2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286255 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı oblomov

"GETİR" GS' nin formada her iki kol için sponsor olmuş.
Bizim anlaşmanın içeriği ne acaba?
ASAP

Çevrimdışı mrred

Larin nefretimiz yok, geçen sene şampiyon yaptı adam ama sözleşme imzalamiyorsa 8-10m kazanmak kötü olmaz. Şahsen 2m maaş+ bonusa imzaliyorsa kalsın isterim ama imzalamazsa sonra ocakta kıyak bi sözleşmeye imza atıp ikinci devrede aboubakar gibi su koymasın, o da şampiyonluğu zora sokabilir.
Larinin menejeri aynen şöyle yapacak

"efendim siz ghezzala bonuslar dahil 3.2 verdiniz. Alexe bonuslar imza parası dahil 3.8 hadi 3.5 verdiniz. Biz 19 gol attık

e artık bize de 3.5 falan verirseniz demi?

Vermiyor musunuz ? İmzalamıyorum. Satış konusunda da hiçbir yere gitmiyorum ."

Şimdi hemen kadro dışı falan bırakırız denilecek o bir çözüm değil. İşte bunlara mahal vermemek için takımda bir ücret

tavanı olacak ve o tavan asla ama asla aşılmayacak her ne pahasına olursa olsun. Aşılırsa böyle böyle maaşlar artar

ve takım için dengeler bozulur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bizim gerek futbolcu gerek teknik direktör maaşları gereğinden fazla abartılıyor şahsi görüşüm, ne Alex ne Ghezzal veya aynı kalitede başka isimler bizden kazanacağından daha azına hiçbir dünya ülkesinde oynamaz. Euro 10 TL yapıyor oluşu rakamların çok yüksek gözükmesine neden oluyor fakat kazançları ülkelerinde 10 katı yapmıyor.
Yönetimin LİMİT ağzından kısmi olarak vazgeçip icraate başlaması geç oldu umarım büyük kazalara sebep olmaz zira borçları 300bin-500bin euro pazarlıklarla bitiremeyiz, ne Porto gibi futbolcu satışında fabrikayız nede Şampiyonlar ligi gediklisiyiz.
Çare şampiyonluklar.
Geçen seneki kadro an itibariyle Aboubakar hariç korundu takviyede yapıldı ve yapılıyor en önemlisi kiralık değil tapusuyla, önümüzdeki sene aksayan yerlere nokta atışlarıyla  daha az harcayarak güçlenme durumu göz ardı edilmesin. Seneye muhtemelen az harcayıp borçlara daha fazla nakit akışı sağlanabilir.
Şahsen güzel bir gelişme olarak gördüğüm Kripto para adımı geç olsada önemli gelir sağlayacak.
Rosier, Ghezzal, Alex olursa Batshuayi forma satışlarını patlatacaktır.
Güzel gelişmeler evet var ama Douglas, Lens, Boyd ayrıca futboldan zihinsel emekli Adem ve Oğuzhan
kesinlikle kadroda yer kaplamamalı artık. İleriki futbol yaşantılarında başarılar dileriz Allaha yakın Beşiktaşımızdan uzak dursunlar.
Eyyyy Taraftarlıktan muhasebeciye evrilmemize neden olanlar umarım layığınızı bulursunuz!
Katılmıyorum. Top 5 lig ve arap yarımadası hariç (çinde bile artık bu maaşlar olmayacak) hiçbir ligde bu paralar verilmez.

Top 5 ligi bütün dünya seyrediyor ve ona göre de yayın geliri var. Bizim ligimizin seviyesini iyi belirlemek lazım. Bizim

lig çekya, slovenya, yunanistan, bulgaristan, romanya, polonya hadi zorlayalım biraz hollanda ve belçika ligi ile eş

seviyede
. Bu liglerin hiçbirinde bir oyuncuya bırak 3.5 - 4 milyonu 2 milyon bile verilmiyor... Yanlış anlama fakat

gerçekler aynen bu şekilde.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Karabay

"GETİR" GS' nin formada her iki kol için sponsor olmuş.
Bizim anlaşmanın içeriği ne acaba?
Abi sırtı alsınlar sırtı. Gerekirse bedava verelim şu aksa ambleminden kurtulalım.

