2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854750 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Ersin gibi kaleci çıkartmışız altyapıdan o bile hala yok şurası eksik yok şöyle böyle söyleniyorsa bize alt yapıdan gelecek kalite oyuncu çıkartmaya hakkımız yok ,iyi ki banko kaleci almadılar yoksa ersine yazık olacaktı fabri hariç son 15 yılda gelen kalecilerden hepsinden daha çabuk alıştı 1. kaleciliğe Ersin hep arkasında durmalıyız bu çocuğun ve ben utkuda da yetenek olduğunu üzerine gidilirse onunda iyi kaleci olacağını düşünüyorum,yedek kaleci orta kalite alacağına gençlerin önünü aç ekstra kurtarışlar yapabilecek çocuklar bunlar.

Alt yapıdan oyuncuyu gönderirsin fatih modric gitmiş gibi davranırlar.

Atl yapıdan çıkan ersin ile yola devam edilecek dersin.Hata hocaya gömerim ben denir.

Nasıl bir tarikatın içine düştük biz..
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 15:44:31 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hayır sallayalım edelim çok güzel. Hoca bugün bıraksa  hoca bulamazsın yönetim bugün bıraksa yarın daha iyisi gelmeyecek. Demediğimi bırakmadığım f. orman gitti gelen daha iyi olmadı. Bu bataklıkta düzgün yönetim gelmesini beklemek imkansız. Biraz şartlara göre Eyvallah dememiz lazım. Bizde isteriz güzel planlı işler yapılsın güzel adamlar gelsin oynasın falan ama olmuyor işte sallamanın kime faydası var birlik beraberlik zamanı gereksiz atışmalara gerek yok.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 15:35:55 ONUR KOLCU ]

Fenerbahçe'de başkan son kurşununu attı, bu sene de şampiyon olamazlarsa 2021'de tekrar seçilemeyeceğini biliyor.

Başakşehir'in derdi, Katar'lılara satılana kadar bir şampiyonluk daha almak.

Galatasaray desen, elindeki 3-4 milyon Euro alan adamlar bir yerine kaçmış durumda, onları göndermeden hangi genci oynatsınlar.

Trabzonspor'u neden örnek almıyoruz mesela?

Alalım mı ? Hadi al bakalım bizden gidecek oyuncular olmasın rağmen...yaş ortalaması...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Basın toplantısında herkes 1 soru sorduktan sonra özel sohbete geçilmesi çok saçmaydı bence. Söyleyecek bişeyin varsa kameralar önünde söyle. Sen kapalı toplantılar sohbetler yaparsan sonra olmayan şeyleri yazıyolar diye şikayet edemezsin. Senin orada söylediğin bişeyi abartarak veya cımbızlayarak haber yaparlarsa ne diyeceksin nasıl düzelteceksin? Zaten oradaki muhabirlerin yüzde kaçı Beşiktaş'lı o da muamma.

Çevrimdışı ALDENYX

Ne oluyor altyapıdan çıkınca ? Değişen ne ? Oyuncu yetersizse yetersizdir. Altyapıdan çıkması hiç bir şey ifade etmiyor benim için.

Wellinton'dan daha iyi bir asset alabilmek başka bir konu, ayrıca bu senin varsayımın. Anadolu takımlarının kimler için neler istediğini bilmiyoruz sanki. Kimi vereceklerini düşünüyorsun mesela Fatih Aksoy için ? Varsayımlar üzerinden konuşmak rasyonel bir şey değil ve günlerdir bunu yapıyorsunuz karşılıklı olarak.

Welinton'un kötü olması, Fatih'i iyi yapmaz. Tıpkı yeni yönetimin hataları olmasının eski yönetimi aklamadığı gibi. Her şey bu kadar uçta olmak zorunda değil. Üzülünecek bir adam kaybedilmedi sonuç itibarıyla. Kafası çalışan adamsın ama detaylarda boğuluyorsun hocam, farkında değilsin.

