2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896971 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Birde simdiki haline bakalim..

+ siyah ince gösterir derler. bunu da unutmayalım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Akten

Töre konusunda Yunus'a katılıyorum. Geçen seneki hızında ve gücünde değil Töre.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

yalnız @Çağrı çin çok fena geliyor, bu oyuncu transferlerine harcadıkları para alt yapıya harcadıklarının yüzde onu civarında,planladıkları doğrultuda götürebilirlerse bu işi 10 20 yıl içinde dünya piyasasında yüzlerce çinli oyuncu görebiliriz
10 000 kişide 1 yetenekli futbolcu çıksa çinden toplamda 150 000 yetenekli topçu çıkar bütün dünya ya yeterler futbolcu maaşları düşer maç başı 50 dolar sgk yol yemek karşılığı oynarlar brezilya pazarı tamamen ölür :halay: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Kemal

İsmail le 4+1 yeni sözleşme imzalandı 1 m euro yıllık ücretle şeklinde haber dönüyor .

Çevrimdışı LuceGel

Kupa'da 2. Tur Maçları var.
Hiçbir yerde bulamadım öyle birşey.O zaman Mersin maçını 3 şubat çarşambaya aldırmak gerek 7 şubat pazar içerde Anteple oynuyoruz.14 pazar başakşehir 22 pazartesi gençler deplasman 29 pazartesi fener deplasman muhtemel ertelenecek Ts maçı içinde en uygun 18 şubat perşembe görünüyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

+ siyah ince gösterir derler. bunu da unutmayalım  :D

Ben konya maçında stattaydım bu fotoğraf yanıltıyor .

Çevrimdışı Deniz

İsmail le 4+1 yeni sözleşme imzalandı 1 m euro yıllık ücretle şeklinde haber dönüyor .
4+1 mi?
Oldu olacak kulübün tapusunu da versinler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bence Gökhan'a baya baya haksızlık ediliyor. Geldiği ilk sene 33 maçta 4 gol 8 asist yapmış, geçtiğimiz sene de 43 maçta 9 gol 11 asist yapmış, şuanda da 22 maçta 4 gol 6 asist yapmış. Toplamda 98 maçta 18 gol 25 asist yapmış. Yani 98 maçta 43 gole katkı yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Her oyuncu ara ara düşüşe geçer ama özellikle burada bazı isimler atleti haberleri çıktığından beri Töre için ağır bir eleştiri söz konusu. Töre hala bizim oyuncumuz ama şuanda her oyuncuya yapıldığı gibi Töre yede sahip çıkılmıyor. Töre Oğuzhan ve Atibadan sonra bu takımın en büyük ve en temel oyuncusudur. Yani oyuncu gidecek diye oyuncuyu karalamanın alemi yok.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferiyle falan hiç alakası yok. Kimsenin ona 17 milyon euro vereceği falan da yok. Sene başından beri o üst üste asist yaptığı dönem dahil rezalet bir futbol oynuyor. Kötü futbol oynayabilir buna anlayış gösterebilirim ama hiçbir Beşiktaş futbolcusunun sahada ruhsuz gezmeye hakkı yok. Bu sene maça gittiniz mi bilmiyorum ama eğer gitmediyseniz bir maça gitmenizi ve Törenin oyundayken hal ve hareketlerine özellikle dikkat etmenizi rica ediyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alexis'in maç sayısı kart istatistiği son 3 sezon:

2015-2016: 15 maç, sarı:7, kırmızı:0
2014-2015: 29 maç, sarı:13, kırmızı:1
2013-2014: 29 maç, sarı:14, çiftsarıdan kırmızı:1

Görüleceği üzere tatlı sert tabirinin üst sıkalasında bir tarzı var 2,5 sezonda 1 direkt kırmızısı var. çok değil bence...
abi 2 maçta 1 sarı ortalaması var adamın nerdeyse

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töre kalıplı adam. Enli biraz vücut tipi öyle.

Zaten hızıyla kanıtlıyor :ok:
Tamam Cok geriye gitmiyorum buyrun sezon basindaki Hali

Sizce sezon basindaki hali ile suanki hali arasinda dağlar kadar fark yok mu ?

