2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855550 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Arthur Dayne

2 tane hazırlık maçında oynadı diye neden hemen iyi oluverdi. Benim Ersin konusunda bile çekincelerim var ama Utku konusunda tamamen olumsuzum. Herhangi bir sıkıntı olduğunda da yükleneceğim ilk kişi Sergen hoca olacak.
Kesinlikle.Benim de çok ciddi şüphelerim var ersin konusunda ama bir nebze anlaşılır o.Ama utkuya iyi kaleci demek,onu rotasyona dahil etmek nasıl iştir aklım almıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen'in bugünkü basın toplantısındaki isyanı yersiz.

Genç oyuncuların bu kadar pompalandığını ilk defa görüyormuş.

Sen her basın toplantısında maaşı düşük oyuncular alacağız, bütçe lazım, limit var, çok maaş alanı göndereceğiz dersen; millet de senin genç oyunculara yatırım yapmanı bekler.

Ama bunları derken, gençleri 30'luk adamla takas edersen de, ne oluyor derler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi oturup 4 tane kreatif oyuncu mu bekleyeceğiz  :naughty:

Kaleci hariç orası kesin orda transfer tahtası kapalı.

Sağ bek,santrafor,kanat ve 6 numara bekleyeceğiz :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben yabancı kaleci alınmasından yanayım.O ismi çıkan yerli isimler şaka gibi zaten
Yabancı bir kalecinin gelebilmesi için Mirin, Douglas, Boyd, Lens ve Nkoudou'nun gitmesi ve bizim bazı bölgeleri iyi yerli oyuncularla takviye yapmamız lazım. Bu da imkansız gibi. Yerli vasat kaleci almak içinde para ve limite ihtiyacımız var. Mevcut kalecilerle devam etme nedenimizde bu. Yoksa kaleci almamayı istemek saçmalık. Şampiyon olmak için santraforun iyi olacak diyen bir hocanın kalecinin de iyi olması gerektiğini düşünmemesi saçma olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Anlatamıyorum herhalde.

Sivasspor'un oyuncusu olsa istemem, hele yabancı olsa hiç istemem.

Ama altyapından çıkmış bir adamı, Welinton gibi ne olduğunu 3 maçta gördüğümüz 31 yaşındaki bir oyuncu karşılığında verirsen; tabii ki eleştiririm.

Fatih Aksoy'u gözden çıkardıysan, ligdeki 15 takıma takasta önerebilir ve karşılığında Welinton'dan daha iyi bir asset alabilirdin.

Bakın, daha Ahmet Gülay ve %40 muhabbetine girmedim bile.

Bir de necip altyapımızdan çıkma diye öve öve bitiremiyor da fatih necipten de mi kötü oyuncu?Uzatma sözleşme neciple,yerine fatihi koy hem daha aza oynar necipten

2 tane hazırlık maçında oynadı diye neden hemen iyi oluverdi. Benim Ersin konusunda bile çekincelerim var ama Utku konusunda tamamen olumsuzum. Herhangi bir sıkıntı olduğunda da yükleneceğim ilk kişi Sergen hoca olacak.

Hazırlık maçlarında iyi oynadı diye iyi demedim ki zaten ayakları iyi kale de duruşu da iyi.

Uğurcan 23-24 yaşında geçti kaleye bir daha bırakmadı ilk lig maçında 6 diğerinde 7 gol yedi.ERsin geçen sezon 8 maçta 4 cleen sheet yaptı.

Halen daha 50 üzeri gol yiyor ligde uğurcan.

Hoca kaleciyi yerli istiyor daha iyisi mi gelecek yerli olarak ? Ersin-Utku hatta çok iyi denilen 16 yaşında Emre var.

