2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263848 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Zaten haksızlığın alası sistematik bir şekilde yapılıyor ve sadece izliyoruz eğer seneye 3 puan silme cezası varsa girilir net bu riske sen şl gelirine mecbursun şuan rakiplerimize bakalım ts başak fb gs en kötü hucüm hattı bizde nasıl yarışacaksın böyle ligin ilk 6 haftası ya tamam ya devam haftaları biz bu sene olurda ligi kötü bir yerde nititrisek ellerini ovuştura ovuştura bizim limiti aşağı çekecekler sonra uymayınca cezayı yine kitleyecekler başkan bişeleri görmüyor mu anlamıyorum bizim önümüzü kesmek için yapıyorlar öyle ise sende güzelce karşılık verirsin transferleri yaparak 2 transferdede diğer seneye yedirirsin alacakları 1.5 sene kiralıyıp bunlar çok mu zor bu ülkede ft 1905tl maaş hüllesi devletten tazminat almak için yapmadımo kim bişe dedi fb bolıya 1m euroya UEFA ffpden kaçmak için satış yapınca kim hop dedi senin karşında sana savaş açmış bir tff var sen kuzu gibi tahkim kararı bekliyorsun diyorki birde başkan bunu 30unda indirirlerse art niyet ararım art niyet arasak ne Olcak giren girdikten sonra önümüz kesilmiş yönetimde durumu kabullenmiş

sadece 3 puan silme cezası yok transfer yasağı cezası da var.Diğer rakiplere vermezler ama bize kesin trasnfer yasağı cezası verirler.

ANÇ'ın söylediğine göre Cenk bizden haber beklemiş beklemeye devam ediyor inşallah bizim sonuç açıklanana kadar bir yere imzalamaz dedi.

TFF seni Allah bildiği gibi yapsın.

Aslında biraz çakal olup transfer yapmak lazım bize ceza verirlerse fenere de ceza vermek zorunda kalacaklar.

Ama tabi bize transfer yasağı cezası onlara -3 puan cezası verebilirler.

Yönetim de doğal olarak buna güvenemiyor olabilir.

Zaten sürekli üzerimize oynuyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ANÇ'ın söylediğine göre Cenk bizden haber beklemiş beklemeye devam ediyor inşallah bizim sonuç açıklanana kadar bir yere imzalamaz dedi.

TFF seni Allah bildiği gibi yapsın.
Bunu söylediği için açıklama süresini daha fazla uzatırlar. Şimdi kimse Cenk riskine girmek istemez  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aslında biraz çakal olup transfer yapmak lazım bize ceza verirlerse fenere de ceza vermek zorunda kalacaklar.

TFF çoktan istifa etmeliydi eğer adalet olsaydı. Adamlar itiraf ettikleri yetmedi bir de üstümüze oynamaya devam ediyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Risk almam  :dry:

https://twitter.com/buzzspor/status/1215549731037941760
Dogrusu bu aslinda

Risk almayacaksin cunku renkliye uyari verirlerken senin puanini silerler.
Hatta iki kupayi aldigimizda ffp olmasaydi simdi kanun cikartip o gecmis senelerden puan silip kupalari baskalarina da verirlerdi iyiki uymusuz o kupalari alirken ffpye

Bunun farkinda olmasi guzel
Ileride boyle muamele gormemek icin neler yapacaklar ben onunla ilgileniyorum

Lobi falan yoktur diye renkli kupasi aklayanlar aciklamali zaten cifte sitandarti.

Bunu söylediği için açıklama süresini daha fazla uzatırlar. Şimdi kimse Cenk riskine girmek istemez  :money:

Elinde sonunda 15'in de 16'sında açıklamak zorundalar @MUSTAFA_  :tabe:

Gidip 30'un da açıklayamazlar o zaman art niyetleri ortaya çıkar  :tabe:

15'in de açıklasalar bile transfer yapıcaz başkanın söylemlerine göre.

Hele hele bir de bugün bolca soru sordular geç açıklalarsa rakip için bir avantaj sağlarsa diye tustustular yani.

