2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555630 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nannan

Alıntı
bakın akşam Bilic hakkında ki haber burda olumsuz bir etkimi yaptı katılmıyorum taraftar hocasının arkasında olduğunu göstermiş oldu Haberi yapan amacına ulaştımı hayır tam tersi Bilic taraftarın desteğini aldı kötümü oldu bazen bazı şeyler örtbas edilmemeli insanların fikirleri öğrenilmeli bunda yanlış bir şey yok içden içe giden dedikodu çok daha tehlikelidir bazı şeyler gizliden kalmamalı açık edilmeliki sonuca bağlansın gizli yayılan bilgi tehlikelidir insanları farklı kaynaklardan duyarak inanmaya iter açık bilginin kaynağı bellidir insanlarda algı yanılması yapmaz ve daha net değerlendirme yapılır. Mesela bu bilgi aynı anda her yerde konuşulsa insanların çoğu inanma eğilimine girer çünkü haber farklı kaynaklardan geliyor diye düşünür Akşam mesajı silmedim silseydim bu gene farklı kaynaklardan gelecekti.durum daha vahim hal alacaktı. şu an en azından insanlar daha düzgün değerlendirme yapar. @Dogan birde hakaret dolu mesajlar daha inandırıcı olmaz insanlarda bazen haklıyken haksız durumlara düşürür

@Necmi abi burda söz konusu şey dedikodu veya duyum olsa anlaşılır. Fakat bahsedilen şey rüşvet-yolsuzluk gibi bir suç.
Eğer bir insana suç isnat edilecekse duyulanları anlatmak doğru değil. Kaynağını söylemenin de hiç bir değeri yok. Bahsettiği suçu kanıtlayabiliyorsa gelir burda yazar; sonra gider suç duyurusunda bulunur. Taraftar grubumuz darbeden yargıalanıyor. Teknik direktör hakkında soruşturma açmak da federasyon veya bir savcı için zor olmamalı.
Böyle şeyler internet gibi bir mecrada sen ben gibi bilgisiz(bilgiden kastım bu olayın olduğunu ya da olmadığını kanıtlamaya yetecek delildir.) insanların tartışması veya savuşturmasıyla çözülecek konular değil. Bu muhabbetleri burada tartışmamız renkli medyanın da tartışmasına sebep olmaktan, onlara cesaret vermekten başka işe yaramaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 17:59:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Net borcu 812
Bizimde 666

Ama onların şampiyonlar ligi şanşları uefa gözünde hep daha yüksek

Bizim sermaye arttırımı sonraaı borç yine düşer gerçi,

Net borç 812 değil.

Net borç 1 milyar 400 milyon.

Biz borcu açıklarken gelecekte alacağımız gelirleri ve futbolcu değerlerini koymuyoruz üstüne.

Dikkatli araştırısanız G. Saray bu net borcu açıklarken öümüzdeki 10 yılın sponsorluklarından tutun , futbolcu değerlerine kadar ( satarsam değeri bu kadar diye) gösterip borcu öyle açıklamış.

Galatasaray'ın gerçek borcu buradaki rakam.

http://t24.com.tr/haber/gsaray-baskanindan-kulube-muhtac-oldugunuz-kudret-damarlarinizdaki-sari-kirmizi-kanda-mevcuttur,279545

Biz bunlar gibi açıklamaya kalkarsak tüm sponsorluk anlaşmalarımız şuan bile 200 milyon dolar civarı. Bizim borçtan 500 milyon inin aşağıya ortada borç kalmaz zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 18:01:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamlar önümüzdeki 10 yılın sponsorluk gelirlerini gelir olarak gösteriyor ama

Giderde sadece önümüzdeki 2 yılın futbolcu giderlerini açıklıyor. Aradaki 8 yılda futbolcular bedava mı oynayacak?

Çok çakallık var ama Uefa mümkün değil yemez.

Yönetimine değil muhalefetine kulak verin Galatasaray'ın. Doğrular orada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 18:07:58
  • Beşiktaş / Bodrum
653 milyon TL Alacaklarını olduğu söylüyor mümkün mü?