Yeterli.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 15:05:48 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yabancı bir kalecinin gelebilmesi için Mirin, Douglas, Boyd, Lens ve Nkoudou'nun gitmesi ve bizim bazı bölgeleri iyi yerli oyuncularla takviye yapmamız lazım. Bu da imkansız gibi. Yerli vasat kaleci almak içinde para ve limite ihtiyacımız var. Mevcut kalecilerle devam etme nedenimizde bu. Yoksa kaleci almamayı istemek saçmalık. Şampiyon olmak için santraforun iyi olacak diyen bir hocanın kalecinin de iyi olması gerektiğini düşünmemesi saçma olur.
Sağbek yabancı düşünülüyor,işimizi görecek bir yerliyle anlaşıp yabancı kaleci alamıyor muyuz?İlla kıyaslama yaparsak,kale mevki çok çok daha önemli bence.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bzıları oyuncuyu beğendiğinden dolayı değil sadece muhalefet için oyuncuyu beğenmek zorunda kalıyor. Zor bi durum olsa gerek.

Sergen'in bugünkü basın toplantısındaki isyanı yersiz.

Genç oyuncuların bu kadar pompalandığını ilk defa görüyormuş.

Sen her basın toplantısında maaşı düşük oyuncular alacağız, bütçe lazım, limit var, çok maaş alanı göndereceğiz dersen; millet de senin genç oyunculara yatırım yapmanı bekler.

Ama bunları derken, gençleri 30'luk adamla takas edersen de, ne oluyor derler.

yapmıyor mu adam genç oyunculara yatırım.

Adam 8-10 tane genç oyuncu ile oynuyoruz geçen sene 19 yaşında ersin rıdvan ile oynadık kim oynamış şimdiye kadar diyor.kadının biri çıkıp "genç oyuncuları oynatmadığınız için tepki görüyorsunuz" ne düşünüyorsunuz diyor ?

Normal mi sence bu ?

İnsanlar okuduklarını anlamıyorlardı şimdi dinlediklerini bile anlayamaz konuma gelmişler.

Bizdeyken oynatamayacağımız oyuncuyu kiralık gönderdik diyor pişsin diye diyor iyi çıkarsa geri alırız diyor bitti bu kadar.

Ne fatihmiş ne ahmet miş be isimlerini bile duymadığınız adamları messi,ronaldo yaptınız başımıza ?

Amacınız ne onuda anlamış değilim.

Adam tane tane her şeyi açıklamasına rağmen halen kurcukluyorsunuz bir şey çıkar mı diye ?

Mirin & hatay işi yatmış bu kadar iyi oyuncular nasıl elimizde kalıyor anlam veremiyorum.Avrupadan da talibi çıkmıyor ilginç.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302937861587709952

Çevrimiçi Samet Ç

welinton 31 n'sakal 30 yaşında.

Adam hep yaşlı olmaz hep gençte olmaz diyor.Yaş skalası da 30.Gidenlerin maaşları 2 milyon € yaşları da yüksekti hem maaş bütçesi hem yaş olarak düştük diyor.

Quaresme 38 yaşında olmaz diyor burak 35 yaşındaydı 2.7 alıyordu olmazdı bunlardan bahsediyor.

Fizikli oyuncu kreatif oyuncu koşan oyuncu her türden oyuncu olacak diyor genç ve yabancı karışık o kadar konuştu bir kamyon dolusu laf etti adam yine kimse bir şey anlamamış.

hadi şenol güneşin konuşmasından bir şey anlaşılmıyor ki deniyordu da adam tane tane açıkalamasın rağmen nasıl anlaşılmadı.
Ya tamam plan program 10 numara o yüzden ligin ilk maçına sağ bek yetişmedi en önemli bölge olan santrafor yetişmedi o yüzden kaleci alacağız denilip şimdi de kalecilerimiz yeterli dendi o yüzden Dorukhan, Mensah ve hatta Oğuzhan 6 numara oynayabilir moduna girildi herşey 10 numara gidiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de necip altyapımızdan çıkma diye öve öve bitiremiyor da fatih necipten de mi kötü oyuncu?Uzatma sözleşme neciple,yerine fatihi koy hem daha aza oynar necipten
Cidden onu unutmuşum, Necip'le sözleşme yenileme olayı da var.

