2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855027 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen soruya cevap vermeden diğer soruya geçiyorsun ? ,

Önce benim soruma cevap ver bende sonra veririm.

Konudan konuya atlıyorsun.

Ts'yi neden örnek göstermiyorsun dedin gösterdim dedim yaş ortalamasını bu kıstas alınmaz bu oyuncular oynamıyor bizde diye tek tek saydın.Kadroları paylaştım onlarda genç oyuncularla oynamıyorlar.Wakayeme 31 yaşında sosa 35 pereira 36 novak 30 da costa 34 yaşında bunlarla oynadılar dedim cevap vermedin ? Şampiyonluğa oynayan takımda full genç olmaz hoca da dedi genç yaşlı fiizk gücü teknik oyuncuların karışımı olacak dedi..

Hocayı genç oyuncu oynatmamakla suçluyorsun ersin ve rıdvan ile oynadı 19 yaşında geçen sene montero geldi 21 yaşında o oynayacak atkan var 21 yaşında hasic var 18 yaşında zaman  zaman bun oyuncularda forma şansı bulacaklar dedim yine cevap yok ?

Trabzonspor gençlerine çok şans veren bir takım.

Abdulkadir Ömür ve Hüseyin Türkmen geçen sene sağlam olduklarında hep ilk 11 oynadılar. Kalede zaten Uğurcan vardı.

Bizim beklentimiz bundan fazlası değil ki.

Kalede Ersin, sol bekte Rıdvan, kanatta Hasic ha da Atakan. Bütün kadro genç mı çıksın diyoruz?

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre için uğraşmıyoruz ki? Kendi işini çöz bedavaya gelirsen kapı açık diyoruz. Hem genç hem yerli. Senin standartlarına da uygun. Bedavaya geliyorsan kapı açık demek uğraşmak mı?
Gelmesin, gerek var mı?

Lens, Boyd ya da N'koudou üçlüsünden biri gitmiyorsa, gelmesin.

4 senedir top mu oynuyor Töre?

Çevrimdışı cursedofdragon

Sergen yalçının açıklamarının tamamı...

Süper Lig Şampiyonluk Oranları Açıklandı.

3.25 - Fenerbahçe
3.60 - Galatasaray
4.25 - Trabzonspor
5.00 - Beşiktaş
5.50 - Başakşehir

Çevrimdışı tuncaboylu

Abicim halen aynı konularda dönüp duruyorsun. Hoca tercih etmiş işte tanıdığı için. Bak doğru ya da yanlış manasında demiyorum, bence de yanlış ama tercih etmiş işte. Hata da olabilir bu, takılıp kalma diyorum sadece. Belli ki inanıyordu oyuncuya ve kendince sebepleri vardı ama yanılmış da olabilir. Kimin her kararı yüzde yüz doğru. Haftalardır tek bir takası konuşuyoruz dönüp dönüp. Çok uzamasın ben 150 tane post atmam bu konu için yeterince konuşuldu , yazıldı çizildi.

Diğerlerine gelirsek, Sangare mevzusu ise yine bir varsayım. Hatta varsayım bile değil, Antalya başkanı bize Fatih'e karşı değil Sangare'yi muhtemelen günahını bile vermez. Unutmamak lazım geçmişte yaşananları.Bu arada Fatih'e karşılık Sangare'yi ben de vermem.

Ahmet Gülay konusuna ise katılıyorum.

Haklısın, hocanın tercihi. Ama biz de hoşumuza gitmiyorsa, bunu söyleyelim.

N'koudou da o günkü hocayla Fikret Orman'ın tercihiydi, çaktılar kazığı gittiler.

Antalyaspor başkanının derdi Beşiktaş ile değil, Fikret Orman ileydi. Ne yaşandı aralarında, bilemiyorum. Ama artık daha normal bir durum var bence.

Sangare bir örnekti. Mesela madem Töre'yi çok istiyorlardı(ben istemiyorum, o ayrı), Fatih'i 1-2 sene Malatya'ya kiralayıp alırdın.

Ya da Mensah için Kayserispor'a verirdin, 500 bin Euro kiralama ücreti cebinde kalırdı.

Çevrimdışı worns

Altyapıya önem, genç oyunculara şans verme vs tartışmasının şu an yürütülmesi sağlıklı değil bence. Bu gibi parametrelerden hiç bir hoca 6 ayda değerlendirilemez. Henüz ilk kez kadro kurma aşamasında olan ve daha da elindeki yapıyı tamamlayamamış bir durumda Sergen hoca. Ayrıca altyapı organizasyonu, çıkan oyuncuların kalitesi vs esasen A takım teknik direktörü ile ilgili de değil. Elde potansiyelli gördüğümüz oyuncuların ne denli faydalı kullanılacağına zaman içerisinde bakacağız. Hatta bu kısa zaman zarfında değerlendirme yapacaksak, Ersin ve Rıdvan'a verdiği şans üzerinde puanı pozitif diyebiliriz.

