2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286571 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı GreenBook

Bu forum internet ortamındaki en makul ve mantıklı Beşiktaş önerilerinin konuşulduğu yerdi takip ettiğim kadarıyla.
Ayrıca kimse renkli ağzıyla konuşmaz burda konuşan olursa Necmi abi gereğini yapar

Ama "Montero hemen gelsin" ve gs-fb ağzıyla " beşiktaş para saçıyor" algıları hiç yakışmıyor.

Montero gelirse yedek olur. Ben Welinton'un bile yedekte durmasına karşıyım. Welinton ve Montero'dan iyi stoper bulunmalı.

Ayrıca limit verildi ve limiti aşmıyoruz, aşmayacağız. Bu da çok para harcamadığımız anlamına gelir.

Belki şampiyon olamayacağız ama iyi bilin şunu; Çok iyi transfer yaptık. 6.5 milyona Cicaldau alıp 7 milyona Nelsson alıp maaşlarını 1.5 milyon yapınca, 2.2 + bonus Teixeira transferinden daha iyi transfer yapmış olmuyoruz.

Lens, Oğuzhan, Ljajic, Douglas gibi kontratlardan seneye kurtuluyoruz. Her şeyi geçtim bu sene de seneye de Limite uyuyoruz. Sorun ne?

Bence pusuda para saçıyoruz diyerek değil, "Teixeira yaşlı ve idmansız, ilk haftalar yok alın işte puan kayıpları", "Godin ağır, Umtiti sakatlanma riski fazla" gibi argümanlarla bekleyin.
Her daim mantık çerçevesinde konuşulur burada
Renkli ağzıyla kimse konuşmuyor konuşulursa Necmi abi gereğini yapar ama monteroyu istemenin renkli olmakla ne alakası olduğunu çözmeye çalışıyorum
fakat
Monteronun geçen seneki kusursuz performansı ayağına hakim oluşu gerek vida gerek welinton ile uyum içerisinde oluşu alınması için yeterde artar bile

Rosierde olduğu gibi 1 yıl kiralayıp opsiyon koydurursan bi problem olmaz bunu bilmen lazım aslında Beşiktaş istedim mi bi oyuncuyu alır
İleride iyi paralarda satabilirsin yaşıda genç gelecek vaadediyor yani olmayacak iş değil godin geleceğine montero gelsin istemezmisin ? 35 yaşındaki adama vereceğine o parayı monteroya daha az verirsin

İyi kötü Atletico Madrid la Liga tecrübesi görmüş
Godinle kıyaslamak gibi bi yanlışın içine katiyen girmem kıyaslanamaz bile tecrübe ağır basar lakin godin ağır kalıyor vida ile olmayacağını da bi çok yorumcu bahsetmişti
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 13:45:55 GreenBook ]

Çevrimdışı can1903

Batshuayi de sıcak gelişmeler var olumlu bugün haber düşebilir.  :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Bu yazdıklarına kimsenin bir itirazı olduğunu sanmıyorum zaten? Akşamki konuşulanlar başka şeylerdi. Benim cevabım da onlaraydı.

Yüksek maliyetli ile yüksek riskli kavramları karıştırılıyor forumda. Maliyet üzerinden gideceksek zaten 1 milyon liralık bile transfer yapamayız, kepenki indirip dükkanı kapatmamız lazım. 3 küsür milyar TL eksilerdeyiz zira...

Ghezzal ile Rosier'in maliyetleri yüksek mi? Evet. Riskleri? Sanmıyorum. Bu oyuncular geçen sezon bizim sistemimiz içerisinde denenip başarılı olmuş, lige takıma ülkeye adapte olmuş oyuncular.

Alex transferi bence bir risktir. Ama oyuncunun repütasyonu ve bizim ŞL'de oynayacak olmamız sebebiyle alınabilir bir risk olarak görüyorum. 2 yıllık sözleşme de bunun için ideal.

Godin'e, Costa'ya zaten karşıyım. Uzun uzun yazmaya gerek yok.

Alex ve Ghezzal kendi içlerinde kelepir transferler, bunlar 10 yılda bir boşa düşer pandemi olmadan da bu paralara alınamaz.

Costa gibi biri ise 100 yılda bir bile düşmeyebilir. Dünyaları versen öyle bir (Hakaret Yasak)₅ bulamazsın.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 13:49:13 Erman1903 ]

Çevrimdışı alimm

Seviliyorsunnn... 🤍🖤
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu forum internet ortamındaki en makul ve mantıklı Beşiktaş önerilerinin konuşulduğu yerdi takip ettiğim kadarıyla.

Ama "Montero hemen gelsin" ve gs-fb ağzıyla " beşiktaş para saçıyor" algıları hiç yakışmıyor.

Montero gelirse yedek olur. Ben Welinton'un bile yedekte durmasına karşıyım. Welinton ve Montero'dan iyi stoper bulunmalı.

Ayrıca limit verildi ve limiti aşmıyoruz, aşmayacağız. Bu da çok para harcamadığımız anlamına gelir.

Belki şampiyon olamayacağız ama iyi bilin şunu; Çok iyi transfer yaptık. 6.5 milyona Cicaldau alıp 7 milyona Nelsson alıp maaşlarını 1.5 milyon yapınca, 2.2 + bonus Teixeira transferinden daha iyi transfer yapmış olmuyoruz.

Lens, Oğuzhan, Ljajic, Douglas gibi kontratlardan seneye kurtuluyoruz. Her şeyi geçtim bu sene de seneye de Limite uyuyoruz. Sorun ne?

Bence pusuda para saçıyoruz diyerek değil, "Teixeira yaşlı ve idmansız, ilk haftalar yok alın işte puan kayıpları", "Godin ağır, Umtiti sakatlanma riski fazla" gibi argümanlarla bekleyin.

Benim anlamadığım karşıt görüş olunca neden renkli olalım ???
İsteyen istediğini söylesin ki en azından teoriler üzerinden konuşalım. Fikirlerin çarpışmasını okumak keyifli.
Sonuçta kimse artniyetli yapmıyor, burda herkes hayatı Beşiktaş olan tipler. Kendince doğrularımız var.
Beşiktaş'a veya oyunculara hakaret veya iğrenç şeyler yapılmıyor. Aboubakar muhabbeti belli iken bile herkes sus pus oldu. Herkes biliyordu ama kimse konuşmuyordu. Çünkü konuşursak Beşiktaş'ın zararına olacaktı. Fakat şimdi oyuncu alım satım konusunda fikir belirtmek neden yanlış olsun.

Çevrimdışı GreenBook

Montero gibi bir oyuncuyu istemiş olmayı renkli olmakla aynı kategoriye koyarsan Futbol bilgini ve Beşiktaşlılığını sorgularım
Bu gerçekten ayıp bir yakıştırma bir renkli söylese renklidir der geçerim ama bunu diyen beşiktaşlı
Burada monteroyu isteyen insanlara renkli yaftası yapıştırmak kimsenin haddide değildir
Güzel ayrıldı kulübümüzden güzel izler bıraktı Cenk dönüyor o dönüyor bu dönüyor da montero neden dönmüyor ?

Montero gibi bir oyuncuyu istemiş olmayı renkli olmakla aynı kategoriye koyarsan Futbol bilgini ve Beşiktaşlılığını sorgularım
Burada monteroyu isteyen insanlara renkli yaftası yapıştırmak kimsenin haddide değildir
Güzel ayrıldı kulübümüzden güzel izler bıraktı Cenk dönüyor o dönüyor bu dönüyor da montero neden dönmüyor ?

Sanırım demek istediği montero hemen gelsin başlasın cümlesi. Hani bir an önce alalım tarzı böyle nasıl anlatsam o cümlenin içeriğiydi şikayet ettiği.

Çevrimdışı GreenBook

Sanırım demek istediği montero hemen gelsin başlasın cümlesi. Hani bir an önce alalım tarzı böyle nasıl anlatsam o cümlenin içeriğiydi şikayet ettiği.
Ya ne olursa olsun Hemen gelsin başlasın cümlesi bi renklilere ait ve mahsus bir cümle mi ?
Renkli söylese bunu renklidir der geçersin ama senle aynı takıma bağlı olan bi insan söyleyince üzülüyor insan
Kötü de bi oyuncu değil hani kötü olsa banane dersin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu arada bu dünyada benim bugüne kadar feneri de sevmem ama nefret ettiğim bakın kulüp değil tek oluşum gs.
Nefret ediyorum nefret, o kibirleri o fatih terim falan nefret ediyorum. Feneri yenince de seviniyorum ama gsye çakmamızın keyfini vermiyor.

Neyse konuya geleyim bunlar normalde sözde bizi rakip olarak kabul etmezlerdi. Ama bu sene o kadar yanmışlar ki öyle bir yanmışlar ki bazen 1 golle gelen şampiyon daha hayırlı olmuş diyorum. Alev almışlar alev. Twitter aleminde her gün aşırı eğlenip çıkıyorum. Fenerbahçe gönderisinin altına bile Beşiktaş falan yazıyorlar  :evillol: :evillol: Beter olun beter. Bu sene de bunlara ttarenada ghezzalin golüyle bir çaksakta bir kendilerine gelsinler.

Çevrimdışı joseph35

Her daim mantık çerçevesinde konuşulur burada
Renkli ağzıyla kimse konuşmuyor konuşulursa Necmi abi gereğini yapar ama monteroyu istemenin renkli olmakla ne alakası olduğunu çözmeye çalışıyorum
fakat
Monteronun geçen seneki kusursuz performansı ayağına hakim oluşu gerek vida gerek welinton ile uyum içerisinde oluşu alınması için yeterde artar bile

Rosierde olduğu gibi 1 yıl kiralayıp opsiyon koydurursan bi problem olmaz bunu bilmen lazım aslında Beşiktaş istedim mi bi oyuncuyu alır
İleride iyi paralarda satabilirsin yaşıda genç gelecek vaadediyor yani olmayacak iş değil godin geleceğine montero gelsin istemezmisin ? 35 yaşındaki adama vereceğine o parayı monteroya daha az verirsin

İyi kötü Atletico Madrid la Liga tecrübesi görmüş
Godinle kıyaslamak gibi bi yanlışın içine katiyen girmem kıyaslanamaz bile tecrübe ağır basar lakin godin ağır kalıyor vida ile olmayacağını da bi çok yorumcu bahsetmişti

Montero'dan dolayı demedim renkli ağzıyla konuşmayı. Beşiktaş para saçıyor algısı yapıyor ya gs-fbliler kendi verdikleri bonservislere bakmayıp onu dedim.

Montero konusunda saha içi konusunda eleştirdim. Montero as stoper olamaz bizde henüz. Eğer Montero oynatacaksak Welinton da oynar zaten stoper aramanın mantığı yok. Eğer bir stoper alacaksak Montero ve Welinton'dan daha iyisi olmalı. Yedekte bekletmek için yabancı stoper almamalıyız. Tek anlatmak istediğim bu. Yani Montero gelsin hemen başlasın tarzı bir stoper değil henüz. Belki çok gelişecek ama geçen sene de gördük ki Welinton formayı kapar ondan ve Montero gelişemez bizde. Montero'ya Rosier'e baktığımız gözle bakmıyoruz gelsin ilk 11 oynasın gelişsin bonservisini alalım. Gelirse yedeğe gelir ve buna gerek yok.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 13:57:34 joseph35 ]

Çevrimiçi Necmi

Hadi battığımız sezonki transferlerimize bakalım buyrun

Vagner love 3m euro
(Şenol hocanın kafa ile oynama merakı yüzünden adam harcandı, devre arası olduğu için fazla para verdik)

Alvaro negredo 2.5 m euro
(Bence en haksızlık edilen oyunculardan biri. İddaa ediyorum, geçen seneki kadroda ve bu seneki kadroda gayet iyi performans gösterirdi. Golcülükten ziyade oyun içerisinde çok aktifti)

Medel 2.5 milyon euro
(Giderken para kazandırdı diye hatırlıyorum. İyi oyuncu ama bize uygun değildi)

Larin 1.85

Lens 1.5 kiralık + satın alma (......)

caner 750 bin euro

orkan 450 bin euro

Atınç 200 bin kiralama bedeli 1 yıllık

pepe beleş

utku beleş

vida beleş

Berbat bir kadro mühendisliği. Rastgele yapılan transferler. Negredo'yu ayırıyorum, karakterli adamdı, istenmiyorum dediğinde çekip gitti. Medelde iyi ama uygun değildi. Vagnerde iş yapardı eğer Sergen hoca olsaydı kadroda.
quaresmanın kurbanı oldular

Ya ne olursa olsun Hemen gelsin başlasın cümlesi bi renklilere ait ve mahsus bir cümle mi ?
Renkli söylese bunu renklidir der geçersin ama senle aynı takıma bağlı olan bi insan söyleyince üzülüyor insan
Kötü de bi oyuncu değil hani kötü olsa banane dersin

Ya ne olursa olsun ben farklı görüş düşmanı değilim. Kişiye veya kulübe hakaret olmadığı sürece isteyen istediğini düşünebilir. Sen monteroyu dünyanın en kötü oyuncusu da görebilirsin veya tam tersi. Oturup konuşulur. Baktın tartışılamıyor o zaman susarsın konu kapanır.

quaresmanın kurbanı oldular

O şaklaban için @mrred abi ile az nöbet tutmamıştık gitsin diye. En büyük transferimizdi onun gidişi. Hala gelsin diyenler görüyorum twitterda yok efsane diyeni görüyorum kahkalara boğuluyorum. Şenol hocayı bitiren de quaresma oldu.

Çevrimdışı levitate

çok çabuk ilerledi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Batshuayi ile sanırım 2 transfer sezonu daha ilgilenmiştik. 2-3 yıl daha ilgileniriz diye düşünüyordum ama erken oldu bu sefer.

Bir forvette olması gereken her şeyden biraz var ama hiçbiri tam değil. Bu özelliklerden sadece birkaçını uç seviye yapsaydı çok başka bir oyuncu olurdu.

Ben bu ligde son vuruş ve mücadele yeteneklerini sivriltip çok iyi bir forvet olacağını düşünüyorum. Zaten içinde saklı kalmış bir şovmen var, taraftar ile birlikte iyice şebeğe döner.

Sonra da gelsin “burası benim yuvam baba ocağım” muhabbeti.  İki taraf için de iyi bir transfer olacaktır.

Çevrimdışı joseph35

@Sir Alex Ferguson, @GreenBook

arkadaşlar Montero gelsin dediğiniz için değil, bir kaç gündür olan Beşiktaş para saçıyor konusu konuşulduğu için yazdım renkli ağzıyla konuşuluyor sözünü. Aynı postta GreenBook'un Montero konusundaki görüşünü eleştirdim, ayrıyetten kişilerden bağımsız burada da konuşulan para saçıyor Beşiktaş algısını eleştirdim. Yanlış anladınız. O konuda da anlatmak istediğim şu; gerçekten gs ve fbliler kendi para saçmalarına bakmayıp limite uyan bizi Alex'i 900 imza parasına ikna etmişken, haftalarca pazarlık yapıp 2.2+ bonusa maaşa ikna etmişken para saçıyoruz diyerek kıskançlıklarıyla saldırıyorlar, burada da o algı oluşunca şaşırdım doğrusu, bunu anlatmak içindi.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 14:14:46 joseph35 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Hadi battığımız sezonki transferlerimize bakalım buyrun

Vagner love 3m euro
(Şenol hocanın kafa ile oynama merakı yüzünden adam harcandı, devre arası olduğu için fazla para verdik)

Alvaro negredo 2.5 m euro
(Bence en haksızlık edilen oyunculardan biri. İddaa ediyorum, geçen seneki kadroda ve bu seneki kadroda gayet iyi performans gösterirdi. Golcülükten ziyade oyun içerisinde çok aktifti)

Medel 2.5 milyon euro
(Giderken para kazandırdı diye hatırlıyorum. İyi oyuncu ama bize uygun değildi)

Larin 1.85

Lens 1.5 kiralık + satın alma (......)

caner 750 bin euro

orkan 450 bin euro

Atınç 200 bin kiralama bedeli 1 yıllık

pepe beleş

utku beleş

vida beleş

Berbat bir kadro mühendisliği. Rastgele yapılan transferler. Negredo'yu ayırıyorum, karakterli adamdı, istenmiyorum dediğinde çekip gitti. Medelde iyi ama uygun değildi. Vagnerde iş yapardı eğer Sergen hoca olsaydı kadroda.
Apo avcıya verilen kadro daha kötü ya. Bu iki sezon bizi çok sıkıntıya soktu cidden. Hem maddi hem kadro mühendisliği olarak.

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada bu dünyada benim bugüne kadar feneri de sevmem ama nefret ettiğim bakın kulüp değil tek oluşum gs.
Nefret ediyorum nefret, o kibirleri o fatih terim falan nefret ediyorum. Feneri yenince de seviniyorum ama gsye çakmamızın keyfini vermiyor.

Neyse konuya geleyim bunlar normalde sözde bizi rakip olarak kabul etmezlerdi. Ama bu sene o kadar yanmışlar ki öyle bir yanmışlar ki bazen 1 golle gelen şampiyon daha hayırlı olmuş diyorum. Alev almışlar alev. Twitter aleminde her gün aşırı eğlenip çıkıyorum. Fenerbahçe gönderisinin altına bile Beşiktaş falan yazıyorlar  :evillol: :evillol: Beter olun beter. Bu sene de bunlara ttarenada ghezzalin golüyle bir çaksakta bir kendilerine gelsinler.

Bi bok olmaz Gs'den bu sezon. 1 golle gelen şampiyonluk çok daha hayırlı oldu tabi, hem bizim hem onlar açısından. Ben Ft'yi 2 sezondur falan baya seviyorum. Emekli olmuş fakat zairde hala tdlik yapan bir Ft'den başka hiçbir şey camiasına bu kadar zarar veremez.

Çevrimdışı doganay

Batshuayi ile sanırım 2 transfer sezonu daha ilgilenmiştik. 2-3 yıl daha ilgileniriz diye düşünüyordum ama erken oldu bu sefer.

Bir forvette olması gereken her şeyden biraz var ama hiçbiri tam değil. Bu özelliklerden sadece birkaçını uç seviye yapsaydı çok başka bir oyuncu olurdu.

Ben bu ligde son vuruş ve mücadele yeteneklerini sivriltip çok iyi bir forvet olacağını düşünüyorum. Zaten içinde saklı kalmış bir şovmen var, taraftar ile birlikte iyice şebeğe döner.

Sonra da gelsin “burası benim yuvam baba ocağım” muhabbeti.  İki taraf için de iyi bir transfer olacaktır.

simdi bu adami ovuyor musun yoksa kotuluyor musun anlamadim  :D
iyi bir transfer mi olur ? yoksa bir sebek mi?