2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286212 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

@Sir Alex Ferguson, @GreenBook

arkadaşlar Montero gelsin dediğiniz için değil, bir kaç gündür olan Beşiktaş para saçıyor konusu konuşulduğu için yazdım renkli ağzıyla konuşuluyor sözünü. Aynı postta GreenBook'un Montero konusundaki görüşünü eleştirdim, ayrıyetten kişilerden bağımsız burada da konuşulan para saçıyor Beşiktaş algısını eleştirdim. Yanlış anladınız. O konuda da anlatmak istediğim şu; gerçekten gs ve fbliler kendi para saçmalarına bakmayıp limite uyan bizi Alex'i 900 imza parasına ikna etmişken, haftalarca pazarlık yapıp 2.2+ bonusa maaşa ikna etmişken para saçıyoruz diyerek kıskançlıklarıyla saldırıyorlar, burada da o algı oluşunca şaşırdım doğrusu, bunu anlatmak içindi.
o para saçıyor benim lafımdı ama ne demek istediğimi anlatamadım galiba.sezon sonu başarısız sonuç gelirse bugün bu transferleri destekleyenlerin o gün paralar saçıldığı kulübü batırdığı yazılıp konuşulacak.para saçma mevzusu bu ve birde burak yılmaz 2.5 alıyordu yönetim çok alıyor diye gönderdiği konuşuluyordu.costaya yapılan teklif ise 2.5 garanti maç başı 25 bin euro ve 1 veya 1.5 milyon imza parası hangisi doğru bilmiyorum costanın önce bunu kabul ettiğisonra ek taleplerle geldiği konuşuluyor.para saçma mevzusu bu ikisine gönderme.yoksa yapılan transferlere çok para verildiğini düşünmüyorum ama daha scaut transferleri ile daha makul fiyatları görmeyide temenni ediyorum tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimiçi Samet Demir

Josef;
-6 numara
-Zorlu maçlarda gol olmayınca çıkıp gol atan adam
-Transfer baronu
-Oyuncu
-Adam.

(kolpalarla karıştırmayın lütfen)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Atatürk hava limanı kapanmadımı
ben havaalanında açılan hastanede yatarken 10-15 dakikada bir uçak inip kalkıyordu.mesut özil de oraya inmişti sanırım.

Çevrimiçi Necmi

Sistemin bu kadar güçlü bir parçası olmuş olan Larin'i satmak şampiyonluğu satmak anlamına gelebilir, adam göze hoş gelen bir teknikle oynamıyor, futbolu göz okşamıyor, ama Sergen Yalçın sistemi içinde saydırıyor, riske girmeye gerek yok. Ondan gelecek para bizi kurtarmaz. Zaten batığız..
golcü almak için elimizdeki 19 gol atmış golcüyü satmak akıl sağlığına uyan bir iş değil zam istiyorsa vereceksin çünkü daha az atacak olanı daha pahalıya mal ediyorsun. gelene 2.5 maaş versen imza parası yada bonservis vereceksin gelecek yıllık maliyeti 3 - 3.5 civarına gelecek

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sistemin bu kadar güçlü bir parçası olmuş olan Larin'i satmak şampiyonluğu satmak anlamına gelebilir, adam göze hoş gelen bir teknikle oynamıyor, futbolu göz okşamıyor, ama Sergen Yalçın sistemi içinde saydırıyor, riske girmeye gerek yok. Ondan gelecek para bizi kurtarmaz. Zaten batığız..