Vip ve Locaları 10 yıllığına verdi Denizbank'a.

Yayın hakları 2019'a kadar verildi.

Sponsor gelirleri kalıyor geriye sadece. Bu mu 653? Çok akıllı sanıyorlar kendilerini.

Hasılat ve Storelar potansiyeli gelir gösteremezsin. Hadi gösterdin diyelim borcu bu şekilde açıkladın.

Oyuncuları şuandan itibaren ödeyeceğin rakamlar da o borca eklenecek o zaman yılda 150 milyon tl. Onu ne ile ödeyeceksin potansiyel gelirlerinle borcu örtüyorsan?

Çünkü bu o gelirleri borca yatıracaksın demek. Ona rağmen 800 milyon borcun var demek. Takım ne ile dönecek?

Öyle böyle değil çok fena battılar göreceğiz 2-3 ay içinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi burda söz konusu şey dedikodu veya duyum olsa anlaşılır. Fakat bahsedilen şey rüşvet-yolsuzluk gibi bir suç.
Eğer bir insana suç isnat edilecekse duyulanları anlatmak doğru değil. Kaynağını söylemenin de hiç bir değeri yok. Bahsettiği suçu kanıtlayabiliyorsa gelir burda yazar; sonra gider suç duyurusunda bulunur. Taraftar grubumuz darbeden yargıalanıyor. Teknik direktör hakkında soruşturma açmak da federasyon veya bir savcı için zor olmamalı.
Böyle şeyler internet gibi bir mecrada sen ben gibi bilgisiz(bilgiden kastım bu olayın olduğunu ya da olmadığını kanıtlamaya yetecek delildir.) insanların tartışması veya savuşturmasıyla çözülecek konular değil. Bu muhabbetleri burada tartışmamız renkli medyanın da tartışmasına sebep olmaktan, onlara cesaret vermekten başka işe yaramaz.
bu neden suç olsun bir transferden hocanın komisyon alması gayette legal bir durum kulüp bunu bilir bilmez onaylar onaylamaz o tartışma konusu ama komisyon için mahkeme dava açamazki alıyorsa menejerden oyuncudan alıyordur hocamız için söylemiyorum bunu emin ol bir çok hoca alıyordur. Hatta bir çok yönetici bile yapar zaten bu menejerlik sistemini kuran bu yollarıda açmış sonuçta buda bir komisyon legal olduktan sonra bir başkasına sen komisyon alıyorsun suç işliyorsun denebilirmi boş verin bunlar büyütülecek şeyler değil menejer payından vermek istiyorsa verir almış almamış olayına takılmam beni ilgilendiren kısmı kadroma oyuncumu geliyor çöpmü geliyor ben ona bakarım ama hiç bir hocada işe yaramaz bir oyuncuyu kadrosuna alıp kendini riske etmez bana sosayı getirecekse komisyonda alıyorsa helal olsun derim fiyatı uygunmu uygun beni bu paranın kimler tarafından pay edildiği işin doğrusu ilgilendirmiyor ben kendi kazancıma bakıyorum Ben fazla takılmıyorum bu konuya bu şuna benziyor Çebi bize demir sağlıyor vay efendim menfaat sağlıyormuş tepkiler oldu diyelim demirin piyasası 10 lira çebi bunu bize 9 a sağlıyor şimdi bu adam bundan para kazanıyor diye kızabilirmiyiz onun değil burda bize sağladığı kazancın önemi var. bu dünya artık para üzerinde dönüyor o yüzden kimseye bir şey diyemezsin burda düşünülecek şey kulübümüzün menfaatidir. Gerisi bizi ilgilendirmez. Büyütmemek lazım esas tehlike büyütürsen olur. bu konuyu kapatalım artık tartışıldı insanlar fikirlerini söyledi zaten benimde beklediğim tepkiler oldu bende biraz forumun bakış açısını tahlil etmiş oldum ne güzel benim kurmak istediğim yapı forumda oluşmuş dedikoduya pirim vermeyen taraftarımız var. Bundan sonra burda benim işim daha kolay olacak forum artık kendi kendini idare ediyor otokontrol ve kulübü koruma değerleri gelişmiş bir taraftarımız var 8 yıllık kabusdan sonra güzel tepkiler bunlar biraz daha üslupta düzgün oldumu tamamdır şimdi amaç bu bakış açısını tüm Beşiktaş taraftarına gösterebilmek @nannan