Şahsi fikrim şu. Yönetim yetersiz₁ gibi görünüyor. Başkan iyi niyetli ama çevresinde iş bitiren kişiler olmadığı için dağıldı sanki. Pandemi vs beklenmeyen gelişmeler de tuz biber oldu. Şu transfer dönemi bir bitsin. Konsolide bakalım olaylara biraz. Hatalar da içerebilir doğrular da.  Fikret Orman'ın da ilk yıllarda transferleri karışıktı mesela. Oğuzhan, Olcay vs gibi tutanlar da oldu. Eneramo, Sezer gibi patlayanlar da. Sonra daha doğru işler yapıldı, sonra da güç zehirlenmesi ile tamamen saçmalandı. Bir şeyleri savunurken ölümüne kayıtsız şartsız savunmak ya da kayıtsız şartsız eleştirmek şeklinde gidiyor tartışmalar ve bir şey ifade etmemeye başlıyor artık. Benim için halen eski yönetimin bıraktığı enkaz ağır basıyor geldiğimiz noktada ama inatlaşıp da Welinton doğru transfer demiyorum. Değil çünkü. Aynı şeye takılıp dönüp duruyorsunuz sürekli, umarım anlatabilmişimdir.

👏👏👏👏 eline kalemine saglik .
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Erman1903

[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 23:17:55 Erman1903 ]

Dur şöyle mevkilere göre kadroyuda paylaşayım da...Gidecek oyuncuları da yazdım.

Ersin 19               
Utku 22
Emre 16

Douglas 30

Welinton 31
Vida 31
Mirin 28
Montero 21
Alpay 21
Erdoğan 19

N'sakala 30
Rıdvan 19

Atiba 37
Necip 29
Oğuzhan 27
Dorukhan 24
Muhayer 21
Kartal 19
Ljajic 28
Mensah 25

N'koudou 25
Boyd 25

Lens 32
Hasic 18
Atakan 21

Larin 25
Umut 27
Güven 21

Şu kadroya bak yaşlılar ordusu.

Bunlarda gençler ordusu ;

Uğurcan 24
Erce 26
Muhammed 19
Arda 19

Pereira 36
Kamil ahmet 28
Serkan 21

Hüseyin 22
Edgar 26
Hosseini 24
Campi 29
Da costa 34
Atakan 19

Marlon 23
Abdürrahim 21

Flavio 24
ERdoğan 24
Abdülkadir 25
Trondsen 25
Taha 19
Kerem 20
Ahmet 22

Wakame 31
Bilal 25
Fıratcan 21

Guilherme 29
Yusuf 21

Sörloth 24
Ekuban 26
Plaza 21
Anil 20
Salih 18

Ts şimdi bu genç oyuncularla oynuyor demi şampiyonluk yarışında ?

[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 15:46:03 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ALDENYX

Asma gibi yerli sağ bek yok dünyada, arayınca transfermarkt'ta bile çıkmıyor doğru dürüst.

Sağ bek konusunda ülke olarak Lüksemburg ile yarışırız

O kadarda degildir...umarim kerem giresunda iyi isler yapar...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne oluyor altyapıdan çıkınca ? Değişen ne ? Oyuncu yetersizse yetersizdir. Altyapıdan çıkması hiç bir şey ifade etmiyor benim için.

Wellinton'dan daha iyi bir asset alabilmek başka bir konu, ayrıca bu senin varsayımın. Anadolu takımlarının kimler için neler istediğini bilmiyoruz sanki. Kimi vereceklerini düşünüyorsun mesela Fatih Aksoy için ? Varsayımlar üzerinden konuşmak rasyonel bir şey değil ve günlerdir bunu yapıyorsunuz karşılıklı olarak.

Welinton'un kötü olması, Fatih'i iyi yapmaz. Tıpkı yeni yönetimin hataları olmasının eski yönetimi aklamadığı gibi. Her şey bu kadar uçta olmak zorunda değil. Üzülünecek bir adam kaybedilmedi sonuç itibarıyla. Kafası çalışan adamsın ama detaylarda boğuluyorsun hocam, farkında değilsin.

Şahsi fikrim şu. Yönetim yetersiz₁ gibi görünüyor. Başkan iyi niyetli ama çevresinde iş bitiren kişiler olmadığı için dağıldı sanki. Pandemi vs beklenmeyen gelişmeler de tuz biber oldu. Şu transfer dönemi bir bitsin. Konsolide bakalım olaylara biraz. Hatalar da içerebilir doğrular da.  Fikret Orman'ın da ilk yıllarda transferleri karışıktı mesela. Oğuzhan, Olcay vs gibi tutanlar da oldu. Eneramo, Sezer gibi patlayanlar da. Sonra daha doğru işler yapıldı, sonra da güç zehirlenmesi ile tamamen saçmalandı. Bir şeyleri savunurken ölümüne kayıtsız şartsız savunmak ya da kayıtsız şartsız eleştirmek şeklinde gidiyor tartışmalar ve bir şey ifade etmemeye başlıyor artık. Benim için halen eski yönetimin bıraktığı enkaz ağır basıyor geldiğimiz noktada ama inatlaşıp da Welinton doğru transfer demiyorum. Değil çünkü. Aynı şeye takılıp dönüp duruyorsunuz sürekli, umarım anlatabilmişimdir.