Yoksa benim gozlerim mi bozuk ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Aras şuan Töre'nin yerini dolduramaz belki 1 sene sonra. Ancak 1 sene de onun için bekleyemeyiz. İnşallah Aras çok çok iyi oynar Töre'yi unutturur da 17 m ye sattığımız Töre'nin yerini 1,5 m ye aldığımız Aras'la doldurmuş böylece efsanevi iş yapmış oluruz. Ama bence imkansız.

şu andaki töre nin yerini kerim bile doldurur. Fernandesdede böyle konuştunuz
nesini anlamaya çalışmıyorsunuz anlamıyorum adam oynamıyor oynamak istemiyor takımdan gitmek istiyor
göndermezsen bu sefer bedava gidecek.geçen sene takıma ihanet etti ve hala ihanete devam ediyor.
seyretmiyormusunuz oynadığı maçları beğenmediğiniz Pektemeği on defa töreye tercih ederim zaten
söylendiğine göre satıldığı falan yok. adama verdiği her pas rakip atağı olarak geri dönüyor. Bu şekilde ikinci devrede devam etsin
seneye ona 5 veren bile çıkmaz başkalarını bilmem ama ben gidecek diye sallamıyorum geçen seneden beri bir an önce satılsın diyorum.
o adama beş dakika forma giydirmek kerime olcaya hatta quaresmaya büyük haksızlıktır. Değerini ederini kaybetmesin diye
sahada tutmaya çalışıyorlar ama bu kafayla giderse ikinci yarı zor forma görür. Şampiyonluk onun değerini korumaktan çok daha
önemli zaten bakalım Terim onu çağıracakmı çağırsada oynatacakmı satılırsa çağırırda Beşiktaştayken zaten zor çağırıyor.
şimdi çağırmaması içinde elinde haklı neden var. Gomez bile milli takıma seçilebilmek için sahada kalmaya uğraşırken
adam sahada kalmamak için elinden geleni yapıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

4+1 mi?
Oldu olacak kulübün tapusunu da versinler.

İsmaile Önerilecek kontrat  1+1+1+1 olmalı , ne kadar etkili oynarsa o kadar kontrat bu kulüp bu ismail , mustafa , ersan , veli  en zor günlerde kucak açtı sahip çıktı ne kadar fedakarlık yapılıyorsa yapmaları gerekir ücret bareminin en alt ücretlerinde oynamalılar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yunusemre sabahtan beri çöp muamelesi yapıyosun tamam arkadaş yeter ,  satacağız bu adamı bilip bilmeyen herkes bu şekilde konuşup algı yaparsanız nasıl satacagız bu adamı .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu andaki töre nin yerini kerim bile doldurur. Fernandesdede böyle konuştunuz
nesini anlamaya çalışmıyorsunuz anlamıyorum adam oynamıyor oynamak istemiyor takımdan gitmek istiyor
göndermezsen bu sefer bedava gidecek.geçen sene takıma ihanet etti ve hala ihanete devam ediyor.
seyretmiyormusunuz oynadığı maçları beğenmediğiniz Pektemeği on defa töreye tercih ederim zaten
söylendiğine göre satıldığı falan yok. adama verdiği her pas rakip atağı olarak geri dönüyor. Bu şekilde ikinci devrede devam etsin
seneye ona 5 veren bile çıkmaz başkalarını bilmem ama ben gidecek diye sallamıyorum geçen seneden beri bir an önce satılsın diyorum.
o adama beş dakika forma giydirmek kerime olcaya hatta quaresmaya büyük haksızlıktır. Değerini ederini kaybetmesin diye
sahada tutmaya çalışıyorlar ama bu kafayla giderse ikinci yarı zor forma görür. Şampiyonluk onun değerini korumaktan çok daha
önemli zaten bakalım Terim onu çağıracakmı çağırsada oynatacakmı satılırsa çağırırda Beşiktaştayken zaten zor çağırıyor.
şimdi çağırmaması içinde elinde haklı neden var. Gomez bile milli takıma seçilebilmek için sahada kalmaya uğraşırken
adam sahada kalmamak için elinden geleni yapıyor.
abi töreye bu kadar giydirmenin ve antipatik olmanın bir sebebi var belli ki paylaşacağın bir şey ise bizide bilgilendirir misin töre formsuz ama bu haliyle bile 2 tane derbi aldırdığını unutmamak lazım

