2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895685 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Eline sağlık  :ok:
eline sağlık atalay  :claps:
Eyvallah @atalay
Eline sağlık Atalay.Valencia ve Sevillanin bonservis ile yatırım yapması kayda değer.
Yavaş yavaş ısınıyorum.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline sağlık abi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline sağlık :ok:
Atalay yanlış anlamazsan bu tür yazılarında daha böyle ılımlı yazmaya davet ediyorum
bazı yerlerde pek böyle hoşuma gitmeyen görüşlerin var
ama buna rağmen genel hatlarıyla güzel bir yazı olmuş devamını dilerim.
Abi gayet güzel yazmış,

@atalay eline sağlık kardeşim.
@atalay eline sağlik tesekkurler.. :claps:
@atalay, ellerine sağlık...öyle doyurucu bilgiler vermişsinki adamdan ne bekleyeceğimizi onu nasıl izleyeceğimizi belirledin resmen. Böyle paylaşımlara çok ihtiyacımız var...bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan taraftarların oluşmasının önüne geçiyorsun resmen...aynen devam...
@atalay  :claps: :claps:
@atalay eline sağlık abi güzel yazı. :ok:

Eyvallah!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:03:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
zaten o zaman lazım olacak @Çağrı
şu an ihtiyaç kalmıyor Alexis ide oynatabiliyoruz artık Atiba desteksiz değil
bu Alexis transferiyle biz orta sahayıda aslında güvene aldık direnç gerektiren
maçlarda ön libero olarak oynayabilir. Ben bir tek sol beki şu anda zayıf görüyorum
oda gene alexis orda performans gösterirse yırttık

Sol bekin birini gönderdik. Muhtemelen yazın Tosic de Anadolu takımlarından birine gider. Yazın iyi bir sol bek bakacaklardır @Necmi abi bulmak zaten zor devre arası imkansıza yakın.

İsmail'in üstüne binip gideceğiz bu 4 ay
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

zaten o zaman lazım olacak @Çağrı
şu an ihtiyaç kalmıyor Alexis ide oynatabiliyoruz artık Atiba desteksiz değil
bu Alexis transferiyle biz orta sahayıda aslında güvene aldık direnç gerektiren
maçlarda ön libero olarak oynayabilir. Ben bir tek sol beki şu anda zayıf görüyorum
oda gene alexis orda performans gösterirse yırttık
Alexis tam bir JOKER abi sag ve solbekte de oynayabiliyormus Bu paraya cok iyi transfer valla .
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

:ishock: :ishock: :ishock:

Aras kiralandigina gore Tore yi Atleticoya satip 6 Ayligina da kiraladık Guzel is , Bir kez daha tebrikler yönetime :claps: :claps:
kiralarkende satın alma opsiyonu koymak lazım :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Sol bekin birini gönderdik. Muhtemelen yazın Tosic de Anadolu takımlarından birine gider. Yazın iyi bir sol bek bakacaklardır @Necmi abi bulmak zaten zor devre arası imkansıza yakın.

İsmail'in üstüne binip gideceğiz bu 4 ay
Tosiç bir alman takımına gidiyor yazın diye duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorum

Çevrimdışı harun1903

Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları)  pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır.

Töreyi bugün 17'e sattık. Bu parayı yazın kullanamayız. Çünkü pozitif net transfer geliri kıstası sezon bazında değerlendiriliyor. Yazın 2016/2017 sezonu 1. transfer dönemine girmiş oluyoruz.

Çevrimdışı atalay

@atalay ,@Çağrı bu balıkesirspordan aldığımız genç arkadaşı izleme şansınız oldu mu yada herhangi bir bilginiz var mı????

İzlemedim. Fakat hakkında olumlu şeyler duydum. @kartalizm

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi Torenin yerine aldik niye Satin alma opsiyonu koyalim

Mac acigini kapatip , Kendini biraz daha gelistirsin ve seneye tam.kapasite ile oynasin diye kiraladik adami :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:06:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Takımda savunma yönünden bence olcayı kesecek kanat yok lakin bu dönemde hücumsal anlamda formsuz olduğunu düşünüyorum quaresmadan patlama bekliyorum en azından beklentim bu yönde ve şenol hoca olcay'ı arada sırada sol bek olarakta oynatabilir.

Sadece savunma değil. Arka direk koşuları ve oyun geçişlerinde hızlı pas istasyonu Olcay. Topu tutmadan 3'lü pas trafiğinin 2. saç ayağı oluyor çoğu hücumda. Bu yüzden Gomez'e dikkat edin hep Olcay'a yakın oynuyor.

