Transfer haberleri

🚨 Everton’dan her an ayrılması beklenen Cenk Tosun, Ozan Kabak’ın takımı Schalke ile görüştüğünü belirterek, “Ben de oynamak istiyorum. Schalke’nin iyi bir önerisi var. Olmazsa geri dönerim” dedi.
(Akşam)🚨 Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, rotasını Süper Lig'e çevirdi. Kara Kartal, Alanyaspor'un golcü futbolcusu Papiss Cisse için teklif yaparken, Akdeniz ekibi, bu transfer karşılığında Oğuzhan Özyakup ve Tyler Boyd'u istedi.
(Orhan Yıldırım)🚨 Burak Yılmaz'a alternatif bir golcü bulmak için arayışlara koyulan, hatta Lukasz Teodorczyk ve Federico Santander için girişimleri başlayan yönetimin önüne iki santrfor adayının daha ismi konuldu. Haberde Avcı'nın 23 yaşındaki İtalyan forveti çok istediği ve teklif götürüldüğü öğrenildi. İtalyan basını, Beşiktaş'ın Serie A ekibi Lazio forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Felipe Caiceodo ile de ilgilendiğini yazdı.
(Fotomaç)🚨 Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın golcü konusunda neden Lukasz Teodorczyk'te karar kıldığı belli oldu. Avcı, Caner Erkin'in ortalarının boşa gitmemesi için Lukasz Teodorczyk transferine sıcak bakıyor.
(Fotospor)🚨 Beşiktaş, alt yapısında yetişen ve şu anda Ümraniyespor forması giyen Emircan Altıntaş'ı transfer gündemine aldı. Sol ayaklı Emircan’ın bu sezon 11 gol atıp 2 asist yapması dikkat çekeren siyah-beyazlı yönetim Ümraniyespor’dan bonservisini istedi.
(Fotospor)