2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897005 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Periscope'ta Evren'e Algida Evren diyolar :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Yaz döneminde transfer kovalayacak oyuncu ile zaten transfer yapmış olma rehaveti kadar fark olur oyununda.

Aynen katılıyorum
Töre şimdi satılmış ve tekrar bize kiralanmış olsa performansı çok farklı olabilir
Töre temelli gidip ertesi gün yerine ziyech gelse amenna
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Hayko cepkin yeni müzik Beşiktaş'ımızıda unutmamış hayko :)

Çevrimdışı ahmetserdar

Birincisi bu karsilastirma dogru bir karsilastirma degil. Biz Ajax gibi bir altyapi duzenine veya Porto gibi bir scouting sistemine sahip degiliz. Ama illa ki karsilastirmak istiyorsan onu da soyleyeyim Avrupa'da sampiyonluga oynayabilecek kadroyu kurabilecekken (Porto mesela), en kaliteli oyuncularini satip ceyrek finale gelince sevinen bir klup haline gelmisse, bu bir buyukluk belirtisi degildir benim gozumde. O klup ufak olmayi secmis, Avrupa'nin devi degil 2. sinif bir klubu olmayi secmistir... Bir Real'e, Barca'ya kafa tutabilecekken, bu mac 5 yemesek iyi olur diye cikiyorlarsa Sampiyonlar Ligi'ne, ne anladim eline gecen bonservisten. Futbol klubu ticari muessese degil ki kar ettik diye sevinesin.
Altına imzamı atar yapılan tüm diğer yorumları günü kurtaran realistlik sosuna bastırılmış hedefsiz yorumlar olarak okurum.

Bu takım ne zaman gelişecek,  ne zaman üstüne koyarak gelişecek,  bakın büyüyecek Demiyorum, çünkü zaten yeterince büyük ve köklü bir kulüp,  o paradan başka vizyonu olmayan, misyonsuz ingiliz kulüplerinin Çinde hindistanda yüz milyonlarca taraftarı varsa bizi tanımadıkları yakında ortaya çıkacaktır. 
Bize güvenin,  başarılar geldikçe gerisi çorap söküğü gibi gelecektir inşallah

Çevrimdışı karakartalım

Ospinaya bakayım dedim face den yahu yarildim gülmekten altına atılan yorumlar efsane hele wegner in yedi küfür  :evillol:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Savaş

Bilic West Ham'a Burağı istemiş 7.5 milyona. Küçük prensi Mustafa'yı da alsa ya? Para vermese de olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ospinaya bakayım dedim face den yahu yarildim gülmekten altına atılan yorumlar efsane hele wegner in yedi küfür  :evillol:
Yine kavuşamadik O bizi cok.istedi biz onu cok istedik ama olmdi saglik olsun

Taraftarin Buyuk Bolumu Ospinayida Boykoyuda istiyordu nitekim Boykoya soguk bakanlarda Onu Benimsedi
Ospinayi cok begensemde Boyko daha agir basti bende

Genelde O Bolge insanlari cok soguk ve negatif olur ama Boyko tam tersi Sicakkanli ve Pozitif Taraftarin ilgisine Cok mutlu olmus zaten saha icinde agresif bir isim taraftarin ilgisine  ve Beklentisine karsilik verecek ve basarili olacaktır..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetserdar

Bu yaz atibayı göndermek isteyen, artık yaşlandı diyenler beni gerçek manada sinirlendiriyordu, adam taş,  dinamo, neredeyse hatasız oynuyor ve o kadar geniş bir alanı o kadar akıllıca savunuyor ki, burada konuşana menajerlik oyunlarindaki puanlarla yorum yapana kadar azıcık maçı oyundan zevk alarak izlesek, çok rahat görürüz,  scout dediğin futbolu bilen göz ise, o göz kusura bakmayın ama burada üst perdeden konuşan çoğu kişide yok, Gökhan Töre' ye Galatasaray'ın Ardaya yaptığı muameleyi yapmanizdan müthiş müteessirim, bu çocuk o kadar farklı yetenekleri aynı anda barındıran dünyadaki ender oyunculardan biri ve Beşiktaş Avrupada final oynayana kadar onu satmak ihanettir.
Satsan aynısını kaç paraya verirler, bir düşünün.
Fernandes ile Gökhan bir değil mukayeseside gerçekçi değil,
Birde futbolcu değerini bulursa satarsın ama sana değer katan, senin değerini artıracak olanı satamazsin, satmamalisin

Hayko cepkin yeni müzik Beşiktaş'ımızıda unutmamış hayko :)

Çok iyi olmuş  :super:

Çevrimdışı OrhanAker

:bandit:
Her gördüğümde aklıma gelir klüp ile bağlantısı varmı?

