2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263128 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atibayı biraz ileri sürmek işe yaradı atiba elneny layiç arasında bir bağlantı yoktu hatta kanat oyuncuları ilede bir bağlsntı kuramıyoruz aslında hem atibayı hem elnenyi oralara sokmak lazım bazen tek tek bazen ikisi birden.forvet hattı biraz da bu yüzden sıkıntı yaşıyor. Tamam iki iyi 6 var ama 8 yok.ikiside 8 gibi oynamalı oyuncu meziyetleri zaten 6 bölgesini kapatmaya yeterli biraz daha ofansif olmalılar.
Ben ne Elneny ne de Atiba'nın tam anlamıyla sürekli olarak ofansif konuda katkı vereceklerini düşünmüyorum. İkisinden biri cezalı yada sakat olsa sezonu kapatırız. Bence yedek kaleiye çok ihtiyacımız olduğu gibi orta sahaya da bir oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

yüzlere bakarsak pek istediğimiz gibi gitmiyor.

Ne kadar olumlu geçtiği yüzlerden okunuyor  :idisapprove:

Yönetimin güler yüzlü olduğunu görmedim. Hep bir Küçük Emrah modunda geziyorlar. Bence normal halleri bu. Ayrıca yorulmuşlardır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yöneticilik açıklardan faydalanmak değildir. Bu dediğin muhasebecilerin işidir. Yönetici profesyonellere çözüm bulun diyen kişidir  :tabe:
Oyle olmuyor o is

Mesela muhasebeci secerken tek soru soracan
2+2 kac eder diyecen

4 diye cevap veren teorisyen inekleri hemen eleyeceksin
Bazen 5 edebilir diyen cakal yalaka tayfayi da gonderecen

Yuzunde pis bir siritisla sana bakip “kac etsin” diyeni ise alacaksin

Bu muhasebecinin “ettirdigini” herkese kabul ettirebilini de yonetici yapacaksin

Çevrimdışı mylife1903

Hem gsde hem fbde oynamis burak ve caner var. bu ikisi disinda deli gibi hakeme itiraz eden yok su isi bile duzgun kullanamiyoruz. Bu cocuklar durup dururken cildirmiyor sahada.
Ayrica sadece fb yapmis lens ile gg var
Bu ikisi genelde verilen kararlarda bi saskinlik yasiyor lens sapsal sapsal saga sola bakarken, gg hem saskin hem izgin oluyor. Bunlarin durumu biraz farkli faul beklerken alamiyorlar yahut fbdeyken faul calinmayana faul caliniyor, macin icindeki aksiyonlarda topun yonuyle alakali bunlar sasiriyir, burak ile caner ise genelde penalti korner frikik gibi daha direkt aksiyinlara coldiriyor
Gs ile fb farki herhalde

Bi de bizden gidenlere baksak
Iso ile tolgay fbde ama goremedik bi aksiyonlarini fazla sans bulamadilar iso saf saf ona buna dalip kirmizi goruyordu bi ara sonra kovdular

Babel ise gsde. Devamli yerde faul aliyor falan isi cozmus

Su isi bir suru renkli cikmasi topcu varken duzgun yonetmek lazim. Demec verip ignelesinler falan
Sustukca iyice saftirik sanip iyice tokati basiyor herifler

Çevrimdışı tangaz

Hem gsde hem fbde oynamis burak ve caner var. bu ikisi disinda deli gibi hakeme itiraz eden yok su isi bile duzgun kullanamiyoruz. Bu cocuklar durup dururken cildirmiyor sahada.
Ayrica sadece fb yapmis lens ile gg var
Bu ikisi genelde verilen kararlarda bi saskinlik yasiyor lens sapsal sapsal saga sola bakarken, gg hem saskin hem izgin oluyor. Bunlarin durumu biraz farkli faul beklerken alamiyorlar yahut fbdeyken faul calinmayana faul caliniyor, macin icindeki aksiyonlarda topun yonuyle alakali bunlar sasiriyir, burak ile caner ise genelde penalti korner frikik gibi daha direkt aksiyinlara coldiriyor
Gs ile fb farki herhalde

Bi de bizden gidenlere baksak
Iso ile tolgay fbde ama goremedik bi aksiyonlarini fazla sans bulamadilar iso saf saf ona buna dalip kirmizi goruyordu bi ara sonra kovdular