Çevrimdışı autopsy

Anlatamıyorum herhalde.

Sivasspor'un oyuncusu olsa istemem, hele yabancı olsa hiç istemem.

Ama altyapından çıkmış bir adamı, Welinton gibi ne olduğunu 3 maçta gördüğümüz 31 yaşındaki bir oyuncu karşılığında verirsen; tabii ki eleştiririm.

Fatih Aksoy'u gözden çıkardıysan, ligdeki 15 takıma takasta önerebilir ve karşılığında Welinton'dan daha iyi bir asset alabilirdin.

Bakın, daha Ahmet Gülay ve %40 muhabbetine girmedim bile.

Ne oluyor altyapıdan çıkınca ? Değişen ne ? Oyuncu yetersizse yetersizdir. Altyapıdan çıkması hiç bir şey ifade etmiyor benim için.

Wellinton'dan daha iyi bir asset alabilmek başka bir konu, ayrıca bu senin varsayımın. Anadolu takımlarının kimler için neler istediğini bilmiyoruz sanki. Kimi vereceklerini düşünüyorsun mesela Fatih Aksoy için ? Varsayımlar üzerinden konuşmak rasyonel bir şey değil ve günlerdir bunu yapıyorsunuz karşılıklı olarak.

Welinton'un kötü olması, Fatih'i iyi yapmaz. Tıpkı yeni yönetimin hataları olmasının eski yönetimi aklamadığı gibi. Her şey bu kadar uçta olmak zorunda değil. Üzülünecek bir adam kaybedilmedi sonuç itibarıyla. Kafası çalışan adamsın ama detaylarda boğuluyorsun hocam, farkında değilsin.

Şahsi fikrim şu. Yönetim yetersiz₁ gibi görünüyor. Başkan iyi niyetli ama çevresinde iş bitiren kişiler olmadığı için dağıldı sanki. Pandemi vs beklenmeyen gelişmeler de tuz biber oldu. Şu transfer dönemi bir bitsin. Konsolide bakalım olaylara biraz. Hatalar da içerebilir doğrular da.  Fikret Orman'ın da ilk yıllarda transferleri karışıktı mesela. Oğuzhan, Olcay vs gibi tutanlar da oldu. Eneramo, Sezer gibi patlayanlar da. Sonra daha doğru işler yapıldı, sonra da güç zehirlenmesi ile tamamen saçmalandı. Bir şeyleri savunurken ölümüne kayıtsız şartsız savunmak ya da kayıtsız şartsız eleştirmek şeklinde gidiyor tartışmalar ve bir şey ifade etmemeye başlıyor artık. Benim için halen eski yönetimin bıraktığı enkaz ağır basıyor geldiğimiz noktada ama inatlaşıp da Welinton doğru transfer demiyorum. Değil çünkü. Aynı şeye takılıp dönüp duruyorsunuz sürekli, umarım anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağbek yabancı düşünülüyor,işimizi görecek bir yerliyle anlaşıp yabancı kaleci alamıyor muyuz?İlla kıyaslama yaparsak,kale mevki çok çok daha önemli bence.
Asma gibi yerli sağ bek yok dünyada, arayınca transfermarkt'ta bile çıkmıyor doğru dürüst.

Sağ bek konusunda ülke olarak Lüksemburg ile yarışırız

Çevrimdışı haluk.m

Geçen sezon totosuna tekme atıp göndereceğiniz oyuncuları bu sezon savunmaya başlamışsınız  :ebebe:

Burada muhalif olan da, savunan da çok boş argümanlarla savunuyor.

Sizler yüzünüzden kötüye kötü, iyiye iyi denmiyor. 

Çevrimdışı tuncaboylu

yapmıyor mu adam genç oyunculara yatırım.