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her gördüğümde aklıma gelir klüp ile bağlantısı varmı?

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bilmiyorum abi iki farkli mekan sahipleri Beşiktaş li demekki kulüple alakasi oldugunu sanmıyorum

Alexis Ruano Delgado Pazar Gunu Istanbulda olacakmış

Yeni Akim

Suan Beşiktaş ile Sampiyonluga odaklanmis durumdayim

Faik ne yapsa Akim oluyo :lol: :lol:

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı AmaralGürses

Konu dışı olacak ama sinirimi bozan birşeyi sizlerle paylaşmak istedim.

Üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen yasaklı sitedeki bir habere tıkladığınızda hemen altta beliren "ilginizi çekebilecek diğer haberler" başlığında ilk haber olarak hala Necati Ateş'in eski eşinin Fikret başkanla çektiği resmi ve "Necati Ateş'in eski eşinden olay yaratan paylaşım" başlıklı haber çıkıyor.

Birisi açıklayabilir mi neden, nasıl, ne maksatla acaba?

[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 22:20:09 AmaralGürses ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Konu dışı olacak ama sinirimi bozan birşeyi sizlerle paylaşmak istedim.

Üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen yasaklı sitedeki bir habere tıkladığınızda hemen üstte beliren "ilginizi çekebilecek diğer haberler" başlığında ilk haber olarak hala Necati Ateş'in eski eşinin Fikret başkanla çektiği resmi ve "Necati Ateş'in eski eşinden olay yaratan paylaşım" başlıklı haber çıkıyor.

Birisi açıklayabilir mi neden, nasıl, ne maksatla acaba?

Fark etmez kardeşim topuyla tüfeğiyle gelsinler önümüze geçemeyecekler bu sene

Çevrimdışı doganay

Yeni Akim

Suan Beşiktaş ile Sampiyonluga odaklanmis durumdayim

Faik ne yapsa Akim oluyo :lol: :lol:

Birsey dikkatimi cekti uzun zamandir ama soylemedim simdiye kadar. Bu ekledigin butun resimlerin isimleri " FB" bunu farketmiyor musun? Yoksa rahatsiz etmiyor mu? Cok gozume batiyor. Otomatik isimlendirme muhakkak ama belki degistirmek istersin diye soyledim.  :eyes

Çevrimdışı AmaralGürses

Fark etmez kardeşim topuyla tüfeğiyle gelsinler önümüze geçemeyecekler bu sene

İnşallah benim de inancım tam. Sinek küçük ama mide bulandırıyor işte.

Çevrimdışı Fatih_

Eurosport2 de Hamburg-Bayern maci var Badstuber ilk 11 de ilk yari bitti

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ben de isterim kulübüm Avrupa devi olsun. Ancak 1 milyar borç ile, her sene 70 milyon borç faizi ödeyen takımın o seviyeye gelmesi en az 10 yıl alır. O da en az.

Beşiktaş önce bir düzen kurup al sat modeline alışıp, maddi imkanlarını düzelttikten sonra istersem satarım ama istediğimi alırım tarzı bir kulübe dönüşebilir.

Doğru şeyi yanlış zamanda istiyorsunuz problem bu. Doğru olanı yapmak küçük olmak ya da yeterince büyük olmak demek değil bizim için.
Bu forumda en az 20 kere tekrar ettigim seyi tekrardan soyluyorum "tuttugu takimin besiktas oldugunu bilmeyenler var , gercekleri goremiyorlar , real madrid taraftari havasinda herkes, biraz gercekci olmak lazim"

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birsey dikkatimi cekti uzun zamandir ama soylemedim simdiye kadar. Bu ekledigin butun resimlerin isimleri " FB" bunu farketmiyor musun? Yoksa rahatsiz etmiyor mu? Cok gozume batiyor. Otomatik isimlendirme muhakkak ama belki degistirmek istersin diye soyledim.  :eyes
Farkindayim abi , Resimler Facebook tan alinti.olduğu icin Fecebookun kisaltmasi olan Fb yazisi çıkıyor nasil silinir bilmiyorum..

Çevrimdışı Anıl

Takımda savunma yönünden bence olcayı kesecek kanat yok lakin bu dönemde hücumsal anlamda formsuz olduğunu düşünüyorum quaresmadan patlama bekliyorum en azından beklentim bu yönde ve şenol hoca olcay'ı arada sırada sol bek olarakta oynatabilir.
32 yaşına geldi hala bekliyoruz ne zaman patlayacak bakalım :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

32 yaşına geldi hala bekliyoruz ne zaman patlayacak bakalım :)
:kop: