2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555772 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftarın inanmak istemediği gerçeklerden bazıları :)

Gökhan İnler fenerli
Olcay Şahan fenerli
İsmail Köybaşı gsli
Gökhan Gönül Beşiktaşlı
olcay bence geseli

Çevrimdışı ALI RIZA

bana 500 ver yıllık bu takımı art arda 3 kere şampiyon yaparım. Sonra gelsin De jonglar Robbenler depaylar onlar bunlar  :D
bana 499.99 ver etrafıma 5 kişilik scout ekibi kurar onlara aylık 5 milyar + ucak paraları + yemek + sigara +sigorta + 300 tl sodekso kartı  verir bende rahatıma bakarım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Süvünnnnnnnnn  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

bana 499.99 ver etrafıma 5 kişilik scout ekibi kurar onlara aylık 5 milyar + ucak paraları + yemek + sigara +sigorta + 300 tl sodekso kartı  verir bende rahatıma bakarım  :kop: :kop: :kop:
:kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Gökhan İnler fenerli
Olcay Şahan fenerli
İsmail Köybaşı gsli
Gökhan Gönül Beşiktaşlı
hepsine inanrım  :evillol: İsmail gene şüphe uyandırdı burağın arkasından koşmaması gibi  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

herkese iyi geceler  :uyucam: :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

hepsine inanrım  :evillol: İsmail gene şüphe uyandırdı burağın arkasından koşmaması gibi  :alala:

öyle birşey asla söz konusu olamaz. bunların hepsi giydiği formaya canını katar. Metin Tekin'in gsli olması gibi birşey ismail'in gsli olması.
Hatta antepteyken bjk formalı resmi vardır murat ceylanla beraber :) ama işte istanbula transfer olsun diye böyle şeyler yapılıyor. gslidir.

Çevrimdışı Egemen

Foruma mabedimiz maksadı lie üye oldum ve gerçekten de çok değerli bilgilere ulaşma fırsatı bulabiliyoruz hepberaber. Fakat transfer konusunda okuduklarım gerçtekten içler acısı. BeşiktAŞK 'ımızın başına  senelerdir hiç bu kadar yakışmamış ve 2 senedir takıma kattıkları besbelli olan bir lidere kulaktan dolma bilgilerle gitsin demek Beşiktaşlı vicdanına hiç yakışmıyor. Bilic'in takım için verdiği savaşı hepimiz maçları takip ederken hissediyoruz sanırım. Onun orada ki varlığı bize güven vermiyor mu? Bizim hakkımızı sonuna kadar koruyacağına inancımız tam değil mi? Böyle düşündüğümüz bir insana böyle ithamlarda bulunmak çok yakışıksız. Herkes lütfen biraz daha sağduyulu olsun. Saygılarımla...

Çevrimdışı Necmi

Transferlerden para kazanma olayına takıldım ondan yollanır yani yoksa kalsın isterim.Wenger arsenal demek abi arsenali arsenal yaptı adam kazandırdığı paranın hesabı yoktur
Yollanamaz taraftar çok tutuyor zaten biraz daha tutmak gerekiyor geçiş döneminde hoca değişikliği bize yaramaz tabi  Diego Simeone falan gelmeyecekse ama bir gerçekte Bilicin gözü İngilterede iyi bir teklif geldiğinde gidecektir. Bilicle takımın aşısı tuttu biraz daha disiplin aşılaması gerekiyor takıma Bakalım bu transfer dönemi bu konunun dedikodumu gerçekmi olduğunu gösterir yönetimin istediği oyuncuları az çok biliyoruz alınabilecekmi yoksa veto mu yiyecek geçen sene sağ bek yüzünden ŞL yi verdik bu sene başında linnesde bu kadar ısrar edilmesi Bilicin olmazsa başka sağbek istemem demesi çok can sıkıcıydı hala sağ bek alınamadı linnes kovalanıyor sanki dünyada başka sağ bek yok neyse bu çok çirkin bir konuşma bu konuyu kapatalım elimizde kanıt yok burda dedikodu yapmanın anlamıda yok belkide haksızlık ediliyor Bilic Beşiktaşın hocasıdır ve bu noktada saygı görmek zorundadır. Kendi değerlerimiz üzerinden dedikodu yapmayalım. Bu bize fayda sağlamaz Yönetimde dünkü çocuk değil bu konuda seçilmişlere güvenmemiz gerekiyor. Değerlendirmeyi onlar bizden daha iyi yapıyorlardır. @Renton

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 02:47:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Gökhan İnler fenerli
Olcay Şahan fenerli
İsmail Köybaşı gsli
Gökhan Gönül Beşiktaşlı
hepsi tamam ama olcayı hiç zannetmiyorum ya da zannetmek istemiyorum  :kop:

Transfer öncesi Almanyadaki konu komşusuna varana kadar araştırılıp konuşulduğu için bilinen birşey ama önemsiz.

İbrahim Altınsay da Oğuzhan'ın transferini anlatırken trabzonsporlu olduğunu öğrendim ama hiç umursamadım demişti

Çevrimdışı Egemen

Yollanamaz taraftar çok tutuyor zaten biraz daha tutmak gerekiyor geçiş döneminde hoca değişikliği bize yaramaz tabi  Diego Simeone falan gelmeyecekse ama bir gerçekte Bilicin gözü İngilterede iyi bir teklif geldiğinde gidecektir. Bilicle takımın aşısı tuttu biraz daha disiplin aşılaması gerekiyor takıma Bakalım bu transfer dönemi bu konunun dedikodumu gerçekmi olduğunu gösterir yönetimin istediği oyuncuları az çok biliyoruz alınabilecekmi yoksa veto mu yiyecek geçen sene sağ bek yüzünden ŞL yi verdik bu sene başında linnesde bu kadar ısrar edilmesi Bilicin olmazsa başka sağbek istemem demesi çok can sıkıcıydı hala sağ bek alınamadı linnes kovalanıyor sanki dünyada başka sağ bek yok neyse bu çok çirkin bir konuşma bu konuyu kapatalım elimizde kanıt yok burda dedikodu yapmanın anlamıda yok belkide haksızlık ediliyor Bilic Beşiktaşın hocasıdır ve bu noktada saygı görmek zorundadır. Kendi değerlerimiz üzerinden dedikodu yapmayalım. Bu bize fayda sağlamaz Yönetimde dünkü çocuk değil bu konuda seçilmişlere güvenmemiz gerekiyor. Değerlendirmeyi onlar bizden daha iyi yapıyorlardır. @Renton

Necmi Bey, sağduyunuz için teşekkürler... Her antrenörün bir transfer hedefi ve elinde de güvendiği oyuncuları olabilir. Bilic o yüzden Bilic... Hepimiz Beşiktaş'ımızın altyapısından yetişen nadir oyunculardan olan Necip'e kızarken kendisi ona güvendi. Hepimizin hatırlayacağı gibi Necip kasımpaşaya karşı oynadığımız maçta takımımızın en fazla katkısı veren oyuncusu oldu. O yüzden herkesden ricam lütfen kulaktan dolma bilgilerle insanların gururuyla oynamayalım. Bu insan değerli bir insan....

Çevrimdışı ilhan

Foruma mabedimiz maksadı lie üye oldum ve gerçekten de çok değerli bilgilere ulaşma fırsatı bulabiliyoruz hepberaber. Fakat transfer konusunda okuduklarım gerçtekten içler acısı. BeşiktAŞK 'ımızın başına  senelerdir hiç bu kadar yakışmamış ve 2 senedir takıma kattıkları besbelli olan bir lidere kulaktan dolma bilgilerle gitsin demek Beşiktaşlı vicdanına hiç yakışmıyor. Bilic'in takım için verdiği savaşı hepimiz maçları takip ederken hissediyoruz sanırım. Onun orada ki varlığı bize güven vermiyor mu? Bizim hakkımızı sonuna kadar koruyacağına inancımız tam değil mi? Böyle düşündüğümüz bir insana böyle ithamlarda bulunmak çok yakışıksız. Herkes lütfen biraz daha sağduyulu olsun. Saygılarımla...
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Necmi

bunların önemi yok onlar profesyonel çocukluklarında tuttukları takım farklı olabilir bu işlerini doğru yapmayacakları anlamına gelmez ne yani oyuncu alırken Beşiktaşlı olma kıstasınamı bakacağız Metin Tekine kim bu gün gs li diyebilir Olcay fenere son dakika golünü atarken ne kadar fenerliydi. Artık olay profesyonelleşmiş durumda takım tutmak taraftarın işi

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ilhan

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi mayguntr

Hocam tamam lider olabilir , karizmatik olabilir ama biraz olaya nesnel yaklaşmak lazım. Biz eğer yine ikinci olacaksak , Samet Aybaba kalsaydı.Ve T.d sürekli aynı hataları yapıyorsa  ilkinde  tecrübesiz dersin , ikinci de acaba , üçüncüde artık yavaş yavaş güvenini kaybedersin. Bilic genç ve gelişime açık bir T.D olarak alındı ancak oyunu okuma , büyük maç stratejileri çok kötü ve bir gelişme sağlayamadı bir türlü. Duran toplar mesela bir hocanın taktiksel olarak başarısını bence çok gösterir. Ancak beşiktaş yiyor atamıyor bu duran topları ve günümüz futbolunda bu çok önemli.Ve Hocanın bunları öğretmesi çalıştırması lazım takıma.Türkler yapamıyor falan demek ayıp olur çünkü fb , gs ,ts böyle çok gol buluyor.Ayrı bi konu Biliç standartın dışına hiç çıkmıyor , sistem hep aynı ve risk almaktan çok korkuyor. Kredisi bu kadar çokken risk alamıyorsa kredisi azaldığı zamanlarda 5-4-1 oynayıp uğur boralla falan sahaya çıkarız. Transfer konusunda da Biliç her zaman 26-27 yaşında olmuş oyuncu istiyor. Ancak beşiktaş hazır topçu alabilecek bütçesi olsaydı bielsayı getirirdi takımın başına dizerdi kadroyu bizi şampiyon yap derdi.Beşiktaş bir yatırım yapıyor ve bu yatırımı parlatmasını istiyor Bilic den , Kenarda Ümit  dururken sen korkup savunma yapsın diye Necip i İsmaili alırsan hem sen kaybedersin hem proje kaybeder. Biz bu sezon üçüncü olalım ama G.Töre , Kerim , Franco nun değeri sene sonunda 10 Milyon euroyu geçerse o zaman Proje başarılı olur.

Çevrimdışı forzatunga

birlikte yemek yedik yeterince gerçekmi  :D

gerçek adı neymiş?

Çevrimdışı ALI RIZA

Transfer öncesi Almanyadaki konu komşusuna varana kadar araştırılıp konuşulduğu için bilinen birşey ama önemsiz.

İbrahim Altınsay da Oğuzhan'ın transferini anlatırken trabzonsporlu olduğunu öğrendim ama hiç umursamadım demişti
Şu an oğuzhanı umursayan yok resmen kendi kendini bitiriyor... Mücadele hırs vs yok... Umarım 2. yarı toparlar biraz kendini gösterir ağırlıgını hissettirir

Çevrimdışı Egemen

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Hoşbulduk Ali Rıza. Yazılarını takip ediyorum :) Hayırlı geceler dilerim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoşbulduk Ali Rıza. Yazılarını takip ediyorum :) Hayırlı geceler dilerim...
Pek yazım yok genelde temizlik yapıyorum  :evillol: Hayırlı geceler  :ok: