Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009297 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Okudgumuzu iyi anlayalim lutfen kimse Burda kotu niyetli degil!
Simdi Benim takimim 3 sene 3. Olacak hicbir kupada ceyrek final bile oynayamayacak bizde Yok ya stad yapiliyor dicez ve elestiri falan yapmicaz bu durumu kabullenicez oylemi!?
Besiktas Insaat sirketimi Spor kulubumu?Ben stad nezaman Bitmis ona bakmam sportif basari isterim!
Stad yikilabilir yeni stad cok iyi olur ama Boyle plansiz olmaz!Oynayacak stadin Yok stad yikiyorsun Hadi yiktin neden yarismaci takim yapmaya calisip transferler yapiyosun,paralar harciyirsun!Stadsiz olmayacagi acikken!Koy genc cocklari stad acilana kadar yeni bi takip olussun zaten en Kotu 3.olur Yada 5. Me fark eder?!
Besiktasin buyuklugunu sana anlatamamislar @Mustafa_UK

Çevrimdışı Oktay

gs statdı aynı anda tribün ,prekast ve çatı imalatı yapılırken ve ayrıyeten sağda ve solda 2 adet kule vinç... bu stat kaç senede bitti? yorum size kalmış
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 12:54:40 Oktay ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sonra da su yorumlari okuyunca diyorum ki herseyin en iyisini hakediyoruz. Ben artik stada bitti gozuyle bakiyorum. Darisi spor salonumuzun basina.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Okudgumuzu iyi anlayalim lutfen kimse Burda kotu niyetli degil!
Simdi Benim takimim 3 sene 3. Olacak hicbir kupada ceyrek final bile oynayamayacak bizde Yok ya stad yapiliyor dicez ve elestiri falan yapmicaz bu durumu kabullenicez oylemi!?
Besiktas Insaat sirketimi Spor kulubumu?Ben stad nezaman Bitmis ona bakmam sportif basari isterim!
Stad yikilabilir yeni stad cok iyi olur ama Boyle plansiz olmaz!Oynayacak stadin Yok stad yikiyorsun Hadi yiktin neden yarismaci takim yapmaya calisip transferler yapiyosun,paralar harciyirsun!Stadsiz olmayacagi acikken!Koy genc cocklari stad acilana kadar yeni bi takip olussun zaten en Kotu 3.olur Yada 5. Me fark eder?!
stadımız yok diye kötü takımmı kurması lazım :alala:
o genç çocuklar takımı kümeye gönderirse ne olacak
Beşiktaş asfaltta oynasa şampiyonluğa oynar
stadımız yok şampiyon olamıyoruz mazeretini
ancak sahada takımı yalnız bırakan taraftar söyler
biz liverpool u tottenham olimpiyatta yendik
29 maç ligi götürüp son 5 maçda vermenin stadımız yok
mazeretiyle bir ilgisi olamaz plansızlık dediğin nasıl oluyor
balık hafızalı oluyorsunuz bazen biz iç saha maçlarını
kasımpaşada derbileri ve avrupa maçlarını olimpiyatta
yapmak üzerine plan yapmıştık ne çabuk unuttunuz
çok değerli Beşiktaş kongre üyesi olan kasımpaşa yöneticilerin
oynatmamak için nasıl takla attıklarını hatırlamıyorsunuz
sana stad bulmakta yükümlü olan devletin ilginç olarak
istanbulda stad bulamamasını bulduklarınıda yok ışık yokmuş
yok passo yokmuş birde yarı final bile yok derken neyi kastettin
onuda anlamadım uefa sa doğru stadımız varken her sene final
oynuyorduk birde stadımız varken her sene şampiyon oluyorduk değilmi
istersen bir dönde on senenin istatistiklerine bir bak takımın son 3 sene
eskiye göre daha başarılı olduğunu görürsün okuduğumuzu gayet iyi anlıyoruz
ve dibine kadar kötü niyet var burda bir eleştirinin gerçekten yapıcımı yoksa
art niyetmi dolu olduğunu anlayacak kadar zekidir Beşiktaş taraftarı emin ol @Mustafa_UK
zaten attığın her mesaj sürekli yönetime sallamak için hiç bir mesajında iyi niyet yok
ve bu tip mesajları burada yazamazsın burası kesinlikle yönetime sallama forumu değil
heleki bu başlık sportif konuları konuşma başlığı hiç değil

Çevrimdışı SuperBJK

Herkese iyi günler Siyah - Beyaz ınız bol olsun.