Çevrimdışı Deniz

Bu baslikta ozellikle @Çağrı hocamla ben guzel bir futbol ortami olusturmaya calisiyoruz.buradaki muhabbetler de cogu zaman keyif verici oluyor.hepimizden farkli bir görüş çikmasi,oyuncular ve teknik ustune konusmak gercekten keyif veriyor. Ozellikle bazi uye arkadaslarin  cok iyi kalemi var yazdiklarini begenerek okuyorum.

Ama her transfer doneminde oldugu gibi bu transfer doneminde de duyumcular gundeme geldi.daha once dedigim gibi duyum tarzi şeylere kesinlikle inanmam ve ciddiye almam.duyumlarin tamami yalan demiyorum belki de dogru olan vardir ama ben inanmam.
Bazi arkadaslar bu kisilere inanip umit baglamislar sonra hayal kirikligina ugramislar.bazi arkadaslar da mevzudan ciddi anlamda rahatsiz olmus.oncelikle burada yazilan seylerin kaynagini belirtmek zorunlu olmali.insanlari zan altinda birakmamali.dogrudur yanlistir orasini bilemem ama birilerinin varsa bildigi belgesini koyup konusmali.

Burada paylasilan haberleri kaynak gostererek paylasmaya vd kimseyi zan altinda birakmamaya dikkat etmeliyiz.bu sekilde daha net,kesin ve doğru bilgileri paylasmis oluruz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

