Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009216 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 14:43:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Şu; "Beşiktaş sadece benim ve benim gibi düşünenlerin" yanılgısından ne zaman kurtulacağız. Beşiktaş sadece sizin değil; milyonlarca farklı kişinin sevgilisi... Kimsenin elinde "taraftar-metre" yok; insanların taraftarlığını ölçemezsiniz.

İnsanların düşüncelerine de ket vuramazsınız. Hakaret ya da suç içermedikçe saygı duymak zorundasınız. Ama "top benim oynatmam" diyebilirsiniz... Bu hakkınız var. O zaman da kendiniz çalar, kendiniz oynarsınız.

Hiçbirinizi tanımıyorum; haliyle kimseye karşı önyargı ya da önkabulüm yok... Sadece herkesin, düşüncelerini -kurallar dahilinde- istediği gibi yazabilmesini savunuyorum ki, okuyup ufkumuz açılsın...
:hosgeldin
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ucanlaz

Fikret Orman'ın başkanlığında 0 kupamız var,Beşiktaş inşaat firması mı spor kulübü mü?,banane ne stad inşaatından demeye çalışmış adam ama her zamanki gibi linç edilmiş forumda :D Fikret Orman bile kendini böyle savunmuyodur hiç bi platformda ya çok enteresan :D

Besiktas Insaat AS - Insaat firmasi
Besiktas Futbol AS - Futbol takimina bakan bölüm...

Bizde hersey mevcut. Ayrica Besiktas Insaat firmasi mi falan ayip oluyor. Bende gurbetciyim ve kesinlikle böyle birseyi konusmam yazmam mümkün degil, sonucta Besiktas degerlerine aykiri.

Stadimiz bencede olan tüm olumsuzluklara ragmen iyi bir sekilde ilerliyor.
Hepimizin istegi bir an önce bitirip Vodafone Arena'ya tasinmak ama stadimizin yerinin getirdigi bazi sorunlarida bilmek ve anlamak gerek.

Tarih verilmesini basindan beri dogru bulmuyorum, ama bunu bir pazarlama stratejisi olarak kabul ediyorum. Olup bitmistir yani, artik birlik olup hep beraber, egosuzca, Besiktas'in ilerlemesi icin calismaliyiz.

Not: Yilda bir kez yaziyorum. Bu durumdan faydalanarak degerli forum kurucularina, bizleri bilgilendiren arkadaslara ve fotograflari cekip yayinlayan dostlara selam ve tesekkürlerimi sunuyorum. Istanbul'da görüsmek dilegiyle.

Çevrimdışı Mustafa_UK

ben ne zaman başkan adayları ile ilgili konuştum.
ayrıca kimse de başkan adayları üzerinden sana yazmıyor.
senin sadece başkanlıkla ve seçimle ilgili sıkıntın var muhalefetin adamısın anladık onu.
sen başkana stadı açmak nasip olmasın inşaallah diyecek kadar seviye düşüren biriyken bize seviye anlatma...

Ya arkdasim ne muhalefeti!?Beisktasta suanda bir muhalefetmi var???Keske olsa daha iyi olur..Muhalefet olsaydi zaten kulup bu durumda olmazdi!
Evet oyle soyledim cunku adam cikti ben Besiktas taraftarina YALAN soyledim dedim bunu soyleyen bir baskanda o stadi acmasin dedim!
Ben gordugum yanlislari yazdim iyiki de yazmisim cunku bende gordumki farkli gorusler farkli bakislar var..Stad daha planli yikilabilirdi,stadsiz taraftarsiz bir donemde takim farkli yapilanabilirdi dedim.Besiktas dusmani ilan edildik!
Burasi bir tartisma platformu bazilarimiz eksik bilgi sahibi olabilir yanlis biliyor olabilir yada dusuncesi sana zit olabilir ama sonucta ortak nokta Besiktas.
Saygili olalim,hosgorulu olalim..

