Bu forum internet ortamındaki en makul ve mantıklı Beşiktaş önerilerinin konuşulduğu yerdi takip ettiğim kadarıyla.
Ayrıca kimse renkli ağzıyla konuşmaz burda konuşan olursa Necmi abi gereğini yapar
Ama "Montero hemen gelsin" ve gs-fb ağzıyla " beşiktaş para saçıyor" algıları hiç yakışmıyor.
Montero gelirse yedek olur. Ben Welinton'un bile yedekte durmasına karşıyım. Welinton ve Montero'dan iyi stoper bulunmalı.
Ayrıca limit verildi ve limiti aşmıyoruz, aşmayacağız. Bu da çok para harcamadığımız anlamına gelir.
Belki şampiyon olamayacağız ama iyi bilin şunu; Çok iyi transfer yaptık. 6.5 milyona Cicaldau alıp 7 milyona Nelsson alıp maaşlarını 1.5 milyon yapınca, 2.2 + bonus Teixeira transferinden daha iyi transfer yapmış olmuyoruz.
Lens, Oğuzhan, Ljajic, Douglas gibi kontratlardan seneye kurtuluyoruz. Her şeyi geçtim bu sene de seneye de Limite uyuyoruz. Sorun ne?
Bence pusuda para saçıyoruz diyerek değil, "Teixeira yaşlı ve idmansız, ilk haftalar yok alın işte puan kayıpları", "Godin ağır, Umtiti sakatlanma riski fazla" gibi argümanlarla bekleyin.
Her daim mantık çerçevesinde konuşulur burada
Renkli ağzıyla kimse konuşmuyor konuşulursa Necmi abi gereğini yapar ama monteroyu istemenin renkli olmakla ne alakası olduğunu çözmeye çalışıyorum
fakat
Monteronun geçen seneki kusursuz performansı ayağına hakim oluşu gerek vida gerek welinton ile uyum içerisinde oluşu alınması için yeterde artar bile
Rosierde olduğu gibi 1 yıl kiralayıp opsiyon koydurursan bi problem olmaz bunu bilmen lazım aslında Beşiktaş istedim mi bi oyuncuyu alır
İleride iyi paralarda satabilirsin yaşıda genç gelecek vaadediyor yani olmayacak iş değil godin geleceğine montero gelsin istemezmisin ? 35 yaşındaki adama vereceğine o parayı monteroya daha az verirsin
İyi kötü Atletico Madrid la Liga tecrübesi görmüş
Godinle kıyaslamak gibi bi yanlışın içine katiyen girmem kıyaslanamaz bile tecrübe ağır basar lakin godin ağır kalıyor vida ile olmayacağını da bi çok yorumcu bahsetmişti