Adam 8-10 tane genç oyuncu ile oynuyoruz geçen sene 19 yaşında ersin rıdvan ile oynadık kim oynamış şimdiye kadar diyor.kadının biri çıkıp "genç oyuncuları oynatmadığınız için tepki görüyorsunuz" ne düşünüyorsunuz diyor ?

Normal mi sence bu ?

İnsanlar okuduklarını anlamıyorlardı şimdi dinlediklerini bile anlayamaz konuma gelmişler.

Bizdeyken oynatamayacağımız oyuncuyu kiralık gönderdik diyor pişsin diye diyor iyi çıkarsa geri alırız diyor bitti bu kadar.

Ne fatihmiş ne ahmet miş be isimlerini bile duymadığınız adamları messi,ronaldo yaptınız başımıza ?

Amacınız ne onuda anlamış değilim.

Adam tane tane her şeyi açıklamasına rağmen halen kurcukluyorsunuz bir şey çıkar mı diye ?

Ahmet'i kiralık yolladık diyip işin içinden çıkamazsın. Kiralık yolladığımız adamın %40'ını da veren ilk takım olduk tarihte.

Genç oyunculara yatırım yapmıyoruz, evet.

Kim var şans bulan?

Rıdvan mı? Önüne N'sakala geldi.

Alpay ve Erdoğan mı, önlerinde hala 4 yabancı stoper var.

Sağ bek yok, Kenan kiraya gönderiliyor.

Hasic hazırlık maçında kendini gösteremese, onun kiralık gitmesi de an meselesiydi.

Atakan var, hala Töre'yi kovalıyorlar.

Larin var, hala yüksek maliyetli santrafor peşindeler.

Hangi gençlerden bahsediyoruz?

Bir kalede Ersin var, başka da yok.

[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 15:21:19 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya tamam plan program 10 numara o yüzden ligin ilk maçına sağ bek yetişmedi en önemli bölge olan santrafor yetişmedi o yüzden kaleci alacağız denilip şimdi de kalecilerimiz yeterli dendi o yüzden Dorukhan, Mensah ve hatta Oğuzhan 6 numara oynayabilir moduna girildi herşey 10 numara gidiyor.

Kimse plan program iyi demiyor. Siz bataklıkta berrak denizde yüzer gibi yüzmek istiyorsunuz sorun o.

Asgari ücret kazanıyorsun ama  15 bin tl maaş alan adam gibi yaşamak isteniyor sorun o.

Paran yoksa düzgün plan - program yapamazsın.

Çevrimdışı Arthur Dayne

adam neden yetişmediğini açıkladı nerenizle dinlediniz adam konuşurken ? Yada dinlediniz mi ? Kaleci alıcaz dersin elde kileri gördükten sonra bu oyuncularda yeterli dersin ilk defa mı oluyor böyle bir şey ?

Orta sahada eksik oyuncu yok diyor.Kartal,Dorukhan,Necip,Mensah,Atiba,Ljajic,Oğuzhan var diyor olursa 6 numara iyi olur dedi olmazsa elimizde kiler de yeter diyor.

10 numara gidiyor diye bir şey demedi adam zorlanıyoruz ama yapmamız lazım bir şekilde ağır gidiyoruz ama inşallah alıcaz filan dedi...
Sence yeter mi peki?6 numara transferi en az forvet kadar önemli.Ligin ilk yarısında atibayı unut,o form tutana kadar kimi oynatacağız orda?Stoper wellington,solbek nsakala,bir de 6 numara transferi yapmazsak bu sene karagümrükle çekişiriz herhalde

Ahmet'i kiralık yolladık diyip işin içinden çıkamazsın. Kiralık yolladığımı,adamın %40'ını da veren ilk takım olduk tarihte.

Genç oyunculara yatırım yapmıyoruz, evet.

Kim var şans bulan?

Rıdvan mı? Önüne N'sakala geldi.

Alpay ve Erdoğan mı, önlerinde hala 4 yabancı stoper var.

