serin hikaye
Beşiktaş Haber @karakartalhaber Nov 21
Bilic'in iki alternatifi:
Slaven Bilicin, sağ bek hedefleri arasında Maxi Pereira ... http://bit.ly/1xUjE0M #besiktas #futbol
Beşiktaş NL @NL_BesiktasJK Jan 4
TRANSFER | Beşiktaş is geïnteresseerd in Nigel de Jong. RT als je denkt dat hij is wat we zoeken.
kasım ayından beri maxi pereira muhabbeti geçiyor.
keza inler,de jong biraz sosyal medya ,haber sitesi forum takip et üzerine gizemli kelime oyunlu filan 2 tweet at duyumcu ol yanına da kanıtlamanın mümkün olmayacağı yıpratma amaçlı iddalar salla, ne güzel memleket valla.
ibrahim keten diye birisi olduğuna eminmisiniz ki? hiç gördünüz mü? yoksa tweeterdan DM yoluyla salladığı şeyleri sizde gelip burada önce kendi aranızda paylaşıp sonra inanıyormusunuz?
Bu aytaçtereci ile ibrahim keten kankalar, belki de aynı kişilerdir. 2 gün önce troll dediğim adamlar da bunlar.
Twitterda takip etmiyorum, söylediklerini kaale almıyorum ama aytaçtereci 1 haftadır buraya da aynı dedikodularını yazmaya başladı.
Dün hoşçakal mesajından anladığım bir daha yazmayacak, umarım sözünü tıtar yazmaz. Twitterdan devam etsin 400 takipçisi ile.
Forumun gerçek Beşiktaş taraftarları tarafından yaratılan yapısına bu dedikoducular zarar veriyor.
Açık açık biliç atiba ve enerama transferlerinden rüşvet aldı yazmış. Hani kanıt? Yok. İşkembeden salla.
Yazdıklarından anlaşılan da yönetim bu işi biliyor.
Açıkcası bu adamlar bir dedikoduyu bir çıkar uğruna yayan insanlar gibi geliyor bana. Biliç üzerinden yönetime giydirmek için bekleyen birilerinin adamı. Zamanı gelince Yönetimi suçlayıp Biliyorlardı ses çıkarmadılar demek isteyen birilerinin adamları. Geçmişte bu tip adamlar Serdar Bilgiliyi yedi, şimdi de Fikret Ormanı yemeyi bekliyorlar. 1 sene önce ekonomik durumlar, stat maliyeti üzerinden yapmaya çalışıyorlardı şimdi Biliç üzerinden. Bunlara pirim veren arkadaşların iyi niyetinden şüphem yok ama biraz daha mantık yürütsünler.
Başkanın transfer dönemi ile ilgili en büyük şikayeti ne?
Transfer dedikodusu.
Bu adamlar neyle övünüyor?
Başkanın evindeki tahtada isim gördük onu ilk biz sızdırdık.
Aferin iyi halt ettin. Süper Beşiktaşlısın.