Bir de bizim başkan şimdi gidip arayacağız dedi basın toplantısından sonra.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2020, 11:56:33 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Yooo oyle bisi yok
Ondan emin olsalar yaparlar zaten
Bizden de silsin
Ama nolur senin 3 puanini silerken fbnin vergi borcunu silerler anca

Sen sucsuz yoneticini aklan da gel diye mahkemelerde yalniZ birakirken fbliler sikeci yoneticilerini koruyordu binlerce insan tek yumruk olarak
Yaptirim gucumuz yok
Varmis gibi yaparak sadece rezil olursun
Tespiti yapip yola cikmak lazim

Çevrimdışı celiker1

"Limit bu kadar ve ben limiti geçip puan silme riskine giremem" sözünü sonuna kadar destekliyorum. Buna kolay kolay kimsenin itirazı olmaz ama limiti aşanlara hak ettikleri cezaları aldırmazsan ve yarın bazı takımların işine gelmiyor diye bu kural kalkacaksa (...) gidin. Yani açıkça Fenerbahçe'ye puan mı sildireceksin, bizim ezeli dostumuz mu diyeceksin? Galatasaray seneye şampiyonlar ligine gidemeyip büyük bir girdabın içine düştüğünde kuralın değişmememsi için her şeyi yapacak mısın, eyvallah mı diyeceksin?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elinde sonunda 15'in de 16'sında açıklamak zorundalar @MUSTAFA_  :tabe:

Gidip 30'un da açıklayamazlar o zaman art niyetleri ortaya çıkar  :tabe:

15'in de açıklasalar bile transfer yapıcaz başkanın söylemlerine göre.

Hele hele bir de bugün bolca soru sordular geç açıklalarsa rakip için bir avantaj sağlarsa diye tutuştular yani.

Bir de bizim başkan şimdi gidip arayacağız dedi basın toplantısından sonra.
TFF böyle devam ederse işimiz var. Limit arttırımı gelecek de FB'nin istediği kadar mı gelecek? Ona da bakmak lazım. Eğer gelmezse zaten FB'ye kesin ceza vereceğiz demek olur. Bu riske de girmezler. FB kınama cezası alacak kadar arttırım gelir bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaş bu limit olayını fenerbahçe sallamazken biz neden ısrarla buna odaklandık? Fener transfer yapıyor daha da yapacağı söyleniyor ama bakıyorsun onlar da başvuru yapmış tff'ye ama hiç çıkıp da limit faiz oranı vs açıklamıyorlar bu işle uğraşan tek kulüp biziz. Neden fenerbahçe gibi takviyeyi yapıp topu federasyona atmaktansa tahkim kararı bekliyoruz ben hala anlamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaş bu limit olayını fenerbahçe sallamazken biz neden ısrarla buna odaklandık? Fener transfer yapıyor daha da yapacağı söyleniyor ama bakıyorsun onlar da başvuru yapmış tff'ye ama hiç çıkıp da limit faiz oranı vs açıklamıyorlar bu işle uğraşan tek kulüp biziz. Neden fenerbahçe gibi takviyeyi yapıp topu federasyona atmaktansa tahkim kararı bekliyoruz ben hala anlamadım.
FB'ye ceza vermezler, sana verirler diye düşünüyorlar da ondan. TFF'de lobiyi geçtim adamımız yok. Haksız da sayılmazlar. Sadece puan silme cezsı vermez üstüne de transfer yapamama cezası verirler konu biz olunca  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ts'li muhabir değil mi bu ortalığı karıştırıyor.
Dün yemekte olanlardan birisidir kesin. Kendimiz kaşınıyoruz. Bu haberlerin çıkacağı dünden belliydi  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

İdmanda bile sağa sola veriyoruz dikine top yok şut yok  :uyucam:

Çevrimiçi tolga1903

FB'ye ceza vermezler, sana verirler diye düşünüyorlar da ondan. TFF'de lobiyi geçtim adamımız yok. Haksız da sayılmazlar. Sadece puan silme cezsı vermez üstüne de transfer yapamama cezası verirler konu biz olunca  :money:

Yapamazlar. İki kulüp de bu limiti aşmış hatta biri diğerinden daha fazla aşmış ve sen daha fazla aşana ceza vermeyeceksin bize vereceksin sence mantıklı mı ortalık ayağa kalkar. Ceza almayacağına emin olsa fener başvurmazdı tahkime lafını bile yapmadı adamlar tahkim kararlarından anlıyoruz başvurduklarını. Tahkimin keyfini mi bekleyeceğiz "inşallah karar çıkana kadar oyuncu başka kulüple anlaşmaz" bu nedir allah aşkına bunlar yüzünden belki kaç tane oyuncu kaçırdık zaten ara transferde oyuncu getirmek zor iş bide bunlar çıktı başımıza.