Çevrimdışı mrred

Hollanda ve Belçikanın gayri safi milli hasılasının Türkiye'den yüksek olması konusuna hiç girmiyorum bile. Adamlar ona

rağmen bizim verdiğimiz paraları vermiyorlar. Bunlar mı akıllı biz mi size bırakıyorum. Para başkanın cebinden çıkmıyor tabi

Alex veya Ghezzalı bu maliyetlere almak bir başarı falan değil. Yönetim kimseyi kandırmaya çalışmasın. Burada yönetimi

savunmak veya ona muhalefet etmek gibi bir tavrım asla olmadı.Ligimizin seviyesine eş değerde olan

hiçbir ligde 2 milyon maaş falan verilmiyor. Bu adamlar enayi mi peki ? Koca dünyada bir akıllı biz miyiz yani ? @murat

abinin dediği gibi taraftar önce haddini bilecek bizim etimiz ne budumuz ne hala transfer transfer transfer oyun değil bu

icra memuru kapıya dayanınca anlarsınız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Tamam abi.  Teşekkür ederim açıklama için.

Yazdıklarının bir önemi kalmadı.
Durduk yere neden ajite oldun anlamadım ama...

Söylediklerinin %100 ü doğru olsa,
Yazınsal anlamda bu ifade biçimi ile;

insanların zihnini de okuyabilen,
her yaptıklarının "neden, niçin?" inini de bilen değerli bir arkadaşımız olduğunu bir kez daha ispatladın.

Teşekkür ederim.

Sayın Oblomov, benim büyüğümsün. Bir abimize tuttum cevap attım, altına da neden böyle düşündüğümü gerekçeleriyle yazdım. Ben kafama göre konuşmuyorum, bütçe-ihtiyaç-piyasa bunlar bakar ne görüyorsam onu söylerim. Şu ana kadar yapılan hiçbir transferi pahalı, gereksiz, çöp vb diye değerlendirmedim. Rosier'e verilen 5M dışında hiçbirini çok görmüyorum. Şu ana kadar gayet yerinde, nokta atışı transferler yapıldı. Benim görüşüme göre bu Sergen hoca tarzı bir plan, yönetim de bunu kabul ettiği için doğal olarak onların da planı bu.

Alex ve Ghezzal için kelepir diye 50 defa söyledim, bunlar niye alınıyor vb diye soran ben değilim, böyle bir kesim de var ve bu insanların da kafası çalışıyor. Bir şeyler duydular yönetimden ki yazıyor, soruyor adamlar. Sene sonunda netice alınamazsa herkes sorar, bundan da önemlisi hoş bir şey olmaz. Bana göre onda da sıkıntı yok, bunların üzerine kendi stoperlerimizden iyi oynamayan 35lik oyuncu ismi var diye gelecekse, bir başka sigaracı alkolcü vb 8 numara bakılacaksa, santrafora Costa gibi bir zürriyetsiz gelecekse bunlar şart değil ve bir çuval inciri de berbat edebilirler diyorum. İskelette zaten yeterince tecrübeli, kemik adamlar var hiç olmazsa 2-3 adam daha gelecekse biri 30- olsun veya ismi olması şart değil.

Ortadan bir yol tutturulsun ne full tecrübe ne de kreş, senelerdir bunu söylerim. 1-2 tane para yapacak, aynı zamanda iyi oynayan oyuncu kimseyi öldürmez. Söylediklerim hep bu çerçevededir, bana göre bu sportif başarıyla da çelişmemektedir.

Murat abiye kaç satır cevap yazdım, tutup bana birisi de gelir senin söylediğin iş değil diyeceksen bunu bir zahmet açıver de ben de sana böyle cevap vermeyeyim. Hangisi iş değilmiş söylediğimin?

Çevrimdışı oblomov

Abi sırtı alsınlar sırtı. Gerekirse bedava verelim şu aksa ambleminden kurtulalım.

:evillol: AKSA konusuna katılıyorum da...
Ateşleşinler bi 3-5 abi.
Niye beleşe verelim?

ASAP

Çevrimdışı XiaoHan

Katılmıyorum. Top 5 lig ve arap yarımadası hariç (çinde bile artık bu maaşlar olmayacak) hiçbir ligde bu paralar verilmez.