Yaş 41 yazıyor o yüzde abi diyeceğim, ne güzel yazmışsın böyle.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alalım mı ? Hadi al bakalım bizden gidecek oyuncular olmasın rağmen...yaş ortalaması...

Yaş ortalaması tek başına bir şey ifade etmiyor.

Elinde kiralık 21 yaşında Montero var, satın alman imkansız. Yaş ortalamasını düşürüyor, sana reel faydası yok.

3. kalecin 16 yaşındaki Emre. Yaş ortalamasını düşürüyor, ama anlamı yok.

19 ve 21 yaşında 2 stoperin var, Alpay ve Erdoğan. Önlerinde en az 3 yabancı stoper olacak. Yaş ortalamasını düşürüyorlar, ama şans bulmaları imkansız.

19 ve 21 yaşında iki orta sahan var, Kartal ve Muhayyer. Yaş ortalamasını düşürüyorlar, ama sene boyunca 180 dakika oynamayacaklarını herkes biliyor.

18 ve 21 yaşında iki kanat oyuncun var, Hasic ve Atakan. Ama hala Töre'yi getirme derdindesin. Yaş ortalamasını düşürüyorlar, ama önlerini kapatacak hamleler yapıyorsun.

Bu sene aklı başında kimsenin gerçek anlamda şampiyonluk beklentisi yok, 4-5 tane genç çıkarsak yeter. Ama çok belli ki, eldeki gençlerin Ersin dışında hiç biri mecbur kalınmadıkça fazla oynatılmayacak.

Maddi açıdan zor durumdasın, seyirci stresi yok. Aç şu çocukların önünü, bir şey istemiyoruz başka.

Çevrimdışı ALDENYX

Atl yapıdan çıkan ersin ile yola devam edilecek dersin.Hata hocaya gömerim ben denir.

Ayni seyi dusunmusuz..ve durum hem cok komik hem dusundurucu...ilk 18 de 4 altyapidan oyuncumuz olmasi yeterli...
Fatih de welintondan daha iyi birine tercih edilebilinirdi...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Elinde kiralık 21 yaşında Montero var, satın alman imkansız. Yaş ortalamasını düşürüyor, sana reel faydası yok.

19 ve 21 yaşında 2 stoperin var, Alpay ve Erdoğan. Önlerinde en az 3 yabancı stoper olacak. Yaş ortalamasını düşürüyorlar, ama şans bulmaları imkansız.

19 ve 21 yaşında iki orta sahan var, Kartal ve Muhayyer. Yaş ortalamasını düşürüyorlar, ama sene boyunca 180 dakika oynamayacaklarını herkes biliyor.

18 ve 21 yaşında iki kanat oyuncun var, Hasic ve Atakan. Ama hala Töre'yi getirme derdindesin. Yaş ortalamasını düşürüyorlar, ama önlerini kapatacak hamleler yapıyorsun.

Bu sene aklı başında kimsenin gerçek anlamda şampiyonluk beklentisi yok, 4-5 tane genç çıkarsak yeter. Ama çok belli ki, eldeki gençlerin Ersin dışında hiç biri mecbur kalınmadıkça fazla oynatılmayacak.

Maddi açıdan zor durumdasın, seyirci stresi yok. Aç şu çocukların önünü, bir şey istemiyoruz başka.

Bu bakış açısıyla bakarsak hiç bişey elde edemeyiz her şeye negatif olmak istemek en basiti ben burdaki bütün yorum yazanlara negatif yazıp gayet güzel can sıkarım. Böyle ufak tefek muhabbetler  sayfada mide bulandırmaya başladı.

Çevrimdışı saricasi

Valla öyle ersine 5 milyon teklif gelse çok az derler ama gel gör adama güvenmezler.

Bjk alt yapısın da özellikle orta saha mevkisinde ne oyuncular var fatihten yetenekli.

Birde mert hakan örneği var sivas da daha popülerdi fatihten şuan eleştiriliyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tuncaboylu

Altyapı senin için ifade etmiyor olabilir, UEFA listesine oyuncu bildirirken ve seneye yabancı sınırlaması gelince konuşuruz bir de.