Çevrimdışı tangaz

abi 2 maçta 1 sarı ortalaması var adamın nerdeyse

doğru, ama sert oynayan biri içinde bu normal 2,5 sezonda sadece 1 tane kırmızısı var. demekki sertliği topa, direkt rakibe sakatlayıcı hamlesi yok. öyle olsaydı ispanyada direkt kırmızı görür ve 4-6 hafta kırmızı kart cezalısı şeklinde istatistikleri olurdu ama öyle olmadığı ortada. matematiksel bir hesapla 34 maçın 30 unda 13-15 sarı kart görür 3 maçta 4 sarı kart cezasından dolayı oynayamaz, sezonda sakatlığı olmazsa 29-31 arası maça çıkar ki bu da son derece yeterli bir sayı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olm su fotolari foruma yüklemek cok mu zor

Atttigin hicbir resimi göremiyoruz :alala:

Gören görüyor arkadaş Allah Allah.. :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 'TaNeR'

Töre'ye haksızlık yapılıyor gereksiz yere... adam kalıplı ama öyle abartıldığı gibi kilolu hiç de değil, kendini beğenmişliği de yok ('her an herşey yapabilirim')... istikrarsızlığı muhtemelen sadece psikolojik ve mutlaka ikinci devre toparlayacaktır kendini... en kalite oyuncularımızdan biri ve böyle gömülmeyi haketmiyor, eleştirelim ama 'tu-kaka' yapmayalım.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmaile 1 m çok fazla 600 + 5 bin euro maç başı 2+ 1 yıllık sözleşmeye hayır demem ben

Çevrimdışı Anıl

İsmail'in hakettiği sözleşme 2+1 yıldır maksimum olarak. Fazlası Beşiktaş'ın parasını çöpe atmaktır tıpkı Pektemekte olduğu gibi. 1 aydır yapıldığı söylenen tüm pazarlıkları, Beşiktaş'ın parasını çöpe atmama düşüncesini de hiç eder.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Aras şuan Töre'nin yerini dolduramaz belki 1 sene sonra. Ancak 1 sene de onun için bekleyemeyiz. İnşallah Aras çok çok iyi oynar Töre'yi unutturur da 17 m ye sattığımız Töre'nin yerini 1,5 m ye aldığımız Aras'la doldurmuş böylece efsanevi iş yapmış oluruz. Ama bence imkansız.

Shaktar yapabiliyorda biz neden yapamayalim , onlarda insan değülmü
:D

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

Simdi Tore'nin yerine bir oyuncu alip fayda saglayabilmesi icin klubun;

1) O oyuncuyu ikna edip getirmesi ve makul bir fiyata oynatmasi gerek - yani 5-6 milyon'un ustu bonservis verilmeyecek, oyuncuya imza parasi verilmeyecek ve yillik ucreti de 2 milyon Euro'yu gecmeyecek...Niye gecmeyecek, sen simdi o adama 3 milyon Euro versen Oguzhan'i 1.5'a oynatabilir misin? Oynatamazsin, keza bonservis olarak da 6 milyonun ustunde parayi zor veririsin, o yuzden bu transfer fantazilerini yazarken ust ve alt sinirlarini da gormek lazim, bu birinci madde,

2) Oyuncunun takima alismasi ve takimda istenilen performansi vermesi gerek ki bu da zaman alacak birsey. Oyuncu gelir gelmez maksimum performans verecek diye bir durum yok, cogu zaman 5-6 ay beklemek gerekiyor. Hem bilinen, taninan bir oyuncuysa bu, kotu oynasa bile ilk 11 istiyor mesela, onu motive etmekle de ugrasmak gerek ayrica.