Top 5 ligi bütün dünya seyrediyor ve ona göre de yayın geliri var. Bizim ligimizin seviyesini iyi belirlemek lazım. Bizim

lig çekya, slovenya, yunanistan, bulgaristan, romanya, polonya hadi zorlayalım biraz hollanda ve belçika ligi ile eş

seviyede
. Bu liglerin hiçbirinde bir oyuncuya bırak 3.5 - 4 milyonu 2 milyon bile verilmiyor... Yanlış anlama fakat

gerçekler aynen bu şekilde.

Ligin seviyesinden bağımsız olarak Ghezzal veya Alex bolluğu var piyasada biz en pahalısınımı aldık? Ana paraya eklenmiş olan performansa dayalı bonusları kesin alacak gözüyle değerlendirirsek zaten bu oyuncular bizi şampiyon yapmış oluyorki kimsenin gözüne gelmez kazandıkları diye düşünüyorum.

Bizim öncelikli olarak düzenlememiz gereken yerli oyuncu maaşlarıdır Birim fiyat üzerinden yapılandırılması gerekir yerli oyuncu maaşları. Nasılki Ülkemizde mimarlık yapan biri Almanyada mimarlık yapan aylık 5000 euro alıyor bende 5000TL değil 50bin TL istiyorum diyeceği ortam yoksa futbolcuda aynıdır gözümde. Misal Oğuzhan ın pozisyonunda avrupada x takımda oynayan y kişisi 800-900bin euroya oynuyorsa birim olarak bizde 800-900bin TL vermemiz gerek.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 20:01:03 XiaoHan ]
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı mrred

Ligin seviyesinden bağımsız olarak Ghezzal veya Alex bolluğu var piyasada biz en pahalısınımı aldık? Ana paraya eklenmiş olan performansa dayalı bonusları kesin alacak gözüyle değerlendirirsek zaten bu oyuncular bizi şampiyon yapmış oluyorki kimsenin gözüne gelmez kazandıkları diye düşünüyorum.
Tamam o zaman şöyle sorayım

O bonusları kulüp neden açıklamıyor ?

Çünkü açıkayamaz bonus diyerek "yumuşatıyorlar" bonus dedikleri şey "maç başı" ücretler

bu kadar saf olmayın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı Öz

benim yorumumda yönetim eleştirisi yok(küçük bir eleştiri var)taraftarı eleştiriyorum ama anlamak istemiyorsunuz.yönetimin hakkını yiyemem iyi transfer yaptılar.yapılan transferleri de eleştirmiyorum ama başka başka şeyler bekliyorum artık.beni erman anlamıştır.

yönetim bu gün için iyi transferler yaptı bu takımın başarılı olmasını bekliyorum ama olaki olmadı bu gün bu transferleri övenler başarısızlık sonrası yönetimi topa tutacaklar.yıldırım demirörene yeter demirören yeter derken 3-5 afilli transfer sonrası demirörenci olanlar başarısızlık sonrası ihaleyi yine başkana yıktıkları gibi aynısını fikret ormana da yaptılar.
çok uzak değil ahmet nur çebiye de yapılacaktır.inşallah üstüste şampiyonluklar gelir de elini taşın altına koymuş cebinden para dökmüş,kötü söz duymadan 2.-3. şampiyonluğun ardından zirvde bırakarak görevini devreder.taraftarın vefası yok  hırsız da yapar hain de.

Yönetimin başarılı ya da başarısız olmasına gerek yok ki geçen yıl zaten en baştan elbirliği ile topa tuttunuz. Sezon sonunu bekleyelim de öyle konuşalım dediğinizi görmedim. Benim bahsettiğim şey de bu zaten; yazdığınız çizdiğiniz hiçbir şeyin tutarlılığı yok.

Daha geçen ay “bunlar kimseyi alamaz, bir şey beceremezden” şimdi maaşlara geldiniz. Sizin bir olur noktanız yok; armutun sapı üzümün çöpü derken spesifik hezeyanlardan başka bir şey türetmiyorsunuz.

Demirören, Orman ve Çebi bambaşka insanlar. Her birisi farklı yolların yolcusu. Çebi gidip dünya karmasını getirse ve başarısız olsa yine eleştirisiniz bunun aksi bir ihtimali yok zaten. O yüzden başarısız olunca vurun abalıya şeklinde saldırabilirsiniz, elinizi tutan olmaz. Eleştirmek parayla değil sonuçta salla gitsin ne kayıt tutan var ne hesap soran. İnternet dediğin yer vatan kurtaran amcaların olduğu koca bir kahvehane. Herkes teknik direktör, herkes scout, herkes bilirkişi.

Ayrıca tutup şu sezonu 2017 ile kıyasa sokmak çok art niyetli bir davranıştı. Bunu bir de “beceriksizler transfer yapamıyor” tavırlarından sonra transferler gelince yapmak anlaşılır şey değil. Yarın çıkıp hepsini 1 milyona aldık deseler dönüp “Brezilyalılar adam mı” yı tartışmaya başlayacakmışsınız gibi geliyor.

[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 20:26:36 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı oblomov

Sayın Oblomov, benim büyüğümsün. Bir abimize tuttum cevap attım, altına da neden böyle düşündüğümü gerekçeleriyle yazdım. Ben kafama göre konuşmuyorum, bütçe-ihtiyaç-piyasa bunlar bakar ne görüyorsam onu söylerim. Şu ana kadar yapılan hiçbir transferi pahalı, gereksiz, çöp vb diye değerlendirmedim. Rosier'e verilen 5M dışında hiçbirini çok görmüyorum. Şu ana kadar gayet yerinde, nokta atışı transferler yapıldı. Benim görüşüme göre bu Sergen hoca tarzı bir plan, yönetim de bunu kabul ettiği için doğal olarak onların da planı bu.

Alex ve Ghezzal için kelepir diye 50 defa söyledim, bunlar niye alınıyor vb diye soran ben değilim, böyle bir kesim de var ve bu insanların da kafası çalışıyor. Bir şeyler duydular yönetimden ki yazıyor, soruyor adamlar. Sene sonunda netice alınamazsa herkes sorar, bundan da önemlisi hoş bir şey olmaz. Bana göre onda da sıkıntı yok, bunların üzerine kendi stoperlerimizden iyi oynamayan 35lik oyuncu ismi var diye gelecekse, bir başka sigaracı alkolcü vb 8 numara bakılacaksa, santrafora Costa gibi bir zürriyetsiz gelecekse bunlar şart değil ve bir çuval inciri de berbat edebilirler diyorum. İskelette zaten yeterince tecrübeli, kemik adamlar var hiç olmazsa 2-3 adam daha gelecekse biri 30- olsun veya ismi olması şart değil.

Ortadan bir yol tutturulsun ne full tecrübe ne de kreş, senelerdir bunu söylerim. 1-2 tane para yapacak, aynı zamanda iyi oynayan oyuncu kimseyi öldürmez. Söylediklerim hep bu çerçevededir, bana göre bu sportif başarıyla da çelişmemektedir.

Murat abiye kaç satır cevap yazdım, tutup bana birisi de gelir senin söylediğin iş değil diyeceksen bunu bir zahmet açıver de ben de sana böyle cevap vermeyeyim. Hangisi iş değilmiş söylediğimin?

Yukarıda söylediklerinin tümünü kenara koyuyorum.
"Senin fikrindir.", "Sen öyle düşünüyorsan doğrudur.", "Sen bilirsin."
der geçerim. Sonuçta aynı düşünmek, biri birimizin fikrini de beğenmek zorunda değiliz.

Sadece son satıra cevap vereyim!

O da, sanmıyorum ama... :
"İyi niyetle sorduğunu" var saydığım için.
Daha çok polemik amaçlı bir cımbızlama gibi kanımca.
Yine de forumdaşlığımıza, taraftarlığımıza saygıdan...

"
Senin %100 ideal dediğine. "böyle iş mi olur?" diyecek milyon adam bulunur.
"
dan türetmişsin sanırım;
1-"böyle iş mi olur?"
2-"Hangisi iş değilmiş söylediğimin?"
şeklinde. Başarılı biçimde yaptığın zihin-niyet vb. okuma ile.

Yaş farkı demagojisini de sıkıştırmışsın araya.
Önemli değil.

Sen şimdi benim mesajıma verdiğin cevabın,
"benim soruma, üslubuma, tavrıma..." uygun olduğunu düşünüyorsan,
biri birimizi yormanın lüzumu da yok.

" Ben burada senelerdir yazıyorum, gelip cevap vereydin ya herhangi söylediğim bir şeye böyle iş mi olur diye."
Oksijeni daha bol bir ortamda bir kez daha okumanı rica ediyorum bu cümleni.