Fatih yetersiz olabilir, ama daha önünde uzun yıllar var. Gelişebilir de. Welinton'dan hiç bir yol olmaz, o zaman girmeyeceksin bu takasa.

Ahmet Gülay gibi alt yaş gruplarında 30 kere milli olmuş 17 yaşındaki bir çocuğun neden %40'ını veriyorsun? Kiralayacak takım mı bulamadın?

Mesela Fatih Aksoy'u Antalyaspor'a versen, Sangare'yi verirdi sana. Ha Sangare çok mu iyi, tartışılır. Ama en azından yerli ve daha yaşı genç.

Bizde şans bulamayanlar ts'de şans buluyor demi ? Nwakayeme oynadı 31 yaşında sosa ile oynadılar 35 yaşında.Peirara oynadı 36 yaşında novak oynadı 30 yaşında da costa oynadı 34 yaşında bunların farkındamısınız siz ? Diğer takımlar da adamların kadrosunda genç oyuncu olmasın rağmen şans bulamıyor.

Şampiyonluğa oynayan takımda full gençlerle oynayamazsın sergen hoca bundan bahsediyor kaldı ki adam ben zaten oynatıyorum diyor ersin oynadı geçen sene 19 yaşında rıdvan oynadı 19 yaşında diyor.Güven var diyor 21 yaşında yeni aldığımız montero oynayacak 21 yaşında.Atakan var hasic var zaman zaman onlarda şans bulacaklar.

Siz halen kalkmış adama genç oyuncu oynatmıyor diyorsunuz..

Bu bakış açısıyla bakarsak hiç bişey elde edemeyiz her şeye negatif olmak istemek en basiti ben burdaki bütün yorum yazanlara negatif yazıp gayet güzel can sıkarım. Böyle ufak tefek muhabbetler  sayfada mide bulandırmaya başladı.

Katılıyorum her şey de negatiflik olmaz..Yabancı bir foruma girmiş Beşiktaşı savunmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum.

Her gün cephede savaş veren asker gibi mücadele vermek zorunda kalıyoruz neden ne için ?
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 16:01:16 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ayni seyi dusunmusuz..ve durum hem cok komik hem dusundurucu...ilk 18 de 4 altyapidan oyuncumuz olmasi yeterli...
Fatih de welintondan daha iyi birine tercih edilebilinirdi...

Welinton hoca talebi Onun sorumluluğu hocaya yazar. Ben şahsin lider vasıflı, iyi yer tutan sert bi oyuncu isterdim yanında Vida da iş görürdü Montero da. Welinton u zaman gösterecek ilk izlenimler basit hata yaptığı lig başlasın hele her şey belli olur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Katılıyorum her şey de negatiflik olmaz..Yabancı bir foruma girmiş Beşiktaşı savunmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum.

Bende öyle fb ve gs lilerle tartışıyor gibi hissediyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizde şans bulamayanlar ts'de şans buluyor demi ? Nwakayeme oynadı 31 yaşında sosa ile oynadılar 35 yaşında.Peirara oynadı 36 yaşında novak oynadı 30 yaşında da costa oynadı 34 yaşında bunların farkındamısınız siz ? Diğer takımlar da adamların kadrosunda genç oyuncu olmasın rağmen şans bulamıyor.

Şampiyonluğa oynayan takımda full gençlerle oynayamazsın sergen hoca bundan bahsediyor kaldı ki adam ben zaten oynatıyorum diyor ersin oynadı geçen sene 19 yaşında rıdvan oynadı 19 yaşında diyor.Güven var diyor 21 yaşında yeni aldığımız montero oynayacak 21 yaşında.Atakan var hasic var zaman zaman onlarda şans bulacaklar.

Siz halen kalkmış adama genç oyuncu oynatmıyor diyorsunuz..

Bak basit bir soru soruyorum.

Tek soru:

Atakan ve Hasic varken, kadroda Boyd, N'koudou ve Lens de gitmiyorken, neden Töre ile uğraşıyoruz? Bu 2 gencin önüne 4 tane kanat koyup, nasıl şans vereceğiz?

Tek soru:

Atakan ve Hasic varken, kadroda Boyd, N'koudou ve Lens de gitmiyorken, neden Töre ile uğraşıyoruz? Bu 2 gencin önüne 4 tane kanat koyup, nasıl şans vereceğiz?

Sen soruya cevap vermeden diğer soruya geçiyorsun ? ,

Önce benim soruma cevap ver bende sonra veririm.

Konudan konuya atlıyorsun.

Ts'yi neden örnek göstermiyorsun dedin gösterdim dedim yaş ortalamasını bu kıstas alınmaz bu oyuncular oynamıyor bizde diye tek tek saydın.Kadroları paylaştım onlarda genç oyuncularla oynamıyorlar.Wakayeme 31 yaşında sosa 35 pereira 36 novak 30 da costa 34 yaşında bunlarla oynadılar dedim cevap vermedin ? Şampiyonluğa oynayan takımda full genç olmaz hoca da dedi genç yaşlı fiizk gücü teknik oyuncuların karışımı olacak dedi..

Hocayı genç oyuncu oynatmamakla suçluyorsun ersin ve rıdvan ile oynadı 19 yaşında geçen sene montero geldi 21 yaşında o oynayacak atkan var 21 yaşında hasic var 18 yaşında zaman  zaman bun oyuncularda forma şansı bulacaklar dedim yine cevap yok ?

[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 16:07:14 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tek soru:

Medel,tolgay,oğuzhan,atiba varken dorukhan nasıl formayı aldıysa onlarda öyle alacak. Kanatlar 2 farklı mevki olduğu için fazlada adam yok aslında ayrıca çok fazla maç oynanacak en az 25 30 maç forma alırlar.

Medel,tolgay,oğuzhan,atiba varken dorukhan nasıl formayı aldıysa onlarda öyle alacak. Kanatlar 2 farklı mevki olduğu için fazlada adam yok aslında ayrıca çok fazla maç oynanacak en az 25 30 maç forma alırlar.

Amaç ne onu çözemedim ?

Alt yapıya önem vermiyor hoca deniyor 19 yaşında 2 oyuncu ile oynuyor geçen sene bu sene ersine 19 yaşında utkuya 22 yaşında güveniyorum kaleci istemiyorum diyor lig uzun maraton rıdvana,Hasic'e,Atakan'a şans gelecek neden töre isteniyor diyor.Lens,Boyd,N'koudou yetersiz o yüzden isteniyor.

Alt yapıya önem vermeyen adam perşembe günü mehmet ekşi birlikte alt yapı a takım beraber kordineli gidecek diyor alt yapıyada transfer yapıcaz a takıma hazırlanacak diyor.

İyi ki alt yapıya önem vermiyormuş.

Amaç ne onu cidden çözemedim...

İlk 11'in tamamı alt yapı olsun isteniyor herhalde...

Çevrimdışı autopsy

Altyapı senin için ifade etmiyor olabilir, UEFA listesine oyuncu bildirirken ve seneye yabancı sınırlaması gelince konuşuruz bir de.

Fatih yetersiz olabilir, ama daha önünde uzun yıllar var. Gelişebilir de. Welinton'dan hiç bir yol olmaz, o zaman girmeyeceksin bu takasa.

Ahmet Gülay gibi alt yaş gruplarında 30 kere milli olmuş 17 yaşındaki bir çocuğun neden %40'ını veriyorsun? Kiralayacak takım mı bulamadın?

Mesela Fatih Aksoy'u Antalyaspor'a versen, Sangare'yi verirdi sana. Ha Sangare çok mu iyi, tartışılır. Ama en azından yerli ve daha yaşı genç.

Abicim halen aynı konularda dönüp duruyorsun. Hoca tercih etmiş işte tanıdığı için. Bak doğru ya da yanlış manasında demiyorum, bence de yanlış ama tercih etmiş işte. Hata da olabilir bu, takılıp kalma diyorum sadece. Belli ki inanıyordu oyuncuya ve kendince sebepleri vardı ama yanılmış da olabilir. Kimin her kararı yüzde yüz doğru. Haftalardır tek bir takası konuşuyoruz dönüp dönüp. Çok uzamasın ben 150 tane post atmam bu konu için yeterince konuşuldu , yazıldı çizildi.

Diğerlerine gelirsek, Sangare mevzusu ise yine bir varsayım. Hatta varsayım bile değil, Antalya başkanı bize Fatih'e karşı değil Sangare'yi muhtemelen günahını bile vermez. Unutmamak lazım geçmişte yaşananları.Bu arada Fatih'e karşılık Sangare'yi ben de vermem.

Ahmet Gülay konusuna ise katılıyorum.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tek soru:

Töre için uğraşmıyoruz ki? Kendi işini çöz bedavaya gelirsen kapı açık diyoruz. Hem genç hem yerli. Senin standartlarına da uygun. Bedavaya geliyorsan kapı açık demek uğraşmak mı?