2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263875 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi murat

hiç bi alt edemezler abicim fatoşunki gibin ilk 6 ay 1903 tl ikinci sene 3 mio yuro yapacan işte cenk tosuna mesela sonra aynı şeyi fabricana yapacan yeter ikisi
caner kanununu unutuyorsun bu sezona özel çıkar.

Çevrimdışı tangaz

İlk 11 dolu da yeterlilik konusu tartışılır. Özellikle skorer kanat ve dikine kateden orta saha oyuncumuz yok geniş kadroda  :tabe:

burak önde arkasında layiç solunda caner sağında nkudu şeklinde 11 yaparım gidişata göre lensi atarım diabiyi oynatmam benim dizilim böle olur ben nkudunun sağ kanatta yardırabileceğini sıfıra inip penaltı noktasına güzel toplar keseceğini hissediyorum arkasından da gg bindirir güzel iş çıkarır bu taktik
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

hiç bi alt edemezler abicim fatoşunki gibin ilk 6 ay 1903 tl ikinci sene 3 mio yuro yapacan işte cenk tosuna mesela sonra aynı şeyi fabricana yapacan yeter ikisi
1903 değilde 1905 yapalım daha bir anlamlı olur.  :D

Çevrimdışı tangaz

caner kanununu unutuyorsun bu sezona özel çıkar.

fener ffpyi ikiye katlamışken hiç bihalt yapamaz nihat öyle olsa fenerini de yakmak zorunda kalır en büyük güvence fenerin limitin anasını ağlatmış olması
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

1903 değilde 1905 yapalım daha bir anlamlı olur.  :D

milli oyuncu oynasın işte yaza şampiyona var hazır verecez şenola kartını da kullanacaksın  :upto:

Çevrimiçi murat

burak önde arkasında layiç solunda caner sağında nkudu şeklinde 11 yaparım gidişata göre lensi atarım diabiyi oynatmam benim dizilim böle olur ben nkudunun sağ kanatta yardırabileceğini sıfıra inip penaltı noktasına güzel toplar keseceğini hissediyorum arkasından da gg bindirir güzel iş çıkarır bu taktik
elimizdeki kanatların hepsi hem ortasaha pas oyununa uygun değil hem gole çok yakın değil. Layiç çok önemli bu kanatları çalıştırmak için yada atiba elneny hızlı ve uzun toplarla çalıştırmalı.

Çevrimdışı tangaz

bu arada ben ofansa çeşitlilik katması bakımından yunus mallı ismine de sıcak bakıyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de N'Koudou'nun sağ kanatta oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Zaten ligde oynadığımız son maçta da o bölgede oynadı ve etkili oldu. Yanız bu sefer de sol kanatta zayıf kalıyoruz. Onun için yeni bir kanat almalıyız. Yoksa ağırlık merkezimiz N'Koudou'ya kayıyor ve rakipler önlem aldığı için sıkıntı yaşıyoruz. Rakip savunmayı daha geniş alanı savunmaya zorlamak için her iki kanadımızın da iyi olması lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

fener ffpyi ikiye katlamışken hiç bihalt yapamaz nihat öyle olsa fenerini de yakmak zorunda kalır en büyük güvence fenerin limitin anasını ağlatmış olması
fb yi şampiyon yapıp +50milyon euroyu hesaba katarak kurtarma formülünü devreye sokarlar bizde açıkta kalırız.

Çevrimdışı tangaz

elimizdeki kanatların hepsi hem ortasaha pas oyununa uygun değil hem gole çok yakın değil. Layiç çok önemli bu kanatları çalıştırmak için yada atiba elneny hızlı ve uzun toplarla çalıştırmalı.

kanatlardan gol değilde asist verimi dediğim şekilde alınabilir caner solda gereğini yapıyor zaten, nkudu sağdan sıfıra inip kesecek penaltı noktasına bazen ön direğe bazende layiçe şutluk şekilde 18 önüne filan gibi emin ol ekmek yeriz ordan

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

walla sende doğru dedin diğer taraftan o cezayı burda ben ve mylife hariç herkes çok sevmişti canerden kurtulduk yuppi die kutlamıştı

bende sevinmedim hatta olayın caner değilde beşiktaş olduğunu anlatmaya çalıştım.

Çevrimdışı tangaz

Ben de N'Koudou'nun sağ kanatta oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Zaten ligde oynadığımız son maçta da o bölgede oynadı ve etkili oldu. Yanız bu sefer de sol kanatta zayıf kalıyoruz. Onun için yeni bir kanat almalıyız. Yoksa ağırlık merkezimiz N'Koudou'ya kayıyor ve rakipler önlem aldığı için sıkıntı yaşıyoruz. Rakip savunmayı daha geniş alanı savunmaya zorlamak için her iki kanadımızın da iyi olması lazım  :tabe:

caner solda iyi zaten daha ne yapacak gelecek kanat sanki haa olurda cenk alınırsa şenol gibi kullanacaksın burak cenk ikilisini merkez de kanatta döndüre döndüre burak cenk nkudu üçlüsünü voleybol gibi döndüre döndüre şaapacan 90 dk

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Cenk Tosun eğer bir İngiliz takımıyla anlaşamazsa bize maaşında indirip yapıp dönebileceğini belirtmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

kanatlardan gol değilde asist verimi dediğim şekilde alınabilir caner solda gereğini yapıyor zaten, nkudu sağdan sıfıra inip kesecek penaltı noktasına bazen ön direğe bazende layiçe şutluk şekilde 18 önüne filan gibi emin ol ekmek yeriz ordan
Ben aslında en çok boyddan ümitliydim ama bu kolejli bakir amerikan çocuğu gibi çıktı. Çok özgüvensiz. Mental olarak bu çocuk gaz ile mi çalışıyor acep. Sen sonunu düşünme yardır git mi demek lazım buna. Güvenli oyun oyuncuları çok törpülüyor.sanki boyd daha çok samet aybaba oyununa yatkın gibi.

Çevrimdışı tangaz

bende sevinmedim hatta olayın caner değilde beşiktaş olduğunu anlatmaya çalıştım.

toplasan bir elin parmakları değildik işte

Çevrimdışı tangaz

SON DAKİKA - Cenk Tosun eğer bir İngiliz takımıyla anlaşamazsa bize maaşında indirip yapıp dönebileceğini belirtmiş  :tabe:

kaynak  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

caner solda iyi zaten daha ne yapacak gelecek kanat sanki haa olurda cenk alınırsa şenol gibi kullanacaksın burak cenk ikilisini merkez de kanatta döndüre döndüre burak cenk nkudu üçlüsünü voleybol gibi döndüre döndüre şaapacan 90 dk
Caner çok statik kalıyor ve top süremiyor. Onun için ben çok asist yapıyor olsa da o bölgeye farklı bir oyuncu istiyorum  :tabe: Yoksa Caner'e olan bağımlılığımız devam edecek. Bize farklı planlar da lazım. Ana plan Caner ve ortaları olmaktan çıkmalı. Zamanında Q7'yi de bunun için eleştiriyorduk  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaynak  :D
Sevmediğim için yazmıyorum kaynağı ama sordun söyleyeyim. Murat Özen (Orta Çizgi)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben aslında en çok boyddan ümitliydim ama bu kolejli bakir amerikan çocuğu gibi çıktı. Çok özgüvensiz. Mental olarak bu çocuk gaz ile mi çalışıyor acep. Sen sonunu düşünme yardır git mi demek lazım buna. Güvenli oyun oyuncuları çok törpülüyor.sanki boyd daha çok samet aybaba oyununa yatkın gibi.

sonuçta elde avcı var ben onun güvenli oyununu sevem takımın maç başı xg.sini bile 2de sınırladı hücumcular naapsın layiç bu rezil oyunu oynuyorsa sebebi avcıdır başkası değil.

Çevrimdışı tangaz

Caner çok statik kalıyor ve top süremiyor. Onun için ben çok asist yapıyor olsa da o bölgeye farklı bir oyuncu istiyorum  :tabe: Yoksa Caner'e olan bağımlılığımız devam edecek. Bize farklı planlar da lazım. Ana plan Caner ve ortaları olmaktan çıkmalı. Zamanında Q7'yi de bunun için eleştiriyorduk  :tabe:

boyd diabi yerine keşke q7 kalaymış emin ol ikisinden fazla katkı verirdi şu anda da bütçede nerden baksan 5-6 milyon yuro harcama limitiyle birlikte

Çevrimdışı MUSTAFA_

boyd diabi yerine keşke q7 kalaymış emin ol ikisinden fazla katkı verirdi şu anda da bütçede nerden baksan 5-6 milyon yuro harcama limitiyle birlikte
Geçen seneki orta kafa gol oyunumuza devam edeceğimizi bilsem ben de kalsın derdim belki ama ben bizdeki misyonunu tamamladığını düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

sonuçta elde avcı var ben onun güvenli oyununu sevem takımın maç başı xg.sini bile 2de sınırladı hücumcular naapsın layiç bu rezil oyunu oynuyorsa sebebi avcıdır başkası değil.
sadece avcı değil şenol güneşte büyük çoğunlukla top bizde kalsın topu evirip çevirelim bir boşluk bulalım oyununu oynatıyordu.samet aybaba dönemi gibi direk oyunu benimsememişlerdi. Biliçinki biraz daha dengeliydi diyebilirim.bazen topu rakibe vermeyi denemek lazım kadro top bende kalsına çok uygun değil diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk Tosun transferi ayrıntıları: Cenk Tosun'un önceliği Premier Lig. Aston Villa ve C. Palace oyuncuyu istiyor. Eğer 2 takımdan biri olmazsa Beşiktaş da TFF işini çözerse Tosun gelir. Maaşında da indirim yapar. Beşiktaş, Tosun ile görüştü, nabız yokladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

sadece avcı değil şenol güneşte büyük çoğunlukla top bizde kalsın topu evirip çevirelim bir boşluk bulalım oyununu oynatıyordu.samet aybaba dönemi gibi direk oyunu benimsememişlerdi. Biliçinki biraz daha dengeliydi diyebilirim.bazen topu rakibe vermeyi denemek lazım kadro top bende kalsına çok uygun değil diye düşünüyorum.

geçen sene 2.devre oyunu idealdi  onu oynayalım layiç fiilan verim alalım yoksa sıkıntı yaşarız

Çevrimiçi murat

Atibayı biraz ileri sürmek işe yaradı atiba elneny layiç arasında bir bağlantı yoktu hatta kanat oyuncuları ilede bir bağlsntı kuramıyoruz aslında hem atibayı hem elnenyi oralara sokmak lazım bazen tek tek bazen ikisi birden.forvet hattı biraz da bu yüzden sıkıntı yaşıyor. Tamam iki iyi 6 var ama 8 yok.ikiside 8 gibi oynamalı oyuncu meziyetleri zaten 6 bölgesini kapatmaya yeterli biraz daha ofansif olmalılar.