Çevrimdışı Ensar

Ya arkdasim ne muhalefeti!?Beisktasta suanda bir muhalefetmi var???Keske olsa daha iyi olur..Muhalefet olsaydi zaten kulup bu durumda olmazdi!
Evet oyle soyledim cunku adam cikti ben Besiktas taraftarina YALAN soyledim dedim bunu soyleyen bir baskanda o stadi acmasin dedim!
Ben gordugum yanlislari yazdim iyiki de yazmisim cunku bende gordumki farkli gorusler farkli bakislar var..Stad daha planli yikilabilirdi,stadsiz taraftarsiz bir donemde takim farkli yapilanabilirdi dedim.Besiktas dusmani ilan edildik!
Burasi bir tartisma platformu bazilarimiz eksik bilgi sahibi olabilir yanlis biliyor olabilir yada dusuncesi sana zit olabilir ama sonucta ortak nokta Besiktas.
Ben naçizane birşey söyleyeyim , bilgim olmayan şeyde konuşmam ben , konuşupta aslında yanlış bildiğimi görürsem de özür dilerim , bir insan bi konu hakkında emin değilse veya eksik biliyorsa bunu araştırmalı öğrenmeli dinlemeli , yarım yamalak bilgilerle sallarsa olmaz , bu takımın ne zorluklar çektiğini bilmeden ben şampiyonluk istiyorum , 3 senede 0 kupa , yok stad bitmedi , yok plansizdi vs diye atıp tutarsa tepki görür görecektir. 

Saygılar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus emre abi nerelerdesin ya görünmüyorsun :D sensiz tartışma zevksiz oluyor  :D

Sana katılıyorum da sen olayın başlangıcını kaçırdın herhalde , benim lafım banane stattan , paradan puldan , ben sampiyonluk istiyorum diyenlereydi.

Hatta mesaj şuydu " Fikret Orman'ın başkanlığında 0 kupamız var,Beşiktaş inşaat firması mı spor kulübü mü?,banane ne stad inşaatından demeye çalışmış adam ama her zamanki gibi linç edilmiş forumda "

Şimdi sen bana , adam bu kulübun hiç birşeyi ile ilgilenmeyecek , bilmeyecek , ama gelip başkana takıma hocaya sallayacak , hiç birşeyiyle ilgilenmeyip şampiyonluk isteyecek ve hakkı var mi diyorsun ?

Kusura bakma katılmıyorum , ben besiktaslı olmanın böyle birşey olduğunu düşünmüyorum , farkımız ne o zaman bizim diğer takım taraftarlarından. Niye övünüyoruz biz beşiktaşlıyız diye ?  Niye lafa gelince Süleyman Seba'ya büyük saygı duyuluyor onu örnek almalıyız deniyor da iş icraata gelince tam tersi yapılıyor.

Evet ben beşiktaşı sevinmek için sevmedim. Bu kadar da beşiktaş romantigiyim ! Suç mu beşiktaşı bi maç skorundan daha çok sevmek ? Biz üzülmek mi istiyoruz ? Bizde istiyoruz yenelim kupalar kazanalım , olmadığı zaman arkamızı mi dönelim , sen bari yapma şunu