bunları eleştireceksen üslubuna dikkat et onlar ne kadar yanlışsa senin üslubunda yanlış ben İnler transferini Asteras maçından bir hafta falan sonra öğrendim bu duyum falanda değil kesin bilgiydi linnesde öyle de jong ilgilenilen bir oyuncu olduğu bir kaç kaynaktan geliyor haber kaynaklarda güvenilir yani kalkıp burda yazan bir kişinin sözüne itibar edipde konuşmuyoruz bazı şeyleri  peki transfer başlığında bunları konuşmayacaksak bu başlığın ne önemi olur kulüp kapa bildirdiğinde haber olarak geçeriz olur biter her konuşulan oyuncu alınacak diye bir şeymi var onlarca oyuncu kulüp tarafından takip ediliyor ve bilgisi gelince burda tartışılıyor yani kulüp bir futbolcuyu ilgi alanına aldı diye hemen o oyuncu alınacakmı tartışılır pazarlık yapılır olmaz o zaman buraya düşen bilgi yanlışmı oluyor hayır bazende kulüp tepki ölçmek için isim sızdırıyor yada hedef şaşırtmak için aynı şeyi yapıyor bazende yönetim aleyhine bir propaganda olunca yönetim bazı bilgilerin yayılmasını istiyor olamazmı kaç gündür internette kulüp parası yok diye transfer yapmayacak bilgisi yayılıyor bunu birileri kasıtlı yapıyor kulüpte transfere ayrılmış bütcemiz var seçilen oyuncular Hocamız tarafından beğenilmiyor uygun oyuncunun transferi yapılacak diye karşı haber çıkartmış olamazmı Hoca kulübün yapacağı transferi sistemine uymaz kabul etmez bunun altından başka manalar çıkartmanın anlamı yok her konuşulan yazıyıda burda silemeyiz bu sefer başlığın anlamı kalmaz doğru bilgide paylaşılır yanlış bilgide en azından konuşulur ve işin aslı veya taraftarın bakış açısı tahlil edilir. bakın akşam Bilic hakkında ki haber burda olumsuz bir etkimi yaptı katılmıyorum taraftar hocasının arkasında olduğunu göstermiş oldu Haberi yapan amacına ulaştımı hayır tam tersi Bilic taraftarın desteğini aldı kötümü oldu bazen bazı şeyler örtbas edilmemeli insanların fikirleri öğrenilmeli bunda yanlış bir şey yok içden içe giden dedikodu çok daha tehlikelidir bazı şeyler gizliden kalmamalı açık edilmeliki sonuca bağlansın gizli yayılan bilgi tehlikelidir insanları farklı kaynaklardan duyarak inanmaya iter açık bilginin kaynağı bellidir insanlarda algı yanılması yapmaz ve daha net değerlendirme yapılır. Mesela bu bilgi aynı anda her yerde konuşulsa insanların çoğu inanma eğilimine girer çünkü haber farklı kaynaklardan geliyor diye düşünür Akşam mesajı silmedim silseydim bu gene farklı kaynaklardan gelecekti.durum daha vahim hal alacaktı. şu an en azından insanlar daha düzgün değerlendirme yapar. @Dogan birde hakaret dolu mesajlar daha inandırıcı olmaz insanlarda bazen haklıyken haksız durumlara düşürür
abi ben burda twitterde mechul ruzgar derinbjk vs.hesaplari elestirdim sen üstüne alınarak beni.burda mahçup duruma dusurdun simdi senin kimligin belli adin belli sanin belli onlar kimligini gizleyip bjk hakkinda atip tututolar ben ona sinirleniyom aciklasin kimligini kaynagini çıksın ortaya adam gibi anlatsın durumu öyle twityerden tqkipci kasmakla olmuyo elimden gelse onlari bi kasik suda bogucam çünkü taraftari yipratiyo yonetimi yipratiyo goz gore gore bjkye zarar veriyolar ben buna sinirleniyorum ayrica senin inleri aciklayip aciklamadiginida bilmiyom aciklamissanda saglam bi kaynagin varki acikliyon şöyle ki sonucta burda herkes taniyo.seni kimligin gizli degil twitterda takipci kasmiyon bjk hakkinda atip tutmuyon yok su saatte.bu ismi aciklicamda demiyon yani bu demektirki sen.duyumcu degilsin denklemden bunu çıkardım  :lol: lafım meclisten disari....sana saygim sonsuz wowdan biliyom seni saygim sonsuz benden 1 nesil büyüksün nasil olurda alinirsin abi sana karsi hic boyle konusurmuyum ben @Necmi   :D
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 18:15:52 Dogan ]

Çevrimdışı Necmi

653 milyon TL Alacaklarını olduğu söylüyor mümkün mü?

Vip ve Locaları 10 yıllığına verdi Denizbank'a.

Yayın hakları 2019'a kadar verildi.

Sponsor gelirleri kalıyor geriye sadece. Bu mu 653? Çok akıllı sanıyorlar kendilerini.

Hasılat ve Storelar potansiyeli gelir gösteremezsin. Hadi gösterdin diyelim borcu bu şekilde açıkladın.

Oyuncuları şuandan itibaren ödeyeceğin rakamlar da o borca eklenecek o zaman yılda 150 milyon tl. Onu ne ile ödeyeceksin potansiyel gelirlerinle borcu örtüyorsan?

Çünkü bu o gelirleri borca yatıracaksın demek. Ona rağmen 800 milyon borcun var demek. Takım ne ile dönecek?

Öyle böyle değil çok fena battılar göreceğiz 2-3 ay içinde.
ne kadar borcunun olduğunun bir önemi yok ört bas etmeninde önemi yok vaden geldiğinde ödeyebiliyormusun önemli olan bu ödeyemezsen batarsın gerisi kendini kandırmak olur. Alacaklılarını kandıramazsın ama gözünün yaşınada bakmazlar. Basın bu kadar kayırmasa çoktan batmışlardı bizim bakkal borçlarımıza kadar gündeme getirdiler ama en azından şunu biliyoruzki basın yapacak haber bulamıyorsa demekki bizde işler tıkırında yürüyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Transfer haberleri bakmaya girdim, muhasebeciler derneği forumunda hissettim kendimi.  :ishock:

Çevrimdışı nannan

bu neden suç olsun bir transferden hocanın komisyon alması gayette legal bir durum kulüp bunu bilir bilmez onaylar onaylamaz o tartışma konusu ama komisyon için mahkeme dava açamazki alıyorsa menejerden oyuncudan alıyordur hocamız için söylemiyorum bunu emin ol bir çok hoca alıyordur. Hatta bir çok yönetici bile yapar zaten bu menejerlik sistemini kuran bu yollarıda açmış sonuçta buda bir komisyon legal olduktan sonra bir başkasına sen komisyon alıyorsun suç işliyorsun denebilirmi boş verin bunlar büyütülecek şeyler değil menejer payından vermek istiyorsa verir almış almamış olayına takılmam beni ilgilendiren kısmı kadroma oyuncumu geliyor çöpmü geliyor ben ona bakarım ama hiç bir hocada işe yaramaz bir oyuncuyu kadrosuna alıp kendini riske etmez bana sosayı getirecekse komisyonda alıyorsa helal olsun derim fiyatı uygunmu uygun beni bu paranın kimler tarafından pay edildiği işin doğrusu ilgilendirmiyor ben kendi kazancıma bakıyorum Ben fazla takılmıyorum bu konuya bu şuna benziyor Çebi bize demir sağlıyor vay efendim menfaat sağlıyormuş tepkiler oldu diyelim demirin piyasası 10 lira çebi bunu bize 9 a sağlıyor şimdi bu adam bundan para kazanıyor diye kızabilirmiyiz onun değil burda bize sağladığı kazancın önemi var. bu dünya artık para üzerinde dönüyor o yüzden kimseye bir şey diyemezsin burda düşünülecek şey kulübümüzün menfaatidir. Gerisi bizi ilgilendirmez. Büyütmemek lazım esas tehlike büyütürsen olur. bu konuyu kapatalım artık tartışıldı insanlar fikirlerini söyledi zaten benimde beklediğim tepkiler oldu bende biraz forumun bakış açısını tahlil etmiş oldum ne güzel benim kurmak istediğim yapı forumda oluşmuş dedikoduya pirim vermeyen taraftarımız var. Bundan sonra burda benim işim daha kolay olacak forum artık kendi kendini idare ediyor otokontrol ve kulübü koruma değerleri gelişmiş bir taraftarımız var 8 yıllık kabusdan sonra güzel tepkiler bunlar biraz daha üslupta düzgün oldumu tamamdır şimdi amaç bu bakış açısını tüm Beşiktaş taraftarına gösterebilmek @nannan
Aynen abi konuyu uzatmayalım. Ama UEFA'nın ve TFF'nin mevzuatına bi bakmak lazım, geçmiş örnek varsa bi araştırmak lazım. Legal olduğunu pek sanmıyorum.
Legal olduğunu varsaysak bile bence etik olmanın yakınından bile geçmez.
Ben de buradaki topluluğu wow'dan beri takip ediyorum, ne yapmaya çalıştığınızı az çok görüyorum. İnşallah buradaki ortam genişleyerek devam eder. :ok:

***Bu arada şöyle bi 2dk google'ladım. Fransa'da 2002 yılında transferden komisyon aldığı için teknik direktörlükten men cezası alan bi adam var. Tigana aynı şekilde Fulham'la mahkemelik olmuş. Legal bir duruma benzemiyor.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 18:29:08 nannan ]

Çevrimdışı Necmi

abi ben burda twitterde mechul ruzgar derinbjk vs.hesaplari elestirdim sen üstüne alınarak beni.burda mahçup duruma dusurdun simdi senin kimligin belli adin belli sanin belli onlar kimligini gizleyip bjk hakkinda atip tututolar ben ona sinirleniyom aciklasin kimligini kaynagini çıksın ortaya adam gibi anlatsın durumu öyle twityerden tqkipci kasmakla olmuyo elimden gelse onlari bi kasik suda bogucam çünkü taraftari yipratiyo yonetimi yipratiyo goz gore gore bjkye zarar veriyolar ben buna sinirleniyorum ayrica senin inleri aciklayip aciklamadiginida bilmiyom aciklamissanda saglam bi kaynagin varki acikliyon şöyle ki sonucta burda herkes taniyo.seni kimligin gizli degil twitterda takipci kasmiyon bjk hakkinda atip tutmuyon yok su saatte.bu ismi aciklicamda demiyon yani bu demektirki sen.duyumcu degilsin denklemden bunu çıkardım  :lol: lafım meclisten disari....sana saygim sonsuz wowdan biliyom seni saygim sonsuz benden 1 nesil büyüksün nasil olurda alinirsin abi sana karsi hic boyle konusurmuyum ben @Necmi   :D
Yoo ben üstüme alınmamıştım :D şimdi bak düşündüm bunu :evillol: ben senin üslubuna eleştiri getirdim fikirlerine değil ben bir bilgiyi alsamda pat diye gelip burda açıklamamki neler biliyorum neyi söylemişim bü güne kadar bildiklerimin yüzde biri bile burayı en popiler Beşiktaş haber kaynağı haline getirir :D ama burda Beşiktaşımıza zarar verebileceğini düşündüğüm hiç bir şeyi ben haber yapmam burda düşen bilgileride tartarım ve yanlış gördüklerimi silerim. haklı haksız yorumu yapmıyorum ama burda küfür hakaret görmek istemiyorum bize yakıştıramıyorum eleştirim onaydı Yanlış gördüğün şeyleri eleştireceksin fikirlerini söyleyeceksin zaten forumun amacı budur ama bunu başkalarının hakkınada tecavüz edmeden yapabilmeliyiz unutmayalım biz burda tarafsız değiliz Hepimiz tarafız burasıda bir taraftar forumu burda yapılan küfür gene bize yapılmış oluyor sen ben yok biz bütünüz biz önce kendimize saygı göstereceğiz sonra başkalarından saygı bekleyeceğiz @Dogan

Çevrimdışı Deniz

Dha nin haberine gore dis transferde bizzat baskan gorusmeleri gerceklestiriyormus.ingiltereden bir oyuncu gelecek gibi ama kim bekleyip gorecez.belki surpriz bir sag be alir gelirler :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 18:29:26
  • Beşiktaş / Bodrum
bu neden suç olsun bir transferden hocanın komisyon alması gayette legal bir durum kulüp bunu bilir bilmez onaylar onaylamaz o tartışma konusu ama komisyon için mahkeme dava açamazki alıyorsa menejerden oyuncudan alıyordur hocamız için söylemiyorum bunu emin ol bir çok hoca alıyordur.  @nannan

Legal değil Necmi abi. Kesinlikle yasak ve cömür boyu futboldan ihraç gibi ağır cezaları var.

En ufak bir menajerlik hareketine giremiyor teknik direktörler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Legal değil Necmi abi. Kesinlikle yasak ve cömür boyu futboldan ihraç gibi ağır cezaları var.

En ufak bir menajerlik hareketine giremiyor teknik direktörler.
ben menejerlik demedim onun için lisans gerekiyor yanlız :D hediyeden bahsediyorum al şunuda benim oyuncumu daha iyi incele gibi bunun önüne geçilemez bunu yapan bir sürü hocalar var biliyoruz aslında doğru olanın hocaların transfer işine girmemesi ama buda mümkün değil her kulübün sağlıklı yapısı yok biz takıma göre hoca getirmiyoruzki her gelen hoca yeniden takım kuruyor  büyük kulüplerde takım vardır sistemi bellidir gelen hoca en fazla bir iki ilave yapar ve sistemi sürdürür. Adamların alacağı oyuncu yıllar öncesinden belli oluyor buna hocamı karar veriyor Neymarın transferini düşünün kaç yıllık mesele

Çevrimdışı Necmi

neyse artık konumuza transfere dönelim can sıkıcı bir konu dahada büyütmeye gerek yok

Çevrimdışı ozan062

Biz gerçek olan futbol konuşmalarımıza geri dönelim arkadaşlar.