Ben de Welinton-Fatih+Ahmet takasını eleştirenlerdenim. Ama meselem genç oyuncuların potansiyeli, bunların kaybedilmemesi vs değildi. Fatih bence  orta sahada ilk 11 çıkacak düzeyde bir oyuncu değil, geçen sene ki performansının sanılanın aksine bizim oyun düzeni için veri kabul edilemeyeceğini söylemiştim. Stoperde denenebilirdi, aklımda stoperde gelişebileceğine yönelik bir umut vardı. Ama hoca vazgeçilebilir bulmuşsa sorun yok. Bence sorun tamamen takasın diğer tarafıydı, Welinton. baştan aşağı yanlış transfer. Ayrıca 31 yaşında, kariyerinin zirvesini (ki bu da alanya'daki ortalama bir performanstır) geride bırakmış, takımında bile formsuz görünen bir oyuncunun bence herhangi bir bonservis değeri yoktu. Tek başına Fatih bile fazlaydı Welinton'a.

Görünen o ki sağ bek, 6 numara ve santrafor transferlerini bitirmek istiyoruz. Kanat konusunda olursa Töre, olmazsa başka bakılmayacak gibi algıladım. Bu 3-4 hamleden sonra durum yavaş yavaş daha kolay konuşulabilecek kıvama gelir.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 16:32:25 worns ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mayguntr

11 + 5 de 5 tane genc olsa yeter de artar.

Ersin/Utku kesin oynayacak.
Ridvan da buyuk ihtimal min 20 mac oynar.

Tore gelmezse Atakan/Hasic de 20 mac civari oynar tahminimce eger Boyd'dan kurtulabilirsek.

Stoperde Montero ilk yedek su an.

Yeter de artar bu kadar genc. 30 yas alti bir Sag Bek, 6 numara, saglam bir golcu tamamdir.

Çevrimdışı mrred

Kurtulduk bu heriften de çok şükür.

Kesinlikle tam bir savunma fakiri
The great gig in the sky

Çevrimdışı sametbagan

Altyapı senin için ifade etmiyor olabilir, UEFA listesine oyuncu bildirirken ve seneye yabancı sınırlaması gelince konuşuruz bir de.

Fatih yetersiz olabilir, ama daha önünde uzun yıllar var. Gelişebilir de. Welinton'dan hiç bir yol olmaz, o zaman girmeyeceksin bu takasa.

Ahmet Gülay gibi alt yaş gruplarında 30 kere milli olmuş 17 yaşındaki bir çocuğun neden %40'ını veriyorsun? Kiralayacak takım mı bulamadın?

Mesela Fatih Aksoy'u Antalyaspor'a versen, Sangare'yi verirdi sana. Ha Sangare çok mu iyi, tartışılır. Ama en azından yerli ve daha yaşı genç.

Kusura bakma ama  gerçekten antipatik muhalefet yapıyorsun .

senin deyiminle adamlar 31 yaşındaki welingtonu verirken fatih yetmez gelecek vaat eden genç solbekimizin %40 ını almışlar

sen kalkmışsın antalyanın türk milli sağ bekini üstelik daha genç ve senin zaruri ihtiyacın olan bölgede oynayan adama karşılık fatihi kabul edeceğine inanarak buraya yazıyorsun.

sanırım senin   sergen hoca ve çebi yönetimine büyük önyargın ve antipatin var

Çevrimdışı tuncaboylu

Kesinlikle tam bir savunma fakiri
Başakşehir sol bek olarak düşünüyor olabilir, Clichy'nin yerine.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kanat için Moi Gomez ismi geçiyormuş. Ben gelmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum.

https://twitter.com/mikserin/status/1302934164233166849

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

rafael ismi seviyesinde bir oyuncu değil. yıllardır istikrarlı biçimde kötü ve lyon'da sevilmiyor. caicara keşke olsa ama niye bıraksınlar?

Çevrimdışı tuncaboylu

Kusura bakma ama  gerçekten antipatik muhalefet yapıyorsun .

senin deyiminle adamlar 31 yaşındaki welingtonu verirken fatih yetmez gelecek vaat eden genç solbekimizin %40 ını almışlar

sen kalkmışsın antalyanın türk milli sağ bekini üstelik daha genç ve senin zaruri ihtiyacın olan bölgede oynayan adama karşılık fatihi kabul edeceğine inanarak buraya yazıyorsun.

sanırım senin   sergen hoca ve çebi yönetimine büyük önyargın ve antipatin var

Muhalefetin sempatiği olmaz.

Adamlar 31 yaşındaki Welinton'u verirken Fatih ile Ahmet'in %40'ını almadılar; sen verdin. Vermek zorunda değildin.

Ama haklısın, bu pazarlık yeteneğiyle Sangare'yi almak için Fatih'le birlikte Hasic'i de verirdi bunlar. Belki de hayırlı olmuş.

Çevrimdışı worns

Kanat için Moi Gomez ismi geçiyormuş. Ben gelmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum.

boş haber, geçiniz :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Süper bir adam, keşke gelse.

Geçen sene biz N'koudou'nun yarısına 4.5 verirken, Villarreal bu adamı 1.3'e almış.

Aferin(!) Fikret Orman, aferin (!) Abdullah Avcı

[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 16:41:04 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

11 + 5 de 5 tane genc olsa yeter de artar.

Ersin/Utku kesin oynayacak.
Ridvan da buyuk ihtimal min 20 mac oynar.

Tore gelmezse Atakan/Hasic de 20 mac civari oynar tahminimce eger Boyd'dan kurtulabilirsek.

Stoperde Montero ilk yedek su an.

Yeter de artar bu kadar genc. 30 yas alti bir Sag Bek, 6 numara, saglam bir golcu tamamdir.

Montero’nun yedek olarak dusunuldugunu sanmiyorum. Eger yanlis hatirlamiyorsam, Atletico sozlesmesine maclarin yuzde 70’inde oynama sarti koymustu. Sartlara uyulmamasi durumundada kiralama ucreti odeyecegiz sanirim. Onun icin sakatlik olmadigi surece buyuk ihtimalle 30+ macta ilk 11’de cikar onumuzde ki sezon.

Çevrimdışı levitate

Altyapıya önem, genç oyunculara şans verme vs tartışmasının şu an yürütülmesi sağlıklı değil bence. Bu gibi parametrelerden hiç bir hoca 6 ayda değerlendirilemez. Henüz ilk kez kadro kurma aşamasında olan ve daha da elindeki yapıyı tamamlayamamış bir durumda Sergen hoca. Ayrıca altyapı organizasyonu, çıkan oyuncuların kalitesi vs esasen A takım teknik direktörü ile ilgili de değil. Elde potansiyelli gördüğümüz oyuncuların ne denli faydalı kullanılacağına zaman içerisinde bakacağız. Hatta bu kısa zaman zarfında değerlendirme yapacaksak, Ersin ve Rıdvan'a verdiği şans üzerinde puanı pozitif diyebiliriz.

Ben de Welinton-Fatih+Ahmet takasını eleştirenlerdenim. Ama meselem genç oyuncuların potansiyeli, bunların kaybedilmemesi vs değildi. Fatih bence  orta sahada ilk 11 çıkacak düzeyde bir oyuncu değil, geçen sene ki performansının sanılanın aksine bizim oyun düzeni için veri kabul edilemeyeceğini söylemiştim. Stoperde denenebilirdi, aklımda stoperde gelişebileceğine yönelik bir umut vardı. Ama hoca vazgeçilebilir bulmuşsa sorun yok. Bence sorun tamamen takasın diğer tarafıydı, Welinton. baştan aşağı yanlış transfer. Ayrıca 31 yaşında, kariyerinin zirvesini (ki bu da alanya'daki ortalama bir performanstır) geride bırakmış, takımında bile formsuz görünen bir oyuncunun bence herhangi bir bonservis değeri yoktu. Tek başına Fatih bile fazlaydı Welinton'a.

Görünen o ki sağ bek, 6 numara ve santrafor transferlerini bitirmek istiyoruz. Kanat konusunda olursa Töre, olmazsa başka bakılmayacak gibi algıladım. Bu 3-4 hamleden sonra durum yavaş yavaş daha kolay konuşulabilecek kıvama gelir.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Kale için ben de takviye istiyordum. Fakat hocanın Ersin'e güvenini gördükten sonra fikrim değişti. Hoca kendi kariyeri son derece kritik olacak bu senede bu denli önemli bir riskin altına giriyorsa bir bildiği vardır. Diyecek bir şey yok. Ha sorumluluk elbette hocada olacak, insanların kadro kale yüzünden çökerse hocayı eleştirecek olmalarını da garipsemem. Sonuçta kendi seçimi , sorumluluk aldı. Cesur iş. Başarıyla çıkarsa kaleci rotasyonu bu yükten hocanın kredisini çok arttırırlar. Olmazsa ise aksi olur.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gelmesin, gerek var mı?
Lens, Boyd ya da N'koudou üçlüsünden biri gitmiyorsa, gelmesin.
4 senedir top mu oynuyor Töre?

Gelip gelmemesini istemek ayrı konu. Ama Beşiktaş'ın uğraştığı falan yok. Bana göre beleşe gelecekse az maaş alacaksa gelsin 50 maçtan fazlası olacak katkı verir. Karakter olarak saygı duymuyorum giderken yaptıklarını hatırladıkça ama ucuz Töre'ye hayır demem.