2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896956 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Agresif ve Hirsli oyunculara benimde zaafim var , Boykoyu Ospinaya tercih etmemin nedeni de bu zaten

Alexis zaten cok sert oynayan bir oyuncu ama burasi Turkiye Ispanyadaki gibi oynarsa cok kirmizi kart görür burada daha dikkatli olmasi lazim karti cebinde gezen bir oyuncu , Gecen bir arkadas yazmisti 9 Faul yapip 7 sari kart almis bu cok tehlikeli bir ististik

Ama sert ve Guclu olmasi bir defans oyuncusu icin buyuk avantaj , Taraftarinda sevecegini düşünüyorum.

Temas oyunlarindan kacinmayan iyi markaj yapan bir oyuncu ayni zamanda

30 yaşına gelmiş yıllardır üst düzey futbol oynamış bir arkadaş bu Alexis. Dolayısı ile kırmızı düzeyine çok çıkacağına ihtimal vermiyor, bu noktada tecrübesi ile hareket edecektir. ispanya'da bu sezon 15 maça çıkmıştı galiba hiç kırmızı görmüş mü?  gördüğü kartlar sarı ile sınırlı kalırsa da bence sorun olmayacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

Arası neden böyle gömdünüz anlamadım. Töre şu anki formu ile zaten ilk 11 e zor giriyor. Seneye giderse kanatlar : Q17-Kerim ve Olcay-Aras olacak bu kadar basit. Hangisi iyi ise o oynar. Bence çokta güzel olur. Arasta patlama yapmak istiyor ve hırslı bir çocuk.

Arasın öyle Töre gibi geçmiş kariyeride sıfır değil bayada tecrübeli. İspanyaya sakatlıktan sonra form kazansın diye kiralanacak.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Gökhan'a baya baya haksızlık ediliyor. Geldiği ilk sene 33 maçta 4 gol 8 asist yapmış, geçtiğimiz sene de 43 maçta 9 gol 11 asist yapmış, şuanda da 22 maçta 4 gol 6 asist yapmış. Toplamda 98 maçta 18 gol 25 asist yapmış. Yani 98 maçta 43 gole katkı yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Her oyuncu ara ara düşüşe geçer ama özellikle burada bazı isimler atleti haberleri çıktığından beri Töre için ağır bir eleştiri söz konusu. Töre hala bizim oyuncumuz ama şuanda her oyuncuya yapıldığı gibi Töre yede sahip çıkılmıyor. Töre Oğuzhan ve Atibadan sonra bu takımın en büyük ve en temel oyuncusudur. Yani oyuncu gidecek diye oyuncuyu karalamanın alemi yok.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Aras bence Olcay yerine kullanılmalı çünkü daha benzer profilde oyuncular Aras ceza alanına girişler yapıyor yani Aras Olcay yerine belki oynayabilir ama yine de Töre giderse o sağ kanat boşluk kalacak belki sayı olarak yine 4 kanat olacak ama Töre nin sağladığı katkıyı alamayız. Quaresma ya güvenip de 50 maçlık serüvene çıkılmaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence Gökhan'a baya baya haksızlık ediliyor. Geldiği ilk sene 33 maçta 4 gol 8 asist yapmış, geçtiğimiz sene de 43 maçta 9 gol 11 asist yapmış, şuanda da 22 maçta 4 gol 6 asist yapmış. Toplamda 98 maçta 18 gol 25 asist yapmış. Yani 98 maçta 43 gole katkı yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Her oyuncu ara ara düşüşe geçer ama özellikle burada bazı isimler atleti haberleri çıktığından beri Töre için ağır bir eleştiri söz konusu. Töre hala bizim oyuncumuz ama şuanda her oyuncuya yapıldığı gibi Töre yede sahip çıkılmıyor. Töre Oğuzhan ve Atibadan sonra bu takımın en büyük ve en temel oyuncusudur. Yani oyuncu gidecek diye oyuncuyu karalamanın alemi yok.