Bundan sonra biz yöneticiler dahil kaynak göstermeden kimse duyum belirtmeyecek transfer konusunda.

nasıl yav o zaman ne anlamı kaldı burada takılmanın?? duyum yahu bundan keyiflisi yok bırakın o zevki yasıyalım hepimiz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

bunları eleştireceksen üslubuna dikkat et onlar ne kadar yanlışsa senin üslubunda yanlış ben İnler transferini Asteras maçından bir hafta falan sonra öğrendim bu duyum falanda değil kesin bilgiydi linnesde öyle de jong ilgilenilen bir oyuncu olduğu bir kaç kaynaktan geliyor haber kaynaklarda güvenilir yani kalkıp burda yazan bir kişinin sözüne itibar edipde konuşmuyoruz bazı şeyleri  peki transfer başlığında bunları konuşmayacaksak bu başlığın ne önemi olur kulüp kapa bildirdiğinde haber olarak geçeriz olur biter her konuşulan oyuncu alınacak diye bir şeymi var onlarca oyuncu kulüp tarafından takip ediliyor ve bilgisi gelince burda tartışılıyor yani kulüp bir futbolcuyu ilgi alanına aldı diye hemen o oyuncu alınacakmı tartışılır pazarlık yapılır olmaz o zaman buraya düşen bilgi yanlışmı oluyor hayır bazende kulüp tepki ölçmek için isim sızdırıyor yada hedef şaşırtmak için aynı şeyi yapıyor bazende yönetim aleyhine bir propaganda olunca yönetim bazı bilgilerin yayılmasını istiyor olamazmı kaç gündür internette kulüp parası yok diye transfer yapmayacak bilgisi yayılıyor bunu birileri kasıtlı yapıyor kulüpte transfere ayrılmış bütcemiz var seçilen oyuncular Hocamız tarafından beğenilmiyor uygun oyuncunun transferi yapılacak diye karşı haber çıkartmış olamazmı Hoca kulübün yapacağı transferi sistemine uymaz kabul etmez bunun altından başka manalar çıkartmanın anlamı yok her konuşulan yazıyıda burda silemeyiz bu sefer başlığın anlamı kalmaz doğru bilgide paylaşılır yanlış bilgide en azından konuşulur ve işin aslı veya taraftarın bakış açısı tahlil edilir. bakın akşam Bilic hakkında ki haber burda olumsuz bir etkimi yaptı katılmıyorum taraftar hocasının arkasında olduğunu göstermiş oldu Haberi yapan amacına ulaştımı hayır tam tersi Bilic taraftarın desteğini aldı kötümü oldu bazen bazı şeyler örtbas edilmemeli insanların fikirleri öğrenilmeli bunda yanlış bir şey yok içden içe giden dedikodu çok daha tehlikelidir bazı şeyler gizliden kalmamalı açık edilmeliki sonuca bağlansın gizli yayılan bilgi tehlikelidir insanları farklı kaynaklardan duyarak inanmaya iter açık bilginin kaynağı bellidir insanlarda algı yanılması yapmaz ve daha net değerlendirme yapılır. Mesela bu bilgi aynı anda her yerde konuşulsa insanların çoğu inanma eğilimine girer çünkü haber farklı kaynaklardan geliyor diye düşünür Akşam mesajı silmedim silseydim bu gene farklı kaynaklardan gelecekti.durum daha vahim hal alacaktı. şu an en azından insanlar daha düzgün değerlendirme yapar. @Dogan birde hakaret dolu mesajlar daha inandırıcı olmaz insanlarda bazen haklıyken haksız durumlara düşürür
Bilic haberinin yayılmasini engellememe sebebini ters etki yapması olarak açıkladığınıza göre çok zeki olmalısınız.

