2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263881 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarın yine haciz haberlerini görürüz tam sayfa  :money:

düşmanları içeri sokuyorsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

anladım peki kötüleri oraya ittirebiliyormuyuz parlatıp satsınlar :D
Sadece futbol seçmesi düzenleyecekler ve oyuncuların gelişimini takipedecekler. İyi olanlarını direk alacağız altyapıya, seçilmeyen oyunculardan gelişim gösteren olursa onları da alacağız daha sonra. Avrupa'daki genç yetenekli Türk kökenli oyunculardan direk haberimiz olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Anderson Talisca yarım sezon için Trabzonla anlaştığı haberi var 1.6 milyon euroya.Umarım yalandır.

Çevrimiçi yaço58

Anderson Talisca yarım sezon için Trabzonla anlaştığı haberi var 1.6 milyon euroya.Umarım yalandır.
Biz niye getiremiyrouz onu anlamıyorum 1.6 al getir arkada atiba elneny zaten oyun bireysel oyuncu özellikleri üzerine kurulu içerde dışarda yazar alacağın forvete yarım sezon 800 vereceğine Bi 800 daha zorla kendini karşılığında çok daha fazlasını aldırır bu adam yazacağı gollerle ve taraftarı sokacağı hava ile ama maalesef bir tutturduk limitde limit şu limit edebiyatı çok sıkmaya başladı fener şimdi milanın sol beki kiralamışız yani herkes çatır çatır transfer yaparken biz bakıyoruz limit diyoruz

Çevrimdışı worns

yalandır. 1.6 milyon euroya nasıl gelsin niye gelsin? yıllık ücreti belli adamın, sözleşmesi de sürüyor. hadi diyelim ayrılacak olsa piyasaya haber salar çok daha üstünde bir yıllık ücret her yerde bulur.

Çevrimiçi yaço58

Ljajicin sakatlığı umarım ciddi değildir ama ciddi gibi gözüküyor şu zor zamanda performansını yükseltmesini beklediğimiz bir oyuncuyu kaybetmeyiz umarım birde alternatifsiz

Çevrimdışı mylife1903

Yine gazetecileri toplamışlar  :dry: En başta da Orhan Yıldırım var  :money:

Beşiktaş Kulübu Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Antalya kampında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Su herifteki torpil damat ferit pasa torpili gibi bisi herhalde

Çevrimdışı mylife1903

anladım peki kötüleri oraya ittirebiliyormuyuz parlatıp satsınlar :D
Adamlar holandali salak degil

Çevrimdışı mylife1903

Yakarlar o gezegeni

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Ljajicin sakatlığı umarım ciddi değildir ama ciddi gibi gözüküyor şu zor zamanda performansını yükseltmesini beklediğimiz bir oyuncuyu kaybetmeyiz umarım birde alternatifsiz

avcı ciddi bir şey yok gibi dedi ama belli olmaz tabi. :tabe:

Adamlar holandali salak degil

klasik cümlemiz de geldiğine göre "adamlar x salak değil" bunun patentini al abi :D Arap,çinli herkese söyledin bunu :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

BİLGİLENDİRME - Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi yarın (10 Ocak Cuma) saat 11.00'de Antalya Gloria Sports Arena'da bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Caner sen kendini rahat hissediyormuşsun da sol bekteyken, biz kendimizi hiç rahat hissetmiyoruz. Sen sol bekken kaç tane anadolu takımı sağ açığını korkulacak adama çevirdik sayamadım. Sol önde devam Abdullah hoca gözünü seveyim.

Çevrimdışı mylife1903

klasik cümlemiz de geldiğine göre "adamlar x salak değil" bunun patentini al abi :D Arap,çinli herkese söyledin bunu :D

Yaw bizim milletin sabit fikri var
Arap gitmis almis sitiyi arapjermeni falan bizi de alacak saniyorlar neden futbol seviyo

Cinli ona buna para vermis lensi satalim cine
La adam cinli salak mi lensi alsin
Ne diyem yani

Amerigaliya binust versiyonunu dedim anlamasi 2 gun surdu

Adamlar iranli arap degil

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

yalandır. 1.6 milyon euroya nasıl gelsin niye gelsin? yıllık ücreti belli adamın, sözleşmesi de sürüyor. hadi diyelim ayrılacak olsa piyasaya haber salar çok daha üstünde bir yıllık ücret her yerde bulur.
Bana da pek gerçekçi gelmedi ama yarim sezon net 1.6 milyon euro az para değil ki 4 ay için.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2020, 18:17:37 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ts talisca mı hahahahah
arkadaşlar yapmayın allahınızı seversiniz

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ademin sakatlığı bizim için bir şey değiştirmez. kendisi pek işe yaramıyor zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ademin sakatlığı bizim için bir şey değiştirmez. kendisi pek işe yaramıyor zaten.
Ben hazırlık maçında biraz hareketli buldum. Top taşımaya başlamıştı. Bence ikinci yarı farklı bir Adem izleyeceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Dalgamı geçiyorlar transfer tahtası açılalı 5 gün oldu ne zaman karar verecekler bunlar resmen önümüzü kesmek için yapıyorlar fener lehlerine karar çıkacağını bildiği için 2.transferini yapmak üzere bizde beklemeye devam edelim bu adamların keyfini sonra kimseyi almayız 31 ocakta bunlar faizi yüzde 1 yapıp hesaplar fener için bizde aval aval bakarız

https://twitter.com/KarakartalPasha/status/1215299222137905152

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Tahkim Kurulu'ndan Takım Harcama Limiti Açıklaması

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 31.12.2019 tarihli "Takım Harcama Limitine" ilişkin kararına itirazı incelendi. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; dosyada incelemenin devam etmesine, oybirliği ile karar verilmiştir.

Beşiktaş Tarihi
★★★