Ben hep buralardayim kardesim pek mudahil.olmuyorum okuyorum sadece bu aralar ..
Sende beni tam anlamamissin Ben Besiktasliligi bu durusu cok iyi biliyorum benim anlatmak istesigim olay baska..
Yillardir Basari olmuyor ama sevgim azaliyormu?? ASLA !
Ne diyorum birgun bile Pisman olmadim Besiktasli olmaktan hep Gurur duydum !
Ben bu tarz Laflarin Stadda mars olarak soylenmesine karsiyim !!
Rakip korner atiyor firik atiyor adamin moralini konstantrasyonunu bozucu tezahurat yapacaginiza ( Islik , Ugultu ) sevinmek icin sevmedik seni tezahurati yapıyoruz !!
Peki bu sekilde nasil baski altina alacaksin rakibi ve hakemi ? cevap net : Alamazsın !!
Umarim Vodafone Arena ile bu tezahuratlarda Tarihe karisir ve rakibi ve hakemi baski altina alan tezahuratlara gecis yapilir..
Mesajimda ne demisim mucadele etsinler savassinlar sampiyon olamazlarsada Canlari sagolsun ! Ama kabullenmesinler hem taraftar hem yonetim hemde futbolcular !!
Biz bu yaptigimizla bastan kaybediyoruz bu bir hedefsizliktir !!
Yoksa tabiki sevinmek icin sevmedik kardesim biz farkliyiz Besiktasliyiz :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Iste bu Skor taraftari olmak istiyorsan baska takim tutabilirsin diyen Taraftar yuzunden geliyor basimiza ne gelirse !
Bu zihniyet yuzunden yillardir sampiyon olamiyoruz ve hakkimiz yeniyor..
Baskan gelip amaaan sampiyon olmasakta sikinti yok nasilsa bizim taraftar onemsemiyor der ozaman
Ben Besiktasla yatip Besiktasla kalkarim. Bugune kadarda bir gun bile Pisman olmadim Besiktasli olmaktan hep GURUR duydum !
Ama birakin bu Sevinmek icin sevmedik laflarini ! Biz bUyuk takimiz Buyuk takimin hedefi Kupadir , Sampiyonluktur...
Aci çekmektende ZEVK almiyoruz sonucta ! Neden Gece 3 lere kadar sinirden uyuyamayalim???
Sevincten uyumasak daha iyi degilmi?
Sampiyon olursan daha cok para kazanirsin her alanda ( Reklam geliri , Sponsor geliri , Tv geliri , Urun geliri vs vs )
O yüzden birakin bu Sampiyon olmasakta onemli degil laflarini !
Takimini cidden Seviyorsan Sürekli sampiyonluk istersin ! Haa micadele edip olamazsin amenna !
Ama bizim taraftarimizda Bir HEDEF yokki ! Hedef olmazsa da boyle avutursun kendini !..
abi nerelerdesin ya görünmüyorsun :D sensiz tartışma zevksiz oluyor  :D

