Bu kadar transfer haberi sallama değilse listemizde olan isimlerse en azından bi kısmı 187'den aşağı oyuncu baktığımız yok.
Amaç top tutan, arkası dönük oyunu olan bi pivot bulmak gibi gözüküyor. Tespit bana kalırsa da doğru. Bazı oyunlarda Umut'tan bile verim alabildik. Kendisi PTT 1'in iyi golcüsü seviyesinde bi oyuncu olsa da pivot meziyetleri var ve iş görebildi. Kaldı ki Umut top saklama ve pas dağıtımı işlerini de pek verimli beceremiyor. Onun 1-2 gömlek üstü bi adam 4-4-2vari oyunlarda epey iş görebilir. (Bi 8-9 hafta dizilim 4-2-3-1 olarak değerlendirilse de 442ye daha yakındı)
Prijovic bi dönem Legia Şampiyonlar Ligi'ndeyken çok iyi işler çıkartıyordu ama son halini bilemem. Arabistan'da pek bişey yapmamış. Negredo'nun Arabistan karnesi çok çok iyi mesela. Teodorcuk'ta bi dönem bu işleri iyi yapan adamdı skorerdi de ama o da Serie A'da çakılmış. Yine de Arabistan'da yatandansa Serie A'da kriz yaşayan daha tercih edilesi olabilir.
Aslında Rebocho'nun pek bu seviyeyi becerecek gibi görünmediği değerlendirilse bi tane de sol bek alınıp yine 442'den verim almaya çalışılınabilir.
Gökhan-Vida-Ruiz-X(dengeli sol bek)
N'Kodou-Atiba-Elneni-Caner
Burak-X(pivot)
İki transferle ilk elde iş yapar denilebilecek kadro olur bu. Ljajic pivotla birlikte 2. forvet olarak kullanılabilir bu dizilimde. Skorer-yaratıcı sağ kanat bulmak şu tür bir ikili hamleden daha zor aslında ben olsam bu tür bir dokunuşa fokuslanırdım.