Larin artık ne yaptıysa bazılarına, anlamak gerçekten zor... Takımın 'iskeleti' diyebileceğimiz oyuncularımızdan biri ve takımdaki uyumu, hem oyun hem arkadaşlık yönünden oldukça yüksek, egosu megosu yok. Çok iyi işler yaptı, kalitesi zaten geçen sene tabelasında yazılı...
Her neyse, kısaca: bu sezon satılması çok anlamsız olur, her şeyin zamanı gelir, bakılır duruma göre; ama o zaman ama şimdi değil.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Larin artık ne yaptıysa bazılarına, anlamak gerçekten zor... Takımın 'iskeleti' diyebileceğimiz oyuncularımızdan biri ve takımdaki uyumu, hem oyun hem arkadaşlık yönünden oldukça yüksek, egosu megosu yok. Çok iyi işler yaptı, kalitesi zaten geçen sene tabelasında yazılı...
Her neyse, kısaca: bu sezon satılması çok anlamsız olur, her şeyin zamanı gelir, bakılır duruma göre; ama o zaman ama şimdi değil.

Uygun fiyatla kalsın derim ama maaşı çok pahalıya gelicek.
Ve seneye beleşe kaçıcak.
Para kazanalım diye satılsın diyorum.
Düzgün maaşa çekse kalsın derim bende.

Çevrimiçi Samet Demir

Larin kimseye birşey yapmadı ama menejeri epey oynak birisine benziyor. Buradakiler Larin ile sözleşme yenileyemeyeceksek satılsın diyor, bende bu fikirdeyim.

Yoksa bizde larinin yaptığı kanat istatistiğini şimdiye kadar hangi futbolcu yaptı.

Çevrimdışı Erman1903

benim yorumumda yönetim eleştirisi yok(küçük bir eleştiri var)taraftarı eleştiriyorum ama anlamak istemiyorsunuz.yönetimin hakkını yiyemem iyi transfer yaptılar.yapılan transferleri de eleştirmiyorum ama başka başka şeyler bekliyorum artık.beni erman anlamıştır.

yönetim bu gün için iyi transferler yaptı bu takımın başarılı olmasını bekliyorum ama olaki olmadı bu gün bu transferleri övenler başarısızlık sonrası yönetimi topa tutacaklar.yıldırım demirörene yeter demirören yeter derken 3-5 afilli transfer sonrası demirörenci olanlar başarısızlık sonrası ihaleyi yine başkana yıktıkları gibi aynısını fikret ormana da yaptılar.
çok uzak değil ahmet nur çebiye de yapılacaktır.inşallah üstüste şampiyonluklar gelir de elini taşın altına koymuş cebinden para dökmüş,kötü söz duymadan 2.-3. şampiyonluğun ardından zirvde bırakarak görevini devreder.taraftarın vefası yok  hırsız da yapar hain de.

En yüksek maaş 2 olacak, bonservis vermeyeceğiz, imza parası yok, üretim futbolu vb bunları anlatan ben değilim hacı abi. Şu anda 180 derece dönüş gözüküyor, ne desin insanlar unutsunlar mı bunları.

Benim bu sözlere sadık kalınması konusunda bir beklentim yok, zaten bu şekilde yürünemez endüstriyel futbolda. Ama 180 derece dönüş de biraz fazla. Zıt kutuplar birbirine benzermiş nasıl o baştaki vaatler hayatın gerçeklerine çok uymuyorsa bu da uymuyor. Boşa demiyorum orta yolu bulmak lazım diye, 90 derece dönelim hadi 120 falan olsun. 90 derece dönüşte şu iki yıldızdan biri alınır beke para düşürülmez stopere 35'lik Godin değil yeni bir Welinton bakılır, yerlilerin hepsi yine gelir vb. Örneğin 120'de çift yıldız, yine Welinton gibi biri-yerliler baba santrafor etc. Ne olacak bu sezon başarı gelmezse, hadi açılan maaş bütçesiyle 1 sezonu daha idare ettin - ya sonra? Bir 180 daha...

Bakın açıkça söyleyeyim ben bunun bir yönetim planı olduğuna çok inanmıyorum, Ajax modeli diye gelen adamlar bir senede bu kadar değişmez. Bu Sergen hocanın planı. Böyle strateji olmaz, buna ancak taktik denir taş çatlasa 3 yıllık plan.

Planlama denilen şey her zaman en iyi ihtimaller düşünülerek yapılmaz, bir maliyetten kurtulmak gelir elde etmek değildir. Hiçbir profesyonel de sorumlu olduğu bütçeyi TFF, Bankanın verdiği limit gibi başkalarının çizdiği sınırları köküne kadar zorlayarak yönetmez.

Henüz transfer dönemi bitmiş değil, bu yüzden 180 derece dönüşün tam olarak gerçekleştiğini söyleyemeyiz. Bir adet 35'lik isim stoper bir de 30+ 8 numara falan gelirse tamamlanmış olur. Yok eğer uygun maliyetli bir stoper +1 para yapma potansiyelli oyuncu gelirse o zaman %140 falan deriz. 

Bu arada tekrar söyleyeyim, Alex ve Ghezzal bana göre kendi içinde uygun ve alınabilitesi yüksek adamlar. Bunları alana ben söz etmem, ama ikisini alıp şampiyon olamazsan bütün taraftar eder.

Çevrimdışı rrodeon

batshuayi,kaan ayhan,mert günok devre arası cenk tosun harika olur

Çevrimdışı oblomov

En yüksek maaş 2 olacak, bonservis vermeyeceğiz, imza parası yok, üretim futbolu vb bunları anlatan ben değilim hacı abi. Şu anda 180 derece dönüş gözüküyor, ne desin insanlar unutsunlar mı bunları.

Benim bu sözlere sadık kalınması konusunda bir beklentim yok, zaten bu şekilde yürünemez endüstriyel futbolda. Ama 180 derece dönüş de biraz fazla. Zıt kutuplar birbirine benzermiş nasıl o baştaki vaatler hayatın gerçeklerine çok uymuyorsa bu da uymuyor. Boşa demiyorum orta yolu bulmak lazım diye, 90 derece dönelim hadi 120 falan olsun. 90 derece dönüşte şu iki yıldızdan biri alınır beke para düşürülmez stopere 35'lik Godin değil yeni bir Welinton bakılır, yerlilerin hepsi yine gelir vb. Örneğin 120'de çift yıldız, yine Welinton gibi biri-yerliler baba santrafor etc. Ne olacak bu sezon başarı gelmezse, hadi açılan maaş bütçesiyle 1 sezonu daha idare ettin - ya sonra? Bir 180 daha...

Bakın açıkça söyleyeyim ben bunun bir yönetim planı olduğuna çok inanmıyorum, Ajax modeli diye gelen adamlar bir senede bu kadar değişmez. Bu Sergen hocanın planı. Böyle strateji olmaz, buna ancak taktik denir taş çatlasa 3 yıllık plan.

Planlama denilen şey her zaman en iyi ihtimaller düşünülerek yapılmaz, bir maliyetten kurtulmak gelir elde etmek değildir. Hiçbir profesyonel de sorumlu olduğu bütçeyi TFF, Bankanın verdiği limit gibi başkalarının çizdiği sınırları köküne kadar zorlayarak yönetmez.

Henüz transfer dönemi bitmiş değil, bu yüzden 180 derece dönüşün tam olarak gerçekleştiğini söyleyemeyiz. Bir adet 35'lik isim stoper bir de 30+ 8 numara falan gelirse tamamlanmış olur. Yok eğer uygun maliyetli bir stoper +1 para yapma potansiyelli oyuncu gelirse o zaman %140 falan deriz. 

Bu arada tekrar söyleyeyim, Alex ve Ghezzal bana göre kendi içinde uygun ve alınabilitesi yüksek adamlar. Bunları alana ben söz etmem, ama ikisini alıp şampiyon olamazsan bütün taraftar eder.

"Taraftar söz eder" diye bir kriterle ne kulüp, ne de transfer politikası yürümez hocam.

Senin %100 ideal dediğine. "böyle iş mi olur?" diyecek milyon adam bulunur.

Yönetim geçen sezon başında şampiyonluğu beklemiyordu,
ve önceliği küçülme olarak belirlemişlerdi muhtemel.
Sonra da kervan yolda düzüldü...

Hele;
"buna ancak taktik denir taş çatlasa 3 yıllık plan."
demişsin ama...

3 yıllık planımız varsa, renklilerden 5 adım öndeyiz demektir.
Bu ülkenin gerçekliği bu.

Ayrıca neye istinaden yönetimin değil, Sergen hocanın planı olduğuna karar verdin?
Anlamış değilim.  :alala:

EK: Son paragrafı olumlu veya olumsuz anlamda kullanmadım.
Sadece hangi veriyle bu karara vardığını merak ettim.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 18:04:49 oblomov ]
ASAP

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı oblomov

10 numarayı çeyizimize saklıyoruz :)

Bekleneni de verirse gerçekten çeyizlik olur.  :bandit:
ASAP

Çevrimdışı Erman1903

"Taraftar söz eder" diye bir kriterle ne kulüp, ne de transfer politikası yürümez hocam.

Senin %100 ideal dediğine. "böyle iş mi olur?" diyecek milyon adam bulunur.

Yönetim geçen sezon başında şampiyonluğu beklemiyordu,
ve önceliği küçülme olarak belirlemişlerdi muhtemel.
Sonra da kervan yolda düzüldü...

Hele;
"buna ancak taktik denir taş çatlasa 3 yıllık plan."
demişsin ama...

3 yıllık planımız varsa, renklilerden 5 adım öndeyiz demektir.
Bu ülkenin gerçekliği bu.

Ayrıca neye istinaden yönetimin değil, Sergen hocanın planı olduğuna karar verdin?
Anlamış değilim.  :alala:

EK: Son paragrafı olumlu veya olumsuz anlamda kullanmadım.
Sadece hangi veriyle bu karara vardığını merak ettim.

Yok yahu öyle mi dersin, o zaman imkan olursa başkan veya hocaya sor istersen Rosier'in %80 için 5M çok muymuş değil miymiş.

Hoca mutlaka sağ beke 5M verelim mi demiş, öyleyse de ben sana söyleyeyim halt etmiş.

%100 ideal diye bir şey yok piyasa ve bütçe doğrultusunda ideale yaklaşmaya çalışmak var. Ben burada senelerdir yazıyorum, gelip cevap vereydin ya herhangi söylediğim bir şeye böyle iş mi olur diye.

Ne oldu şampiyonluk geldi diye büyüdün mü? Aç bak bakalım bilançoya borç neymiş nereye gelmiş.

Benim kriterim renkliler değil, senin öyleyse onları izlemeye devam edebilirsin. Normalde bu 3 yıllık plan falan değil ben bonkörce söylüyorum.

Sergen hocanın planı olduğuna nasıl karar verdiğimi de söyleyeyim: Ajax modeli denilen şey 1 yılda olmuyor.

Çevrimdışı oblomov

Yok yahu öyle mi dersin, o zaman imkan olursa başkan veya hocaya sor istersen Rosier'in %80 için 5M çok muymuş değil miymiş.

Hoca mutlaka sağ beke 5M verelim mi demiş, öyleyse de ben sana söyleyeyim halt etmiş.

%100 ideal diye bir şey yok piyasa ve bütçe doğrultusunda ideale yaklaşmaya çalışmak var. Ben burada senelerdir yazıyorum, gelip cevap vereydin ya herhangi söylediğim bir şeye böyle iş mi olur diye.

Ne oldu şampiyonluk geldi diye büyüdün mü? Aç bak bakalım bilançoya borç neymiş nereye gelmiş.

Benim kriterim renkliler değil, senin öyleyse onları izlemeye devam edebilirsin. Normalde bu 3 yıllık plan falan değil ben bonkörce söylüyorum.

Sergen hocanın planı olduğuna nasıl karar verdiğimi de söyleyeyim: Ajax modeli denilen şey 1 yılda olmuyor.

Tamam abi.  Teşekkür ederim açıklama için.

Yazdıklarının bir önemi kalmadı.
Durduk yere neden ajite oldun anlamadım ama...

Söylediklerinin %100 ü doğru olsa,
Yazınsal anlamda bu ifade biçimi ile;

insanların zihnini de okuyabilen,
her yaptıklarının "neden, niçin?" inini de bilen değerli bir arkadaşımız olduğunu bir kez daha ispatladın.

Teşekkür ederim.

ASAP

Çevrimiçi mayguntr

Rosier, Ghezzal :Tutan kiraliklari ilk defa kadroda tuttuk.
Dorukhan, Mensah gitti yerlerine Teixeira, Salih aldik.
Josefi cok ucuza yedekledik (Topal).

Saka maka cok iyi bir transfer donemi geciriyoruz bence, 7/10 bi forvet alirsalar son 7-10 senenin en iyi transfer donemini gecirmis olabiliriz.

Godin, Mert ve SL kozunu kullanarak 24 yas alti(yabanci kurali) bir tane kiralik yabanciyi da alabilirsek eksiksiz bitiririz transfer donemini.

Seneye Ljajic, Lens, Douglas vs kurtuluyoruz, bu sene yatirim degil basaril olma senesi. 

Çevrimiçi sefaköykartali

Larin nefretimiz yok, geçen sene şampiyon yaptı adam ama sözleşme imzalamiyorsa 8-10m kazanmak kötü olmaz. Şahsen 2m maaş+ bonusa imzaliyorsa kalsın isterim ama imzalamazsa sonra ocakta kıyak bi sözleşmeye imza atıp ikinci devrede aboubakar gibi su koymasın, o da şampiyonluğu zora sokabilir.

Çevrimdışı GreenBook

Birileri Sörloth ta olduğu gibi yeni forvetleri için Türkiye takımında oynamaması şartı maddesi koydurmuş yine bunuda adet haline getirdiler ama komik oluyor
Nekadar yersiz korkular bunlar
Sörloth’u bi yoklasaydık

Çevrimdışı XiaoHan

Bizim gerek futbolcu gerek teknik direktör maaşları gereğinden fazla abartılıyor şahsi görüşüm, ne Alex ne Ghezzal veya aynı kalitede başka isimler bizden kazanacağından daha azına hiçbir dünya ülkesinde oynamaz. Euro 10 TL yapıyor oluşu rakamların çok yüksek gözükmesine neden oluyor fakat kazançları ülkelerinde 10 katı yapmıyor.
Yönetimin LİMİT ağzından kısmi olarak vazgeçip icraate başlaması geç oldu umarım büyük kazalara sebep olmaz zira borçları 300bin-500bin euro pazarlıklarla bitiremeyiz, ne Porto gibi futbolcu satışında fabrikayız nede Şampiyonlar ligi gediklisiyiz.
Çare şampiyonluklar.
Geçen seneki kadro an itibariyle Aboubakar hariç korundu takviyede yapıldı ve yapılıyor en önemlisi kiralık değil tapusuyla, önümüzdeki sene aksayan yerlere nokta atışlarıyla  daha az harcayarak güçlenme durumu göz ardı edilmesin. Seneye muhtemelen az harcayıp borçlara daha fazla nakit akışı sağlanabilir.
Şahsen güzel bir gelişme olarak gördüğüm Kripto para adımı geç olsada önemli gelir sağlayacak.
Rosier, Ghezzal, Alex olursa Batshuayi forma satışlarını patlatacaktır.
Güzel gelişmeler evet var ama Douglas, Lens, Boyd ayrıca futboldan zihinsel emekli Adem ve Oğuzhan
kesinlikle kadroda yer kaplamamalı artık. İleriki futbol yaşantılarında başarılar dileriz Allaha yakın Beşiktaşımızdan uzak dursunlar.
Eyyyy Taraftarlıktan muhasebeciye evrilmemize neden olanlar umarım layığınızı bulursunuz!

🦅🤍🖤🦅