Ya bu seviye nedir arkadaslar komik olmayin lutfen 
Ben yazdiklarimin arkasindayim..Kendi dusuncem ve herkes birbirine saygili olsun lutfen..
Siz iyi Besiktaslira sesleniyorum...Fikret Orman ilk aday oldugunda 2 aday daha vardi daha sonra Serdal Adali aday oldu yani Besiktas hicbir zaman sahipsiz kalmadi.
Fikret Orman geldiginde borc 500 Bindi simdi 1 Milyonu gecmis!
3 yil takim 3. olmus!Hic bir organizasyonda ceyrek final bile oynamamis!
Surekli yalan yanlis tarihlerle taraftar aldatilmis!
Daha iyisini istemek Besiktas dusmanligimi oluyor!?
Allah Fikret Ormanda Besiktasada yardimci olsun kisilerle problemimiz yok icraatlara bakalim objektif olalim..
ne yani aday vardı demekle oluyormubirazda aday olanın kapasitesine bak Beşiktaş o kadar sahipsizki bunu göremiyorsan ne diyeyim
bir kere çıkan adaylara bakki Beşiktaşın ne kadar sahipsiz olduğunu gör
fikret orman geldiğinde borç sıfır olsun diyelim icratını eleştirmek için geldikten sonraki gelir giderlere bakacaksın eksimi artımı
başkasının yaptığı borçtan bu yönetimi sorumlu tutamazsın önce geldiği günden döviz kuruna çevir sonra şimdiki borcu döviz kuruna
çevir çünkü borcumuz tl değil döviz ondan sonra döviz olarak borç ne kadar artmış ona bak ben o hesapları yaptım kardeşim
birde üstüne Beşiktaşın yapılanmasını koydum ve o nedenle yönetimi taktir ediyorum
3 yıldır takım doğru 3. olmuş bu konuda yerden göğe haklısın ama haklı olmadığın bir şey var başa gelirken benden
3 yıl sportif başarı beklemeyin dedi sende kabul ettin ve seçtin bu gün neden tükürdüğünü yalıyorsun bu izni ona
kongre bu şartlarda verdi zaten bu gün neden başarılı olmadı denirmi sana şampiyonlukmu sözü verdi açık ve net şekilde
sportif başarı yok beklemeyin dedi ve bizde seçtik
sürekli yalan yanlış tarihler buda göreceli tabiki plan diyorsun ya tarih veremese bu güne kadar bile duramazdı o zamanda
bundan eleştirirdiniz ama bu işlerde tarihlerin tutmayacağını bilecek kadar bu işlerde tecrübeliyim kaldıki beşiktaşın dahada özel durumları
var bu gün Beşiktaş herkes tarafından saldırı altındaysa bunda biz taraftarlarında sorumluluğu var bak suçu demiyorum
sorumluluk diyorum gezi olaylarında Beşiktaş taraftarının tavrını sonuna kadar destekliyorum ama o tavrı koyarkende
bu gün bunları yaşayacağımızın hesabı yapılmalıydı yada yapıldı bu günde tevazu içinde bunu kabulleniriz çünkü
Beşiktaş taraftarının başı dik
işin gün verme olayına gelince altı aylık bir işin sözleşmesine imza attım iş ikibuçuk yılda bitti bir inşaatın yapılmasını
engelleyecek o kadar çok etken varki birde burda devlet faktörü var bunlara ramen yalan söyledi demek çok abes
taraftar sanki üstüne düşeni yapmış da birde hesap soruyor kusura bakma sportif başarıyıda ekonomik başarıyıda
en son isteme hakkı olanlar taraftardır sen takımını şampiyonluğa giderken 5000 kişiye oynat ondan sonra neden şampiyon olamadık de
bende soruyorum taraftar ne kadar istedi şampiyonluğu yada şu anda ne kadar istiyor geçtiğimiz hafta maç 5 de hava güzel
eleştirdiği hiç bir şey yok herşey tribüne gitmek için müsait ama tribünde 10000 kişi var neymiş passo varmış göreceğiz o passo yu vodafone açıldığındada passo olacak
bakalım kaç kişi gelecek bahane üretmeye gerek yok bu gün maçlara passo yüzünden gitmiyoruz diyenler peki vodafone arena açılınca ne olacak dedndiğinde o zaman mecburen gideceğiz diyecek kadar yüzsüzse ben taraftardan gelecek eleştiriyi kabul etmem çünkü iyi niyet yok
hepimiz daha iyisini isteriz neden düşmanlık olsun ama iyinin sınırı yokki elbette hep isteyeceğiz bu insanın
doğasında var ama makulde düşünmek gerekiyor eleştirirkende adil olmak gerekiyor adil olamıyorsan eleştiri yapmıyorsun demektir
@Mustafa_UK