Karalamiyiruz olani söylüyoruz

Kendisine bakmiyor cok açık

Gecen sene incecik olan , Jet gibi kosan oyuncu bu sene Davul gibi oldu , Koşmuyor adamini kovalamiyor ayagindaki topu rakibe veriyor

Burada 1 hafta kamp yesin eski haline doner demisti @Çağrı ama ben Torenin fiziginde bir incelme göremedim demekki oda istemiyor zatiflamayi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Gecen sene incecik olan , Jet gibi kosan oyuncu bu sene Davul gibi oldu , Koşmuyor adamini kovalamiyor ayagindaki topu rakibe veriyor

Burada 1 hafta kamp yesin eski haline doner demisti @Çağrı ama ben Torenin fiziginde bir incelme göremedim demekki oda istemiyor zatiflamayi
Ne alakası var adamın bu halini biz görüyoruz ama Atleti göremiyor 17 milyon para basıyor. Töre hiçbir zaman incecik bi oyuncu olmadı ki ozzy gibi. Gerçi zayıfken Oğuzhan a da İskelet deniyordu daha kilolu Töre ye de şişman deniyor. Aras daha çok Olcay a benzeyen bi oyuncu ve kutuya daha çok giren bi oyuncu Töre tipinde değil yani. Töre giderse orada bir tek Quaresma kalacak Quaresma' ya güvenip de 50 maç oynanacak sezona girilmez. O yüzden Töre yerine onun seviyesinde onun kalitesinde bi adam alınmazda Kerim veya Aras pişsin kendine gelsin diye beklersek çok şey kaybederiz. He gelecekse free Carillo falan ben de gönderilmesini isterim. Ama giderken oyuncuyu uğurlamak yerine zaten şöyleydi böyleydi demek yakışmıyor bazen de güle güle uğurlamamız lazım.

Çevrimdışı Ozan E.

transfermarkt'ta Aras'i 1,3 milyon euroya aldigimiz ve Rayo Vallecano'ya kiraladigimiz gozukuyor

Çevrimdışı Ozan E.

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 11:47:38 Ozan E. ]

Çevrimdışı firewater

Zaten olcayın yerine kullanılacak. Olcayın adam geçen versiyonu ama oyun içindeki zekası olcay kadar iyimi onu oynayınca göreceğiz.

Diğer kanata da Q17 ve kerim değişimli oynayacak. Yani Gökhanın satılmasında hiç bir sıkıntı yok.

Benim en büyük endişem oziyi ve sosayı aynı anda elden çıkartırsak orta alanda sıkıntı yaşarız.

Çevrimdışı tangaz

Alexis'in maç sayısı kart istatistiği son 3 sezon:

2015-2016: 15 maç, sarı:7, kırmızı:0
2014-2015: 29 maç, sarı:13, kırmızı:1
2013-2014: 29 maç, sarı:14, çiftsarıdan kırmızı:1

Görüleceği üzere tatlı sert tabirinin üst sıkalasında bir tarzı var 2,5 sezonda 1 direkt kırmızısı var. çok değil bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Jukebox

Bu maçta ertelenirse hiç bir fikstür avantajımız kalmayacak ama bence üst üste bu kadar maç ertelemezler, tufan kopsa yine oynanır bence bu maç.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu maçta ertelenirse hiç bir fikstür avantajımız kalmayacak ama bence üst üste bu kadar maç ertelemezler, tufan kopsa yine oynanır bence bu maç.

Stadın üzeri de açık. Bence ertelencek
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

bari ertelerlerse maç başlmadan ertelense
geçen seferki gibi yapmasalar...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

Zaten olcayın yerine kullanılacak. Olcayın adam geçen versiyonu ama oyun içindeki zekası olcay kadar iyimi onu oynayınca göreceğiz.

Diğer kanata da Q17 ve kerim değişimli oynayacak. Yani Gökhanın satılmasında hiç bir sıkıntı yok.