Oğuzhan - Gomez - Olcay üçgenleri çoğu hücumda geçişi sağlıyor. Eldeki diğer kanatlar topla gitmeyi seviyor bu yüzden çoğu hücum ölüyor başlamadan.

Quaresma ilk yarı verdiği kadarını disiplinsizlik yapmadan ve bireyselleşmeden yapsın sıkışık 2-3 maçı açsın kafi benim açımdan. Yoksa tabela anlamında fazlası olmayacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:07:51
  • Beşiktaş / Bodrum

Tutacağını düşünmediğin için ucuza kapatıp geri mi alırız diyorsun :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Öyle bir kanat bulabilirsek zaten ideali budur. Biri dribling ve kanat özellikli, diğeri içe kat eden dış forvet gibi.

Ancak sistemler benzemese de Barca'nın sistemi gibi bakabiliriz olaya. Eğer beklerden biri bile hücumcu olursa seneye onun önündeki kanat Ziyech olabilir.

Bulmamamız için bir neden yok Çağrı latin ülkelerinde keşfe çıkıp cebimize 8 M koyarsak bence bulunabilir ama bulamıyorsak da söylediğin gibi merkez hücumumuzu mükemmelleştirme çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz..
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Jukebox

16 az bence.. piyasa değeri o zaten...

devre arası..kilit oyuncu.. atm nin durumu.. biraz zorlasaydık adamları.. tok satıcı tribi yapaydık keşke..
20m€+sonraki satistan pay alsak 6 ayda bize kiralasak efsane olurdu herhalde
Tam fm isi

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Stoper: Midtjylland oyuncusu, ERIK SVIATCHENKO.

http://www.transfermarkt.com.tr/erik-sviatchenko/profil/spieler/48907

Rhodolfo'ya Backup...

2,5 milyon € bedelle Celtic'e gitti. Makul bi' bonservis ücreti.

Çevrimdışı Deniz

Veli eski gücünden çok uzakta maalesef.Eskiden fiziği vardı haftalar geçmesine rağmen fiziğini kazanamamış.Karabük maçında 2. lig topçularına karşı ikili mücadelelerde çok zorlandı hatta bir çoğunu kaybetti.

Veli gibi karakterli bir oyuncunun bu hale gelmesi beni ciddi şekilde üzdü.Eski formunu yakalayabilir mi bilmiyorum ama bu konuda umudum az.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Abi Torenin yerine aldik niye Satin alma opsiyonu koyalim

Mac acigini kapatip , Kendini biraz daha gelistirsin ve seneye tam.kapasite ile oynasin diye kiraladik adami :busted_cop:
Yok ya ben Töre için kiralayacağız ya satın alma opsiyonu koyalım dedimdi. :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:10:59
  • Beşiktaş / Bodrum
2,5 milyon € bedelle Celtic'e gitti. Makul bi' bonservis ücreti.

Premier ligin orta sıra takımlarına 2 yıl içinde 8-9 milyona..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Tutacağını düşünmediğin için ucuza kapatıp geri mi alırız diyorsun :D
:tabe:
sen anladın beni :D

Çevrimdışı Deniz

Töreyi satarsak gelen parayı yaz transferinde kullanamayacak mıyız?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:13:33
  • Beşiktaş / Bodrum
:tabe:
sen anladın beni :D

:D

Tutmasını ben de çok isterim @Necmi abi Simeone'yi dinlerse Dünya çapında kanat oyuncusu olur savunma özelliği de gelişeceği için.

Ancak tutmama ihtimali de hayli yüksek bence de. O durumda Galatasaray çökmemesi için Türkiye transferinde öncelik maddesi koymak lazım bence de :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ers_an

Ispanyol gazetecinin yazdiklari dogruysa Başkan devre arasi rekortmeni olacak. Uzerine de ne fb be de gs uzun sure yan bakamaz.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tutmasını ben de çok isterim @Necmi abi Simeone'yi dinlerse Dünya çapında kanat oyuncusu olur savunma özelliği de gelişeceği için.

Ancak tutmama ihtimali de hayli yüksek bence de. O durumda Galatasaray çökmemesi için Türkiye transferinde öncelik maddesi koymak lazım bence de :)

Gaassaray nasıl çökecek abi transfer kısıtlaması almayacak mı onlar :alala:

Çevrimiçi Necmi

gs çökemez zaten onlara çökmüşlerde diğer renkli çökebilir.
Ama tekrar bize döneceğini sanmıyorum Adam bizden gitmek için uğraşıyor
ama değerimizi gidince anlayacaktır.