Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://twitter.com/LucaMattiacci/status/690553663257993216pardon arkadaşlar geriye gittim paylaşılmış, sonra balon denmiş falan filan. bakalım, nasip
Törenin parası yazın kullanılabilir niye bu kadar sorun oldu bu? 1m peşinat, 16m da Temmuzda ödenmek üzere anlaşma yapılabilir ki başkan da böyle yapar zaten. Ama böyle bir para gelse bile hepsi transfere harcamaktan ziyade biraz da inşaata taze kan olarak aktarılabilirSony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.
Töre bundan fazlasını normalde ederdi ama bozdu. Toparlanmıyor da.Bu fiyat tavan fiyat bizim için enfes bir para. 3 tane taş gibi adam alınır.Ba ve Töre'den gelen para ile resmen takım kurmuş olacağız.
abi yabancı şart değil ki illaki misal mehmet topalın menajeriyle görüşüldüğü söylenmişti onu almak çok daha mantıklı olabilir necip var tolgay var velinin yerine velinin ben çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum maaşı da yüksek sayılır oğuzhan ve töreyle veliyi kıyaslamak haksızlık olur
Bence kullanamayız çünkü ara transferde gitmiş olacak bu kötü durumların birincisi.İkincisi Gökhan Töre transferi yapmış olduğundan sakatlanmamak için bazı maçlara asılmayabilir genel olarak bize olumsuz yansıyacak ikiside bu transferin Euro 2016 sonrasına kalması lazım şimdi giderse üzülürüm EPL de alıcısı 10M € üzeri her daim var zaten.
Yahu kiralik kalsa ne oynayacak, oyuncuda motivasyon mu kalir ? Adam 6 ay sonra burada olmayacagini biliyor.
En önemlisi bu.Zamanında Depay için parada anlaşıldı adamın menajeri gelişemez orada diye aklını çeldi oyuncusunun alamadık Özen varken.Satmak ve tercih edilirliğin artması çok önemli.
20 milyon sattırmadığın için 10 milyon geri aldırdığın için
Birincisi bu karsilastirma dogru bir karsilastirma degil. Biz Ajax gibi bir altyapi duzenine veya Porto gibi bir scouting sistemine sahip degiliz. Ama illa ki karsilastirmak istiyorsan onu da soyleyeyim Avrupa'da sampiyonluga oynayabilecek kadroyu kurabilecekken (Porto mesela), en kaliteli oyuncularini satip ceyrek finale gelince sevinen bir klup haline gelmisse, bu bir buyukluk belirtisi degildir benim gozumde. O klup ufak olmayi secmis, Avrupa'nin devi degil 2. sinif bir klubu olmayi secmistir... Bir Real'e, Barca'ya kafa tutabilecekken, bu mac 5 yemesek iyi olur diye cikiyorlarsa Sampiyonlar Ligi'ne, ne anladim eline gecen bonservisten. Futbol klubu ticari muessese degil ki kar ettik diye sevinesin.
Ulan buna ne güldüm:) harbi yunus emre kulliyen zararsin kardeşim:)LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl olsa transferini yapmış, garanti parası cebinde niye oynamasın ki, bu hesap ancak sezon sonu sözleşmesi bitiyor olsa mantıklı olurdu..
@Çağrı abinin şu isyanı çok komikti;"Neden hep Yunus Emre'nin istediği oyuncuları alıyoruz"