Babel ise gsde. Devamli yerde faul aliyor falan isi cozmus

Su isi bir suru renkli cikmasi topcu varken duzgun yonetmek lazim. Demec verip ignelesinler falan
Sustukca iyice saftirik sanip iyice tokati basiyor herifler

yaşam koçu alalım işe reis özellikle sahada bu işleri iyi yapmış tecrübelerini aktaracak taktikleri verecek bir yaşam koçu kornerlerde ceza sahasına girenlerin %80i temas kovalayacak bacağını rakibin bacağına dolayacak kendini bırakacak filan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Tuttomercatoweb'de yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı ekip, Cagliari forması giyen İtalyan forvet Alberto Cerri ile ilgileniyor. Haberde, teknik direktörü Abdullah Avcı'nın 23 yaşındaki İtalyan forveti çok istediği ve teklif götürüldüğü öğrenildi. Sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden Cerri, bu sezon çıktığı 10 maçta 2 gol kaydetti. (Ajansspor)

🚨  Beşiktaş için İtalyan basınından bir transfer iddiası geldi. Forvet arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların Udinese'nin Polonyalı forveti Lukasz Teodorczyk'ın peşinde olduğu öne sürüldü. Beşiktaş'ın 2018 yazında Anderlecht'ten İtalyan kulübüne transfer olan 28 yaşındaki golcü için kiralama teklifinde bulunduğu ve görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. (Bein Sports)

🚨  Siyah-beyazlıların, Cenk’i bedelsiz olarak 6 aylığına kadrosuna katmaya çalıştığı iddia edildi. Kartal’ın, Bologna’da top koşturan Paraguaylı santrfor Federico Santander için de bir süredir nabız yokladığı kaydedildi. Yönetimin, yedekte tutulan 28 yaşındaki Santander için Bologna’ya kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı savunuldu. (Skorer)

🚨  Siyah-beyazlıların, Suudi Arabistan ekibi Al-İttihad’da top koşturan 29 yaşındaki Aleksandar Prijovic’le prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların, harcama limiti konusunda TFF Tahkim Kurulu’ndan olumlu cevap gelmesi halinde Avrupa’ya dönmek isteyen yetenekli oyuncuyu 1,5 yıllığına kiralayacağı bildirildi. (Skorer)

🚨  Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı’nın kadro alternatifleri arasında yer almayan Oğuzhan Özyakup’a, Konyaspor ve Kayserispor teklifte bulunmuştu. Tecrübeli ön libero için kiralama önerisinde bulunan 2 Süper Lig kulübü, Beşiktaş Kulübü’nün vereceği yanıtı bekliyor. 2.5 milyon Euro’luk maaşı sebebiyle Başkan Ahmet Nur Çebi’nin göndermeye sıcak baktığı Oğuzhan’la ilgili olarak resmi kararın bu hafta içerisinde verilmesi bekleniyor. (Fanatik)

🚨  Beşiktaş için Hollanda'dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Feyenoord, Jeremain Lens'i transfer etmek istiyor. Lens ile Fenerbahçe'de birlikte çalışan Advocaat'ın 32 yaşındaki futbolcunun transfer edilmesi için yönetime rapor verdiği ve eski öğrencisinin alınmasını istediği belirtildi. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, siyah beyazlılara geri döneceği konuşulan Cenk Tosun'un önce kendisi hakkında karar vermesi gerektiğini söyledi. Ajansspor'a konuşan yönetici Emre Kocadağ, "Cenk Tosun bizim evladımız. Önce onun kariyerini nerede devam ettireceği konusunda karar vermesi gerekiyor. Eğer Beşiktaş'a dönmek isterse biz de şartlarımızı sonuna kadar zorlar ve onu yeniden yuvasına getiririz" dedi. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında Abdullah Avcı'nın ve taraftarların beklentisini karşılayamayan Ljajic için Serie A ekiplerinden Udinese'nin ilgisi devam ediyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Sırp oyuncu için ilk temasları gerçekleştiren İtalyan kulübü, Beşiktaş'ın 10 milyon euro'luk bonservis talebi sonrasında beklemeye geçti. Yıldız oyuncu için Serie A'da yer alan bir başka ekip olan Verona'nın da bir ilgisinin olduğu ancak kiralama teklifi yapmayı planladığı belirtildi. (Fotomaç)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

cenk zu c.palace 6 ay kiralık haberleri ingiliz medyasına düşmeye başlamış  :bye:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

cenk zu c.palace 6 ay kiralık haberleri ingiliz medyasına düşmeye başlamış  :bye:

:alsaa:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün gece gördüm o haberleri. Bize gelsin diye demiyorum ama kariyeri için kötü bir karar olur. Orada da kendini gösteremezse EPL'de bir daha oynayamaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun  :)

https://twitter.com/BesiktasJK/status/1215167129491836929

Kulübümüz, Hollanda’nın Fortuna Sittard Kulübü İle İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Kulübümüz, Avrupa’da yaşayan Türk kökenli genç yetenekleri keşfetmek amacıyla Hollanda’nın Fortuna Sittard Kulübü ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Vodafone Park’ta gerçekleştirilen imza törenine; Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan ve Futbol Akademi Direktörümüz Necmettin Çelikhan ile Fortuna Sittard Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Işıtan Gün ve CEO’su Ivo Pfennings katıldı.

