Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009209 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 14:11:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Catidan once taraftar gerildi.. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet92

Yazık bu forumda yöneticisinden deneyimli üyesine kadar en ufak eleştiride hakarete varan noktalara ulaşan yorumları görmekten gerçekten üzücü. İnsanların görüşlerine saygı duymayabilirsiniz ama insanlara ağır ithamlarda bulunamazsınız bunun farkına varmadan forumda yazıyorsunuz yapmayın etmeyin abiler arkadaşlar üsluplarınıza kelimelerinize özen gösterin. Kimse sizinle aynı fikirde olacak değil bu yüzden kimseyi gömmeye hakkınız yok!

Ben de aynısını söylemeye çalışıyorum abi.Muhalif tepkiler demokratik yönetimlerin doğasında vardır,bu kadar töleranssız olmak ne kadar doğru bilmiyorum

Çevrimdışı Oktay

bazı arkadaşlar bizimle dalga geçer gibi yorum yapıyor olsun onlarda beşiktaşlı bizlerde onları ikaz etmek için burdayız

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yazık bu forumda yöneticisinden deneyimli üyesine kadar en ufak eleştiride hakarete varan noktalara ulaşan yorumları görmekten gerçekten üzücü. İnsanların görüşlerine saygı duymayabilirsiniz ama insanlara ağır ithamlarda bulunamazsınız bunun farkına varmadan forumda yazıyorsunuz yapmayın etmeyin abiler arkadaşlar üsluplarınıza kelimelerinize özen gösterin. Kimse sizinle aynı fikirde olacak değil bu yüzden kimseyi gömmeye hakkınız yok!
En ufak elestiri dedigin soylemler bence yonetime yapilan en buyuk hakaret. Hem elestiren elestirilmeyecek deye de bir kural yok ki.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serjo

Biz istiyoruz ki
hokus pokus stad bitsin
bu lokasyon'da bu kadar para sıkıntısına rağmen,stad'ın bu seviyede olması bile mucize gibi
Dünya'da örneği yok ki 2-3 seneden önce bitsin bir stad
sabrımız kalmadı tamam ama hokus pokus'la değil
PARA ve ZAMAN ile oluyor bu işler
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

taraftarda birlik mi varki birlik olacagiz heryerden çatlak ses cıkıyor kimse biseyi desteklemiyor herkes vurmaya calisiyor biseyleri yola sokmaya calisanlari hemen indirmek istiyorlar buna bizim taraftarimizda çanak tutuyor maalesef en basiti su stad hala bitmedi diyor birisi lan hala ne 300 milyon tlyi bunlar bozuk para falan zannediyor heralde 50 bin kisilik stadlar her zaman 1 senede bitiyor zaten dis ulkelerde bizde demiyorum bizde 4 yilda bitiremiyorlar cunku bide acik lokasyonda hic sıkıntısiz yerlerde o yuzden kafayi takmadan stada devam takıma devam bu sezon bizim kaçarı yok
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet92

En kalabalık Beşiktaş taraftar forumu forza'da da stad başlığı var.Girin bi okuyun 10 mesajın 9'u olumsuz.Çatı yıkıldığında başkan bilerek yıkmıştır diyene bile 1 kişi tepki göstermedi.Burda neden en ufak bi muhalefete bile toplu tepki veriliyo anlamıyorum

Çevrimdışı Mustafa_UK

o nasıl mesajdı öyle tatildeydim keyfim kaçmasın diye girip yazmamıştım.
çamuru atıyor izlerini temizlemek için uğraşıyoruz.
hakaretamiz yazıyor insanları tahkir tezyif ediyor sonra ben gurbetçiyim ne yazdığımı bilmiyorum diyor.
bizi saf sanıyor ya da gerçekten klavye başında 12-13 yaşında biri var...