Çevrimdışı mylife1903

Yapamazlar. İki kulüp de bu limiti aşmış hatta biri diğerinden daha fazla aşmış ve sen daha fazla aşana ceza vermeyeceksin bize vereceksin sence mantıklı mı ortalık ayağa kalkar. Ceza almayacağına emin olsa fener başvurmazdı tahkime lafını bile yapmadı adamlar tahkim kararlarından anlıyoruz başvurduklarını. Tahkimin keyfini mi bekleyeceğiz "inşallah karar çıkana kadar oyuncu başka kulüple anlaşmaz" bu nedir allah aşkına bunlar yüzünden belki kaç tane oyuncu kaçırdık zaten ara transferde oyuncu getirmek zor iş bide bunlar çıktı başımıza.
Yaparlar
Nasi fb kendini atiyor faul bizim elemani yerde tekmeliyorlar oyna devam
Ayni sistem

Çevrimiçi yaço58

Cenk tosun C.Palace için sağlık kontrolünden geçiyormuş şuan.

Geçmiş olsun başka kimseyi getiremeyiz.

Çevrimiçi tolga1903

Yaparlar
Nasi fb kendini atiyor faul bizim elemani yerde tekmeliyorlar oyna devam
Ayni sistem

Abi bu aynı şey değil ne gerekçe gösterecekler mesela bize ceza verip fener'e vermezlerse? Tamam çok daha fazla korunup kollanıyorlar onu hepimiz biliyoruz ama bu çok farklı durum kural koydu bu adamlar sezon başında daha bu sezon için uygulanıp uygulanmadığı bile tartışmalıyken bu kuralı en fazla delen kulüp delmeye devam ediyor biz keyiflerini bekliyoruz. E yarın tahkim reddederse fener aldığı stoperle fesih mi edecek sözleşmesini?

Abi bu aynı şey değil ne gerekçe gösterecekler mesela bize ceza verip fener'e vermezlerse? Tamam çok daha fazla korunup kollanıyorlar onu hepimiz biliyoruz ama bu çok farklı durum kural koydu bu adamlar sezon başında daha bu sezon için uygulanıp uygulanmadığı bile tartışmalıyken bu kuralı en fazla delen kulüp delmeye devam ediyor biz keyiflerini bekliyoruz. E yarın tahkim reddederse fener aldığı stoperle fesih mi edecek sözleşmesini?

hayır oynatamayacak.

Ama ceza vereceklerini düşünmüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk tosun C.Palace için sağlık kontrolünden geçiyormuş şuan.

Geçmiş olsun başka kimseyi getiremeyiz.
Geleceği yoktu bence. Gelmek istese beklerdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

hayır oynatamayacak.

Ama ceza vereceklerini düşünmüyorum.

İşte bundan emin miyiz federasyon lisans vermem dedi mi kesin bu sezon için onu bilmiyorum. Eğer oynatamama ihtimali olmasına rağmen transfer yapıyorsa ya bunlar salak ya da bir şekilde çözeceklerine eminler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte bundan emin miyiz federasyon lisans vermem dedi mi kesin bu sezon için onu bilmiyorum. Eğer oynatamama ihtimali olmasına rağmen transfer yapıyorsa ya bunlar salak ya da bir şekilde çözeceklerine eminler.
Benim bildiğim cezalar bu sene değil seneye verilecek. Lisans vermeme gibi bir durum söz konusu değil. Başkan "Kendi şirketim olsa risk alırım ama Beşiktaş varsa risk alamayız." dedi bunun için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★