benim yorumumda yönetim eleştirisi yok(küçük bir eleştiri var)taraftarı eleştiriyorum ama anlamak istemiyorsunuz.yönetimin hakkını yiyemem iyi transfer yaptılar.yapılan transferleri de eleştirmiyorum ama başka başka şeyler bekliyorum artık.beni erman anlamıştır.
yönetim bu gün için iyi transferler yaptı bu takımın başarılı olmasını bekliyorum ama olaki olmadı bu gün bu transferleri övenler başarısızlık sonrası yönetimi topa tutacaklar.yıldırım demirörene yeter demirören yeter derken 3-5 afilli transfer sonrası demirörenci olanlar başarısızlık sonrası ihaleyi yine başkana yıktıkları gibi aynısını fikret ormana da yaptılar.
çok uzak değil ahmet nur çebiye de yapılacaktır.inşallah üstüste şampiyonluklar gelir de elini taşın altına koymuş cebinden para dökmüş,kötü söz duymadan 2.-3. şampiyonluğun ardından zirvde bırakarak görevini devreder.taraftarın vefası yok hırsız da yapar hain de.
En yüksek maaş 2 olacak, bonservis vermeyeceğiz, imza parası yok, üretim futbolu vb bunları anlatan ben değilim hacı abi. Şu anda 180 derece dönüş gözüküyor, ne desin insanlar unutsunlar mı bunları.
Benim bu sözlere sadık kalınması konusunda bir beklentim yok, zaten bu şekilde yürünemez endüstriyel futbolda. Ama 180 derece dönüş de biraz fazla. Zıt kutuplar birbirine benzermiş nasıl o baştaki vaatler hayatın gerçeklerine çok uymuyorsa bu da uymuyor. Boşa demiyorum orta yolu bulmak lazım diye, 90 derece dönelim hadi 120 falan olsun. 90 derece dönüşte şu iki yıldızdan biri alınır beke para düşürülmez stopere 35'lik Godin değil yeni bir Welinton bakılır, yerlilerin hepsi yine gelir vb. Örneğin 120'de çift yıldız, yine Welinton gibi biri-yerliler baba santrafor etc. Ne olacak bu sezon başarı gelmezse, hadi açılan maaş bütçesiyle 1 sezonu daha idare ettin - ya sonra? Bir 180 daha...
Bakın açıkça söyleyeyim ben bunun bir yönetim planı olduğuna çok inanmıyorum, Ajax modeli diye gelen adamlar bir senede bu kadar değişmez. Bu Sergen hocanın planı. Böyle strateji olmaz, buna ancak taktik denir taş çatlasa 3 yıllık plan.
Planlama denilen şey her zaman en iyi ihtimaller düşünülerek yapılmaz, bir maliyetten kurtulmak gelir elde etmek değildir. Hiçbir profesyonel de sorumlu olduğu bütçeyi TFF, Bankanın verdiği limit gibi başkalarının çizdiği sınırları köküne kadar zorlayarak yönetmez.
Henüz transfer dönemi bitmiş değil, bu yüzden 180 derece dönüşün tam olarak gerçekleştiğini söyleyemeyiz. Bir adet 35'lik isim stoper bir de 30+ 8 numara falan gelirse tamamlanmış olur. Yok eğer uygun maliyetli bir stoper +1 para yapma potansiyelli oyuncu gelirse o zaman %140 falan deriz.
Bu arada tekrar söyleyeyim, Alex ve Ghezzal bana göre kendi içinde uygun ve alınabilitesi yüksek adamlar. Bunları alana ben söz etmem, ama ikisini alıp şampiyon olamazsan bütün taraftar eder.