Ya bu seviye nedir arkadaslar komik olmayin lutfen :)

Ben yazdiklarimin arkasindayim..Kendi dusuncem ve herkes birbirine saygili olsun lutfen..
Siz iyi Besiktaslira sesleniyorum...Fikret Orman ilk aday oldugunda 2 aday daha vardi daha sonra Serdal Adali aday oldu yani Besiktas hicbir zaman sahipsiz kalmadi.
Fikret Orman geldiginde borc 500 Bindi simdi 1 Milyonu gecmis!
3 yil takim 3. olmus!Hic bir organizasyonda ceyrek final bile oynamamis!
Surekli yalan yanlis tarihlerle taraftar aldatilmis!
Daha iyisini istemek Besiktas dusmanligimi oluyor!?
Allah Fikret Ormanda Besiktasada yardimci olsun kisilerle problemimiz yok icraatlara bakalim objektif olalim..

Çevrimdışı Oktay

En kalabalık Beşiktaş taraftar forumu forza'da da stad başlığı var.Girin bi okuyun 10 mesajın 9'u olumsuz.Çatı yıkıldığında başkan bilerek yıkmıştır diyene bile 1 kişi tepki göstermedi.Burda neden en ufak bi muhalefete bile toplu tepki veriliyo anlamıyorum
çünkü onların beyni başkanın çatıyı bilerek yıktırdığı kadar basit ve ucuz bahane üretecek kapasitede çalışıyor :evillol: :evillol:

Abi siz beşiktaşlılıgın ne olduğunu anlamamıssınız , skor taraftarlığı yapmak isteyen başka takım tutabilir , biz böyle öğrenmedik büyüklerimizden , o borular yıkıldığında evim başıma yıkılsa bu kadar üzülmezdim ben , ayrıca bi dediğin bi dediğini tutmuyor ki , bunun dili az bilmekle alakası yok , sen eğer dilden dolayı bir sorun yaşamış olsaydın burda tepki almazdın , gereken cevaplar yazıldığı için tek tek dediklerine cevap vermeyeceğim ama saygı duyulacak içi dolu şeyler söylesen  eleştirmene kimse birşey demez , ama dediklerin gerçeklerden çok uzak
Iste bu Skor taraftari olmak istiyorsan baska takim tutabilirsin diyen Taraftar yuzunden geliyor basimiza ne gelirse !
Bu zihniyet yuzunden yillardir sampiyon olamiyoruz ve hakkimiz yeniyor..
Baskan gelip amaaan sampiyon olmasakta sikinti yok nasilsa bizim taraftar onemsemiyor der ozaman
Ben Besiktasla yatip Besiktasla kalkarim. Bugune kadarda bir gun bile Pisman olmadim Besiktasli olmaktan hep GURUR duydum !
Ama birakin bu Sevinmek icin sevmedik laflarini ! Biz bUyuk takimiz Buyuk takimin hedefi Kupadir , Sampiyonluktur...
Aci çekmektende ZEVK almiyoruz sonucta ! Neden Gece 3 lere kadar sinirden uyuyamayalim???
Sevincten uyumasak daha iyi degilmi?
Sampiyon olursan daha cok para kazanirsin her alanda ( Reklam geliri , Sponsor geliri , Tv geliri , Urun geliri vs vs )
O yüzden birakin bu Sampiyon olmasakta onemli degil laflarini !
Takimini cidden Seviyorsan Sürekli sampiyonluk istersin ! Haa micadele edip olamazsin amenna !
Ama bizim taraftarimizda Bir HEDEF yokki ! Hedef olmazsa da boyle avutursun kendini !..

Çevrimdışı Mehmet92

çünkü onların beyni başkanın çatıyı bilerek yıktırdığı kadar basit ve ucuz bahane üretecek kapasitede çalışıyor :evillol: :evillol:
Öyle olduğundan değil abi örnek o anladın sen ne demek istediğimi.İnternet gibi bi ortamda her muhalif görüşe tepki göstermek ciddi manada büyük bi efor sarfiyatı.Her görüşü olduğu gibi kabullenmek lazım.En nihayetinde ortak payda Beşiktaş.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Ben necmi abiyi bekliyorum bi gelsin ortalığın tozunu arttırır :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 14:28:46
Ya bu seviye nedir arkadaslar komik olmayin lutfen :)

Ben yazdiklarimin arkasindayim..Kendi dusuncem ve herkes birbirine saygili olsun lutfen..
Siz iyi Besiktaslira sesleniyorum...Fikret Orman ilk aday oldugunda 2 aday daha vardi daha sonra Serdal Adali aday oldu yani Besiktas hicbir zaman sahipsiz kalmadi.
Fikret Orman geldiginde borc 500 Bindi simdi 1 Milyonu gecmis!
3 yil takim 3. olmus!Hic bir organizasyonda ceyrek final bile oynamamis!
Surekli yalan yanlis tarihlerle taraftar aldatilmis!
Daha iyisini istemek Besiktas dusmanligimi oluyor!?
Allah Fikret Ormanda Besiktasada yardimci olsun kisilerle problemimiz yok icraatlara bakalim objektif olalim..
ben ne zaman başkan adayları ile ilgili konuştum.
ayrıca kimse de başkan adayları üzerinden sana yazmıyor.
senin sadece başkanlıkla ve seçimle ilgili sıkıntın var muhalefetin adamısın anladık onu.
sen başkana stadı açmak nasip olmasın inşaallah diyecek kadar seviye düşüren biriyken bize seviye anlatma...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

Way arkadas ya Kimsenin en ufak farkli bir goruse,bakis acisina tahammulu kalmamis :(
Ben neden Kotu niyetli olayim Fikret Ormanin basarili olmasi demek Besiktasin basarili olmasi demek Allah  en ufak Kotu bir niyetim Yok ve neden olsun hepiniz kadar Bende Besiktasliyim!Ben gurbetciyim dilimiz Bazi seylere ancak dilimiz donuyor biraz anlayisli Saygili olalim..

Kizdigim seyler var elestiri herkesin hakki herkes dusuncesini soylemekte ozgur kimseye kufur etmedik hakaret etmedik!Bu Forumda herkes ayni fikir ve gorustemi olmak zorunda?!

Ins.zaman sizi hakli cikartir hepimiz burdayiz ins.Fikret Orman bizi hayal kirikligina ugrasmak!
kimin haklı çıktığı önemli değil yeterki Beşiktaş kazançlı çıksın burda kimse ben bak haklıyım demez
dememelide benim burda kızdığım eleştirmen değil gerçekten eleştirmeyi bilmeyen bir toplumuz sallamayı ordan burdan duyduğumuz
şeylerle konuşmayı bel altı vurmayı olayın bütününe bakmadan lokal olaylardan adam asmayı çok seviyoruz
toplum olarak o kadar ezildikki artık iç duygularımızın dışa vurumu bu şekilde oluyor bir seninle ilgili değil bu
şimdi başlasam eleştirmeye sizin aklınıza bile gelmeyen şeyler bulurum yeterki amacım eleştirmek olsun
elbette eleştirilecek çok şey var ama unutmayalım atasözlerimiz derki dere geçerken at değiştirilmez
şimdi benim kalkıpta yönetimi yıpratmaya çalışmamın bana yada Beşiktaşa ne faydası var bu gün istifa etse
ne olacak kim gelecekSerdal bey mi Hasan Aratmı düşünüyorum ve diyorumki Başkanımız iyidir kusurları
vardır ama Beşiktaşı düşünüyor. ne kişisel egosu yüzünden birilerinden alkış alıp kabarmayı düşünüyor
nede birilerinin kuklası daha iyisine kimse hayır demez ama eleştiriyorsan plansızlıkla suçluyorsan senin planın ne onu söyle alternatif
çözüm üretmeden yapılan eleştiri eleştiri değildir. öyle boş boş havada asılı duran eleştiri olmaz Plansızca konuşup
başkasını plansız olmakla suçlayamazsın. Eleştiri dediğin yanlışı gösterirken içinde doğru cevabıda gösterir
doğrusunu koyamadığın bir şeye yanlış diyemezsin yada sana göre yanlış olan şeyinde herkese yanlış olduğunu
varsayamazsın eleştiri hakkım var diyorsan unutma başkalarınında seni eleştirme hakkı var eleştirme hakkını
ya savun yada savunma çunkü herkes için geçerli bu @Mustafa_UK

Çevrimdışı Oktay

başkanı sevmiyenlerin %90 şahsiyetinden dolayı sevmiyor başkan şampiyonda yapsa bu oran %89 düşmez o yüzden bıraksınlar stat niye bitmedi niye bi kupa almadık ayaklarını

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ama burda 10 mesajdan 9u olumlu. Ne yapalim forza da oyle diye bizde mi olumsuz yorum yapalim. Bu arada o forumda Fikrer Ormani oven bir mesaj yapsana. Cok merak ediyorum nasil tepkiler gelecegini.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mehmet92

Ama burda 10 mesajdan 9u olumlu. Ne yapalim forza da oyle diye bizde mi olumsuz yorum yapalim. Bu arada o forumda Fikrer Ormani oven bir mesaj yapsana. Cok merak ediyorum nasil tepkiler gelecegini.

Abi benim forzaya Quaresma'dan ölümüne nefret ediyorum yazmışlığım var.Fikret Orman övgüsü onun yanında devede kulak :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 14:33:05

fik desen RET derler :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı murat_

bak forzada senin kafada imis beyenmiyorsan git orda takil burda zorla tutanmi var o forza dedigin yer bedava bilet artik alamiyor diye takimi sabote etmeye kalkan grubun forumu deyilmi sacma sapan nedenlerden dolayi trubundeki taraftari parklara ceken kisiler deyillermi hem takimi yanliz birakacaksin klubun para kazanmasini engelleyeceksin ee bu stad niye yavas diyeceksin .insallah baskan dik durur bu kostek olmak isteyen grubu stada almaz bedava bilet vermeyerek

Çevrimdışı İsmail K.

Şu; "Beşiktaş sadece benim ve benim gibi düşünenlerin" yanılgısından ne zaman kurtulacağız. Beşiktaş sadece sizin değil; milyonlarca farklı kişinin sevgilisi... Kimsenin elinde "taraftar-metre" yok; insanların taraftarlığını ölçemezsiniz.

İnsanların düşüncelerine de ket vuramazsınız. Hakaret ya da suç içermedikçe saygı duymak zorundasınız. Ama "top benim oynatmam" diyebilirsiniz... Bu hakkınız var. O zaman da kendiniz çalar, kendiniz oynarsınız.

Hiçbirinizi tanımıyorum; haliyle kimseye karşı önyargı ya da önkabulüm yok... Sadece herkesin, düşüncelerini -kurallar dahilinde- istediği gibi yazabilmesini savunuyorum ki, okuyup ufkumuz açılsın...

Çevrimdışı Efe

çalismalar nasil acaba yeni inonu bugun foto atar insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı alfaoz

Şimdi başarı aramak gerekirse inönünün yıkılıp bu stadın oraya yapılmasını kabul ettirmek bile başlı başına bir başarıdır. İnşaat alanının zorluğu göz önüne alındığında mesleki olarak söylüyorum çalışılması çok sıkıntılı mesaşşatlerle dolu bir iş. kendi yaptığımız işlerden bilirim böyle yaşayan bir konumda dar alanda inşaat yapmak nedir. o yüzden başkan bir mühendis olarak çok başarılıdır. ama taraftar netice bekler. bizim işlerde de mühendislik adına çok önemli sorunları aşarsın ama sonuç ortada olmayınca aşılan sıkıntıları işten anlamayanlara izah edemezsin. Taraftarın hepsi de işin erbabı değil ya adamlar stadı bitmiş görmek istiyor. Başkana da hem kızıyorum hem de haklı buluyorum. Stadın durumu ortadayken geçen sene biteceğini yeni sezona stadda olacağımızı umanlar vardı. Yani paranda olsa iş gücünde olsa bitmesinin asla mümkün olmayacağı bir tarihe inanan büyük bir kitle vardı. Başkanın amacı hem kombine satmak hem de taraftarın umudunu yüksek tutmak. Bu iyi aslında şimdi farkedilmese de stad bittiğinde tribünler hınca hınç dolacaktır çünkü hasret iyice arttı sabır sınırlarını aştı. Ha birileri diyebilir ki yok arkadaş stad geçen sene bitseydi de hınca hınç dolardı ama ben hiç öyle zannetmiyorum. ben ankaradayım ve benim çevremde bir yıl önce bahsi bile geçmezken şimdi beşiktaşlı arkadaşlarım şu stad bitsinde biz de maçlara gidelim demeye başladılar. bu tarattarın tümüne sirayet etmiş bir durum bence. bu yüzden başkan iyi yaptı. ama bir yandan da birileri gerçekten stadın biteceğine inananlar çok ciddi geç kalındığına inandığından yavaş yavaş umutsuzluğa kapıldılar. bu sene başında da kombine alacaklar için yine eylüle tarih verdi elim kaza oldu felan ama olmasa da mümkün değil yetişmezdi. yinede bu verdiği tarihde iyi niyetliydi diye düşünüyorum keza beyaz yalanlar bombasını patlattı başka bir konuşmasında. Ama artık bu son 2 gün önceki konuşmasında konuşma şeklini değiştirdi. Belki çatı 4-5 ekime kalkar ki ben bu tarihe katılmıyorum kesinlikle. aslında çatının kalkması çok göreceli bir kavram şurdan yola çıkmak lazım üzerinde imalat yapılmaya membranlar serilmeye hazır hale gelmesi önemli olan benim tahminim kasım sonu aralık başı gibi halat ve çelik işleri tamamlanır. çünkü çatı kaldırılıp bir kısım işler askıda yapılabilir ki sanırım tamamen bitmiş haliyle de kalkmayacak, bazı işlemler askıda yapılacak gibi görünüyor. projesi elime geçtiğinde daha detaylı inceleme fırsatım olacak. 90-105 gün arası kadar membran işleri sürecek aldığım bilgi bu yönde. yani zorlansa mart 19 a yetişir yetişmezse kongre öncesine bence kesin yetişir. başkan bu işi kongrede koz olarak kullanmak niyetindeyse bence bunu sonuna kadar haketmiştir. çünkü bu projeye başlamak bile başlı başına bir başarıdır. yıllar sonrada fikret orman ismi bir süleyman seba ismi gibi gururla telafuz edilecektir. ben buna inanıyorum. bu saatten sonra artık kazasız belasız stadın bitmesini beklemek lazım bence herkesin farklı görüşü de olacaktır saygı duymak lazım.

çalismalar nasil acaba yeni inonu bugun foto atar insallah
@Efe abi senden cok Fena BASBAKAN olur :tabe:
Ortalik bu kadar karisip konu disina cikilmisken , Hemen ana konuya giris yapman taktire sayandir :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

Şu; "Beşiktaş sadece benim ve benim gibi düşünenlerin" yanılgısından ne zaman kurtulacağız. Beşiktaş sadece sizin değil; milyonlarca farklı kişinin sevgilisi... Kimsenin elinde "taraftar-metre" yok; insanların taraftarlığını ölçemezsiniz.

İnsanların düşüncelerine de ket vuramazsınız. Hakaret ya da suç içermedikçe saygı duymak zorundasınız. Ama "top benim oynatmam" diyebilirsiniz... Bu hakkınız var. O zaman da kendiniz çalar, kendiniz oynarsınız.

Hiçbirinizi tanımıyorum; haliyle kimseye karşı önyargı ya da önkabulüm yok... Sadece herkesin, düşüncelerini -kurallar dahilinde- istediği gibi yazabilmesini savunuyorum ki, okuyup ufkumuz açılsın...

yazsinlar tabi ama sallamasinlar  cati ekim ayinda bitemez stad acilmaz cati kalkmaz besiktaş şampiyon olmaz demesinler bilip bilmeden neye dayandigi belli olmayan bilgileri buraya yazmasinlar burasi bilgi forumu iceriden alinan bilgiler yaziliyor soylenenler soyleniyor fotomac 3 ay gecikecek yazdiginda vay fikret orman kotu o kotu cati bitmeyecek stad acilmayacak nerden biliyorsun fotomac stadta mi calisiyor uc niktalardaki yorumleri bıraksın herkes akli selim yazana bu zamana kadar bisey dedik mi kayanak gosterip dogru mesaj yazan ve elestiri yapana kapimiz sonuna kadar acik oburturlu bel alti vuranada kusurabakmasin kimse musama gostermez
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 14:45:20 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK