2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555574 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Çaycılar mı :alala: @bjk_mabet abi ne diyosun bu işe :evillol:

yok canım onu işin içine katmıyorum yani oraya birsey getirenler olmuyormudur :)) hersey bizim klüpte konusulmuyorki rakiplerdede konusuluyor onların personellerinden olur bizimki stadda caycı birde klupteki caycılar var:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Wyscout çok güzelmiş beyler orda takılıyorum günde 3-5 saat
See you in another life,brother.

Çevrimdışı cisse557

Burası ne hararetli böyle :D

Bu İbrahim Keten Çağrı olabilir mi?  :D

Çevrimdışı Anıl

Herkesin aklında aynı şey var galiba :D Profil fotoğrafları da aynı :bandit:

Çevrimdışı cisse557

Herkesin aklında aynı şey var galiba :D Profil fotoğrafları da aynı :bandit:
Aynen bi de Necmi abi ben biliyorum kendisini deyince de acaba mı demedim değil  :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

basindan felan kaynaklar koysanizda ona gore yorum yapsak

de jong icin kim ne dedi mesela ? dunden beri donen muhabbet ne alaka

kac sayfadir okuyorum bisey goremedim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Renton

basindan felan kaynaklar koysanizda ona gore yorum yapsak

de jong icin kim ne dedi mesela ? dunden beri donen muhabbet ne alaka

kac sayfadir okuyorum bisey goremedim
Yok be abi ne de jongu gelir mi hiç  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 12:31:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bunu düşünen 1267312673512. kişisin tebik ediyorum ama değilim kardeşim ben benim sadece Çağrı  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 12:32:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Deneme sürümü mü :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

bu deneme sürümünü nasıl indirebiliriz abi ?

Çevrimdışı TØLGA

parali degilmi o melet ya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

parali degilmi o melet ya
Deneme sürüm varmış 14 gün bende şimdi araştırıyorum.

Çevrimdışı Renton

Aynen deneme sürümü transfer döneminde yeter bana 15 gün gündemdeki oyunculara bakıyorum  :tabe:

Çevrimdışı Anil

Burda sözde duyumcu arkadaşlardan duydukları saçma sapan asılsız veya kaynaksız haberlerle yönetimi veya teknik heyeti eleştirenlerin hiçbiri Beşiktaşlı değil gözümde.Adamlar okadar net konuşuyor ki başkana sorsak onun bile bunlar kadar bilgisi yoktur. Madem güvenilir insanlarınız açıklayın kaynağınızı bilelim. Kimse  insanların hayalleriyle oynamasın.Siz bu isten para kazanmiyorsunuz.Gazeteci değilsiniz yani.Ozaman kaynağınızı açıklamaniz için hiçbir sakınca da yok. .

Çevrimdışı Deniz

Milosevic in perfotmansi cok onemli.ersani en kisa surede keser umarim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı onurt

serin hikaye 

Beşiktaş Haber ‏@karakartalhaber  Nov 21
Bilic'in iki alternatifi:
        Slaven Bilic’in, sağ bek hedefleri arasında Maxi Pereira ... http://bit.ly/1xUjE0M  #besiktas #futbol

Beşiktaş NL ‏@NL_BesiktasJK  Jan 4
TRANSFER | Beşiktaş is geïnteresseerd in Nigel de Jong. RT als je denkt dat hij is wat we zoeken.

kasım ayından beri maxi pereira muhabbeti geçiyor.
keza inler,de jong biraz sosyal medya ,haber sitesi forum takip et üzerine gizemli kelime oyunlu filan 2 tweet at duyumcu ol yanına da kanıtlamanın mümkün olmayacağı yıpratma amaçlı iddalar salla, ne güzel memleket valla.
ibrahim keten diye birisi olduğuna eminmisiniz ki? hiç gördünüz mü? yoksa tweeterdan DM yoluyla salladığı şeyleri sizde gelip burada önce kendi aranızda paylaşıp sonra inanıyormusunuz?
Bu aytaçtereci ile ibrahim keten kankalar, belki de aynı kişilerdir. 2 gün önce troll dediğim adamlar da bunlar.
Twitterda takip etmiyorum, söylediklerini kaale almıyorum ama aytaçtereci 1 haftadır buraya da aynı dedikodularını yazmaya başladı.
Dün hoşçakal mesajından anladığım bir daha yazmayacak, umarım sözünü tıtar yazmaz. Twitterdan devam etsin 400 takipçisi ile.
Forumun gerçek Beşiktaş taraftarları tarafından yaratılan yapısına bu dedikoducular zarar veriyor.

Açık açık biliç atiba ve enerama transferlerinden rüşvet aldı yazmış. Hani kanıt?  Yok. İşkembeden salla.
Yazdıklarından anlaşılan da yönetim bu işi biliyor.
Açıkcası bu adamlar bir dedikoduyu bir çıkar uğruna yayan insanlar gibi geliyor bana. Biliç üzerinden yönetime giydirmek için bekleyen birilerinin adamı. Zamanı gelince Yönetimi suçlayıp Biliyorlardı ses çıkarmadılar demek isteyen birilerinin adamları. Geçmişte bu tip adamlar Serdar Bilgiliyi yedi, şimdi de Fikret Ormanı yemeyi bekliyorlar. 1 sene önce ekonomik durumlar, stat maliyeti üzerinden yapmaya çalışıyorlardı şimdi Biliç üzerinden. Bunlara pirim veren arkadaşların iyi niyetinden şüphem yok ama biraz daha mantık yürütsünler.

Başkanın transfer dönemi ile ilgili en büyük şikayeti ne?
Transfer dedikodusu.
Bu adamlar neyle övünüyor?
Başkanın evindeki tahtada isim gördük onu ilk biz sızdırdık.
Aferin iyi halt ettin. Süper Beşiktaşlısın.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Şimdi de twitterda cicinhoya teklif yaptığımızı görüyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

Lines gelecek... o kadar  :bandit:

Çevrimdışı forzatunga

Bu aytaçtereci ile ibrahim keten kankalar, belki de aynı kişilerdir. 2 gün önce troll dediğim adamlar da bunlar.
Twitterda takip etmiyorum, söylediklerini kaale almıyorum ama aytaçtereci 1 haftadır buraya da aynı dedikodularını yazmaya başladı.
Dün hoşçakal mesajından anladığım bir daha yazmayacak, umarım sözünü tıtar yazmaz. Twitterdan devam etsin 400 takipçisi ile.
Forumun gerçek Beşiktaş taraftarları tarafından yaratılan yapısına bu dedikoducular zarar veriyor.

Açık açık biliç atiba ve enerama transferlerinden rüşvet aldı yazmış. Hani kanıt?  Yok. İşkembeden salla.
Yazdıklarından anlaşılan da yönetim bu işi biliyor.
Açıkcası bu adamlar bir dedikoduyu bir çıkar uğruna yayan insanlar gibi geliyor bana. Biliç üzerinden yönetime giydirmek için bekleyen birilerinin adamı. Zamanı gelince Yönetimi suçlayıp Biliyorlardı ses çıkarmadılar demek isteyen birilerinin adamları. Geçmişte bu tip adamlar Serdar Bilgiliyi yedi, şimdi de Fikret Ormanı yemeyi bekliyorlar. 1 sene önce ekonomik durumlar, stat maliyeti üzerinden yapmaya çalışıyorlardı şimdi Biliç üzerinden. Bunlara pirim veren arkadaşların iyi niyetinden şüphem yok ama biraz daha mantık yürütsünler.

Başkanın transfer dönemi ile ilgili en büyük şikayeti ne?
Transfer dedikodusu.
Bu adamlar neyle övünüyor?
Başkanın evindeki tahtada isim gördük onu ilk biz sızdırdık.
Aferin iyi halt ettin. Süper Beşiktaşlısın.

yakında damlar, yok israrlara dayanamadım filan-sadece şunu yazıp cikicam(uzar gider) vb.  duyumcu psikolojisi dayanamaz kovalasan da gelir  :tabe:

Çevrimdışı Dogan

bu duyumcu saçmalığı sadece besiktasimda olsa gerek allahtan bi tane söyledikleri tutmuyoda basimiza kahin kesilmiyolar..o soytarilara inanan varsa simdiden soyliim hayal kirikligina ugrar..acik ve net!inler transferi ilk olarak medyada cikti daha sonra duyumculara gecti simdi gerçekleşse adam kendini ilah ilan edicek oysaki acin bakin eski yazdiklarina nasil.bi soytari nasil bi ahmak insanlar olduklarini görürsünüz boşu boşuna onlarin adini burda anip güzelim forumu kirletmeyelim adi batasicalarin

Çevrimdışı Renton

bu duyumcu saçmalığı sadece besiktasimda olsa gerek allahtan bi tane söyledikleri tutmuyoda basimiza kahin kesilmiyolar..o soytarilara inanan varsa simdiden soyliim hayal kirikligina ugrar..acik ve net.inler transferi ilk olarak medyada cikti daha sonra duyumculara gecti simdi gerçekleşse adam kendini ilah ilan edicek oysaki acin bakin eski yazdiklarina nasil.bi soytari nasil bi ahmak insanlar olduklarini görürsünüz boşu boşuna onlarin adini burda anip güzelim forumu kirletmeyelim adi batasicalarin
Adamlar burada hollanda milli takım yıldızı beşiktaş forması giyebilir ama isim veremiyoruz dediler de jong olduğunu söyledim zaten her yerde haberler dönüyordu

Çevrimdışı Dogan

yakında damlar, yok israrlara dayanamadım filan-sadece şunu yazıp cikicam(uzar gider) vb.  duyumcu psikolojisi dayanamaz kovalasan da gelir  :tabe:
işleri güçleri twitter başından bi seyler atip takipci kasmak olan bu israflar insanlarin duygulariyla alay ediyo resmen twitter kapatilsada rahatlasak  :lol:

Çevrimdışı Dogan

Adamlar burada hollanda milli takım yıldızı beşiktaş forması giyebilir ama isim veremiyoruz dediler de jong olduğunu söyledim zaten her yerde haberler dönüyordu
hayir olaki de jong gelse bu sefer bakin hollandali geldi vs. atip tutcaklar zaten onlar söylemeden once basin atti o iddayi ortaya bide suan de jonga instagram uzerinden bjk ye gel diyolar adam belkide noluyo lan buda nerden cikti diyodur :kop: :kop:

Çevrimdışı Dogan

şekil A mechul soytarisi yazdigi seye bakarmisiniz kim gelse kara gececek :evillol: aylar önce anlasilmissa ndn aciklanmiyo
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 14:54:50 Dogan ]

Çevrimdışı Renton

5.ağızdan duyumculuğa başlıyorum cicinhoya teklif yaptık,west bromwich damba ba için kulubümüze teklif yolladı