2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855600 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bankalar birligi gecerse gececek gibi gorunuyor  170  200 milyon gibi limit cogalir. Belki birini alma firsati verir.
Limitimiz seneye 13 milyon Euro düşecek.

Son 3 sezon hesaplanıyor, ve 2017-18'deki Cl gelirleri hesap dışı kalacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı haluk.m

Hayırlı olsun.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1303008695157227520

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1303011019615240194

Allah aşkına 1 yıl önce 1.8m € para alan oyuncu 4m TL bırakıp feda dedi algısı yapılmasın.   

Zamanında 3.5m € yattığı yerden para almış, bonservisine ödediğin para çarçur olmuş adam şimdi 300Bin € ile fedakar oluyor. 

https://www.fanatik.com.tr/flas-gokhan-tore-besiktasi-tffye-sikayet-etti-2050541

Aldınız bari algı kasmayın.

Çevrimiçi Samet Ç

Yine boşa bir oyuncuya maaş bağladık neyse yönetim ve hoca işini bilir.

Çevrimdışı bjk4ever

Millet tore'ye helal olsun falan diyor. Bizden kac alacak gorelim ondan sonra konusuruz. Reelde 300-600 bin euro arasi olmali, ama ben 850-900 bin civari bir rakam bekliyorum.

Çevrimdışı celiker1

Tekrar hoş geldin Gökhan Töre.Sakatlık sorunu yaşamadığı sürece hücum gücümüzü bir iki tık daha artıracak.Tamda Sergen hocanın oyununun oyuncusu.Sağ kanat artık Töre-Hasiç olarak tamamdır benim için.Solada skorer kanat oyuncu bulursak x-Atakan-N'Kodou olarak kanatlar güzel olur.Golcü ve sola alacağımız oyuncunun kaliteleri bu sezon kaderimizi belirleyecek
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Allah aşkına 1 yıl önce 1.8m € para alan oyuncu 4m TL bırakıp feda dedi algısı yapılmasın.   

Zamanında 3.5m € yattığı yerden para almış, bonservisine ödediğin para çarçur olmuş adam şimdi 300Bin € ile fedakar oluyor. 

https://www.fanatik.com.tr/flas-gokhan-tore-besiktasi-tffye-sikayet-etti-2050541

Aldınız bari algı kasmayın.
O 4 milyon liranın kimden çıkacağını kafası çalışan herkes anladı zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Malatyaspor'la masaya oturup 4 milyon liraya Töre'yi alsak, ortalık yangın yeriydi.

Şimdi böyle olunca; helal olsun Töre, yuvana hoş geldin.

Başımızdakilerin 20 senedir ülkeyi nasıl yönettiğinin minik bir özeti.

Çevrimdışı Erman1903

Adam kontenjanından yaptığımız bir transfer Töre, Fb'de Caner, Gs'de Arda varken bizde de böyle biri olması gerekiyordu. Psikolojik olarak altta kalmamalıydık...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yerli kontenjanından diri bir Gökhan Töre işimizi görür. Hayırlı olsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Messi gelse boyu kısa diyecek adamlar var.

Çevrimdışı leylileyli

Bu durumda enayi biz mi oluyoruz biz aldık ziraa bu oyuncuların mutlaka bir takıma gitmesi gerekiyor böyle iyi kaliteli oyuncuları kim neden nasıl niçin almaz aklım mantığım almıyor  :alala:

Sergio Roco'nun da talibi çıkmadı fesih bedeli ödedik.Mirin ve douglasın talibi çıkmıyor göndermek için bunlarada üste para vermek gerekiyor herhalde.

Böyle rezillik görmedim ben bu yönetim ne yapmak istiyor böyle.
:D he ya bide kontratlari da gayet mekul

400 bin € yapar.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1303011019615240194

Murat özen yalan konuşuyor klüp bunu cebinden ödemiştir öyle bir şey olamaz nasıl olur bedava filan gelemez ?

İmza parası veririz maaşına yediririz hayır kabul edemiyorum cebimizden ödemişizdir böyle bir şey olamaz hayırr hayırr hayırrr.

Sıfır abartıı....
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 20:06:10 cursedofdragon ]

:D he ya bide kontratlari da gayet mekul

Hiç sorma ya sergio roco pique mirin dani douglas bu oyuncuları bize böyle gösteriliyor bir tane teklif gelmiyor üstüne bir de para verip yolluyoruz ne yapalım yönetime sallayalım ama bu yönetim almadı ki dur sen.Bu oyuncuların kıymetini bilemedik mobing yaptık oyuncuları küstürdük nasıl yediriyorum ama iyi valla ben bile inanmaya başladım  :ebebe:

Çevrimdışı leylileyli

"Roco'dan Mirin'den kötü olamaz, ayağı da olduğu için Vida'dan da iyi" diyerek bir adam almıştık, adı neydi ya?

Pre-season 2-3 maçla öğrendin bunu özelikle defans hatta. Nice job siz kesinikle Besiktasin scoutin olmasınız.

Çevrimdışı haluk.m

Ahmet Nur Çebi: para yok.

Forumdaki muhalif arkadaşlar: Para yok.

Forumdaki yönetimci arkadaşlar: Para var, her şeye muhalif olmayın.  :ebebe:

mantık bu.

Çevrimdışı mrred

Adam kontenjanından yaptığımız bir transfer Töre, Fb'de Caner, Gs'de Arda varken bizde de böyle biri olması gerekiyordu. Psikolojik olarak altta kalmamalıydık...
Cok ince gormussun :)
The great gig in the sky

Bu kadar arzuladığına göre oynamaya geliyor  :tabe: Anlaşamadığı orman gitti şenol hoca ile de arası çok iyi değildi ama en çok orman yüzünden gitmişti.

Şimdi anç ve iyi anlaştığı sergen yalçın var :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda transferi Altınsay yönetiyormuş  :tabe:

Sergen Yalçın’ın açıklamalarını beğendim. Hayal satmamak önemli.  Tabi bu yaptırdığı yanlış transferleri aklamaz. Altınsay sazı eline alınca, zaten transferdeki isimler farklılaştı. Transfer konusunu az hasarla atlatacağız gibi duruyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Ligi taniyor onu soylemeyi unutmussun :)
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Töre ikisini birlikte döver :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Ligi taniyor onu soylemeyi unutmussun :)

Ligi tanımayan montero de eleştiriliyor farketmiyor artık alıştık artık yorumlarınız garipsenmiyor...

Çevrimdışı leylileyli

Millet tore'ye helal olsun falan diyor. Bizden kac alacak gorelim ondan sonra konusuruz. Reelde 300-600 bin euro arasi olmali, ama ben 850-900 bin civari bir rakam bekliyorum.
Genc Töre en son bizden 1.800.000 alıyordu, malatyasporda en az 900.000 alıyordu.
Simdik bedave ve reelde 300-600? Please wake up

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağ kanat sayımızı 5'e çıkardık, okey masamısında yancı da olacak.