Burada az yazsam da,
Bolca yazmış biri olarak,
sen dahil, tüm forumdaşlara naçizane önerim:

1-"İnsanların yazı sayısı ile itibar kazandığı, çok yazanın her şeyi bildiği",
2-Her yazarın, senin her yazdığını okuduğu,
3-Bir konuda görece bilgi sahibi olmanın, "her şeyi en çok bilmeyi sağladığı" yanılgısından,

kurtulmak lazım.

Foruma katkını yadsıyamam.
Ligleri, oyuncuları, hocaları, takımları bolca izliyorsun anladığım kadarıyla.
Katkına sağlık.

Lakin üslup buysa:
Gider herhangi bir iddia sitesinden senden fazla lig, oyuncu, takım, antrenör izleyen adam da bulurum.

Bu konudaki topik ortalaması üzerindeki bilgin,
Bilmediğin konularda;
kulübe, yönetime ve benim için önemlisi:
İyi niyetle yazdıklarını yorumlamış bana atar yapma hakkı vermez sana.

Ez cümle "Allame-i Cihan olsan" üslup der giderim.

Benim açımdan sıkıntı yok.
Senin deyiminle "bir büyük" den tavsiyeler olarak alırsan sevinirim.
Boşa işgal etmeyelim topiği.

Sağlık, mutluluk, başarı dilerim.

ASAP

Çevrimdışı XiaoHan

Tamam o zaman şöyle sorayım

O bonusları kulüp neden açıklamıyor ?

Çünkü açıkayamaz bonus diyerek "yumuşatıyorlar" bonus dedikleri şey "maç başı" ücretler

bu kadar saf olmayın.

Kadroda fark yaratacak 2 oyuncumuz oldu tüm derdimiz maaşlarımı oldu yönetim illaki KAP bildirimi yapacaktır. Tüm oyunculara paralar saçılsa hep beraber battık bittik diyelim karaları bağlayalım ama bu imtiyazları bu 2 oyuncumuza belki birde forvete sunacaz bizi şampiyon yapsınlar kazandıkları helal hoş olsun. Her takımda ligi iyi veya kötü olsun fark yaratan oyuncular diğerlerinden yüksek kazanır takımların maddi durumlarından bağımsız. Önemli olan performansları Lens gibi Adem gibi yatarak mı kazanacak yoksa iş ahlakıyla özveriyle savaşarak mı bence taraftar olarak bizim ilgilenmemiz gereken kısım bu.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı mrred

Kadroda fark yaratacak 2 oyuncumuz oldu tüm derdimiz maaşlarımı oldu yönetim illaki KAP bildirimi yapacaktır. Tüm oyunculara paralar saçılsa hep beraber battık bittik diyelim karaları bağlayalım ama bu imtiyazları bu 2 oyuncumuza belki birde forvete sunacaz bizi şampiyon yapsınlar kazandıkları helal hoş olsun. Her takımda ligi iyi veya kötü olsun fark yaratan oyuncular diğerlerinden yüksek kazanır takımların maddi durumlarından bağımsız. Önemli olan performansları Lens gibi Adem gibi yatarak mı kazanacak yoksa iş ahlakıyla özveriyle savaşarak mı bence taraftar olarak bizim ilgilenmemiz gereken kısım bu.
1.Beşiktaş maliyetlerle ilgili kap bildirimini en son 2 3 sene önce falan yaptı sanırım...

2.Bizi şampiyon yapsın düşüncesiyle ne bedeller ödedik biliyor musun ? Kulüp bu yüzden menajerlerin , icra memurlarının

siyasilerin arpalığına döndü. Mali olarak güçlü olmazsan herkese karşı el pençe divan oluyorsun işte... Kulüp bankaların

el koyduğu  bir duruma doğru hızla ilerliyor. Bankalar gün gelecek "e artık bizim de sizin yönetiminizde" adam

bulundurma hakkımız var. Falancayı size gönderiyorum diyecek. Bunlar hoş şeyler değil...

3.Transferler iyi olduğu için şampiyonluğun bu kadar garanti görülmesi aşırı derecede iyimserlik. Aynı hataları

yapıyoruz. Şampiyonlar liginde namağlup çıkan kadro son yılların en iyi kadrosuydu ama ligde 4. olduk. Sonrası malum

Şimdi hemen hakemler federasyon falan diyecekseniz. E hakemler aynı federasyonda aynı ? Neden bu sene aynı şeyler

yaşanmasın ki derim ben de?

4.Sonuç olarak konu verilen paraların "çok yüksek olmadığı söyleminden" buraya geldi. Biz fransa, almanya, ingiltere, italya,

ispanya seviyesinde değiliz. Ancak o adamlar bu paraları verebilirler. Orada da her kulüp yine veremiyor. O yüzden

bu korkunç maliyete "aslında yüksek değil" demek gerçekten en hafif tabirle bilmemektedir...

5.Son olarak umarım oyuncu başarılı olur ben en az 20 ile 25 arası skor katkısı bekliyorum (asist ve gol toplamı)
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 20:32:04 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Transfer sezonunun başında da çok yangın yapıldı forumda, yok onu alamazlar bunu yapamazlar, Ghezzalın kalma ihtimali yüzde 1(kendi yazmisligim da adamın talipleri bizden çok verdiği halde kaldı yani) ama oldu yani, yönetim hepimizi şaşırttı. Daha hala eksiğimiz var Batshuayi, stoper ve Mert Günokla tamamladık diyebilirim şahsen, kalanı ekstra güzel isimler olursa ne ala.
Satış konusunda henuz bir şey gösteremediler, yine de transfer sezonunun sonunu bekleyerem en sağlıklı yorumu yapabiliriz.

Çevrimdışı levent14

Muazzam bir transfer sezonu geçiriyoruz...Ların giderse eğer Ghezzal kenan karamandan yeni bir ların çıkarabilir bence tarzları benziyor..

Çevrimdışı Erman1903

Yukarıda söylediklerinin tümünü kenara koyuyorum.
"Senin fikrindir.", "Sen öyle düşünüyorsan doğrudur.", "Sen bilirsin."
der geçerim. Sonuçta aynı düşünmek, biri birimizin fikrini de beğenmek zorunda değiliz.

Sadece son satıra cevap vereyim!

O da, sanmıyorum ama... :
"İyi niyetle sorduğunu" var saydığım için.
Daha çok polemik amaçlı bir cımbızlama gibi kanımca.
Yine de forumdaşlığımıza, taraftarlığımıza saygıdan...

"
Senin %100 ideal dediğine. "böyle iş mi olur?" diyecek milyon adam bulunur.
"
dan türetmişsin sanırım;
1-"böyle iş mi olur?"
2-"Hangisi iş değilmiş söylediğimin?"
şeklinde. Başarılı biçimde yaptığın zihin-niyet vb. okuma ile.

Yaş farkı demagojisini de sıkıştırmışsın araya.
Önemli değil.

Sen şimdi benim mesajıma verdiğin cevabın,
"benim soruma, üslubuma, tavrıma..." uygun olduğunu düşünüyorsan,
biri birimizi yormanın lüzumu da yok.

" Ben burada senelerdir yazıyorum, gelip cevap vereydin ya herhangi söylediğim bir şeye böyle iş mi olur diye."
Oksijeni daha bol bir ortamda bir kez daha okumanı rica ediyorum bu cümleni.

Burada az yazsam da,
Bolca yazmış biri olarak,
sen dahil, tüm forumdaşlara naçizane önerim:

1-"İnsanların yazı sayısı ile itibar kazandığı, çok yazanın her şeyi bildiği",
2-Her yazarın, senin her yazdığını okuduğu,
3-Bir konuda görece bilgi sahibi olmanın, "her şeyi en çok bilmeyi sağladığı" yanılgısından,

kurtulmak lazım.

Foruma katkını yadsıyamam.
Ligleri, oyuncuları, hocaları, takımları bolca izliyorsun anladığım kadarıyla.
Katkına sağlık.

Lakin üslup buysa:
Gider herhangi bir iddia sitesinden senden fazla lig, oyuncu, takım, antrenör izleyen adam da bulurum.

Bu konudaki topik ortalaması üzerindeki bilgin,
Bilmediğin konularda;
kulübe, yönetime ve benim için önemlisi:
İyi niyetle yazdıklarını yorumlamış bana atar yapma hakkı vermez sana.

Ez cümle "Allame-i Cihan olsan" üslup der giderim.

Benim açımdan sıkıntı yok.
Senin deyiminle "bir büyük" den tavsiyeler olarak alırsan sevinirim.
Boşa işgal etmeyelim topiği.

Sağlık, mutluluk, başarı dilerim.

Adımın geçtiği bir mesaja uzunca bir cevap yazdım, mesajımı tutmuş ikinci satırda bu sözü söylemişsin. Cümlende 'Senin söylediğin' yazıyor.

Ne anlamamı bekledin bilemiyorum, yok bunu benim verdiğim cevabın içeriği için değil de genel anlamda söylediysen de kusura kalma artık, yapabileceğim bir şey yok.

Ben de ortada tartışılan bir konu varsa o milyon kişiden biri olmadığın genellemeleri bir daha yapmamanı tavsiye ederim. Arkası gelmeyecekse ya da o bahsettiğin kişiler adına bir şeyler yazamayacaksan boş konuşmanın anlamı yok.

İyi forumlar.

Çevrimdışı XiaoHan

1.Beşiktaş maliyetlerle ilgili kap bildirimini en son 2 3 sene önce falan yaptı sanırım...

2.Bizi şampiyon yapsın düşüncesiyle ne bedeller ödedik biliyor musun ? Kulüp bu yüzden menajerlerin , icra memurlarının

siyasilerin arpalığına döndü. Mali olarak güçlü olmazsan herkese karşı el pençe divan oluyorsun işte... Kulüp bankaların

el koyduğu  bir duruma doğru hızla ilerliyor. Bankalar gün gelecek "e artık bizim de sizin yönetiminizde" adam

bulundurma hakkımız var. Falancayı size gönderiyorum diyecek. Bunlar hoş şeyler değil...

3.Transferler iyi olduğu için şampiyonluğun bu kadar garanti görülmesi aşırı derecede iyimserlik. Aynı hataları

yapıyoruz. Şampiyonlar liginde namağlup çıkan kadro son yılların en iyi kadrosuydu ama ligde 4. olduk. Sonrası malum

Şimdi hemen hakemler federasyon falan diyecekseniz. E hakemler aynı federasyonda aynı ? Neden bu sene aynı şeyler

yaşanmasın ki derim ben de?

4.Sonuç olarak konu verilen paraların "çok yüksek olmadığı söyleminden" buraya geldi. Biz fransa, almanya, ingiltere, italya,

ispanya seviyesinde değiliz. Ancak o adamlar bu paraları verebilirler. Orada da her kulüp yine veremiyor. O yüzden

bu korkunç maliyete "aslında yüksek değil" demek gerçekten en hafif tabirle bilmemektedir...

5.Son olarak umarım oyuncu başarılı olur ben en az 20 ile 25 arası skor katkısı bekliyorum (asist ve gol toplamı)

5. Hepimizin en büyük arzusu.

4. 2-3 oyuncuya yüksek para vermek bizi saydığın 5 lig ayarına çıkarmaz ayrıca kulübü batırmaz, o liglerde bizim kadro değeri kadar yıllık maaş alan oyuncuda var.

3. Ne şampiyonluk cepte nede o yılki kadroya ayrılan bütçe kadar bol keseden dağıtan yönetim var. Madem 2 oyuncudan yola çıktık  lütfen Ghezzal ve Alex istatistiklerinde daha ucuz alternatifleri kimler isimleri belirtirsen yönetimin maç kazanmak adına bu yatırımlarını tartışalım. MHK TFF geçen senede rahat bırakmadı bizi Sergen hocanın özverisiyle tek başına maç sonu toplantılarında savaşmasıyla, Şenol hocanın ne şiş yansın ne kebap açılmaları arasındaki fark bu seneye umutla bakmamı sağlıyor şahsen.

2. Yaşım 38 ne dün Beşiktaşlı oldum ne de mali durumdan bihaberim aynı endişeleri taşıdığıma emin olabilirsin ama yapılan transfer istatistik olarak bizi şampiyon yapabilecek referansta bu ayarda kaç transferimiz olduki tamam sütten ağzımız çok yandı yoğurdu üflüyoruz fakat ekonomik rahatlık şampiyonluktan geçiyor o yüzden ya transfere bel bağlayacaz yada sistem takımı olacaz Danimarka takımlarını çok kıskanıyorum mesela 100bin euro ya ne adamlar getiriyolar buluyolar fakat bu kararları vermek bize düşmüyor işte.