Bir şey sorucam.

Bizim stada en uygun, örneğin; saha içi görünümü olarak tribün boyları, yüksekliği, kat sayısı, atmosferi vs. yani tamamen saha içinden görselliği ile benzer hatta aynı diyebiliceğimiz bi stad var mı bize örnek olabilecek ?

Çevrimiçi murat

Az kaldı.sabredelim.sportif başarı icinde stadımız içinde az kaldı.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 13:01:17 MURAT ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaslar Fikret Orman aciklamasinda bayramdan sonra catiyi kaldircaz demis!
Ama hangi bayram ?? Onuda soylese iyi olurmus Adam daha sonra cikip Ben 19 Mayis Genclik Ve Spor bayrami icin soylemistim diyebilir! Ben beklerim!
Gecen gun Yemen Eksioglunu dinledim iyi bir Besiktasli ve Aile olarak Turkiyenin en buyuk insaatcilarindan O da Hazirandan once imkansiz dedi.
Bana kalirsa stad Mayis seciminde koz olarak kullanilacak Ozamana kadar bitirme cabasi olur.

Burdaki herkese saygim sonsuz 24 saat takip edip yorumlar yapiliyor ama kimse beklenti icine sokmasin kendini sonra hayal kirikligi oluyor :( Bir sezon daha Olimpiyatta cope atilacak :( 3 sene once o stada az para harcayip portatif Tribun yapip biraz futbol ortami olusturulmaliydi Yazik oldu 3 sene 0 kupa 0 yari final!
Plansiz programsiz stad yikildi sonuc ortada!
Yemen Ekşioğlu şahane Beşiktaşlıdır. Ailesi inşaatçıdır ama kendinin bu kadar bu işlerin içinde olduğunu bilmiyorum. Zaten stadı da Ekşioğlu yapmıyor. Fikret Orman yapıyor. Ülkenin önde gelen inşaat şirketlerinden birinin sahibi, iyi bir Beşiktaşlı, Beşiktaş'ın seçilmiş Başkanı. Dahası bu stat 2016 aralıkta falan tamamen biter. Ancak maç oynanabilir hale gelmesi için Şubat yada Mart ayı olabilir. Bilmiyorum kongre üyesi misin?  Ancak bu işi gelip gelip kongrede kullanmak için şöyle yapıyor böyle yapıyor demek kimseye bir şey kazandırmıyor. Twitter da 3 tane laf atan adamlar bile kongrede aday olacam diyor. Olsunlar bakalım oy yerine twit alırlar. Görmek isteyenler için stat orada. Yapılıyor. İsteyen izler keyfini çıkarır isteyen dizini döver. Planlı programlı 9 sene beklediniz her sene kazma vuruldu. Başkan geldi yapılan 9 stadı yıktı kendine ev yaptırıyor sanki. Ya adam kendine avm yapma izni çıkmadı diye yıllarca bekletti. Şimdi yapılan stadın geliri Beşiktaşın. Başkasının değil. Bunlara sevinilir, bunlar eleştirilmez. Türkiye Kupası maçları oynanırken küçümseyip sene sonu sıfır kupa sıfır final yazmak sırf eleştirmek için yazmaktan başka bir şey değil. İBB maçında neredeydi taraftar. Neden o twitter agaları maça davet etmedi insanları.

