Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009130 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

bana kaldi ne zaman olumsuz bi yorum olsa hemen avukatlik yapmaya basliyorsun boyle beskitasli olunmaz daha bi tane olumlu mesajini gormedim aa bugunde su yapilmis stadta dedigini gormedim sadece olumsuzluk ekisin kardesim tamammi

Napalım senin gibi işler hakkında tarih verip,sonra da hiç biri tutmayınca susun stad yapılıyo en büyük Fikret Orman mı diyelim?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 13:46:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Arkadasim yasin gercekten 36 mi? Yada Bu mesaji kucuk kuzenin falanmi yazdi?
Geri vites ne demek ya?
Burda bu seviyedemi tartisacagiz?
12 yaşında olup yarışmaya kenyadan katılıyorum iyice ergenim :evillol:
ilk mesajdan sonra tepki alınca nasılda pamuk gibi mesaj attın ilk mesaj neydi bu ne.
zılgıtı yiyince geri vites yaptın dedik küfür mü ettik sanki...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Yani şu forumu uzun zamandır takip ediyorum, bu kadar art niyet olur.Beşiktaş'a yük olmayın beğenmiyorsanız gidin başka takım tutun;biz bize yetiyoruz.Başlık konu dışında kalmaya başladı.Lütfen stadımıza odaklanalım.
bu şekilde dusunenler yuzunden bir adim ileri gidemeyiz aziz gibi yapacan abi terso yapacan stada almayacan olacak bitecek sonra kral sen olursun adam kac senedir herkese karsi ama en iyi o oldu en sonunda iyilik yaramiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

taraftarda birlik mi varki birlik olacagiz heryerden çatlak ses cıkıyor kimse biseyi desteklemiyor herkes vurmaya calisiyor biseyleri yola sokmaya calisanlari hemen indirmek istiyorlar buna bizim taraftarimizda çanak tutuyor maalesef en basiti su stad hala bitmedi diyor birisi lan hala ne 300 milyon tlyi bunlar bozuk para falan zannediyor heralde 50 bin kisilik stadlar her zaman 1 senede bitiyor zaten dis ulkelerde bizde demiyorum bizde 4 yilda bitiremiyorlar cunku bide acik lokasyonda hic sıkıntısiz yerlerde o yuzden kafayi takmadan stada devam takıma devam bu sezon bizim kaçarı yok
Agzin bal yesin.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Napalım senin gibi işler hakkında tarih verip,sonra da hiç biri tutmayınca susun stad yapılıyo en büyük Fikret Orman mı diyelim?
ben tarih veemiyorum arkadasim tahmin yapiyorum sende tahmin yapsana hic gormedim daha ne zaman biter stad senin gorusun ne fikret ormanu bis versene stada baksana biraz burasi stad basligi elestiri yerine biraz tahmin yapsana seninki tutunca soz sana çikolata alacagim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar aramızda Beşiktaşlı olmayan var mı.lütfen üzmeyin insanı herkes birbirine tahammül göstersin lütfen.
SÜLEYMAN SEBA nın hatırına bu tartışmaya son verelim.hepimizin tek derdi BEŞİKTAŞ.
rica ediyorum....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Mehmet92

ben tarih veemiyorum arkadasim tahmin yapiyorum sende tahmin yapsana hic gormedim daha ne zaman biter stad senin gorusun ne fikret ormanu bis versene stada baksana biraz burasi stad basligi elestiri yerine biraz tahmin yapsana seninki tutunca soz sana çikolata alacagim :evillol:

Mart 2016.İnşallah yanlış çıkar,çok daha erken biter.

Çevrimdışı Efe

Mart 2016.İnşallah yanlış çıkar,çok daha erken biter.
hee soyle tamam şimdi tutmazsada yapacak bisey varmi destek lazim takima yonetime bu sezonda beceremezlerse bu isi sandik orda bizi temsil edenler oylarini kullanacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre Ş.

bu şekilde dusunenler yuzunden bir adim ileri gidemeyiz aziz gibi yapacan abi terso yapacan stada almayacan olacak bitecek sonra kral sen olursun adam kac senedir herkese karsi ama en iyi o oldu en sonunda iyilik yaramiyor

Zaten hep böyle düşündüğümüz için bir adım ileri gidemiyoruz,toplumda arka planlarda kalıyoruz.Üzerimizde hep bir korku tedirginlik var.Hep iyi hep daha iyiye.Daha bir daha gür. :super: :super:

Çevrimdışı Mehmet92

hee soyle tamam şimdi tutmazsada yapacak bisey varmi destek lazim takima yonetime bu sezonda beceremezlerse bu isi sandik orda bizi temsil edenler oylarini kullanacaklar

İnşallah stad açıldıktan sonra biz de 4 senede en kötü 3 şampiyonluk görürüz de,şu geçen 3 sezonun acısı unutulur.Benim tek ve yegane derdim Beşiktaş.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Son yıllarda bir moda oluşmuş " sana mı kaldı benim Beşiktaş'lılığımı sorgulamak " diye. Valla ben kendi adıma 1700 küsur mesaj attım ve hiç kimse benim Beşiktaş'lılığımı sorgulamadı. Yazdıklarımıza dikkat edelim de sorgulama olmasın.
Ayrıca bu Mustafa UK arkadaşın mesajlarını hatırlamamak mümkün değil. Bir mesajında Başkanımıza hitaben Allah sana o stadı açtırmayı nasip etmesin mealinde sözler sarfetmişti. Gerçi Allah sana o statta maç izlemeyi nasip etmesin diye cevabını almıştı. Ben bu tarz mesajlar atan kişinin Beşiktaş'lılığını sorgularım. Şimdi sorsan ben Beşiktaş'lıyım diyebilir ama sanmam olsa olsa o kendini öyle sanıyordur  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 13:59:05
Yani şu forumu uzun zamandır takip ediyorum, bu kadar art niyet olur.Beşiktaş'a yük olmayın beğenmiyorsanız gidin başka takım tutun;biz bize yetiyoruz.Başlık konu dışında kalmaya başladı.Lütfen stadımıza odaklanalım.
:hosgeldin
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sedat_BJK

Stad konusunda takim konusunda elestirilecek noktalar tabiki vardir. Ama var gucuyle stadini bitirmeye, borclarini yapilandirmaya, oyuncularin donuna bile sponsor bulmaya,  bu arada da yarisin icinde kalacak gucte bir kadro kurmaya, gunu degil gelecegi kurtarmaya yonelmis bir yonetim bu sekilde elestirilmemeli. Gs ve fb stadlarini tamamladilar ve 2 adim one gectiler. Ne yaparsan yap stadsiz yarisamazsin. Benim gozumde stadi yaptigi icin baskani elestirenin yorumu art niyet tasir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese iyi günler Siyah - Beyaz ınız bol olsun.

Bir şey sorucam.

Bizim stada en uygun, örneğin; saha içi görünümü olarak tribün boyları, yüksekliği, kat sayısı, atmosferi vs. yani tamamen saha içinden görselliği ile benzer hatta aynı diyebiliceğimiz bi stad var mı bize örnek olabilecek ?
Adana Koza Arena :biggrinking: :bandit:
Ama oda henuz kaba insaat seviyesinde.
Dis cephe ve ( cati tam olarak benzenesede ) benzeyen bir diger stadda Krosnadar stadi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 14:05:05
Son yıllarda bir moda oluşmuş " sana mı kaldı benim Beşiktaş'lılığımı sorgulamak " diye. Valla ben kendi adıma 1700 küsur mesaj attım ve hiç kimse benim Beşiktaş'lılığımı sorgulamadı. Yazdıklarımıza dikkat edelim de sorgulama olmasın.
Ayrıca bu Mustafa UK arkadaşın mesajlarını hatırlamamak mümkün değil. Bir mesajında Başkanımıza hitaben Allah sana o stadı açtırmayı nasip etmesin mealinde sözler sarfetmişti. Gerçi Allah sana o statta maç izlemeyi nasip etmesin diye cevabını almıştı. Ben bu tarz mesajlar atan kişinin Beşiktaş'lılığını sorgularım. Şimdi sorsan ben Beşiktaş'lıyım diyebilir ama sanmam olsa olsa o kendini öyle sanıyordur  :ok:
o nasıl mesajdı öyle tatildeydim keyfim kaçmasın diye girip yazmamıştım.
çamuru atıyor izlerini temizlemek için uğraşıyoruz.
hakaretamiz yazıyor insanları tahkir tezyif ediyor sonra ben gurbetçiyim ne yazdığımı bilmiyorum diyor.
bizi saf sanıyor ya da gerçekten klavye başında 12-13 yaşında biri var...
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 14:06:49 ahmetemre ]
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Oktay

abi hafızana hayran kaldım :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yazık bu forumda yöneticisinden deneyimli üyesine kadar en ufak eleştiride hakarete varan noktalara ulaşan yorumları görmekten gerçekten üzücü. İnsanların görüşlerine saygı duymayabilirsiniz ama insanlara ağır ithamlarda bulunamazsınız bunun farkına varmadan forumda yazıyorsunuz yapmayın etmeyin abiler arkadaşlar üsluplarınıza kelimelerinize özen gösterin. Kimse sizinle aynı fikirde olacak değil bu yüzden kimseyi gömmeye hakkınız yok!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Nolmuş burda yav. :D
Catidan once taraftar gerildi.. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam kaçtım ben :D Kafayı uzattık headshot attılar :D