmaa :halay:

Çevrimdışı Tolga

Törenin parası yazın kullanılabilir niye bu kadar sorun oldu bu? 1m peşinat, 16m da Temmuzda ödenmek üzere anlaşma yapılabilir ki başkan da böyle yapar zaten. Ama böyle bir para gelse bile hepsi transfere harcamaktan ziyade biraz da inşaata taze kan olarak aktarılabilir

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Oyuncuyu devre arası satmış olduğun için bu para gelecek sezonun bütçesine eklenmiyor.

Parayı ne zaman aldığın değil oyuncuyu ne zaman sattığın önemli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi COB

Gökhan Töre, Atletico ve FFP üçgenine başka bir perspektiften bakarak şunu araştirmamiz gerektiğini düşünüyorum.

Gökhan 17 milyon euro'ya satarsak FFP ye göre bu sezonun gelir gider tablosuna eklenecek. Peki biz bu 17 milyon euro ile sezon devam ederken transfer yapamiyormuyuz?

Diyelim ki Feghouli'yi alacağiz, 30 Mart'ta borsaya bildirsek olmazmi?  Parasini sezon içinde ödeyip sene sonu bize gelmesini sağlayamazmiyiz?

30 Mart 2016 da Valencia kulübünün hesabina 8 milyon euro ödeme yaparsak önümüzdeki sezona sarkmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Töre bundan fazlasını normalde ederdi ama bozdu. Toparlanmıyor da.

Bu fiyat tavan fiyat bizim için enfes bir para. 3 tane taş gibi adam alınır.

Ba ve Töre'den gelen para ile resmen takım kurmuş olacağız.

Değerini bulan satılsın ama sezon sonunda satılsın. Şimdi satıp 6 ay kiralayarak verim alamayız Töre'den. Bizim transfer başarısından çok daha acil olarak kupa başarısına ihtiyacımız var. Bu yüzden bu konuların şu dönemde konuşulması bile yanlış bence. 2 gün sonra Trabzon deplasmanına gideceğiz.

ATM transfer cezası alacaksa bu onların problemi, biz niye satmakta acele ediyoruz? İngiltere'den Töre'ye 17 milyon verecek 10 tane takım çıkar, fazlasını da verirler.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Deniz

Toreye 17m€ verildiyse kesinlikle satilmali.ederini bulan adami satacaksin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Koa_lAA

benim bi merakımda gökhanın gelişimi ne olacak...

bellarabi ile aynı gitmekte transfermarkt fiyatları.. yaşlarıda yakın.. bellarabi yi hanidir takip etmekteyim..

bakalım hangisi daha başarılı olcek...

Çevrimdışı Çağatay

Töre ye 17 M teklif varsa
yarın gider ziyech ile konuşup anlaşırım
sonra töre den gelen paranın artık ne kadarı olursa gider bağlarım adama
bi de kalan paranın 3/4 ü ile de sol bek :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sozkul

abi yabancı şart değil ki illaki misal mehmet topalın menajeriyle görüşüldüğü söylenmişti onu almak çok daha mantıklı olabilir necip var tolgay var velinin yerine velinin ben çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum maaşı da yüksek sayılır oğuzhan ve töreyle veliyi kıyaslamak haksızlık olur

Mehmet Topal mı?  Fenerin maaş tablosuna göre oradan futbolcu almamıza imkanda yok gerekte yok. Onlar futbolcu maaşları yüzünden batacak zaten...

Çevrimdışı Blacking

Kızıl'da sessizliğini bozdu :)
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı sozkul

Bence kullanamayız çünkü ara transferde gitmiş olacak  bu kötü durumların birincisi.İkincisi Gökhan Töre transferi yapmış olduğundan sakatlanmamak için bazı maçlara asılmayabilir genel olarak bize olumsuz yansıyacak ikiside bu transferin Euro 2016 sonrasına kalması lazım şimdi giderse üzülürüm EPL de alıcısı 10M € üzeri her daim var zaten.