Sağ bek yok, Kenan kiraya gönderiliyor.

Hasic hazırlık maçında kendini gösteremese, onun kiralık gitmesi de an meselesiydi.

Atakan var, hala Töre'yu kovalıyorlar.

Larin var, hala yüksek maliyetli santrafor peşindeler.

Hangi gençlerden bahsediyoruz?

Bir kalede Ersin var, başka da yok.

tertemiz delirmişsiniz siz.

Fener 30+ üstü oyuncularla oynuyor gs öyle başak öyle biz 20 yaşında ki oyuncularla oynuyoruz takımda 10 tane genç oyuncu var.

Halen daha hani genç oyuncu diyorsunuz...

Sence yeter mi peki?6 numara transferi en az forvet kadar önemli.Ligin ilk yarısında atibayı unut,o form tutana kadar kimi oynatacağız orda?Stoper wellington,solbek nsakala,bir de 6 numara transferi yapmazsak bu sene karagümrükle çekişiriz herhalde

yetmez diyor adam zaten.Ben yanlış yazmışım orda atiba 50 maç kaldıramaz 6 numara isterim dedi.

Josef ile görüşüyoruz dedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Karagümrük'te Süleyman Hurma var, çok iyi bir simsardır.

Karagümrük diyip geçmeyin yani, ligi ummadığınız yerde bitirebililer.

Çevrimdışı saricasi

Ersin gibi kaleci çıkartmışız altyapıdan o bile hala yok şurası eksik yok şöyle böyle söyleniyorsa bize alt yapıdan gelecek kalite oyuncu çıkartmaya hakkımız yok ,iyi ki banko kaleci almadılar yoksa ersine yazık olacaktı fabri hariç son 15 yılda gelen kalecilerden hepsinden daha çabuk alıştı 1. kaleciliğe Ersin hep arkasında durmalıyız bu çocuğun ve ben utkuda da yetenek olduğunu üzerine gidilirse onunda iyi kaleci olacağını düşünüyorum,yedek kaleci orta kalite alacağına gençlerin önünü aç ekstra kurtarışlar yapabilecek çocuklar bunlar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Erman1903

Şu saatten sonra planlamayı tersine döndüremeyiz. Ben eleştiriyi bıraktım, zaten yeterince söyledik kızdık-ettik. Welinton muhabbetini bile yapmayacağım, artık bunlar üzerinden hocaya laf etmenin kimseye faydası olmaz. İnşallah bundan sonraki transferler daha yerinde olur. Hele bir lig başlasın ne oynuyoruz, kim ne veriyor görelim gerekirse konuşuruz yine.

Çevrimdışı tuncaboylu

tertemiz delirmişsiniz siz.

Fener 30+ üstü oyuncularla oynuyor gs öyle başak öyle biz 20 yaşında ki oyuncularla oynuyoruz takımda 10 tane genç oyuncu var.

Halen daha hani genç oyuncu diyorsunuz...

Fenerbahçe'de başkan son kurşununu attı, bu sene de şampiyon olamazlarsa 2021'de tekrar seçilemeyeceğini biliyor.

Başakşehir'in derdi, Katar'lılara satılana kadar bir şampiyonluk daha almak.

Galatasaray desen, elindeki 3-4 milyon Euro alan adamlar bir yerine kaçmış durumda, onları göndermeden hangi genci oynatsınlar.

Trabzonspor'u neden örnek almıyoruz mesela?

Çevrimdışı saricasi

Şu saatten sonra planlamayı tersine döndüremeyiz. Ben eleştiriyi bıraktım, zaten yeterince söyledik kızdık-ettik. Welinton muhabbetini bile yapmayacağım, artık bunlar üzerinden hocaya laf etmenin kimseye faydası olmaz. İnşallah bundan sonraki transferler daha yerinde olur. Hele bir lig başlasın ne oynuyoruz, kim ne veriyor görelim gerekirse konuşuruz yine.
:claps: :claps: :claps:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!