2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263885 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

monçi mi ne bi sportif direktör vardı ozziye 8 filan veriyordu bizde 15 filan diyorduk herif salak değil tabii vermemişti, her neyse hala talipli midir acaba  :D yarı fiyatına veririm yanında da lens ve boyd bonus :money:
Malatyadan 3 ton kayisi alalim abi
2 takim da forma gondersin malatya gs macindan once yedek takima giydiririz sonra yakariz

Çevrimdışı mellfred

Jahovic'te bi Beşiktaş sevgisi var sanki. Gol atınca kartal pençesi filan yapıyordu.

Umut'tan daha vaatkar bir yedek forvet olur ama bu yeterli midir transfer kıstası olarak tartışılır.
Sezon sonu anket yaptılar bunla
Ligin en iyi forveti Burak dedi en iyi oyuncusuna da şlayic demişti
bizi yakından takip ediyor

Çevrimdışı mellfred

monçi mi ne bi sportif direktör vardı ozziye 8 filan veriyordu bizde 15 filan diyorduk herif salak değil tabii vermemişti, her neyse hala talipli midir acaba  :D yarı fiyatına veririm yanında da lens ve boyd bonus :money:
Ortasahaya birini almadan göndermezler
rotasyonda bir kişi bile yok

Çevrimdışı mellfred

Durumu nedir bilmiyorum ama adebayoru hemen yatın kampa getirirdim bana kalsa
Yeniden büyük bir kulüple dolu tribünlere oynamak onu motive edecektir
Bir de şampiyonluk primi verip Caner’e emanet edeceksin
her geçen gün zarar yazıyoruz kamp bitiyor

Çevrimdışı Zafer55

Adil Gevrek: "Oğuzhan Özyakup önemli bir oyuncu. Transfer gündemimizde var. Şartlar oluşursa olabilir." (beIN Sports)
Adil Gevrek kim bilmiyorum.Ama inşallah şartları oluşur.

Çevrimiçi mayguntr

avci en son oynatmiyordu,  forvetsiz sisteme donmustu isteyecegini zannetmiyorum.
jahovic yusuf simsek etkisi yapabilir bence 6 aylik.

Çevrimiçi yaço58

Aynen öyle Sivas maçında yaşanacak puan kaybı çok şey kaybettirir inşallah bu hafta sonuna kadar katkı verecek bir isim getirirler

Çevrimdışı cursedofdragon

Adil Gevrek kim bilmiyorum.Ama inşallah şartları oluşur.

Y.malatyasporun başkanı abi. :)

Çevrimdışı tangaz

Malatyadan 3 ton kayisi alalim abi
2 takim da forma gondersin malatya gs macindan once yedek takima giydiririz sonra yakariz

abi maaşının yarısını bize ödetirler o paraya malatyaspor store komple alıp yakarız :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Şu limit ligdeki 18 takımdan Bi bize transfer yasağı mı getiriyor anlamadım herkes çatır çatır transfer yapıyor Bi ankaragücü yapmıyor oda uefadan ceza yedi valla ben bu işi anlamadım niye biz tff ye muhtacız gibi kapılarında faiz indirsin ler diye bekliyoruz şu iş insanın canını sıkıyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu limit ligdeki 18 takımdan Bi bize transfer yasağı mı getiriyor anlamadım herkes çatır çatır transfer yapıyor Bi ankaragücü yapmıyor oda uefadan ceza yedi valla ben bu işi anlamadım niye biz tff ye muhtacız gibi kapılarında faiz indirsin ler diye bekliyoruz şu iş insanın canını sıkıyor
Tek TFF ile konuşan biz değilmişiz. FB de bugün yaptığı resmi açıklamada TFF ile bu konuyu harcama limitleri açıklandığından beri konuştuğunu açıkladı. Sadece bizim yöneticiler bu konuyu dillendiriyorlar sürekli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

diğer takımları bilmemde 4 büyüklerden bi biz sınırdayız fener sınırın 2 katı harcamış gese ve tese limitleri kurtarıyor sanırım anadolu takımlarını bilmiyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Tek TFF ile konuşan biz değilmişiz. FB de bugün yaptığı resmi açıklamada TFF ile bu konuyu harcama limitleri açıklandığından beri konuştuğunu açıkladı. Sadece bizim yöneticiler bu konuyu dillendiriyorlar sürekli  :tabe:

bizimkiler ağlama duvarı mode on

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizimkiler ağlama duvarı mode on
Önceden taraftar ağlardı sadece şimdi yönetim de ayak uydurdu  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

gider bi elemanla yıllık 2 milyondan 1,5 yıl kiralık anlaşırsın durumu anlatırsın bu sene sana 100bin ateşleriz seneyede 1 bu yıldan 2 gelecek yıldan eder sana 3 demi biz 4 verecez deyip ikna edebilirsin bu formülle 3 transfer bile yapabilirsin madem bütçe 300bin al sana formül. yöneticilik budur, çıkış yolu üretmektir.

Çevrimdışı mylife1903

diğer takımları bilmemde 4 büyüklerden bi biz sınırdayız fener sınırın 2 katı harcamış gese ve tese limitleri kurtarıyor sanırım anadolu takımlarını bilmiyorum
Sene basi 16 milyon yuro harcandi abi
Sonra limitteyiz
Tabi limitte olursun
Ona buna bas paralari
Aonra atiba ile 100bin pazarligi yap ozzi ile tolgay gibilerine 2.5 verirken

Bizim paralari carcur edip tuydu fo
Taraftar kendini silkeliyor simdi balkondan hali gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

gider bi elemanla yıllık 2 milyondan 1,5 yıl kiralık anlaşırsın durumu anlatırsın bu sene sana 100bin ateşleriz seneyede 1 bu yıldan 2 gelecek yıldan eder sana 3 demi biz 4 verecez deyip ikna edebilirsin bu formülle 3 transfer bile yapabilirsin madem bütçe 300bin al sana formül. yöneticilik budur, çıkış yolu üretmektir.
Yöneticilik açıklardan faydalanmak değildir. Bu dediğin muhasebecilerin işidir. Yönetici profesyonellere çözüm bulun diyen kişidir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yöneticilik açıklardan faydalanmak değildir. Bu dediğin muhasebecilerin işidir. Yönetici profesyonellere çözüm bulun diyen kişidir  :tabe:

yapma mustafa bana yöneticiliği anlatma lütfen şafağın yetmez :tabe:
muhasebeci mi gidip ikna edecek oyuncuyu ve menacerini
muhasebeci evrakları kaydeder vergiyi ödettirmez filan  :D
yöneticilik gemiyi limana sağ salim bir şekide! yanaştırma işidir  :ok:

Çevrimiçi murat

ts de 10 milyon tl diye açıklamıştı ama ndiaye geldi yarım sezon 5 milyon tl alsa bir bedelsiz kiralık için daha bütçeleri var.

Çevrimdışı tangaz

Sene basi 16 milyon yuro harcandi abi
Sonra limitteyiz
Tabi limitte olursun
Ona buna bas paralari
Aonra atiba ile 100bin pazarligi yap ozzi ile tolgay gibilerine 2.5 verirken

Bizim paralari carcur edip tuydu fo
Taraftar kendini silkeliyor simdi balkondan hali gibi

abi zaten bu yerli ffp.yi icad eden kulüpler birliği başkanı fo idi 2 eylülde açıklanacak limiti de her haltı da biliyordu ona göre 16 mio bayıldı fazlası olsa son kuruşa kadar gene harcardı kaçmadan evvel neden gidip para bayılıp santrafor almadı da diabiyi aldı sanıyorsunuz limit dolmuştu limit olsa gider harcardı

Çevrimdışı MUSTAFA_

yapma mustafa bana yöneticiliği anlatma lütfen şafağın yetmez :tabe:
muhasebeci mi gidip ikna edecek oyuncuyu ve menacerini
muhasebeci evrakları kaydeder vergiyi ödettirmez filan  :D
yöneticilik gemiyi limana sağ salim bir şekide! yanaştırma işidir  :ok:
Bugün yöneticimizin yaptığı açıklama hafta sonuna kadar 1-2 oyuncu ile ne olursa olsun anlaşacağımız yönündeydi. Biraz bekleyip son kararı veririz. Zaten Sivas maçında yeni transferin oynamasını beklemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Murat senin dediğin işlem gs fb için olurda biz yaparsak ortalık yangın yerine döner. Örneğin 1.5 yıllık bedesiz kiralık oyıncu buldun ilk sene  6 aylık sana 2 milyon tl yani 350 bin dolar seneye 1yıllık 3 milyon dolar. Yeni bir kanun çıkartırlar buna istinaden.

Çevrimdışı tangaz

Bugün yöneticimizin yaptığı açıklama hafta sonuna kadar 1-2 oyuncu ile ne olursa olsun anlaşacağımız yönündeydi. Biraz bekleyip son kararı veririz. Zaten Sivas maçında yeni transferin oynamasını beklemiyorum  :tabe:

nasıl bi eleman gelecek ona göre oynatır avcı hazır biri düşerse oynatabilir nkuduyu oynatmıştı ilk 11 başlatmasa da. bir de sakatlık ve ayrılan olmazsa aslında ilk 11 dolu zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

nasıl bi eleman gelecek ona göre oynatır avcı hazır biri düşerse oynatabilir nkuduyu oynatmıştı ilk 11 başlatmasa da. bir de sakatlık ve ayrılan olmazsa aslında ilk 11 dolu zaten
İlk 11 dolu da yeterlilik konusu tartışılır. Özellikle skorer kanat ve dikine kateden orta saha oyuncumuz yok geniş kadroda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Murat senin dediğin işlem gs fb için olurda biz yaparsak ortalık yangın yerine döner. Örneğin 1.5 yıllık bedesiz kiralık oyıncu buldun ilk sene  6 aylık sana 2 milyon tl yani 350 bin dolar seneye 1yıllık 3 milyon dolar. Yeni bir kanun çıkartırlar buna istinaden.

hiç bi alt edemezler abicim fatoşunki gibin ilk 6 ay 1903 tl ikinci sene 3 mio yuro yapacan işte cenk tosuna mesela sonra aynı şeyi fabricana yapacan yeter ikisi