Sana katılıyorum da sen olayın başlangıcını kaçırdın herhalde , benim lafım banane stattan , paradan puldan , ben sampiyonluk istiyorum diyenlereydi.

Hatta mesaj şuydu " Fikret Orman'ın başkanlığında 0 kupamız var,Beşiktaş inşaat firması mı spor kulübü mü?,banane ne stad inşaatından demeye çalışmış adam ama her zamanki gibi linç edilmiş forumda "

Şimdi sen bana , adam bu kulübun hiç birşeyi ile ilgilenmeyecek , bilmeyecek , ama gelip başkana takıma hocaya sallayacak , hiç birşeyiyle ilgilenmeyip şampiyonluk isteyecek ve hakkı var mi diyorsun ?

Kusura bakma katılmıyorum , ben besiktaslı olmanın böyle birşey olduğunu düşünmüyorum , farkımız ne o zaman bizim diğer takım taraftarlarından. Niye övünüyoruz biz beşiktaşlıyız diye ?  Niye lafa gelince Süleyman Seba'ya büyük saygı duyuluyor onu örnek almalıyız deniyor da iş icraata gelince tam tersi yapılıyor.

Evet ben beşiktaşı sevinmek için sevmedim. Bu kadar da beşiktaş romantigiyim ! Suç mu beşiktaşı bi maç skorundan daha çok sevmek ? Biz üzülmek mi istiyoruz ? Bizde istiyoruz yenelim kupalar kazanalım , olmadığı zaman arkamızı mi dönelim , sen bari yapma şunu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 14:53:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
plansız yıkıldı diyorsun.
bu lokasyon milyarlar değerinde milyarder arap şeyhleri çok istedi burayı.
bu lokasyonda yapmak için direndi başkan ve başardı.
yoksa bize arazi gösterilmişti stadı burda yapın inönüde oynamaya devam edin diye.
lokasyonun önemini 30 km öteye maçlara gitmeyen taraftar profilimizden anlamalısın.
inönüye en kötü zamanda takımı protesto için bile 10 bin üstü taraftar gelirken şampiyonluğa oynarken 10 bin kişi gitmedi başakşehire.
stat bir bitsin talebi gör atmosferi gör başarıları gör...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Bu büyüklükteki stadın normal bitiş süresi 2 yıldır aynı kapasiteye sahip Bordo stadı temel atımından tam 25 ay sonra açıldı,Bizim temel atma töreni 20 aralık 2013 de olmuş yani ocak Şubat 2016 gibi biterse normal süresinde tamamlanacak.Bundan sonraki gecikmeler belediye yasakları ve çatı çökmesi gibi nedenlerle uzamış olacak ki bunlar da inşaatta olası gecikmelerdir.Yani 19  Mart 2016 tarihi gerçekleşirse stadyumun açılmasında herhangi bir gecikme vardır diyemeyiz. Benim fikrim stadyumun çok uzadı algısı başkanın ve İhsan Coşkunun hatta Mimar Bünyamin Dermanın  gereksiz açıklamaları ve tarih vermeleri olmuştur.Ayrıca yönetimin ikinci yanlışı ertesi yıl kendi stadımıza döneriz düşüncesinden dolayı Olimpiyat stadınının kale arkalarına 15-20 sıralık çelik portatif tribünler  yapılmamasıydı ki böylece hem atmosfer kalitesi arttırılıp hem rüzgar engellenebilir hem tribünlerin yakınlığından dolayı taraftar stada çekilebilirdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Ben hep buralardayim kardesim pek mudahil.olmuyorum okuyorum sadece bu aralar ..
Sende beni tam anlamamissin Ben Besiktasliligi bu durusu cok iyi biliyorum benim anlatmak istesigim olay baska..
Yillardir Basari olmuyor ama sevgim azaliyormu?? ASLA !
Ne diyorum birgun bile Pisman olmadim Besiktasli olmaktan hep Gurur duydum !
Ben bu tarz Laflarin Stadda mars olarak soylenmesine karsiyim !!
Rakip korner atiyor firik atiyor adamin moralini konstantrasyonunu bozucu tezahurat yapacaginiza ( Islik , Ugultu ) sevinmek icin sevmedik seni tezahurati yapıyoruz !!
Peki bu sekilde nasil baski altina alacaksin rakibi ve hakemi ? cevap net : Alamazsın !!
Umarim Vodafone Arena ile bu tezahuratlarda Tarihe karisir ve rakibi ve hakemi baski altina alan tezahuratlara gecis yapilir..
Mesajimda ne demisim mucadele etsinler savassinlar sampiyon olamazlarsada Canlari sagolsun ! Ama kabullenmesinler hem taraftar hem yonetim hemde futbolcular !!
Biz bu yaptigimizla bastan kaybediyoruz bu bir hedefsizliktir !!
Yoksa tabiki sevinmek icin sevmedik kardesim biz farkliyiz Besiktasliyiz :ok:
Haklısın abi katılıyorum tezahürat konusunda , ama işin aslına bakarsak ben o lafı savunurum , he tezahüratın yapılması felan başka konu

Çevrimdışı serti67

bu ne kurtlar vadısı fragmanı cekılmıs forumda aksam seyretmeye gerek kalmadı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Necmi

Ya bu seviye nedir arkadaslar komik olmayin lutfen :)