3) Takimdaki diger oyuncularin da o oyuncunun stiline uygun oynayabilmesi gerek, simdi Oguzhan-Tore-Olcay-Cenk birbirlerini anlayarak oynuyor, bir nevi ezbere oynuyor ki rakip bunlari sezemeden golleri yiyor, daha yetenekli de olsa baska bir oyuncu bu stil oynamadigi vakit takimin oyunu bozulacak, bozuluyor da bazi maclarda.

Simdi biz daha 1. maddeyi yerine getiremiyoruz...Hatirlayin Konoplyanka'yi, adam birakin Barca-Madrid-Manchester gibi takimlari Sevilla'ya gitmeyi tercih etti. Oyuncu iyi ve bonservissizse zaten herkes adamin pesinde, Premier League takimlari milyonlari dokuyor ve butun oyuncular da oraya gitme pesinde. Bonservisli oyuncuyu ucuza alabilmek de neredeyse imkansiz, ya sakatlik gecirmis olacak, ya formsuz olacak ya problemli olacak ki adamlar satsin..Boyle aldigin oyuncu da son derece riskli bir oyuncu olur, ne verecegi belli olmaz.

Siz simdi diyorsunuz ki bu 3 maddeyi gerceklestirmis, takima katki saglayan kaliteli oyuncumuzu satalim yerine alabilecegimiz dahi belli olmayan isimlerin pesinden kosalim, bu bana hic mantikli gelmiyor..Ha bu arada tabi Gokhan'a talip olan klupler bizim kadar iyi yonetilmedigi icin olsa gerek bu diger oyunculari ucuza almayi dusunmuyorlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

doğru, ama sert oynayan biri içinde bu normal 2,5 sezonda sadece 1 tane kırmızısı var. demekki sertliği topa, direkt rakibe sakatlayıcı hamlesi yok. öyle olsaydı ispanyada direkt kırmızı görür ve 4-6 hafta kırmızı kart cezalısı şeklinde istatistikleri olurdu ama öyle olmadığı ortada. matematiksel bir hesapla 34 maçın 30 unda 13-15 sarı kart görür 3 maçta 4 sarı kart cezasından dolayı oynayamaz, sezonda sakatlığı olmazsa 29-31 arası maça çıkar ki bu da son derece yeterli bir sayı...
abi bizim hakemler çok kart çıkarıyorlar o sıkıntı olmazsa gerisi önemsiz melo gibi adam kırmızı görmedi düzgün hakemler olsa ortalama 8 tane filan kırmızı görmeliydi

Çevrimdışı ekesicil

Töre hakkinda yorumlari okurken oh be tek ben onu bu halde görmüyormusum dedim.

Uzun zamandir biseyler var Töre'de ama hayirlisi

Çevrimiçi Necmi

abi töreye bu kadar giydirmenin ve antipatik olmanın bir sebebi var belli ki paylaşacağın bir şey ise bizide bilgilendirir misin töre formsuz ama bu haliyle bile 2 tane derbi aldırdığını unutmamak lazım

ne var siz göremiyorsanız ben ne yapayım geçen sene takım şampiyonluğa giderken son maçlara parasını alamadığı için çıkmak istememesi ve çıkmaması yeterli neden değilmi. bu sene avukatını gönderip beni satın oynamak istemiyorum demeside yeterli neden değilmi.
geçen sene sakat falan demeyin olmadığını biliyoruz Biliç bile neden oynamıyor dendiğinde gidin ona sorun dedi
sosa sene sonunda bazı arkadaşlar şampiyon olmak istemedi diye boşuna röportaj vermedi. Adamın geçen sene sonundan beri
takıma bir gram katkısı yok öyle gol attığına asist yaptığına bakmayın o maçları buyurun yeniden izleyin Töreye
dikkatlice bakın biz onu sürekli çıplak gözle izliyoruz topu yürüyerek gelip ayağından alıp gidiyorlar ayağına gelen on toptan sekizini kaptırıyor
kaptırdıktan sonrada almak için tek hamle bile yapmıyor hiç koşmuyor iyi izleyin aslında kaptırıyor bile denmez resmen teslim ediyor
her haliyle oynamak istemediğini belli ediyor.