1. Adem gibi ilerde kaç para aldığını öğreniriz umarım iyi oynar transfer yapar o vesileyle duyarız sonu Ademe benzemesin.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı goktasoktay

Batshuayi de sıcak gelişmeler var olumlu bugün haber düşebilir.  :ebebe:
Vallahi cansın can. Son yıllardaki en doğru duyumlar senden geldi. Michy de gelirse, boşun yok valla hatırladığım. İçerden haber alıyor diyenler olabilir, net bilgi olması önemli nokta. Olabilecek ne varsa söyledin valla. Sağolasın..

Çevrimiçi Necmi

getirin renklerini biliyormusun yazı sarı çevresinde lacivert şerit var 😂

Çevrimdışı goktasoktay

Bu arada bu dünyada benim bugüne kadar feneri de sevmem ama nefret ettiğim bakın kulüp değil tek oluşum gs.
Nefret ediyorum nefret, o kibirleri o fatih terim falan nefret ediyorum. Feneri yenince de seviniyorum ama gsye çakmamızın keyfini vermiyor.

Neyse konuya geleyim bunlar normalde sözde bizi rakip olarak kabul etmezlerdi. Ama bu sene o kadar yanmışlar ki öyle bir yanmışlar ki bazen 1 golle gelen şampiyon daha hayırlı olmuş diyorum. Alev almışlar alev. Twitter aleminde her gün aşırı eğlenip çıkıyorum. Fenerbahçe gönderisinin altına bile Beşiktaş falan yazıyorlar  :evillol: :evillol: Beter olun beter. Bu sene de bunlara ttarenada ghezzalin golüyle bir çaksakta bir kendilerine gelsinler.
Vallahi içimden geçti doğrusu, averajla şampiyon olalım şunların önünde de öyle bir otursun ki içlerine, beter olsunlar diye, lig devam ederken. Hatta bahseden biri olmuştu, puan hesabı yaparken, kimdi hatırlamıyorum ama keşke demiştim. Bazen diyorlar ya ruh hastası beşiktaşlılar diye, doğruluk payı var galiba son maç öldük öldük dirildik ama efsanevi bir şampiyonluk bu ve buna tanık olmak paha biçilemez.

Çevrimdışı oblomov

Adımın geçtiği bir mesaja uzunca bir cevap yazdım, mesajımı tutmuş ikinci satırda bu sözü söylemişsin. Cümlende 'Senin söylediğin' yazıyor.

Ne anlamamı bekledin bilemiyorum, yok bunu benim verdiğim cevabın içeriği için değil de genel anlamda söylediysen de kusura kalma artık, yapabileceğim bir şey yok.

Ben de ortada tartışılan bir konu varsa o milyon kişiden biri olmadığın genellemeleri bir daha yapmamanı tavsiye ederim. Arkası gelmeyecekse ya da o bahsettiğin kişiler adına bir şeyler yazamayacaksan boş konuşmanın anlamı yok.

İyi forumlar.

Yahu 10 numara üslubun var.  :evillol:
"Bana ne" başkalarının söylediğinden,
senin onlara verdiğin cevaptan?

O mesajı de ekleseydin ya gönderilerinden birine!

Hâla üst perdeden "boş konuşma" diye... Neyse...

Forum huzuru için engelleyelim kardeşim biri birimizi.
Tabi seni engellemek Beşiktaş' lılığa zeval getirmiyorsa!!!
Gönlünce olsun. Selametle.
ASAP

Çevrimdışı goktasoktay

Bi bok olmaz Gs'den bu sezon. 1 golle gelen şampiyonluk çok daha hayırlı oldu tabi, hem bizim hem onlar açısından. Ben Ft'yi 2 sezondur falan baya seviyorum. Emekli olmuş fakat zairde hala tdlik yapan bir Ft'den başka hiçbir şey camiasına bu kadar zarar veremez.
Çaktırma, okuyorlar burayı ben gidecek diye ciddi ciddi çok korkmuştum..

Çevrimdışı can1903

Vallahi cansın can. Son yıllardaki en doğru duyumlar senden geldi. Michy de gelirse, boşun yok valla hatırladığım. İçerden haber alıyor diyenler olabilir, net bilgi olması önemli nokta. Olabilecek ne varsa söyledin valla. Sağolasın..
Teşekkür ederim abi, inşallah yanıltmam hiçbir zaman.  :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Karabay

getirin renklerini biliyormusun yazı sarı çevresinde lacivert şerit var 😂
🤦‍♂️ şimdi gördüm.