2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854826 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

rafael ismi seviyesinde bir oyuncu değil. yıllardır istikrarlı biçimde kötü ve lyon'da sevilmiyor. caicara keşke olsa ama niye bıraksınlar?

Rafaeli aldılar sağ bek.

Sağ bekler ;

Rafael
Çaiçara
Uğur uçar

Sol bekleri ;

Aziz behic
Hasan ali
emre kaplan
cemali sertel.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/demarkesports/status/1302961071192498178

Başakşehir'in oranı çok saçma yüksek. Hadi fb neyse baya transfer yaptı da gs'nin oranı da çok düşük ben bu sene gs'den feci kötü performans bekliyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelip gelmemesini istemek ayrı konu. Ama Beşiktaş'ın uğraştığı falan yok. Bana göre beleşe gelecekse az maaş alacaksa gelsin 50 maçtan fazlası olacak katkı verir. Karakter olarak saygı duymuyorum giderken yaptıklarını hatırladıkça ama ucuz Töre'ye hayır demem.
Malatyaspor 1 milyon Euro bonservis istiyor.

Başkanları Adil Gevrek, gün aşırı gevrek gevrek sırıtarak demeç veriyor.

Bedava gelemeyeceği ortada yani.

Bize bedava gelmesi için bonservisini kendi cebinden ödemesi gerekecek, o durumda da maaşı az olmayacak.

Yani Töre'nin maddi anlamda senin dediğin şartlarda gelmesi mümkün değil.

Kadro anlamında bakarsak, bir takımda 5 kanat fazlası ile yeterli. Atakan, Hasic, Lens, N'koudou ve Boyd var. Bunlardan biri gitmezse, Töre geldiğinde kanat rotasyonu çok şişecek.

Hiç bir türlü gerek yok yani Töre'ye.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir'in oranı çok saçma yüksek. Hadi fb neyse baya transfer yaptı da gs'nin oranı da çok düşük ben bu sene gs'den feci kötü performans bekliyorum.
Hakem kurulunda iyi kadrolaştılar, hor görme f.saray'ı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1302969137917038592
Josef işimize yarayabilir.

1 yıllık 1 milyon Euro'yu kabul etmeyeceği çok belliydi zaten.

Menajeri ile oyuncu Galatasaray'a gitmek için bizi kullanmıyorlardır umarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josef işimize yarayabilir.

1 yıllık 1 milyon Euro'yu kabul etmeyeceği çok belliydi zaten.

Menajeri ile oyuncu Galatasaray'a gitmek için bizi kullanmıyorlardır umarım.

GS oyuncu aldı. Onlara gideceğini sanmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

GS oyuncu aldı. Onlara gideceğini sanmıyorum.
Aldıkları Etobe mıdır nedir 8 numara, Josef 6.

Orta sahaları bomboş, Josef'i de alabilirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aldıkları Etobe mıdır nedir 8 numara, Josef 6.

Orta sahaları bomboş, Josef'i de alabilirler.

Orasını bilemem. Ama bize Josef'i istemiyorum ben. O paraya başka oyuncu bulmamız lazım. Ben kiralık bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Onun için de transfer sezonun sonuna doğru birisinin geleceğini düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Orasını bilemem. Ama bize Josef'i istemiyorum ben. O paraya başka oyuncu bulmamız lazım. Ben kiralık bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Onun için de transfer sezonun sonuna doğru birisinin geleceğini düşünüyorum.
Kadroya çok kiralık adam doldurmayı doğru bulmuyorum

Şimdiden Mensah ve Montero kiralık geldiler bile. Belli ki sağ bek de kiralık gelecek.

Makul bir fiyata Josef'e hayır demem.

Çevrimdışı worns

Rafaeli aldılar sağ bek.

Sağ bekler ;

Rafael
Çaiçara
Uğur uçar

Sol bekleri ;

Aziz behic
Hasan ali
emre kaplan
cemali sertel.

veriyorlarsa alalım da sanmıyorum. onlar şl var, lig yoğun diye iki tane yüksek maaşlı sağ bekle sezona başlamayı planlamış olabilirler. ekonomisi düzgün takım. bizim beck-gökhan-adriano-caner rotasyonuyla başladığımız sezonlar vardı. caicara'yı gözden çıkartmış olmaları pek akla yatkın gelmiyor.

Çevrimdışı haluk.m

İleri bir tarihte tekrar görüşülecek ? Meali teklif toplayacağız sizin teklif cebimizde beklesin.
Normalde istediğini sorar ve anlaşılacak gibi değilse yol verirsin, ama bizim ligde adet takımları birbirine kırdırmak.   

Ayrıca Josef'in geldiği lig başlı başına bir sorun.  Muhtemelen oyuncunun fizik kalitesi düşük ve kaybedilecek zaman yok. İstediği parayla aramızda çok fark varsa ya da görüşmeler çok uzayacaksa başkasına bakmalıyız. 
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 17:24:49 haluk.m ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kadroya çok kiralık adam doldurmayı doğru bulmuyorum

Şimdiden Mensah ve Montero kiralık geldiler bile. Belli ki sağ bek de kiralık gelecek.

Makul bir fiyata Josef'e hayır demem.

Elimizde para yok. Onun için kiralık + satın alma opsiyonu ile transferler yapmak zorundayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

bu josef'in bonservisi yok mu? sözleşmesi bitmemişti. bedavaysa ilgilenilebilir bence. 1.5 milyona filan çıkılsa kötü demem.

Çevrimiçi Necmi

Malatyaspor 1 milyon Euro bonservis istiyor.

Başkanları Adil Gevrek, gün aşırı gevrek gevrek sırıtarak demeç veriyor.

Bedava gelemeyeceği ortada yani.

Bize bedava gelmesi için bonservisini kendi cebinden ödemesi gerekecek, o durumda da maaşı az olmayacak.

Yani Töre'nin maddi anlamda senin dediğin şartlarda gelmesi mümkün değil.

Kadro anlamında bakarsak, bir takımda 5 kanat fazlası ile yeterli. Atakan, Hasic, Lens, N'koudou ve Boyd var. Bunlardan biri gitmezse, Töre geldiğinde kanat rotasyonu çok şişecek.

Hiç bir türlü gerek yok yani Töre'ye.

elimizde hiç kanat oyuncusu olmasa bile töreye yinede gerek yok.
bu ihtiyaç transferi değil

Çevrimdışı cursedofdragon

#SayfaÖzel: 🔥🔥🔥

Yeni Malatyaspor tarafından Gökhan Töre'nin tüm alacakları ödendi. Gökhan, 3-3.5 Milyon civarı olan serbest kalma bedelini cebinden ödeyerek Beşiktaş'a imza atacak. Şu an Malatyaspor avukatıyla sözleşme feshi için masadalar.

Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun 🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

bu josef'in bonservisi yok mu? sözleşmesi bitmemişti. bedavaysa ilgilenilebilir bence. 1.5 milyona filan çıkılsa kötü demem.
Feshetmiş sözleşmesini, bonservisi elinde.

Çevrimdışı tuncaboylu

elimizde hiç kanat oyuncusu olmasa bile töreye yinede gerek yok.
bu ihtiyaç transferi değil

Bu imayı başka bir yerde de okudum.

Töre'deki bu ısrarın sebebi ne, arka planda neler dönüyor?

Çevrimdışı tuncaboylu

Elimizde para yok. Onun için kiralık + satın alma opsiyonu ile transferler yapmak zorundayız.
Satın alma opsiyonlarını unutalım.

Mensah 4.5, Montero 4.5, sağ bek eğer o Fransız olacaksa en az 4. Bir de kiralık opsiyonlu 6 numara diyorsun.

Seneye limit de azalacak, bu opsiyonları kullanmaya imkân yok.

O yüzden bonservisi elinde Josef'e hayır demem ben.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Satın alma opsiyonlarını unutalım.

Mensah 4.5, Montero 4.5, sağ bek eğer o Fransız olacaksa en az 4. Bir de kiralık opsiyonlu 6 numara diyorsun.

Seneye limit de azalacak, bu opsiyonları kullanmaya imkân yok.

O yüzden bonservisi elinde Josef'e hayır demem ben.

Seneye yabancı kuralı geleceği için bence sorun yok. Herkes Türk oyuncu derdine düşecek. Seneye daha rahat bulabiliriz yabancı oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Seneye yabancı kuralı geleceği için bence sorun yok. Herkes Türk oyuncu derdine düşecek. Seneye daha rahat bulabiliriz yabancı oyuncu  :tabe:
O da doğru.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

#SayfaÖzel: 🔥🔥🔥

Yeni Malatyaspor tarafından Gökhan Töre'nin tüm alacakları ödendi. Gökhan, 3-3.5 Milyon civarı olan serbest kalma bedelini cebinden ödeyerek Beşiktaş'a imza atacak. Şu an Malatyaspor avukatıyla sözleşme feshi için masadalar.

Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun 🦅

Sen ne diyorsun? Gelsin mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Olacakları yazıyorum:

1- Töre'nin 400 bin Euro cebinden ödeyecek hali yok, gelirken maaşına yedireceğiz.

2- Senelik en az 850-900 bin Euro maaş ile 3 senelik sözleşme imzalanacak.

3- Ben dahil bazıları, ne gerek vardı, çok diyecek.

4- Diğer bazıları Lens ve N'koudou 1.8, Boyd 1.2 alırken, Töre'ye verilen 900 mü rahatsız etti diyecekler.

5- Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman tartışması.

6- Ben dahil bazıları Töre'nin faydalı olamayacağını yazacağız.

7- Diğer bazıları, Töre'nin geçmişteki faydalarını geçen sene Malatya'da çok faydalı olduğunu yazacak.

8- Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman tartışması.

9- Töre ilk maçında topa basıp kıç üstü oturacak. "İlk maçı, olur öyle" denecek.

10- 3-4 maç sonra Töre'nin futbolu bırakmadığı, ama futbolun Töre'yi bıraktığı iyice ortaya çıkacak.

11- Ben dahil bazıları 3 yıllık sözleşmeyi eleştirecek.

12- Diğer bazıları Töre'nin zaten takımda 5. kanat olarak düşünüldüğünü, çok da önemli olmadığını, ama devre arasında bir kanat daha alınması gerektiğini söyleyecek.

13- Ben dahil bazıları, 5. kanat için 900 bin Euro maaş yazık diyecek.

14- Diğer bazıları Kerim Frei, Aras Özbiliz diyecek.

15- Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman tartışması.

16- İstiklal marşı ve kapanış

Çevrimdışı mrred

Olacakları yazıyorum:

1- Töre'nin 400 bin Euro cebinden ödeyecek hali yok, gelirken maaşına yedireceğiz.

2- Senelik en az 850-900 bin Euro maaş ile 3 senelik sözleşme imzalanacak.

3- Ben dahil bazıları, ne gerek vardı, çok diyecek.

4- Diğer bazıları Lens ve N'koudou 1.8, Boyd 1.2 alırken, Töre'ye verilen 900 mü rahatsız etti diyecekler.

5- Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman tartışması.

6- Ben dahil bazıları Töre'nin faydalı olamayacağını yazacağız.

7- Diğer bazıları, Töre'nin geçmişteki faydalarını geçen sene Malatya'da çok faydalı olduğunu yazacak.

8- Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman tartışması.

9- Töre ilk maçında topa basıp kıç üstü oturacak. "İlk maçı, olur öyle" denecek.

10- 3-4 maç sonra Töre'nin futbolu bırakmadığı, ama futbolun Töre'yi bıraktığı iyice ortaya çıkacak.

11- Ben dahil bazıları 3 yıllık sözleşmeyi eleştirecek.

12- Diğer bazıları Töre'nin zaten takımda 5. kanat olarak düşünüldüğünü, çok da önemli olmadığını, ama devre arasında bir kanat daha alınması gerektiğini söyleyecek.

13- Ben dahil bazıları, 5. kanat için 900 bin Euro maaş yazık diyecek.

14- Diğer bazıları Kerim Frei, Aras Özbiliz diyecek.

15- Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman tartışması.

16- İstiklal marşı ve kapanış

:D
The great gig in the sky