Nasıl olsa transferini yapmış, garanti parası cebinde niye oynamasın ki, bu hesap ancak sezon sonu sözleşmesi bitiyor olsa mantıklı olurdu..

Çevrimdışı Gastro

Arkadaşlar herkes Töre satılmasın, kesinlikle olmaz, klübü basarız falan yazsın. İspanyollar da, taraftar satılmasını istemiyor, çıldırıyorlar,  bu adamı kaçırmayalım falan deyip aceleylen hemen alsınlar.

Çevrimdışı karakartalım

Aleyhimdde konuşanlar faiktir demiş töre çok güldüm hakan gundogar paylaşmış 😄
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı sozkul

Yahu kiralik kalsa ne oynayacak, oyuncuda motivasyon mu kalir ? Adam 6 ay sonra burada olmayacagini biliyor.

Ateltico'ya şimdi vermezsen aklında kalacak, sonrasında kiralık kalmaktan çok daha kötü oynar bence.
Kiralık durumunda şampiyonluğa o da imzasını atmakisteyecektir

Çevrimdışı Scout

Töreyi Şimdi Satmak Saçmalık Bence Sene Sonuda Alıcısı Olur İlla Atletico Madrid Alacak Diye Bir Kaide(Yanlış Yazmış Olabilirim  :kop:) Yok  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı sozkul

En önemlisi bu.

Zamanında Depay için parada anlaşıldı adamın menajeri gelişemez orada diye aklını çeldi oyuncusunun alamadık Özen varken.

Satmak ve tercih edilirliğin artması çok önemli.

Bravo, avrupada büyük takımlara atlamak isteyen ama Türkiyeye gelmek istemeyen genç yeteneklerin tercihi oluruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

20 milyon sattırmadığın için 10 milyon geri aldırdığın için  :kop: :kop:
Ulan buna ne güldüm:):) harbi yunus emre kulliyen zararsin kardeşim:):)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Birincisi bu karsilastirma dogru bir karsilastirma degil. Biz Ajax gibi bir altyapi duzenine veya Porto gibi bir scouting sistemine sahip degiliz. Ama illa ki karsilastirmak istiyorsan onu da soyleyeyim Avrupa'da sampiyonluga oynayabilecek kadroyu kurabilecekken (Porto mesela), en kaliteli oyuncularini satip ceyrek finale gelince sevinen bir klup haline gelmisse, bu bir buyukluk belirtisi degildir benim gozumde. O klup ufak olmayi secmis, Avrupa'nin devi degil 2. sinif bir klubu olmayi secmistir... Bir Real'e, Barca'ya kafa tutabilecekken, bu mac 5 yemesek iyi olur diye cikiyorlarsa Sampiyonlar Ligi'ne, ne anladim eline gecen bonservisten. Futbol klubu ticari muessese degil ki kar ettik diye sevinesin.
Kusura bakmayın ama edirneden sonra ne büyüklüğü var bizim takımların..

Siz oyuncu satmamayi büyük kulüp olmak mi sanıyorsunuz..

Real madrid bale yi para versinler gönderir mesela..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan buna ne güldüm:):) harbi yunus emre kulliyen zararsin kardeşim:):)

@Çağrı abinin şu isyanı çok komikti;

"Neden hep Yunus Emre'nin istediği oyuncuları alıyoruz" :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Nasıl olsa transferini yapmış, garanti parası cebinde niye oynamasın ki, bu hesap ancak sezon sonu sözleşmesi bitiyor olsa mantıklı olurdu..
Yaz döneminde transfer kovalayacak oyuncu ile zaten transfer yapmış olma rehaveti kadar fark olur oyununda.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar 150 sayfa okuyup geldim %87,7 gitsin gerisi kalsın diyor..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Çağrı abinin şu isyanı çok komikti;

"Neden hep Yunus Emre'nin istediği oyuncuları alıyoruz" :kop:
Ben2  senedir Mohamed Diame diyorum adı bile cikmiyor.

@yunusemredökmeci bi el atsan be güzel kardeşim.