Gökhan Töre şu an itibari ile iyi oynamayabilir, futbolda çıkışlar varken inişlerde vardır.
Söylemeye çalıştığım şey şu; şahsi kanaatimce, beşiktaş şu anda tarihinin en iyi futbol oynayan 11'i ile sahada.
Bu takımda da gün itibari ile yıldız niteliği taşıyan, fark yaratan 5 oyuncu var ; gomez, quaresma, sosa, oğuzhan ve gökhan töre (Tolgay' da futbola döndüğünde 6. yıldızdır.) . Gomez, Quaresma ve sosa artık son demlerinde, töre ve oğuzhan'da Dünya çapında yıldız adaylarıdır ki Oğuzhan, veli ve tolgay geliyor diye mevkiisini değiştirmezse töreden de bir adım öndedir.
Yunus emre; Gökhanı satan şampiyonluğu satmaz belki, bu sene o sene ve biz bu ligi bizim üstümüze abartılı oyunlar oynanmaz ise her türlü alırız Allahın izni ile. Ama seneye şampiyonlar liginde bir değil birkaç seviye üstteki rakiplere karşı yeni kurulmuş, daha uyum sorununu bile aşamamış bir takımla mı mücadele edeceğiz. Akıl kârımı bu, adamlarda dünya yıldızları varken sende de olacak, olmak zorunda. O nedenle bu sene yıldız satışına karşıyım.
Seninde anlayamadığın şey bu galiba.
''Sahadaki diger 10 adama hic mi sayginiz yok ! '' hayt, huyt....laf cambazlığı yapıyorsun ya, yapma, gerek yok. Birde kendi fikrin varsa söyle, Necmi Abinin iletisinin altından yürüme, oda basit oluyor.

Onada gerek yok.
Bu arada, Gökhan geçen seneki ingiliz kulüplerine karşı gösterdiği arka arkaya performanslarla, bu yaz milli takım oyuncusu olması hasebiyle seneyede Şampiyonlar ligine direk katılacak olmamız nedeniyle her zaman ve her türlü paraya dönüşür. Canını sıkma bu konuda. Relaxxxxx...
Muslera, Sneijder ve Drogba ligimizi domine ettiler. Kötü bir kadronun omurgası oldular. Omurgası olmayan bir takımla ne kadar yol alabilirsin ki.
Disiplinli futbol çok para etseydi alman takımları her sene şampiyonlar ligini, uefa kupasını domine ederlerdi. Ama edemiyorlar.
Demek ki yıldız oyuncun yoksa herşey biryere kadar.
Ligimizede yıldız oyuncular, ederinden çok daha fazla para vermezsen gelmiyor, buda bir gerçek
Yıldızlarına yıldız muamelesi yapacaksın, ona ihtiyacımız olduğunu hissettireceksin, Töre ve quaresma oynadımı onları durdurabilecek dünyada çok fazla defns oyunucusu olduğunu zannetmiyorum. Oynattırmakta yönetimin sorunu, teknik ekibinin sorunu, dolayısı ile taraftar olan benim senin sorunun.
Yönetimin futbolcu-para- potansiyel analizi noktasında belirli bir noktaya geldiğini düşünüyorum. Artık ciddi bir tecrübe sahibi, belli bir çevre edinmişlikleri var. Allahın izniyle gelecek parlak. Her sene hatalar azalıyor, artık aynı hata tekrarlanmıyor.
Necmi abi;
Gökhan Töreye olan antipatini uzun zamandır takip ediyorum. Kızdığın şeyler var ve eldeki verilere göre haklısın ama belki bilmediğimiz perde arkası hikayelerde olabilir. Bazen madalyonun iki yüzünü göremeyince taraftarlığımız ağır basıyor ve haksızlık yapabiliyoruz.
Asıl mesele şu ki, Töre oynadı mı sahada gerçekten büyüyor, esiyor, gürlüyor. Kadromuzda bu nitelikte farklı oyuncu olmasının, karşı takımın sana karşı önlem alamaması noktasında, takım değerinin artması adına çok önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.
Bu nitelikte oyuncuların, bu sene değil belki ama seneye kesinlikle elimizde olması gereken büyük bir silah olduğu kanaatindeyim.
Ben geçen sene Atiba'ya daha az bir ücrete imza attırabilmek adına hoş olmayan bir muamele yaptığımızı, küstürdüğümüzü , kendisini değersiz hissettirdiğimizi düşünüyorum ve bu konuda onu bazen suçlasakta olayı böyle görüyorum. Sadece para için oynayacak tiynette birisi olsa futbolunu ligin ikinci yarısı yada bir sonraki seneye oynar ve sözleşmesini uzattırırdı. Kurnazca yaklaşmadı olaya duygusal yaklaştı. Kanaatimce meselesi değer görmekti ve bizim yönetim bunu görmedi. Bence suç birazda yönetimde idi.