Benim en büyük endişem oziyi ve sosayı aynı anda elden çıkartırsak orta alanda sıkıntı yaşarız.
Şuan mevcut kanat oyuncularımızın 4 ünüde beğenmiyorum Kerim bir türlü set oyunu oynayamıyor Olcay çok güçsüz döneme girdi 2 aydır çıkamadı Gökhan formsuz Quaresma eski gücünde değil takım oyununa çoğu zaman uymuyor.Seneye Gökhan giderse çok iyi bir adam almamız lazım Aras form tutamazsa çok iyi 2 adam şartoğlu şart.Ozzie gönderilmez bu sene sadece sosa gider yerinede yeni stada yıldız statüsünde adam alırlar tahminim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Ne demek her zaman

Ekleme yaptim ama gormemissiniz bir daha yazayim Alaexis delgado tam bir joker , Stoperin yaninda Sag ve solbekte de oynayabiliyor buyuk ihtimalle bu yuzden transfer edildi

Necmi abi on liberodada oynayabildigini soyledi dun..

Guclu , Sert , Temas oyunlarindan kacinmayan ayni zamnda da Kart cebinde gezen bir oyuncu
oda yanlış yönlendirme bu sene ispanya liginin en az faul yapan oyuncusuymuş sert ama
oyun kuralları içinde müdahale yapıyor. @Yunus Emre Dökmeci

Ozi satılmaz bu sezon sonu 1 yil daha kalir diye düşünüyorum

Sosayi 10 m + Paraya Araplara satip yerine Hakim Zieychi veya Ben arfa yi koyarsak 5 sene sorun yasamayiz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kartı cebinde gezmesi marifet sayılacak bi durum değil , sertlik olmalı ama bu oyun kuralları içinde olacak şekilde.

@Necmi abi az faul ama çok kart :)  16 maç 7 sarı  kariyer toplamında ise 3 maça 1 sarı geliyor ispanya liginde bizim kadar herşeye faul herşeye kart çıkmıyor. Biraz Dikkatli olması gerekecek.

Ne alakası var adamın bu halini biz görüyoruz ama Atleti göremiyor 17 milyon para basıyor. Töre hiçbir zaman incecik bi oyuncu olmadı ki ozzy gibi. Gerçi zayıfken Oğuzhan a da İskelet deniyordu daha kilolu Töre ye de şişman deniyor. Aras daha çok Olcay a benzeyen bi oyuncu ve kutuya daha çok giren bi oyuncu Töre tipinde değil yani. Töre giderse orada bir tek Quaresma kalacak Quaresma' ya güvenip de 50 maç oynanacak sezona girilmez. O yüzden Töre yerine onun seviyesinde onun kalitesinde bi adam alınmazda Kerim veya Aras pişsin kendine gelsin diye beklersek çok şey kaybederiz. He gelecekse free Carillo falan ben de gönderilmesini isterim. Ama giderken oyuncuyu uğurlamak yerine zaten şöyleydi böyleydi demek yakışmıyor bazen de güle güle uğurlamamız lazım.

Tore mi hicbir zaman incecik oyuncu değildi ?

Bu fotoya iyi bak ozaman

Çevrimdışı LuceGel

Gelecek hafta sonu maç yok fikstürde Mersin maçını 31 ocak pazara oynayamazmıyız ne arası bu anlamadım  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Birde simdiki haline bakalim..

Çevrimdışı Tolga

Gelecek hafta sonu maç yok fikstürde Mersin maçını 31 ocak pazara oynayamazmıyız ne arası bu anlamadım  :alala:
Kupa'da 2. Tur Maçları var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Birde simdiki haline bakalim..

Töre kalıplı adam. Enli biraz vücut tipi öyle.

Zaten hızıyla kanıtlıyor :ok:

Olm su fotolari foruma yüklemek cok mu zor

Atttigin hicbir resimi göremiyoruz :alala:

Töre kalıplı adam. Enli biraz vücut tipi öyle.

Zaten hızıyla kanıtlıyor :ok:
O Eski halinden eser yok simdi

Torenin en buyuk silahi zaten hizi ama aldigi kilolar hizini da etkiledi oyuzden performansi dusuk zaten @Yusuf Tekeli