Bende diyorum ki beşiktaşın ne kadar zor durumlarda olduğu ile ilgilenmeyip banane arkadaş ben kupa istiyorum diyen adam gitsin o malum takımları tutsun , bu skor taraftarlığı oluyor , sanki herşey güllük gülistanlıkta şampiyon olamıyoruz stad bitmedi diye ortalığı yangın yerine cevireceğiz , son yılların en başarılı beşiktaşı var sportif anlamda , 3 5 sene önce 4. felan olduğumuz unutuldu herhalde , sabretmek zorundayız , bu dönem de takıma maddi manevi destek olmalıyız , roma 1 günde inşaa edilmedi , kolay değil her şeyin bir anda olması , tabii ki gereken baskıyı yapalım gereken tepkiyi gösterelim ama sartların da farkında olmak lazım boş yere sallamak haksızlık olur
ama bir konuda haklılık payı var bu düşündüğün mantıkta pek doğru değil
elbette içinde bulunduğumuz durumu göreceğiz ama bu eleştirilmeyecek anlamı taşımamalı
durumumuz kötü vs gibi mazeretlerin arkasınada sığınıp sessiz kalmak biyat kültürünü doğururki emin olun
bunu hiç birimiz istemeyiz bunun sonu dikta rejimidir. Elbette koltukta oturan hiç kimse o koltukta rahat oturmamalı
ve rahat ettirmemek içinde gereken eleştiriler gerektiği zamanda sert şekilde yapılmalı
sadece yapılan eleştiri tutarlı olsun bir eleştiri yaptığında sana söylenecek tek şey haklısın olsun yada en azından eleştirindeki eksikler
yanlışlar konuşulsun yani eleştiri tartışılabilsin yada kabul edilebilsin buda ancak doğru temellere oturan
ve doğru şartlarda doğru şekilde yapılan eleştiride olur
@Ensarelbette Beşiktaş taraftarının hakkıdır şampiyonluk istemek kupalar almak bunu dile getirenede git başka takım tut denmez
buda çok yanlış bir kelime aslında