Ben yazdiklarimin arkasindayim..Kendi dusuncem ve herkes birbirine saygili olsun lutfen..
Siz iyi Besiktaslira sesleniyorum...Fikret Orman ilk aday oldugunda 2 aday daha vardi daha sonra Serdal Adali aday oldu yani Besiktas hicbir zaman sahipsiz kalmadi.
Fikret Orman geldiginde borc 500 Bindi simdi 1 Milyonu gecmis!
3 yil takim 3. olmus!Hic bir organizasyonda ceyrek final bile oynamamis!
Surekli yalan yanlis tarihlerle taraftar aldatilmis!
Daha iyisini istemek Besiktas dusmanligimi oluyor!?
Allah Fikret Ormanda Besiktasada yardimci olsun kisilerle problemimiz yok icraatlara bakalim objektif olalim..
ne yani aday vardı demekle oluyormubirazda aday olanın kapasitesine bak Beşiktaş o kadar sahipsizki bunu göremiyorsan ne diyeyim
bir kere çıkan adaylara bakki Beşiktaşın ne kadar sahipsiz olduğunu gör
fikret orman geldiğinde borç sıfır olsun diyelim icratını eleştirmek için geldikten sonraki gelir giderlere bakacaksın eksimi artımı
başkasının yaptığı borçtan bu yönetimi sorumlu tutamazsın önce geldiği günden döviz kuruna çevir sonra şimdiki borcu döviz kuruna
çevir çünkü borcumuz tl değil döviz ondan sonra döviz olarak borç ne kadar artmış ona bak ben o hesapları yaptım kardeşim
birde üstüne Beşiktaşın yapılanmasını koydum ve o nedenle yönetimi taktir ediyorum
3 yıldır takım doğru 3. olmuş bu konuda yerden göğe haklısın ama haklı olmadığın bir şey var başa gelirken benden
3 yıl sportif başarı beklemeyin dedi sende kabul ettin ve seçtin bu gün neden tükürdüğünü yalıyorsun bu izni ona
kongre bu şartlarda verdi zaten bu gün neden başarılı olmadı denirmi sana şampiyonlukmu sözü verdi açık ve net şekilde
sportif başarı yok beklemeyin dedi ve bizde seçtik
sürekli yalan yanlış tarihler buda göreceli tabiki plan diyorsun ya tarih veremese bu güne kadar bile duramazdı o zamanda
bundan eleştirirdiniz ama bu işlerde tarihlerin tutmayacağını bilecek kadar bu işlerde tecrübeliyim kaldıki beşiktaşın dahada özel durumları
var bu gün Beşiktaş herkes tarafından saldırı altındaysa bunda biz taraftarlarında sorumluluğu var bak suçu demiyorum
sorumluluk diyorum gezi olaylarında Beşiktaş taraftarının tavrını sonuna kadar destekliyorum ama o tavrı koyarkende
bu gün bunları yaşayacağımızın hesabı yapılmalıydı yada yapıldı bu günde tevazu içinde bunu kabulleniriz çünkü
Beşiktaş taraftarının başı dik
işin gün verme olayına gelince altı aylık bir işin sözleşmesine imza attım iş ikibuçuk yılda bitti bir inşaatın yapılmasını
engelleyecek o kadar çok etken varki birde burda devlet faktörü var bunlara ramen yalan söyledi demek çok abes
taraftar sanki üstüne düşeni yapmış da birde hesap soruyor kusura bakma sportif başarıyıda ekonomik başarıyıda
en son isteme hakkı olanlar taraftardır sen takımını şampiyonluğa giderken 5000 kişiye oynat ondan sonra neden şampiyon olamadık de
bende soruyorum taraftar ne kadar istedi şampiyonluğu yada şu anda ne kadar istiyor geçtiğimiz hafta maç 5 de hava güzel
eleştirdiği hiç bir şey yok herşey tribüne gitmek için müsait ama tribünde 10000 kişi var neymiş passo varmış göreceğiz o passo yu vodafone açıldığındada passo olacak
bakalım kaç kişi gelecek bahane üretmeye gerek yok bu gün maçlara passo yüzünden gitmiyoruz diyenler peki vodafone arena açılınca ne olacak dedndiğinde o zaman mecburen gideceğiz diyecek kadar yüzsüzse ben taraftardan gelecek eleştiriyi kabul etmem çünkü iyi niyet yok
hepimiz daha iyisini isteriz neden düşmanlık olsun ama iyinin sınırı yokki elbette hep isteyeceğiz bu insanın
doğasında var ama makulde düşünmek gerekiyor eleştirirkende adil olmak gerekiyor adil olamıyorsan eleştiri yapmıyorsun demektir @Mustafa_UK

Çevrimdışı İsmail K.

yazsinlar tabi ama sallamasinlar  cati ekim ayinda bitemez stad acilmaz cati kalkmaz besiktaş şampiyon olmaz demesinler bilip bilmeden neye dayandigi belli olmayan bilgileri buraya yazmasinlar burasi bilgi forumu iceriden alinan bilgiler yaziliyor soylenenler soyleniyor fotomac 3 ay gecikecek yazdiginda vay fikret orman kotu o kotu cati bitmeyecek stad acilmayacak nerden biliyorsun fotomac stadta mi calisiyor uc niktalardaki yorumleri bıraksın herkes akli selim yazana bu zamana kadar bisey dedik mi kayanak gosterip dogru mesaj yazan ve elestiri yapana kapimiz sonuna kadar acik oburturlu bel alti vuranada kusurabakmasin kimse musama gostermez

O zaman bırakalım, "sallayanın salladığını", "belaltı vuranın belaltı vurduğunu", "art niyetlinin art niyetli olduğunu" forumu takip eden herkes kendisi değerlendirsin...

