2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263778 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dalgamı geçiyorlar transfer tahtası açılalı 5 gün oldu ne zaman karar verecekler bunlar resmen önümüzü kesmek için yapıyorlar fener lehlerine karar çıkacağını bildiği için 2.transferini yapmak üzere bizde beklemeye devam edelim bu adamların keyfini sonra kimseyi almayız 31 ocakta bunlar faizi yüzde 1 yapıp hesaplar fener için bizde aval aval bakarız

https://twitter.com/KarakartalPasha/status/1215299222137905152
Ret cevabı verecekler. Vermeye korkuyorlar. Eğer verirlerse ortalığın karışacağını biliyorlar. Yönetim risk alıp transfer yapmaya başlaması gerekli artık. Büyük ihtimalle bu kararı önce öğrendiği için Ahmet Nur Çebi basın açıklaması ayarladı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eğer böyle bir şey olursa TFF'ye değil yönetime kızarım  :money:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1215310531919253504

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Eğer böyle bir şey olursa TFF'ye değil yönetime kızarım  :money:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1215310531919253504
Gidişat onu gösteriyor Nihat fenerciğine ceza veremez Bi zorlu görüşmesi daha olur orda koç ayarı çeker bunlara gene ancak bizim yönetim şu zamanda bunun arkasına saklanırsa kayıp daha büyük olacak inşallah farkındadır lar şuan tff bize karşı savaş açmış durumda ve savaşta da her yol mübahtır yönetimde hülle yapacak bunlar böyle uzatıyorsa başka yolu yok yav maddi durumumuz kötü deyip transfer yapmayacak olsak insan kabullenir ama şu tffnin bize karşı uyguladığı saçma sapan kurallar yüzünden transfer yapmamak insana koyuyor adamlar alenen önümüzü kesmeye çalışıyor bugun 10. Falan olsak bize transfer yapamazsın demezdi adım kadar eminim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gidişat onu gösteriyor Nihat fenerciğine ceza veremez Bi zorlu görüşmesi daha olur orda koç ayarı çeker bunlara gene ancak bizim yönetim şu zamanda bunun arkasına saklanırsa kayıp daha büyük olacak inşallah farkındadır lar şuan tff bize karşı savaş açmış durumda ve savaşta da her yol mübahtır yönetimde hülle yapacak bunlar böyle uzatıyorsa başka yolu yok yav maddi durumumuz kötü deyip transfer yapmayacak olsak insan kabullenir ama şu tffnin bize karşı uyguladığı saçma sapan kurallar yüzünden transfer yapmamak insana koyuyor adamlar alenen önümüzü kesmeye çalışıyor bugun 10. Falan olsak bize transfer yapamazsın demezdi adım kadar eminim
Şu anda görünen ligin ikinci yarısında ilk yarıyı aratır hakem hataları göreceğimiz yönünde. İstedikleri takımı şampiyon yapmak için gözlerini karartmışlar. Yönetim de TFF'ye savaş açtı. Umarım devamını getirirler. Şu ana kadar TFF yaptığı açıklamalardan aldığı kararlara kadar taraflı olduğunu gösteriyor ve itiraf ediyor söylemleriyle de. Çözüm basit yönetim o biz yapmayacağız dediği yumruğu masaya vurmalı. Taraftarı arkasına alıp savaşa başlamalı  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA - Tahkim Kurulu'ndan Takım Harcama Limiti Açıklaması

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 31.12.2019 tarihli "Takım Harcama Limitine" ilişkin kararına itirazı incelendi. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; dosyada incelemenin devam etmesine, oybirliği ile karar verilmiştir.

oyalıyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu ülkede düzgün bir şey göremeden öleceğim herhalde  :money:

https://twitter.com/erginaslan/status/1215312942419398662

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şu ülkede düzgün bir şey göremeden öleceğim herhalde  :money:

https://twitter.com/erginaslan/status/1215312942419398662

altında ki bir yorum çok haklı.Bizde mi var bir tuhaflık yoksa bunlar da mı var ben çözemedim.

https://twitter.com/caglarkarabatak/status/1215316325515644929

Çevrimdışı sosyalkartal

iyi akşamlar cümleten herkese
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi yaço58

Bu transfer işinde tff artık işin bahanesi oldu transfer yapmak isteyen her türlü yapardı şimdi ye kadar bize 300 bin euro limit mi verildi sende ona göre oynarsın geçen @tangaz  abi Bi formül yazmıştı 1.5 yıllık kirala birini gelecek seneye maaşını yedir gibi bir formüldü çok zor olmamalı bunu yapmak şöyle 2 tane adam bulup almak ne kadar zor olabilir kitabına da uygun işte ikisinede 150şer bin yarım yıl ver diğer yılda üzerine bu yıl koyacağı birlikte ver kitabına uygun herşeye uygun gayet makul bir çözüm yapmak isteyen için ama niyeyse biz izlemeyi seçiyoruz hatalar olurkende konuşun dedik izlemeyi seçti yönetim şimdide izlemeyi seçiyor sonumuz hayrolsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu transfer işinde tff artık işin bahanesi oldu transfer yapmak isteyen her türlü yapardı şimdi ye kadar bize 300 bin euro limit mi verildi sende ona göre oynarsın geçen @tangaz  abi Bi formül yazmıştı 1.5 yıllık kirala birini gelecek seneye maaşını yedir gibi bir formüldü çok zor olmamalı bunu yapmak şöyle 2 tane adam bulup almak ne kadar zor olabilir kitabına da uygun işte ikisinede 150şer bin yarım yıl ver diğer yılda üzerine bu yıl koyacağı birlikte ver kitabına uygun herşeye uygun gayet makul bir çözüm yapmak isteyen için ama niyeyse biz izlemeyi seçiyoruz hatalar olurkende konuşun dedik izlemeyi seçti yönetim şimdide izlemeyi seçiyor sonumuz hayrolsun
Yarınki Ahmet Nur Çebi'nin basın toplantısını bekliyorum. Eğer orada da bahane üretmeye devam ederlerse mevcut yönetimden hiçbir beklentim kalmayacak  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Everton’dan her an ayrılması beklenen Cenk Tosun, Ozan Kabak’ın takımı Schalke ile görüştüğünü belirterek, “Ben de oynamak istiyorum. Schalke’nin iyi bir önerisi var. Olmazsa geri dönerim” dedi. (Akşam)

🚨  Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, rotasını Süper Lig'e çevirdi. Kara Kartal, Alanyaspor'un golcü futbolcusu Papiss Cisse için teklif yaparken, Akdeniz ekibi, bu transfer karşılığında Oğuzhan Özyakup ve Tyler Boyd'u istedi. (Orhan Yıldırım)

🚨  Burak Yılmaz'a alternatif bir golcü bulmak için arayışlara koyulan, hatta Lukasz Teodorczyk ve Federico Santander için girişimleri başlayan yönetimin önüne iki santrfor adayının daha ismi konuldu. Haberde Avcı'nın 23 yaşındaki İtalyan forveti çok istediği ve teklif götürüldüğü öğrenildi. İtalyan basını, Beşiktaş'ın Serie A ekibi Lazio forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Felipe Caiceodo ile de ilgilendiğini yazdı. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın golcü konusunda neden Lukasz Teodorczyk'te karar kıldığı belli oldu. Avcı, Caner Erkin'in ortalarının boşa gitmemesi için Lukasz Teodorczyk transferine sıcak bakıyor. (Fotospor)

🚨  Beşiktaş, alt yapısında yetişen ve şu anda Ümraniyespor forması giyen Emircan Altıntaş'ı transfer gündemine aldı. Sol ayaklı Emircan’ın bu sezon 11 gol atıp 2 asist yapması dikkat çekeren siyah-beyazlı yönetim Ümraniyespor’dan bonservisini istedi. (Fotospor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Avcı, Caner Erkin'in ortalarının boşa gitmemesi için Lukasz Teodorczyk......
Su efsane olmus
Adamlar raki sofrasinda falan haber giriyorlar herhalde kafalar 1500

Çevrimdışı mylife1903

Bizim dinazor levent erdogan konusmus
Uzundur piyasada yoktu
Simdi herife uyuz oluyoz diye soylediklerini anlamsiz kabul etmemiz mi lazim

Ahmet Nur Çebi ve yönetimi tek tek hesabı sormak zorunda. Fikret Orman gibi Çebi’de hesaplarda kaçamak yaparsa kendisinden hesap sorarlar.

Hesaplarda kacamak nedir arkadas, azicik acik konusun
Camiada herkes herseyin farkindaydi kimse harcamalari sormadi, soranada saldirdilar
Ha buyurun simdi

Fo sanki babamizon cocugu ya da besiktasin mehdisi her yaptigini sorgusuz kabul etmemiz gerektifi vurgulandi. Baskan yapiyorsa dogrudur he dogrudur al bunu simdi

Çevrimiçi murat

Bu sene genel olarak italya liginden haberler çıkıyor, ilginç.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene genel olarak italya liginden haberler çıkıyor, ilginç.
Ali Naibi'nin saçma paylaşımı yüzünden. Nedense hala sosyal medyayı kullanmayı öğrenemedi bizim yöneticiler  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Transfer bekliyorum gözlerim kapalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi basın toplantısı  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Transfer bekliyorum gözlerim kapalı.
Kurallara uyacakmışız başkan dedi boşa transfer beklemeyelim yine kuzu gibi kurala uyacağız millet çatır çatır transferi yapacak önümüz kesiliyor biz hala kuzu gibiyiz valla başkanın konuşması ses tonu falan hiç ümit vermiyor sana adaletsizlik yapılıyor sistematik bir şekilde hakemlerle başlamış faiz oranı ile devam etmiş tahkim de süreci uzatarak sana adaletsizlik yapıyor masaya yumruğunu koyacağına başkan normal ses tonuyla değindi anlamıyorlar herhalde Sivas maçında bir puan kaybı bize büyük ihtimalle havlu attırır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Geçmiş olsun madem limit belli yap kardeşim bir şey bu limiti aşmadan transfer rahatlıkla yapılır ama bunların gözü yok kuzu gibi kabullenmişiz valla insanın zoruna gidiyor yapılan haksızlıklaea boyun eğmek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçmiş olsun madem limit belli yap kardeşim bir şey bu limiti aşmadan transfer rahatlıkla yapılır ama bunların gözü yok kuzu gibi kabullenmişiz valla insanın zoruna gidiyor yapılan haksızlıklaea boyun eğmek
Başkan bendeki kredisini bugün yaptığı açıklamalarla bitirdi. "Haksızlık yapılırsa ne yapacaksınız?" sorusuna "Elimizden bir şey gelmez." dedi. Ondan sonra ne söylese boş. Keşke sessiz kalma seçeneklerini kullansalardı. Sürekli konuşup diplerede gezen modumu daha dibe çektiği için teşekkür ediyorum  :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Başkan bendeki kredisini bugün yaptığı açıklamalarla bitirdi. "Haksızlık yapılırsa ne yapacaksınız?" sorusuna "Elimizden bir şey gelmez." dedi. Ondan sonra ne söylese boş. Keşke sessiz kalma seçeneklerini kullansalardı. Sürekli konuşup diplerede gezen modumu daha dibe çektiği için teşekkür ediyorum  :claps:

sonra biraz toparladı bence. :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

sonra biraz toparladı bence. :tabe:
En erken haftaya perşembe günü belli olur dedi. Bekle babam bekle canları isteyince açıklasınlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

En erken haftaya perşembe günü belli olur dedi. Bekle babam bekle canları isteyince açıklasınlar  :money:

mecbur açıklayacaklar 30'un da açıklayamazlar şüphe çekerler 15'in de açıklarlarsa yine de transfer yapıcaz başkana göre 1-2 transfer  :tabe:

Çevrimiçi yaço58

Zaten haksızlığın alası sistematik bir şekilde yapılıyor ve sadece izliyoruz eğer seneye 3 puan silme cezası varsa girilir net bu riske sen şl gelirine mecbursun şuan rakiplerimize bakalım ts başak fb gs en kötü hucüm hattı bizde nasıl yarışacaksın böyle ligin ilk 6 haftası ya tamam ya devam haftaları biz bu sene olurda ligi kötü bir yerde nititrisek ellerini ovuştura ovuştura bizim limiti aşağı çekecekler sonra uymayınca cezayı yine kitleyecekler başkan bişeleri görmüyor mu anlamıyorum bizim önümüzü kesmek için yapıyorlar öyle ise sende güzelce karşılık verirsin transferleri yaparak 2 transferdede diğer seneye yedirirsin alacakları 1.5 sene kiralıyıp bunlar çok mu zor bu ülkede ft 1905tl maaş hüllesi devletten tazminat almak için yapmadımo kim bişe dedi fb bolıya 1m euroya UEFA ffpden kaçmak için satış yapınca kim hop dedi senin karşında sana savaş açmış bir tff var sen kuzu gibi tahkim kararı bekliyorsun diyorki birde başkan bunu 30unda indirirlerse art niyet ararım art niyet arasak ne Olcak giren girdikten sonra önümüz kesilmiş yönetimde durumu kabullenmiş