Bu baslikta ozellikle
@Çağrı hocamla ben guzel bir futbol ortami olusturmaya calisiyoruz.buradaki muhabbetler de cogu zaman keyif verici oluyor.hepimizden farkli bir görüş çikmasi,oyuncular ve teknik ustune konusmak gercekten keyif veriyor. Ozellikle bazi uye arkadaslarin cok iyi kalemi var yazdiklarini begenerek okuyorum.
Ama her transfer doneminde oldugu gibi bu transfer doneminde de duyumcular gundeme geldi.daha once dedigim gibi duyum tarzi şeylere kesinlikle inanmam ve ciddiye almam.duyumlarin tamami yalan demiyorum belki de dogru olan vardir ama ben inanmam.
Bazi arkadaslar bu kisilere inanip umit baglamislar sonra hayal kirikligina ugramislar.bazi arkadaslar da mevzudan ciddi anlamda rahatsiz olmus.oncelikle burada yazilan seylerin kaynagini belirtmek zorunlu olmali.insanlari zan altinda birakmamali.dogrudur yanlistir orasini bilemem ama birilerinin varsa bildigi belgesini koyup konusmali.
Burada paylasilan haberleri kaynak gostererek paylasmaya vd kimseyi zan altinda birakmamaya dikkat etmeliyiz.bu sekilde daha net,kesin ve doğru bilgileri paylasmis oluruz..