Altyapı çalışmalarına hız veren Kulübümüz, bu alanda Avrupa’da önemli başarılara imza atan Fortuna Sittard Kulübü ile yaptığı iş birliği neticesinde genç yetenekleri; süreçleri tanımlanmış, istikrarlı ve ölçülebilir bir sistem dahilinde Futbol Akademimize kazandırmayı hedefliyor.

İş birliği çerçevesinde, Hollanda’da 100 kilometrelik alanda 2 milyon Türk’ün yaşadığı Limburg Bölgesi’nin birinci ligdeki temsilcisi olan Fortuna Sittard, Kulübümüzün her yıl Avrupa’da düzenleyeceği genç yetenek seçmelerini üstlenecek. Farklı yaş grupları için alınacak başvuruların ardından yapılacak seçmelerde 2000’e yakın genç oyuncu izlenerek kayıt altına alınacak. Erkeklerde 14-17, kızlarda 16-19 yaş grupları arasında yapılacak seçmelere başvurular, 20 Ocak 2020’de başlayıp 15 Mart 2020’de sona erecek. Türkçe, Almanca, Fransızca ve Flemenkçe dillerinde elektronik ortamda yapılacak başvuru duyurularının ardından seçmeler, 10-12 Nisan 2020 tarihleri arasında Fortuna Sittard Kulübü’nün tesislerinde gerçekleşecek.

Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yeni bir yönetim olarak, göreve geldiğimiz günden beri altyapı çalışmalarına verdiğimiz önemi her fırsatta dile getirdik. Başta, Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Türk sporunun her anlamda pozitif geliştiği, sporcu yetiştiren, altyapıya önem veren, olimpiyatlarda başarılı sporcular yetiştiren bir camianın oluşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün Fortuna Sittard Kulübü ile yaptığımız bu anlaşma, altyapı çalışmalarımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu sayede Avrupa’da yaşayan yetenekli gençleri keşfetme ve başta Kulübümüz olmak üzere Türk sporuna kazandırmayı hedefliyoruz”

Fortuna Sittard Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Işıtan Gün, imza töreninde şu ifadeleri kullandı:

“Fortuna Sittard, Hollanda’nın ilk profesyonel futbol kulübüdür ve tüm dünyada Türklere ait veya Türkler tarafından yönetilen en üst düzey spor kuruluşudur. Bunun gururunu yaşıyoruz. Futbol başta olmak üzere spor branşlarının tamamında ülkemizin artık yönetilen değil yöneten bir konuma ulaşması için önemli ve milli bir görev taşıdığımıza inanıyoruz. Bugüne kadar gerek kulüpler seviyesinde gerekse milli takım bazında Türk kökenli sporcuları ülkemize kazandırma adına yapılan iyi niyetli pek çok girişim oldu. Biz bu iş birliği ile bu amaca bilimsel ve sistematik bir düzen içerisinde ulaşmayı hedefliyoruz. Beşiktaş yönetimine ve akademi yöneticilerine göreve gelir gelmez bize ulaşarak bu konunun kendileri adına bir öncelik olduğunu ifade etme vizyonunu ve iradesini ortaya koydukları için her şeyden önce bir Türk futbolsever olarak teşekkür ediyorum. Ülke sporuna bu vesileyle bir katkı sunmak bizler için ayrıca gurur vesilesi.”

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kulübümüz, Hollanda’nın Fortuna Sittard Kulübü İle İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Kulübümüz, Avrupa’da yaşayan Türk kökenli genç yetenekleri keşfetmek amacıyla Hollanda’nın Fortuna Sittard Kulübü ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Vodafone Park’ta gerçekleştirilen imza törenine; Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan ve Futbol Akademi Direktörümüz Necmettin Çelikhan ile Fortuna Sittard Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Işıtan Gün ve CEO’su Ivo Pfennings katıldı.

Altyapı çalışmalarına hız veren Kulübümüz, bu alanda Avrupa’da önemli başarılara imza atan Fortuna Sittard Kulübü ile yaptığı iş birliği neticesinde genç yetenekleri; süreçleri tanımlanmış, istikrarlı ve ölçülebilir bir sistem dahilinde Futbol Akademimize kazandırmayı hedefliyor.

İş birliği çerçevesinde, Hollanda’da 100 kilometrelik alanda 2 milyon Türk’ün yaşadığı Limburg Bölgesi’nin birinci ligdeki temsilcisi olan Fortuna Sittard, Kulübümüzün her yıl Avrupa’da düzenleyeceği genç yetenek seçmelerini üstlenecek. Farklı yaş grupları için alınacak başvuruların ardından yapılacak seçmelerde 2000’e yakın genç oyuncu izlenerek kayıt altına alınacak. Erkeklerde 14-17, kızlarda 16-19 yaş grupları arasında yapılacak seçmelere başvurular, 20 Ocak 2020’de başlayıp 15 Mart 2020’de sona erecek. Türkçe, Almanca, Fransızca ve Flemenkçe dillerinde elektronik ortamda yapılacak başvuru duyurularının ardından seçmeler, 10-12 Nisan 2020 tarihleri arasında Fortuna Sittard Kulübü’nün tesislerinde gerçekleşecek.

Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yeni bir yönetim olarak, göreve geldiğimiz günden beri altyapı çalışmalarına verdiğimiz önemi her fırsatta dile getirdik. Başta, Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Türk sporunun her anlamda pozitif geliştiği, sporcu yetiştiren, altyapıya önem veren, olimpiyatlarda başarılı sporcular yetiştiren bir camianın oluşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün Fortuna Sittard Kulübü ile yaptığımız bu anlaşma, altyapı çalışmalarımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu sayede Avrupa’da yaşayan yetenekli gençleri keşfetme ve başta Kulübümüz olmak üzere Türk sporuna kazandırmayı hedefliyoruz”

Fortuna Sittard Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Işıtan Gün, imza töreninde şu ifadeleri kullandı:

“Fortuna Sittard, Hollanda’nın ilk profesyonel futbol kulübüdür ve tüm dünyada Türklere ait veya Türkler tarafından yönetilen en üst düzey spor kuruluşudur. Bunun gururunu yaşıyoruz. Futbol başta olmak üzere spor branşlarının tamamında ülkemizin artık yönetilen değil yöneten bir konuma ulaşması için önemli ve milli bir görev taşıdığımıza inanıyoruz. Bugüne kadar gerek kulüpler seviyesinde gerekse milli takım bazında Türk kökenli sporcuları ülkemize kazandırma adına yapılan iyi niyetli pek çok girişim oldu. Biz bu iş birliği ile bu amaca bilimsel ve sistematik bir düzen içerisinde ulaşmayı hedefliyoruz. Beşiktaş yönetimine ve akademi yöneticilerine göreve gelir gelmez bize ulaşarak bu konunun kendileri adına bir öncelik olduğunu ifade etme vizyonunu ve iradesini ortaya koydukları için her şeyden önce bir Türk futbolsever olarak teşekkür ediyorum. Ülke sporuna bu vesileyle bir katkı sunmak bizler için ayrıca gurur vesilesi.”

bu ne transfer mi  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu ne transfer mi  :ebebe:
Scouting işlerine devam ediyorlar. Umarım düzgün bir sistem kurarlar. Altyapıdan artık daha donanımlı oyuncular çıkarırız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

biz +2 milyon fener -100 milyonken fenerin oyuncu transferi yapması ile bizimkilerin sıvadığı ispatlanmış oldu

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz +2 milyon fener -100 milyonken fenerin oyuncu transferi yapması ile bizimkilerin sıvadığı ispatlanmış oldu
Bu kurallar falan hikaye. Gazetelerin "3 puanı silin transfer yapın." başlığı atması bizim için en güzel örneği. Öyle saçma söylemlerde bulundu ki yöneticiler FB'den kötü durumda sanıyor artık herkes. Umarım şu konuşma ve sosyal medya işinden vazgeçerler  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karius soruları cevaplamış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Karius soruları cevaplamış  :tabe:

Bir soruda benden kariuscum ellerin nerde :D

Çevrimdışı tangaz

yazın q7yi tutup, diabi+boyd yerine kamil wilczeki getirseydik şimdi tuzumuz kuruydu bi 8 numara transferi ile yürür giderdik.

Çevrimdışı worns

Bu çok mantıklı bir işbirliği anlaşması. Erdal Torunoğulları işi gibi duruyor. Umarım uzun süreler devam eder. Oyuncu seçme ve değerlendirme konusunda bölgeden bir partnere ihtiyaç vardı.

Oyuncu kiralama ve antrenör eğitimi gibi konularda da bu takımla işbirliği yapılabilir. Köklü bir eredivisie kulübü.

Yönetimin ilk sevdiğim işi bu oldu. Devamını ve istikrarını dileyelim.

Çevrimiçi tolga1903

yazın q7yi tutup, diabi+boyd yerine kamil wilczeki getirseydik şimdi tuzumuz kuruydu bi 8 numara transferi ile yürür giderdik.

Aynen kasımpaşa'da aktı ilk yarı. Gitmese muhtemelen sivas'ın önündeydik şimdi.

Çevrimdışı worns

bu harbiden iyi golcüydü. küçük farklarla ıskaladık boşu boşuna. yerine alınan oyuncu diaby. :(