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Kardeşlerim abilerim yapmayın gözünüzü seveyim;

burda herkes Beşiktaşlı,stad ile ilgili herkes haklı ama kimisi az kimisi çok.O yüzden sen haklısın o haksız polimiğine gerek yok.Son yıllarda bu çok sık olmaya başladı sportif başarısızlıktan dolayı galiba ama artık birlik olmakta güçlük çekiyoruz.Şu stad bitsin hayırlısıyla herşey güzel olacak.

ysariusta

• Ziyaretçi

burda herkes Beşiktaşlı,stad ile ilgili herkes haklı ama kimisi az kimisi çok.O yüzden sen haklısın o haksız polimiğine gerek yok.Son yıllarda bu çok sık olmaya başladı sportif başarısızlıktan dolayı galiba ama artık birlik olmakta güçlük çekiyoruz.Şu stad bitsin hayırlısıyla herşey güzel olacak.
Serkan kimseye Beşiktaşlı değil demiyorum. Beşiktaş'tan menfaat umanlar var. Görünce delleniyorum.

Çevrimdışı Efe

taraftarda birlik mi varki birlik olacagiz heryerden çatlak ses cıkıyor kimse biseyi desteklemiyor herkes vurmaya calisiyor biseyleri yola sokmaya calisanlari hemen indirmek istiyorlar buna bizim taraftarimizda çanak tutuyor maalesef en basiti su stad hala bitmedi diyor birisi lan hala ne 300 milyon tlyi bunlar bozuk para falan zannediyor heralde 50 bin kisilik stadlar her zaman 1 senede bitiyor zaten dis ulkelerde bizde demiyorum bizde 4 yilda bitiremiyorlar cunku bide acik lokasyonda hic sıkıntısiz yerlerde o yuzden kafayi takmadan stada devam takıma devam bu sezon bizim kaçarı yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

gs statdı aynı anda tribün ,prekast ve çatı imalatı yapılırken ve ayrıyeten sağda ve solda 2 adet kule vinç... bu stat kaç senede bitti? yorum size kalmış

Bu stadın inşaat teknikleriyle bizim mabedimizin inşaat teknikleri farklı benzeyen tek yönü betonarmesi olabilir. Ancak semtimizin konumu Betonarmeyi hızlı yapmaya engel oldu. sadece geceleri beton döküldüğünü çok izledim. Ayrıca bu stadı devlet yaptı yani para ve güç sınırsızdı. Bizde ise durum çok öyle değil.

Yapılan işe saygı göstermek lazım daha önce yalnızca yeni stadın maketi vardı. Önceki kapasite arttırımını Bilgili başlatmıştı. Yani burda esas kayıp Sayın Fedarasyon Başkanımızın döneminde yapılmayanlardır.

Yalnız şu canlı yayın işine hep birlikte tepki koymak için bir hareket yapmalıyız.
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 13:18:33 Deadam ]
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mustafa_UK

Way arkadas ya Kimsenin en ufak farkli bir goruse,bakis acisina tahammulu kalmamis :(
Ben neden Kotu niyetli olayim Fikret Ormanin basarili olmasi demek Besiktasin basarili olmasi demek Allah  en ufak Kotu bir niyetim Yok ve neden olsun hepiniz kadar Bende Besiktasliyim!Ben gurbetciyim dilimiz Bazi seylere ancak dilimiz donuyor biraz anlayisli Saygili olalim..

Kizdigim seyler var elestiri herkesin hakki herkes dusuncesini soylemekte ozgur kimseye kufur etmedik hakaret etmedik!Bu Forumda herkes ayni fikir ve gorustemi olmak zorunda?!

Ins.zaman sizi hakli cikartir hepimiz burdayiz ins.Fikret Orman bizi hayal kirikligina ugrasmak!

Çevrimdışı Mehmet92

Fikret Orman'ın başkanlığında 0 kupamız var,Beşiktaş inşaat firması mı spor kulübü mü?,banane ne stad inşaatından demeye çalışmış adam ama her zamanki gibi linç edilmiş forumda :D Fikret Orman bile kendini böyle savunmuyodur hiç bi platformda ya çok enteresan :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 13:33:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 13:35:59
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Fikret Orman'ın başkanlığında 0 kupamız var,Beşiktaş inşaat firması mı spor kulübü mü?,banane ne stad inşaatından demeye çalışmış adam ama her zamanki gibi linç edilmiş forumda :D Fikret Orman bile kendini böyle savunmuyodur hiç bi platformda ya çok enteresan :D
senin haberin yok mu başkan aramızda ama nikini söylemem :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

o stadtan banane diyorsa beşiktaşlı degildir kardesim sende diyorsan sende degilsin besiktasin nerden parayi bulacagini kimse dusunmuyor sadece takim sampiyon olsun takim çakil tasiylami sampiyon olacak bu kadar borc icinde inönü kalsaydi arka arkaya sampiyon mu olacaktik fikret orman dogru yaptigi halde bunu yanlis gibi gostermek isteyenler var bu farkli görüs degil direk art niyettir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

senin haberin yok mu başkan aramızda ama nikini söylemem :evillol:

Var abi benim tahminim,çok zor değil bulmak :D :D :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

adamın yaptıkları görüldüğü için savunuluyor.. sportif başarıya odaklanıp stadı yıkmasa daha mı iyi olacaktı.. kendini riske atıp stadı yapıyor diye destek olacağımız yerde, sanki eskiden her sene şampiyon oluyormuşuz gibi hiç kupa yok demekle olmuyor bu işler
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mustafa_UK

geri vites :evillol:

Arkadasim yasin gercekten 36 mi? Yada Bu mesaji kucuk kuzenin falanmi yazdi?
Geri vites ne demek ya?
Burda bu seviyedemi tartisacagiz?

Çevrimdışı Ensar

Abi siz beşiktaşlılıgın ne olduğunu anlamamıssınız , skor taraftarlığı yapmak isteyen başka takım tutabilir , biz böyle öğrenmedik büyüklerimizden , o borular yıkıldığında evim başıma yıkılsa bu kadar üzülmezdim ben , ayrıca bi dediğin bi dediğini tutmuyor ki , bunun dili az bilmekle alakası yok , sen eğer dilden dolayı bir sorun yaşamış olsaydın burda tepki almazdın , gereken cevaplar yazıldığı için tek tek dediklerine cevap vermeyeceğim ama saygı duyulacak içi dolu şeyler söylesen  eleştirmene kimse birşey demez , ama dediklerin gerçeklerden çok uzak
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 13:40:52 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet92

adamın yaptıkları görüldüğü için savunuluyor.. sportif başarıya odaklanıp stadı yıkmasa daha mı iyi olacaktı.. kendini riske atıp stadı yapıyor diye destek olacağımız yerde, sanki eskiden her sene şampiyon oluyormuşuz gibi hiç kupa yok demekle olmuyor bu işler

Adnan Polat da stad yapmıştı,ondan sonra gelen yönetim 4 yılda 3 şampiyonluk aldı.Benzer bi kan değişimi bize de lazım,ben böyle düşünüyorum

Çevrimdışı Mehmet92

o stadtan banane diyorsa beşiktaşlı degildir kardesim sende diyorsan sende degilsin besiktasin nerden parayi bulacagini kimse dusunmuyor sadece takim sampiyon olsun takim çakil tasiylami sampiyon olacak bu kadar borc icinde inönü kalsaydi arka arkaya sampiyon mu olacaktik fikret orman dogru yaptigi halde bunu yanlis gibi gostermek isteyenler var bu farkli görüs degil direk art niyettir

Hocam sana mı kaldı benim Beşiktaşlılığımı sorgulamak ya?

Çevrimdışı Efe

Arkadasim yasin gercekten 36 mi? Yada Bu mesaji kucuk kuzenin falanmi yazdi?
Geri vites ne demek ya?
Burda bu seviyedemi tartisacagiz?
begenmiyorsan yazmazsin kimseyi zorla mesaj yaz diye burda tutmuyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hocam sana mı kaldı benim Beşiktaşlılığımı sorgulamak ya?
bana kaldi ne zaman olumsuz bi yorum olsa hemen avukatlik yapmaya basliyorsun boyle beskitasli olunmaz daha bi tane olumlu mesajini gormedim aa bugunde su yapilmis stadta dedigini gormedim sadece olumsuzluk ekisin kardesim tamammi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre Ş.

Yani şu forumu uzun zamandır takip ediyorum, bu kadar art niyet olur.Beşiktaş'a yük olmayın beğenmiyorsanız gidin başka takım tutun;biz bize yetiyoruz.Başlık konu dışında kalmaya başladı.Lütfen stadımıza odaklanalım.