2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855599 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ankarakartal06

Şuraya yazayım. Yıldırım Demirören 2 yıla kalmaz başkan olur. Ahanda yazıyorum. İleri de görürsünüz

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA - Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden Gökhan Töre, Beşiktaş'a transfer oldu. (beIN Sports)

Sen ne diyorsun? Gelsin mi?

Gelsin Lens,N'koudou,Boyd'tan kötü olamaz.

Çevrimdışı ALDENYX

Satın alma opsiyonlarını unutalım.

Mensah 4.5, Montero 4.5, sağ bek eğer o Fransız olacaksa en az 4. Bir de kiralık opsiyonlu 6 numara diyorsun.

Seneye limit de azalacak, bu opsiyonları kullanmaya imkân yok.

O yüzden bonservisi elinde Josef'e hayır demem ben.

Bankalar birligi gecerse gececek gibi gorunuyor  170  200 milyon gibi limit cogalir. Belki birini alma firsati verir.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelsin Lens,N'koudou,Boyd'tan kötü olamaz.
Kötünün iyisini almak. Daha sonra göndermek için uğraşırız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bankalar birligi gecerse gececek gibi gorunuyor  170  200 milyon gibi limit cogalir. Belki birini alma firsati verir.
Ben açıkçası limit artsın istemiyorum. Mevcut limitte yer açılıp transfer yapılması daha mantıklı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Erzurum da douglastan vazgeçmiş önce mirin şimdide douglas dünya yıldızları elimizde kalıyor bir bir iyi.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302985736975777792

Mevcut şartlar bunu gerektiriyor.

Göndermek istediğimiz de zorluk çıkmaz maaşını 2 milyon € vermeyeceklerse.

Çevrimdışı ALDENYX

Çevrimdışı bjk4ever

Gencler konusu baya tartisilmis da, bence hem Sergen hem bazi arkadaslar biraz cakallik yapip hem bizi hem kendilerini kandiriyor.
Tek tek isimler uzerinden gidecegim.
Sergen 2 tane 19'luk genci oynattik diyor.

Ersin Karius gittikten sonra baska isim olmadigi icin oynadi. Kalede Necip oynamayacagina gore mecburiyetten oynadi.
Sergen geldiginde ve Karius henuz ihtari cekip kacmamisken Goztepe, Rize, Antep, Basaksehir, Trabzon, Alanya, Ankaragucu, GS maclari vardi.
Karius-Ersin tercihi varken 8 macta Ersin'in oynadigi mac sayisi tam tamina sifir, zero. Karius kactiktan sonra mecburiyetten oynamis pandemi arasindan sonra.

Ridvan Goztepe macinda solbekte eksiklikler varken oynadi. Sonra forma yuzu bulamadi. Sonra Caner'in kontrat muhabbeti olunca ve gidecegi belli olunca bir donem oynadi.
Sonra yaptigi ilk kritik hatada kenari cekildi ve sezon sonuna kadar ilk 11'de cikmadi.

Yani forma sansi verdigi 2 oyuncuda da ben onlarin cevherini gordum, cesaret ettim takima koydum durumu yok. Sartlar geregi zorla oynadilar.

Ben adim gibi eminim ki butce ve kontenjan olsa Ersin'le devam etmeyip yabanci kaleci alirdik. Transfer doneminin basinda mutlaka kaleci gelecek deniyordu, yabanci olmasa bile tecrubeli bir yerli deniyordu. Sen Ersin'e guveniyorsan zaten onunla rekabet edecek yerli almazsin, arkasina adam alirsin. Anca PAOK macindaki performansindan sonra kaleci  transferinden vazgectiler.

Ridvan'in onune N'Sakala geldi, su ana kadar hazirlik maclarindaki tercih belli. Lig basladiginda da Ridvan yedek olacak, N'Sakala oynayacak.

Sagbekte adam yokken Kerem Kalafat apar topar gonderildi. Kritik bir macta orijinal mevkisi sagbek olan Kerem yerine Lens tercih edildi. Kerem en azindan sagbek gelene kadar takimda tutulabilirdi, Giresun kacmiyordu herhalde.

Erdogan ve Alpay var kadroda, onlerinde 4 yabanci stoper var. Elalemin sozde yetenegini alana kadar en azindan 1'i 4. stoper olarak takimda dusunulebilirdi, dusunulmedi.

Hasic hasbelkader hazirlik macinda forma sansi bulup cok iyi oynamasa o da dusunulmezdi, muhtemelen kiralik giderdi.