Çevrimdışı Anıl

ne kadar borcunun olduğunun bir önemi yok ört bas etmeninde önemi yok vaden geldiğinde ödeyebiliyormusun önemli olan bu ödeyemezsen batarsın gerisi kendini kandırmak olur. Alacaklılarını kandıramazsın ama gözünün yaşınada bakmazlar. Basın bu kadar kayırmasa çoktan batmışlardı bizim bakkal borçlarımıza kadar gündeme getirdiler ama en azından şunu biliyoruzki basın yapacak haber bulamıyorsa demekki bizde işler tıkırında yürüyor.
2 sene üst üste Şampiyonlar Ligi'ne gidemedikleri anda batıcaklar. Bizde zevkle izlicez :halay:

Çevrimdışı Anıl

nasıl yav o zaman ne anlamı kaldı burada takılmanın?? duyum yahu bundan keyiflisi yok bırakın o zevki yasıyalım hepimiz
Aynen ben de katılıyorum. Gördüğümüzü duyduğumuzu paylaşmayacaksak ne anlamı kalır buranın. Necmi abinin dediği gibi transfer olduktan sonra haber yapılır geçilir. Önemli öncesinde konuşmak. Mesela Başkan'ın İngiltere'ye Salah için gittiği söyleniyor ne kadar doğru bilemem :bandit:

Çevrimdışı ozan062

2 sene üst üste Şampiyonlar Ligi'ne gidemedikleri anda batıcaklar. Bizde zevkle izlicez :halay:

bence boyle bir durum olmayacaktır cagrı yukarda paso birseyler yazmıs bircok parayı simdiden yemişler diyor iyi güzelde bunlar hiç bir zaman çökmezler en basiti bu devlet yine kollar sonucta 20milyon insan potansiyeli var ve sosyal boyutu cok baska

bizi kaale almıyorlar almadılarda cunku biz yine bir yere kadar gideriz onların durumu farklı herifler yıkıcı dokucu biz öyle değil biz tolere edilebiliriz onu edemez her zaman kollanırlar bu sebeble

ts nerden geldiği belli olmayan bonservis paralarını dusunun en kolay burdan anlarsınız

Çevrimdışı Deniz

Yoo istediginizi paylasabilirsiniz yeter ki kimseyi zan altinda birakmasin :)

Çevrimdışı forzatunga

Adı geçen sağ beklerden Johan Larsson hakkında bilgisi olan var mı?
İstatistik olarak en iyisi gibi duruyor aslında ama tabi lig isveç ligi.196 maçta 33 gol, 26 asisti var.Aynı zamanda takımının kaptanı ve şampiyonluk görmüş bir isim varmı raporlayabilecek olan?

edit:http://kuzeyligleri.blogspot.com.tr/2014/04/johan-larsson.html

böyle bir yazı varmış hakkında tabi  başkaları da bilgi verirse daha güzel olur
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 19:01:49 forzatunga ]

Çevrimdışı Deniz

Ahmet cakar uefadan ogrendim gs 5 sene avrupada yok demisti.daha once firat aydunusun yoyo testini gecemedigini de ilk bu aciklamisti.orada tanidigi birkac eski hakemden ogreniyor birseyler.gs uefada yok eger olursa sahte belgeler ile olur o da ortaya cikarsa bizden cok daha agir ceza alir.

Çevrimdışı ozan062

bu arada bir duyumda ben vereyim aksam yani gec saatlerde bircok duyumcu bilgilerle donanabilir cnk malum yarın kap bildirimi olma ihtimali hayli yüksek

ben aksamı iple cekiyorum robben demedikleri sürece hertürlü olabilirliği var butun isimlerin :lol: :lol:

Çevrimdışı Anıl

Adı geçen sağ beklerden Johan Larsson hakkında bilgisi olan var mı?
İstatistik olarak en iyisi gibi duruyor aslında ama tabi lig isveç ligi.196 maçta 33 gol, 26 asisti var.Aynı zamanda takımının kaptanı ve şampiyonluk görmüş bir isim varmı raporlayabilecek olan?
Bilic Larsson'u istemiyor diye söylenmişti. Bence Başkan sağ bekten çok orta sahayla uğraşıyor gibi bakalım haftaya belli olur. İnşallah tabi :akuma: