2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855554 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mellfred

Töre ikisini birlikte döver :)

töre öyle bir karakter değil bildiğim kadarıyla hakeme itirazı bile zayıftır

Çevrimdışı cursedofdragon

Genc Töre en son bizden 1.800.000 alıyordu, malatyasporda en az 900.000 alıyordu.
Simdik bedave ve reelde 300-600? Please wake up

bütçeyi aşağıda tutup yüksek açıklanınca gömmek :)

Nerden gömü çıkacak başka welinton anadolu takımı montero atl madri 85.ci stopere 2.lig stopere dendi töre x dur daha yeni gelecekler için gömülecek bir şeyler ayarlıyorlar.Bunlar yeni gelenler douglas dani alves roco sergio ramos mirin pique diyor kalsın diyorlar maaşları uygun diyoralr.Nazım sangare filan istiyorlar hesap et artık...

Dedim ya "messi gelse boyu kısa derler" sıfır abartı...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağ kanat sayımızı 5'e çıkardık, okey masamısında yancı da olacak.

Sol kanat da alınca sol kanat sayımızda 3 tane olacak. Büyük ihtimalle gidenler olacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Şu anda transferi Altınsay yönetiyormuş  :tabe:

Sergen Yalçın’ın açıklamalarını beğendim. Hayal satmamak önemli.  Tabi bu yaptırdığı yanlış transferleri aklamaz. Altınsay sazı eline alınca, zaten transferdeki isimler farklılaştı. Transfer konusunu az hasarla atlatacağız gibi duruyor. (via. Metin Sönmez)
inş doğrudur ne diyeyim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nartallo

Ben Gökhan Töre transferine olumsuz değilim, neden bırakıldığını da anlamamıştım zaten, yerine Boyd aldık işte.

Gökhan'ın sonradan girip kilit açabileceğini düşünüyorum, hücumda becerikli adamımız yok gibi bir şey Ljajic hariç...

Çevrimdışı mellfred

töre transferine mutlu oldum. aklını başına almıştır umarım
Fit ve istekli töre ilgin en iyi kanadıdır benim nazarımda
Bedava geldiğine inanmıyorum ama
fesih edemesin diye malatya tüm alacaklarını ödemişti

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Erman1903

Cok ince gormussun :)

Aslında gayet kalın gördüm ülke'nin gerçeği bu :) Eleştiri değil, rakip futbolcular için caydırıcı faktör. Hakeme isyan falan çok yapmıyor bunun üzerinde çalışması lazım. Ayrıca çeşitli ortamlarda bizi temsil edebilecek bir figür, düğün fotoğraflarına bakarsanız görebilirsiniz.

Şaka bir yana iyi futbolcu, inşallah kafayı toparlamıştır ve sakatlık yaşamaz bize faydalı olur.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 20:22:56 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Ulan her şeyi geçtim de hocanın "krearif kanat oyuncusu" diye bahsettiği isim töre miydi ya?

Ulan her şeyi geçtim de hocanın "krearif kanat oyuncusu" diye bahsettiği isim töre miydi ya?

kreatif kanat demedi 4 tane filan kreatif oyuncu lazım dedi.

Sergen Yalçın: "İstediğimiz transferleri yapamıyoruz. Alacağımzı oyunculardan 4 tanesinin taraftarlarımızı heyecanlandıracak kreatif oyuncular olması gerekiyor."
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 20:31:47 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Samet Demir

Neyse artık en iyi sağ kanat oyuncusu Gökhan Töre'dir.
Aksini inkar edende faiktir.

Konu tartışmaya kapalıdır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

kreatif kanat demedi 4 tane filan kreatif oyuncu lazım dedi.

Sergen Yalçın: "İstediğimiz transferleri yapamıyoruz. Alacağımzı oyunculardan 4 tanesinin taraftarlarımızı heyecanlandıracak kreatif oyuncular olması gerekiyor."

E nereye alacaz ki biz kreatif oyuncuyu kanata almıyorsak? En azından bahsettiği 4 oyuncudan biri töre değildir diye umuyorum.

Çevrimdışı leylileyli

bütçeyi aşağıda tutup yüksek açıklanınca gömmek :)

Nerden gömü çıkacak başka welinton anadolu takımı montero atl madri 85.ci stopere 2.lig stopere dendi töre x dur daha yeni gelecekler için gömülecek bir şeyler ayarlıyorlar.Bunlar yeni gelenler douglas dani alves roco sergio ramos mirin pique diyor kalsın diyorlar maaşları uygun diyoralr.Nazım sangare filan istiyorlar hesap et artık...

Dedim ya "messi gelse boyu kısa derler" sıfır abartı...
:D Messi overrated. Tam böyle Vagner love kalitelisi kibi oyuncu lazım.

E nereye alacaz ki biz kreatif oyuncuyu kanata almıyorsak? En azından bahsettiği 4 oyuncudan biri töre değildir diye umuyorum.

Santrafor orta saha sağ bek

:D Messi overrated. Tam böyle Vagner love kalitelisi kibi oyuncu lazım.

vagner love kalitesin de ki adam her zaman olmaz böyle kaliteli oyunculalar 6 ay izledik işte büyük lütuf 6 ay gözlerimizin pası silindi.33 yaşında 3 milyon € bonservis 2 milyon € maaş gönderirken üstüne 1 milyon € verdik ama sırf şu gol sevinci için değdi.İşci emekci adamdı sırtında buzdolabı ile maçlara çıkıyordu ek işte çalışıyordu adam gibi adamdı...

Çevrimdışı leylileyli

vagner love kalitesin de ki adam her zaman olmaz böyle kaliteli oyunculalar 6 ay izledik işte büyük lütuf 6 ay gözlerimizin pası silindi.33 yaşında 3 milyon € bonservis 2 milyon € maaş gönderirken üstüne 1 milyon € verdik ama sırf şu gol sevinci için değdi.İşci emekci adamdı sırtında buzdolabı ile maçlara çıkıyordu ek işte çalışıyordu adam gibi adamdı...

Bu arada Alexander Milosevic bayadır GTA RP oynuyor baya bağımlı olmuş. Gangster rolü oynuyor  :steamed:

Bu arada Alexander Milosevic bayadır GTA RP oynuyor baya bağımlı olmuş. Gangster rolü oynuyor  :steamed:

Nasıl olur yav 1 milyon 200 bin € bonservis 1 milyon € maaş verdik bizden sonra doğru düzgün top oynamamış biz mi küstürdük acaba.Bilmeden mobing filan mı yaptık :D

Dünya yıldızlarını bir bir bitiriyoruz :D Yıldız kalmayacak böyle giderse  :ebebe:

Çevrimdışı bjk4ever

Maas butcemiz belli. Duyan da visca sanacak, kici kirik malatyada koca sene 1 gol 3 asist yapmis adam. Buyuk paralara gelmisse zaten bir nevi bonservisi bizden cikmis oluyor.

Çevrimdışı leylileyli

Maas butcemiz belli. Duyan da visca sanacak, kici kirik malatyada koca sene 1 gol 3 asist yapmis adam. Buyuk paralara gelmisse zaten bir nevi bonservisi bizden cikmis oluyor.

psikolojik baskı  :bandit: hadi gol at bakalım
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 21:11:40 leylileyli ]

Çevrimdışı Erman1903

Geliyor artık yapacak bir şey yok. İstatistikler gol/asist harici de pek iyi durmuyor ama büyük takıma uygun oyuncu. Umutluyuz kendisinden. Ateşleyici etkisi olan biri taraftarımız sever böyle adamları. Atsın golleri yapsın sevincini taraflı tarafsız herkes bağrına basar.

Sergen Yalçın, Trabzonspor maçı hazırlıklarında, Hasic’i ilk 11’de deniyor.

2001 doğumlu genç yıldız, sürpriz bir biçimde, Trabzonspor deplasmanına ilk 11’de çıkabilir.

via : badem