Negredo: Yıldız görünümlü olup da taraftarın ezici çoğunluğunun istemediği tek isimdi. Fikret Orman asıl hedeflenen transferleri yapamayınca menajer kucağına attı kendisini. Eşek yüküyle para verildi
Lens: Oluşan coşkunun asıl sebebi Fener’in elinden alınması. Beşiktaş tarzına uymayan bir transferdi. F.Orman 1-2 yıl önce söylediği transferde çalım olmaz sözünü bizzat kendisi yedi. Taraftarın en az yarısı kötü performans vereceğini söylüyordu. Eşek yüküyle para verildi
Medel: Fırsat transferiydi, uyumsuz olsa da alınırlığı vardı ama evet bildiniz eşşek yüküyle para verildi.
Şu an bunlara muadil tek transfer yapılmadı çünkü zaten ortada kiralık oyunculardan dolayı olmayan bir takım vardı. Yıllardır süre gelen kiralık oyuncuların sonucu artık bir noktadan sonra kalıcı oyuncular alınıp kalıcı bir takım oluşturmak zorunluluğu vardı ve bu süreci mecbur bir şekilde başlattı yönetim. Bunu da yoktan var ettiği bir şampiyonluğun ertesinde yapıyor.
Mensah gönderildi yerine 1.5 fazla alan alex alındı. Üstelik başarılı olursa bu parayı alacak.
Geçen yılın en iyi sağ beki bonservisi ile alındı. Burada 5 opsiyon koysaydınız diye söylenenlerin istediği rakamın altına alındı.
Geçen yılın en iyi oyuncusu “7 milyon verin alın” derken 3 milyon gibi bir rakama alındı. Sırf buradan yapılan tasarruf diğer transferlere fazladan verilen 1-2 milyonu çıkarır.
Bedava Salih, Kenan da cabası. Son olarak Aboubakar yerine de muhtemelen iki katı ücretli bir oyuncu alınacak ve zaten o da kalsaydı aynı paraları alırdı.
Sonuç olarak bu takım maaş ve bonservis noktasında hala daha fersah fersah geride diğer takımlardan. Ne vereceği belli olmayan oyuncular yerine ne vereceği belli kiralık oyuncularını totalde uygun fiyatlara aldı. Alınan ve alınacak yeni oyunculara da gönderilenlere verilenden 4-5 milyon fazla para harcayacak.
Şampiyonlar Ligi takımı kiralık kadrosunu kalıcı olarak revize ederken 5 milyon fazla harcayacak. Ne büyük rakam. Kulüp batırır.
Çok ciddi art niyet var yorumlarınızda. Şampiyonlar Ligi takımına üç kuruş fazla harcanınca yapılacak yorumlar değil bunlar. Bir ay önce de sürekli bu yönetim transfer yapamaz filan yazıyordunuz. İzahsız şeyler bunlar.
benim yorumumda yönetim eleştirisi yok(küçük bir eleştiri var)taraftarı eleştiriyorum ama anlamak istemiyorsunuz.yönetimin hakkını yiyemem iyi transfer yaptılar.yapılan transferleri de eleştirmiyorum ama başka başka şeyler bekliyorum artık.beni erman anlamıştır.
yönetim bu gün için iyi transferler yaptı bu takımın başarılı olmasını bekliyorum ama olaki olmadı bu gün bu transferleri övenler başarısızlık sonrası yönetimi topa tutacaklar.yıldırım demirörene yeter demirören yeter derken 3-5 afilli transfer sonrası demirörenci olanlar başarısızlık sonrası ihaleyi yine başkana yıktıkları gibi aynısını fikret ormana da yaptılar.
çok uzak değil ahmet nur çebiye de yapılacaktır.inşallah üstüste şampiyonluklar gelir de elini taşın altına koymuş cebinden para dökmüş,kötü söz duymadan 2.-3. şampiyonluğun ardından zirvde bırakarak görevini devreder.taraftarın vefası yok hırsız da yapar hain de.