2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286285 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Agustin Alvarez - Federico Girotti.

Bunları iki sezon oynatırsak 20M+ etme ihtimalleri yüksek.

Şu Agustin mevcut haliyle Mustafa Muhammeden 3 gömlek iyi. Diğeri de burada Sörloth etkisi yapabilir tam bir boğa.

Lütfen yanlış anlama abi ama bana bu isimler artık kolay geliyor.
Büyük ihtimal açıcaklar TransferMarket'i sol kanat falan yazıcaklar.
Kim en isimli ve yaşlıysa onları transfer edicekler.

Batshuayi hava toplarinda etkili bir oyuncu mu? Degil ise ben Larin'in kalmasindan yanayim sahsen, daha arka direkte kafa ile atacagi cok gol var onun.

Hava toplarında etkili olmasından ziyade Abouıbakarda hava toplarında etkili değildi o kadar.
Daha çok topu önde tutma ve abou gibi oyun içi mezhiyetleri önemli.
Sonuçta gol yükünü çekebilecek arkada alex ve larin var. Bunları ve takımı oyuna sokması daha önemli.
@Erman1903 aralarında luuk de jong dahil hangisi bu profile yakın ?

Çevrimdışı mrred

@Orhan bu yönetim eski yönetimin yaptığı hataları yapıyor yine tonla para saçıyor ve şampiyon olamadığımız ilk sene de patlarız ve bugün yönetimi övenler kulübü batırdı diye o gün sövmeye başlar. Burak yılmaz çok alıyor dşye bedavaya gönderildi ama şimdi aylardır topa ayağını sürmemiş adama 2.5 milyon garanti 1 öikyon imza parası maç başı 25 bin euro vs sözleşme öneriyor. Yokmu 2 milyon bonservisli senelik 1 milyona bobo gibi bir oyuncu. Nerede verilen sözler nerede şimdiki transfer dönemi. Yapılan en iyi transfer bonservisi dahil rosier bence. En azından gelecekte para kazandırma ihtimali olan bir oyuncu.
Tutarlılık önemli . Taraftar FO paralar nerede diye bağırdı hırsızlık imasında bulundu. Bu yönetimi de kuruşuna kadar

hesap yaptığı için eleştirdi. Transferler nerede diye twitterda trend topic yaptılar vesaire. İnanılmaz haksız yere

eleştirildiler. Onlar da taraftara şirin gözükcem diye aynı hatalar yapıyorlar Bizim hiçbir oyuncuya 2 milyondan fazla

para verecek durumumuz yok. Bu sebeple yönetimi eleştirilmelidir. Tutarlı olmak lazım. Seneye bu oyuncuların

hepsinden umarım kurtulmaya falan çalışmayız ...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Lütfen yanlış anlama abi ama bana bu isimler artık kolay geliyor.
Büyük ihtimal açıcaklar TransferMarket'i sol kanat falan yazıcaklar.
Kim en isimli ve yaşlıysa onları transfer edicekler.

Bunlar sol kanat değil ki santrafor. Bana göre Larin giderse kenara adam bakmazlar - Kenan/Güven oraya monte edilir.

:ishock:

Çok erken transfer için. 2 ay beklemeden, 1 ay boyunca her gün Beşiktaş'ta yazmadan keyfi yok. Benim gözüm hala Salih Beşiktaş'la anlaştıyı arıyor.

Çevrimdışı mrred

O şaklaban için @mrred abi ile az nöbet tutmamıştık gitsin diye. En büyük transferimizdi onun gidişi. Hala gelsin diyenler görüyorum twitterda yok efsane diyeni görüyorum kahkalara boğuluyorum. Şenol hocayı bitiren de quaresma oldu.
Sinirim hala geçmedi normalde bir insanın bir olaya ya da bir kişiye siniri 6 ayda geçiyormuş. Bu adama hala sinirliyim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

doğruysa bir saniye düşünmem satarım
Mükemmel bir teklif... Normalde transfermarkt değerinin yarısına gider diye düşünüyordum. Fakat sattıktan sonraki

planlama çok önemli. Larini satıp yerine Love Negredo Ljajic gelecekse satılmasın. Cenki satıp bunları aldık.
The great gig in the sky

Sinirim hala geçmedi normalde bir insanın bir olaya ya da bir kişiye siniri 6 ayda geçiyormuş. Bu adama hala sinirliyim.

Bende hala görünce tüylerim diken diken oynuyor. Burda o şampiyonluk giderken Allah aşkına quaresmaya bağlı oynamayın diye diye yazmaktan artık kollarım kopmuştu. Göz göre göre şaklabanı kral ilan etmişlerdi.

Çevrimdışı Erman1903

Hava toplarında etkili olmasından ziyade Abouıbakarda hava toplarında etkili değildi o kadar.
Sonuçta gol yükünü çekebilecek arkada alex ve larin var. Bunları ve takımı oyuna sokması daha önemli.

Benim görüşüme göre Luuk De Jong tek vuruşçu, ayrıca mobil bir adam değil ceza sahasında takılır genelde o yüzden bizim formata çok uymuyor.

Batshuayi özellikle yerden oynayan biri, hedef adam gibi olmasa da sırtı dönüğü var, bir top falan indirmez yani. Ara sıra atabilir kafa golü ama bununla meşhur biri değil. Bu ikisi arasından Michy bence Alex ile oynamaya daha uygun.

Çevrimdışı mrred

Simao, fernandes, çilek olarak da almeida :)
Güzel bir örnek olmadı  :D
The great gig in the sky

Benim görüşüme göre Luuk De Jong tek vuruşçu, ayrıca mobil bir adam değil ceza sahasında takılır genelde o yüzden bizim formata çok uymuyor.

Batshuayi özellikle yerden oynayan bir adam, hedef adam gibi olmasa da sırtı dönüğü var, bir top falan indirmez yani. Ara sıra atabilir kafa golü ama bununla meşhur biri değil. Bu ikisi arasından Michy bence Alex ile oynamaya daha uygun.

O zaman michy come to besiktas   :lol: 

Mükemmel bir teklif... Normalde transfermarkt değerinin yarısına gider diye düşünüyordum. Fakat sattıktan sonraki

planlama çok önemli. Larini satıp yerine Love Negredo Ljajic gelecekse satılmasın. Cenki satıp bunları aldık.

Beterin beteri olmasın da o zaman bari cenkten 20 küsür kaldırmıştık.
Şimdi hiç bir şey satmadan onları alırsak ya nolcak  :evillol:

Çevrimdışı sEuL

@Erman - tesekkurler.

@Sir - Bende o noktaya deginmek istiyordum, eger ki Batshiayi hava toplarinda cok etkili degilse Larin'in kalmasi daha mantikli olur. Ghezzal'in nokta ortalarini degerlendirebilecek kadrodaki ender oyuncular arasinda Larin. Larin'i gonderip Kenan'i mi o bolgede dusunuyorlar tam olarak emin degilim tabi - daha N'Koudu var o kanatta - bu iki oyuncunun uzerine baska bir kanat alinir mi bilemiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Larin'i söylenen rakamlara (10-12) satsak 🙄
Batshuayi ve Origi alsak ne de güzel olmaz mi ya 😱
Olmaz bir tanesi neyimize yetmiyor. Birini alalım diğeri yatırım transferi olsun.

Kenan güven var zaten devre arası cenk de geliyor.

Onun yerine potansiyeli yüksek ve seviyemize uygun birini alalım.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Batshuayi hava toplarinda etkili bir oyuncu mu? Degil ise ben Larin'in kalmasindan yanayim sahsen, daha arka direkte kafa ile atacagi cok gol var onun.
bana pek o izlenimi vermedi daha çok yerden oynayan oyuncu

Çevrimdışı mrred

:D

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1425069601449250819
Bu tarz şeyler genelde dönüp dolaşıp bize patlıyor. Çok dillendirmemek lazım. Bu tarz şeyler kötü enerji yayıyor. Biz

işimize bakalım derim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimiçi Necmi

Bu tarz şeyler genelde dönüp dolaşıp bize patlıyor. Çok dillendirmemek lazım. Bu tarz şeyler kötü enerji yayıyor. Biz

işimize bakalım derim.
Atatürk hava limanı kapanmadımı

Çevrimdışı celiker1

Atatürk hava limanı kapanmadımı
Beşyol tarafındaki özel havacılık terminalinİ özel jetler kullanıyor hala
diye biliyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Beşyol tarafındaki özel havacılık terminalinİ özel jetler kullanıyor hala
diye biliyorum
olabilir

Çevrimiçi murat

Negredo: Yıldız görünümlü olup da taraftarın ezici çoğunluğunun istemediği tek isimdi. Fikret Orman asıl hedeflenen transferleri yapamayınca menajer kucağına attı kendisini. Eşek yüküyle para verildi

Lens: Oluşan coşkunun asıl sebebi Fener’in elinden alınması. Beşiktaş tarzına uymayan bir transferdi. F.Orman 1-2 yıl önce söylediği transferde çalım olmaz sözünü bizzat kendisi yedi. Taraftarın en az yarısı kötü performans vereceğini söylüyordu. Eşek yüküyle para verildi

Medel: Fırsat transferiydi, uyumsuz olsa da alınırlığı vardı ama evet bildiniz eşşek yüküyle para verildi.

Şu an bunlara muadil tek transfer yapılmadı çünkü zaten ortada kiralık oyunculardan dolayı olmayan bir takım vardı. Yıllardır süre gelen kiralık oyuncuların sonucu artık bir noktadan sonra kalıcı oyuncular alınıp kalıcı bir takım oluşturmak zorunluluğu vardı ve bu süreci mecbur bir şekilde başlattı yönetim. Bunu da yoktan var ettiği bir şampiyonluğun ertesinde yapıyor.

Mensah gönderildi yerine 1.5 fazla alan alex alındı. Üstelik başarılı olursa bu parayı alacak.
Geçen yılın en iyi sağ beki bonservisi ile alındı. Burada 5 opsiyon koysaydınız diye söylenenlerin istediği rakamın altına alındı.
Geçen yılın en iyi oyuncusu “7 milyon verin alın” derken 3 milyon gibi bir rakama alındı. Sırf buradan yapılan tasarruf diğer transferlere fazladan verilen 1-2 milyonu çıkarır.

Bedava Salih, Kenan da cabası. Son olarak Aboubakar yerine de muhtemelen iki katı ücretli bir oyuncu alınacak ve zaten o da kalsaydı aynı paraları alırdı.

Sonuç olarak bu takım maaş ve bonservis noktasında hala daha fersah fersah geride diğer takımlardan. Ne vereceği belli olmayan oyuncular yerine ne vereceği belli kiralık oyuncularını totalde uygun fiyatlara aldı. Alınan ve alınacak yeni oyunculara da gönderilenlere verilenden 4-5 milyon fazla para harcayacak.

Şampiyonlar Ligi takımı kiralık kadrosunu kalıcı olarak revize ederken 5 milyon fazla harcayacak. Ne büyük rakam. Kulüp batırır.

Çok ciddi art niyet var yorumlarınızda. Şampiyonlar Ligi takımına üç kuruş fazla harcanınca yapılacak yorumlar değil bunlar. Bir ay önce de sürekli bu yönetim transfer yapamaz filan yazıyordunuz. İzahsız şeyler bunlar.
benim yorumumda yönetim eleştirisi yok(küçük bir eleştiri var)taraftarı eleştiriyorum ama anlamak istemiyorsunuz.yönetimin hakkını yiyemem iyi transfer yaptılar.yapılan transferleri de eleştirmiyorum ama başka başka şeyler bekliyorum artık.beni erman anlamıştır.

yönetim bu gün için iyi transferler yaptı bu takımın başarılı olmasını bekliyorum ama olaki olmadı bu gün bu transferleri övenler başarısızlık sonrası yönetimi topa tutacaklar.yıldırım demirörene yeter demirören yeter derken 3-5 afilli transfer sonrası demirörenci olanlar başarısızlık sonrası ihaleyi yine başkana yıktıkları gibi aynısını fikret ormana da yaptılar.
çok uzak değil ahmet nur çebiye de yapılacaktır.inşallah üstüste şampiyonluklar gelir de elini taşın altına koymuş cebinden para dökmüş,kötü söz duymadan 2.-3. şampiyonluğun ardından zirvde bırakarak görevini devreder.taraftarın vefası yok  hırsız da yapar hain de.

Çevrimiçi sozkul

@Erman - tesekkurler.

@Sir - Bende o noktaya deginmek istiyordum, eger ki Batshiayi hava toplarinda cok etkili degilse Larin'in kalmasi daha mantikli olur. Ghezzal'in nokta ortalarini degerlendirebilecek kadrodaki ender oyuncular arasinda Larin. Larin'i gonderip Kenan'i mi o bolgede dusunuyorlar tam olarak emin degilim tabi - daha N'Koudu var o kanatta - bu iki oyuncunun uzerine baska bir kanat alinir mi bilemiyorum.

Sistemin bu kadar güçlü bir parçası olmuş olan Larin'i satmak şampiyonluğu satmak anlamına gelebilir, adam göze hoş gelen bir teknikle oynamıyor, futbolu göz okşamıyor, ama Sergen Yalçın sistemi içinde saydırıyor, riske girmeye gerek yok. Ondan gelecek para bizi kurtarmaz. Zaten batığız..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★