Eger Sergen'in genclere verdigi onemi 10 uzerinden notlamam gerekirse 10 uzerinden 2 derim. Oynattigi gencler su ana kadar bilerek, isteyerek degil, tesadufi olarak
oynatildi. Kendini kandirmaya devam. Genclere gercekten onem veren bir hoca Karius varken o vasat performansiyla onu kenari cekip Ersin'in yetenegini gorup korkmadan forma sansi verirdi. Ridvan'i hatasina ragmen oynatmaya devam ederdi, hemen Caner'e sarilmazdi is ciddiye binince. PAOK macinda sagbekte Kerem'i oynatirdi, Lens'i degil. Tore'ye falan gerek yok, Hasic sag acikta 2. adam olacak, forma rekabetine girecek derdi.

Kisacasi Sergen de siz de kendinizi kandiriyorsunuz, kusura bakmayin. Bu arada bu yazdigim bir yargilama degil. Illa gencler oynasin, genclerimiz cok iyi kafasinda degilim.
Ama genclere onem veriyoruz modunda takilmak olmuyor, cunku durum oyle degil. Trabzon Ugurcan, Huseyin ve 2 Abdulkadir'i catir catir oynatiyor mesela.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erzurum da douglastan vazgeçmiş önce mirin şimdide douglas dünya yıldızları elimizde kalıyor bir bir iyi.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302985736975777792
Mirin Hatay'a gider. Douglas serbest kalınca bir takımla anlaşır. Anadolu takımları enayi değil. Bizim fesih yapmamızı bekliyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bankalar birliği anlaşmasının yenilemesi limiti etkilemiyor.

Artısı şu olacak; gelirlerin bir kısmının rehini çözülüp kulüp kasasından geçeceği için oyuncu ve personel giderleri daha rahat ödenecektir.

Mirin Hatay'a gider. Douglas serbest kalınca bir takımla anlaşır. Anadolu takımları enayi değil. Bizim fesih yapmamızı bekliyorlar.

Bu durumda enayi biz mi oluyoruz biz aldık ziraa bu oyuncuların mutlaka bir takıma gitmesi gerekiyor böyle iyi kaliteli oyuncuları kim neden nasıl niçin almaz aklım mantığım almıyor  :alala:

Sergio Roco'nun da talibi çıkmadı fesih bedeli ödedik.Mirin ve douglasın talibi çıkmıyor göndermek için bunlarada üste para vermek gerekiyor herhalde.

Böyle rezillik görmedim ben bu yönetim ne yapmak istiyor böyle.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 19:05:58 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ALDENYX

Ben açıkçası limit artsın istemiyorum. Mevcut limitte yer açılıp transfer yapılması daha mantıklı.
Elleri biraz rahatlamasi acisindan iyi daha iyi pazarlik sanslari olur ancak gecen senedeki gibi fuul doldurmazlar diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elleri biraz rahatlamasi acisindan iyi daha iyi pazarlik sanslari olur ancak gecen senedeki gibi fuul doldurmazlar diye tahmin ediyorum.
Getirdikleri oyuncular Welinton gibi olacaksa hiç limite gerek yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

bu töre olayının manası ne? başka şeyler ima eden yorumlar yazılmış, merak ettim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu töre olayının manası ne? başka şeyler ima eden yorumlar yazılmış, merak ettim.
Töre sözleşmesini kendisi feshedecek ve gelecek. Ama bizde maaşını arttıracağız diyorlar. Ne de olsa sözleşme şartları açıklanmıyor. Ancak limit sıkıntısı çekerken böyle bir şey yapacağımızı düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

kariyerinde 10 tane falan profesyonel düzeyde maçı olan ve geçen sene isp-por arası bonservisine 12 milyon sayılmış bir gestifute oyuncusuyla haberimiz çıkmış. belki büyük potansiyeldir filan bilemem ama aman diyeyim üfleyerek yaklaşmakta fayda var. zmaanında çok gördüğümüz bi yıldız profili.

gerçekten futbolcu olup olmadığından başlayarak derin bi inceleme lazım. :D

Çevrimiçi Samet Ç

Mikel San Jose boşa çıkmış bizim işimizi görür.

Çevrimdışı tuncaboylu

"Roco'dan Mirin'den kötü olamaz, ayağı da olduğu için Vida'dan da iyi" diyerek bir adam almıştık, adı neydi ya?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

"Roco'dan Mirin'den kötü olamaz, ayağı da olduğu için Vida'dan da iyi" diyerek bir adam almıştık, adı neydi ya?

çok daha önce belli olduydu ilk duyuramadım diye daha bitmiş bir şey yok diye ayak yapıyordu bu murat özende bozuldu artık.