Burada sanırım herkes bu kapasiteye sahiptir.

Kimsenin algısının hakim ya da savcısı olmayalım.

Efe; mesajların içindeki art niyeti değil, inşaat alanında kimsenin fark edemediği detayları yazmanı bekliyorum. Öylesi daha faydalı...

Haklısın abi katılıyorum tezahürat konusunda , ama işin aslına bakarsak ben o lafı savunurum , he tezahüratın yapılması felan başka konu
Skora basariya gore takim tutan zaten Besiktasli olmaz kardesim :ok:
Ama biz buyuk bir kulubuz ve hedefimiz daima Kupa ve sampiyonluk olmali ! Teneke denen Turkiye kupasinda bile hedefimiz olmali !
Bak Gs ye adamlar 3 Kupa alan Teknik direktorlerini 5 mac basarisiz oldu doye istifaya davet ediyor !
3 senede 2 kez sampiyon olan takim 1 yil olmayinca istifaya davet ediyor ! Iste onlar bu yuzden basarili oluyor !
Bizde boyle olalim demiyorum asla oyle olmayalim onlar taraftar falan degil ama Bizim bu konuda daha kararli oldugumuzu gostermemiz gerekiyor her anlamda , Biz 10 yil sampiyon olamasakta destegimizi cekmeyiz , asil anlatmak istesigim bu biraz yanlış analasilabilecek bir yazi oyuzden dikkatli okunmasini rica ediyorum :ok:

Çevrimdışı Efe

O zaman bırakalım, "sallayanın salladığını", "belaltı vuranın belaltı vurduğunu", "art niyetlinin art niyetli olduğunu" forumu takip eden herkes kendisi değerlendirsin...

Burada sanırım herkes bu kapasiteye sahiptir.

Kimsenin algısının hakim ya da savcısı olmayalım.

Efe; mesajların içindeki art niyeti değil, inşaat alanında kimsenin fark edemediği detayları yazmanı bekliyorum. Öylesi daha faydalı...
ben yaziyorum zaten  :icool: de diger arkadaslar yazilanlari okumak yerine sacma yorumlarina devam ediyor neyse daha fazla yazmaya gerek yok yazilanlar net mesajlarda ona gore atilacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

tartışma platformu işte tartışıyoruz şu anda yaptığımız bu ne yani sana hakmı verelim
o zaman tartışma olmazki.
sen ne dedin az önceki lafında Beşiktaş sahipsiz kalmaz ama şimdi diyorsunki muhalefetmi var
bak demekki Beşiktaş sahipsiz kalırmış muhalefet yoksa rakipte yok demektir.
iki farklı mesajındaki çelişkiyi farkediyormusun şimdi neden altı boş eleştiri yaptığını söylediğimde tepki
veriyorsun @Mustafa_UK

Çevrimdışı osman1903

onlarca üye kafalarda tek soru FİKRET ORMAN ARAMIZDA MI?  :s20:

Bu büyüklükteki stadın normal bitiş süresi 2 yıldır aynı kapasiteye sahip Bordo stadı temel atımından tam 25 ay sonra açıldı,Bizim temel atma töreni 20 aralık 2013 de olmuş yani ocak Şubat 2016 gibi biterse normal süresinde tamamlanacak.Bundan sonraki gecikmeler belediye yasakları ve çatı çökmesi gibi nedenlerle uzamış olacak ki bunlar da inşaatta olası gecikmelerdir.Yani 19  Mart 2016 tarihi gerçekleşirse stadyumun açılmasında herhangi bir gecikme vardır diyemeyiz. Benim fikrim stadyumun çok uzadı algısı başkanın ve İhsan Coşkunun hatta Mimar Bünyamin Dermanın  gereksiz açıklamaları ve tarih vermeleri olmuştur.Ayrıca yönetimin ikinci yanlışı ertesi yıl kendi stadımıza döneriz düşüncesinden dolayı Olimpiyat stadınının kale arkalarına 15-20 sıralık çelik portatif tribünler  yapılmamasıydı ki böylece hem atmosfer kalitesi arttırılıp hem rüzgar engellenebilir hem tribünlerin yakınlığından dolayı taraftar stada çekilebilirdi.
Baskanin verdigi tarihlerden ve stadimizin olmayisindan kaynaklanan Sabirsizlik ve stresten dolayi stad insaatinin gereginden yavas oldugu algisi olustu taraftarda normaldir abi...
Ama stad Avrupa standartlarina gire dedigin gibi gecikmede falan degil hatta Belediye ve hukumetin her turlu engellemelerini ve lokasyonuda goz onune alirsak gereginden hizli ilerledigimizi soylemek mumkun :ok: @ahmetx abi

Çevrimdışı Tolga

onlarca üye kafalarda tek soru FİKRET ORMAN ARAMIZDA MI?  :s20:

Başkan forumda çaktırma :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ne yani aday vardı demekle oluyormubirazda aday olanın kapasitesine bak Beşiktaş o kadar sahipsizki bunu göremiyorsan ne diyeyim
bir kere çıkan adaylara bakki Beşiktaşın ne kadar sahipsiz olduğunu gör
fikret orman geldiğinde borç sıfır olsun diyelim icratını eleştirmek için geldikten sonraki gelir giderlere bakacaksın eksimi artımı
başkasının yaptığı borçtan bu yönetimi sorumlu tutamazsın önce geldiği günden döviz kuruna çevir sonra şimdiki borcu döviz kuruna
çevir çünkü borcumuz tl değil döviz ondan sonra döviz olarak borç ne kadar artmış ona bak ben o hesapları yaptım kardeşim
birde üstüne Beşiktaşın yapılanmasını koydum ve o nedenle yönetimi taktir ediyorum
3 yıldır takım doğru 3. olmuş bu konuda yerden göğe haklısın ama haklı olmadığın bir şey var başa gelirken benden
3 yıl sportif başarı beklemeyin dedi sende kabul ettin ve seçtin bu gün neden tükürdüğünü yalıyorsun bu izni ona
kongre bu şartlarda verdi zaten bu gün neden başarılı olmadı denirmi sana şampiyonlukmu sözü verdi açık ve net şekilde
sportif başarı yok beklemeyin dedi ve bizde seçtik
sürekli yalan yanlış tarihler buda göreceli tabiki plan diyorsun ya tarih veremese bu güne kadar bile duramazdı o zamanda
bundan eleştirirdiniz ama bu işlerde tarihlerin tutmayacağını bilecek kadar bu işlerde tecrübeliyim kaldıki beşiktaşın dahada özel durumları
var bu gün Beşiktaş herkes tarafından saldırı altındaysa bunda biz taraftarlarında sorumluluğu var bak suçu demiyorum
sorumluluk diyorum gezi olaylarında Beşiktaş taraftarının tavrını sonuna kadar destekliyorum ama o tavrı koyarkende
bu gün bunları yaşayacağımızın hesabı yapılmalıydı yada yapıldı bu günde tevazu içinde bunu kabulleniriz çünkü
Beşiktaş taraftarının başı dik
işin gün verme olayına gelince altı aylık bir işin sözleşmesine imza attım iş ikibuçuk yılda bitti bir inşaatın yapılmasını
engelleyecek o kadar çok etken varki birde burda devlet faktörü var bunlara ramen yalan söyledi demek çok abes
taraftar sanki üstüne düşeni yapmış da birde hesap soruyor kusura bakma sportif başarıyıda ekonomik başarıyıda
en son isteme hakkı olanlar taraftardır sen takımını şampiyonluğa giderken 5000 kişiye oynat ondan sonra neden şampiyon olamadık de
bende soruyorum taraftar ne kadar istedi şampiyonluğu yada şu anda ne kadar istiyor geçtiğimiz hafta maç 5 de hava güzel
eleştirdiği hiç bir şey yok herşey tribüne gitmek için müsait ama tribünde 10000 kişi var neymiş passo varmış göreceğiz o passo yu vodafone açıldığındada passo olacak
bakalım kaç kişi gelecek bahane üretmeye gerek yok bu gün maçlara passo yüzünden gitmiyoruz diyenler peki vodafone arena açılınca ne olacak dedndiğinde o zaman mecburen gideceğiz diyecek kadar yüzsüzse ben taraftardan gelecek eleştiriyi kabul etmem çünkü iyi niyet yok
hepimiz daha iyisini isteriz neden düşmanlık olsun ama iyinin sınırı yokki elbette hep isteyeceğiz bu insanın
doğasında var ama makulde düşünmek gerekiyor eleştirirkende adil olmak gerekiyor adil olamıyorsan eleştiri yapmıyorsun demektir @Mustafa_UK
:claps: :claps: :claps: :claps:
Aynen oyle Necmi abi
Baskan aynen boyle dedi ben size Kan ve goz yasi vadediyorum bizden 3 Yil bisey beklemeyin dedi :ok:
Fakat bu 3 Yil Doldu bu Yil aryik basarinin gelmesi gerekiyor taraftar iyice Raydan cikti bu seozn basari gelmezse Baskanin koltuğunu kurtarmasi zor :tabe:
Kazan kaynamaya baslar isin ozu yani...
Ben Baskani hem cok sevip destekliyorum hemde cok elestiriyorum kafam cok karisik bu konuda....

Çevrimdışı Mehmet92

Arada böyle tartışmalar iyidir,foruma hareket geliyo.Yoksa günde 1 sayfa ilerliyo ilerlemiyo :D

tartışma platformu işte tartışıyoruz şu anda yaptığımız bu ne yani sana hakmı verelim
o zaman tartışma olmazki.
sen ne dedin az önceki lafında Beşiktaş sahipsiz kalmaz ama şimdi diyorsunki muhalefetmi var
bak demekki Beşiktaş sahipsiz kalırmış muhalefet yoksa rakipte yok demektir.
iki farklı mesajındaki çelişkiyi farkediyormusun şimdi neden altı boş eleştiri yaptığını söylediğimde tepki
veriyorsun @Mustafa_UK
:D :D
@Necmi abi valla Senle basa cikilmaz , Zekana bir kez daha hayran kaldim :tabe:
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 15:17:45 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Necmi

@Efe sana bahsettiğim su kanalları bu işte bak orda boru kullanılmıyor

Çevrimdışı Ensar

Skora basariya gore takim tutan zaten Besiktasli olmaz kardesim :ok:
Ama biz buyuk bir kulubuz ve hedefimiz daima Kupa ve sampiyonluk olmali ! Teneke denen Turkiye kupasinda bile hedefimiz olmali !
Bak Gs ye adamlar 3 Kupa alan Teknik direktorlerini 5 mac basarisiz oldu doye istifaya davet ediyor !
3 senede 2 kez sampiyon olan takim 1 yil olmayinca istifaya davet ediyor ! Iste onlar bu yuzden basarili oluyor !
Bizde boyle olalim demiyorum asla oyle olmayalim onlar taraftar falan degil ama Bizim bu konuda daha kararli oldugumuzu gostermemiz gerekiyor her anlamda , Biz 10 yil sampiyon olamasakta destegimizi cekmeyiz , asil anlatmak istesigim bu biraz yanlış analasilabilecek bir yazi oyuzden dikkatli okunmasini rica ediyorum :ok:
Bende diyorum ki beşiktaşın ne kadar zor durumlarda olduğu ile ilgilenmeyip banane arkadaş ben kupa istiyorum diyen adam gitsin o malum takımları tutsun , bu skor taraftarlığı oluyor , sanki herşey güllük gülistanlıkta şampiyon olamıyoruz stad bitmedi diye ortalığı yangın yerine cevireceğiz , son yılların en başarılı beşiktaşı var sportif anlamda , 3 5 sene önce 4. felan olduğumuz unutuldu herhalde , sabretmek zorundayız , bu dönem de takıma maddi manevi destek olmalıyız , roma 1 günde inşaa edilmedi , kolay değil her şeyin bir anda olması , tabii ki gereken baskıyı yapalım gereken tepkiyi gösterelim ama sartların da farkında olmak lazım boş yere sallamak haksızlık olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 15:20:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sağlam zaiyat çıkar gibi duruyor buradan  :acim: :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli