2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555764 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Son kez iyi geceler. Sene sonu Bilic'in arkasından duyacaklarınızla aydınlanırsınız. Hangi transferden ne kadar komisyonu olduğu falan hep sonradan yazılır. Burada keyifli arkadaşlarla tanıştım. Herkese sevgiler. Güvendiğiniz yerlerden bilgileri alırsınız hoşçakalın
:by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Foruma mabedimiz maksadı lie üye oldum ve gerçekten de çok değerli bilgilere ulaşma fırsatı bulabiliyoruz hepberaber. Fakat transfer konusunda okuduklarım gerçtekten içler acısı. BeşiktAŞK 'ımızın başına  senelerdir hiç bu kadar yakışmamış ve 2 senedir takıma kattıkları besbelli olan bir lidere kulaktan dolma bilgilerle gitsin demek Beşiktaşlı vicdanına hiç yakışmıyor. Bilic'in takım için verdiği savaşı hepimiz maçları takip ederken hissediyoruz sanırım. Onun orada ki varlığı bize güven vermiyor mu? Bizim hakkımızı sonuna kadar koruyacağına inancımız tam değil mi? Böyle düşündüğümüz bir insana böyle ithamlarda bulunmak çok yakışıksız. Herkes lütfen biraz daha sağduyulu olsun. Saygılarımla...
:hosgeldin arkasında duralım destekleyelim ama hiç bir şekilde körü körüne bağlı olmayalım sorun sahadaki hırsı değil istediğin kadar hırslı ol takım bir sıfır mağlupken hücumcu çıkarıp defans sokuyorsan kusura bakma bu maçı kazanmak istemiyorsun farkı önlemek istiyorsun demek oluyor bu kendi sahanda o takım rakibini boğacakken senin yaptığın işmi hocalık dehasımı maç kaybedebiliriz bunda hem fikirim yenilmeyecek takım yoktur ama takım derbilere neden bir arsenal karşısına çıktığı gibi çıkmıyor bunu sorgulamak lazım öyle oyna yenil deriz savaştık kaybettik ama ben sahada takımımı bu şekilde görmek istemiyorum ithamda falan bulunmuyoruz daha iyisini istiyoruz Bilic bizim hocamız ve daha iyisini yapmak zorunda Başarısını alkışlıyorsak yanlışlarınıda eleştireceğiz elbette diğer konuda konuşmak saçma ve yersiz böyle şeyler kanıt ister kanıt olmazsa dedikodu olur kimseyi kirletme hakkına sahip değiliz bu bizim hocamızda olabilir rakiplerimizin hocalarıda onlar ekmeklerini bu işden kazanıyor varsa bir şey yönetim bunu farkeder zaten başta her konuya hakim insanlar var bize düşmez böyle şeyler demek

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 03:13:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:hosgeldin arkasında duralım destekleyelim ama hiç bir şekilde körü körüne bağlı olmayalım sorun sahadaki hırsı değil istediğin kadar hırslı ol takım bir sıfır mağlupken hücumcu çıkarıp defans sokuyorsan kusura bakma bu maçı kazanmak istemiyorsun farkı önlemek istiyorsun demek oluyor bu kendi sahanda o takım rakibini boğacakken senin yaptığın işmi hocalık dehasımı maç kaybedebiliriz bunda hem fikirim yenilmeyecek takım yoktur ama takım derbilere neden bir arsenal karşısına çıktığı gibi çıkmıyor bunu sorgulamak lazım öyle oyna yenil deriz savaştık kaybettik ama ben sahada takımımı bu şekilde görmek istemiyorum ithamda falan bulunmuyoruz daha iyisini istiyoruz Bilic bizim hocamız ve daha iyisini yapmak zorunda Başarısını alkışlıyorsak yanlışlarınıda eleştireceğiz elbette diğer konuda konuşmak saçma ve yersiz böyle şeyler kanıt ister kanıt olmazsa dedikodu olur kimseyi kirletme hakkına sahip değiliz bu bizim hocamızda olabilir rakiplerimizin hocalarıda onlar ekmeklerini bu işden kazanıyor varsa bir şey yönetim bunu farkeder zaten başta her konuya hakim insanlar var bize düşmez böyle şeyler demek

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Necmi

gerçek adı neymiş?
gerçek adını isterse kendi yazar bu bize düşermi burda insanlar nickleriyle yazıyor diyormuyuz gerçek adın ne diye sadece öneririz isteyen yazar

Çevrimdışı Egemen

Hocam tamam lider olabilir , karizmatik olabilir ama biraz olaya nesnel yaklaşmak lazım. Biz eğer yine ikinci olacaksak , Samet Aybaba kalsaydı.Ve T.d sürekli aynı hataları yapıyorsa  ilkinde  tecrübesiz dersin , ikinci de acaba , üçüncüde artık yavaş yavaş güvenini kaybedersin. Bilic genç ve gelişime açık bir T.D olarak alındı ancak oyunu okuma , büyük maç stratejileri çok kötü ve bir gelişme sağlayamadı bir türlü. Duran toplar mesela bir hocanın taktiksel olarak başarısını bence çok gösterir. Ancak beşiktaş yiyor atamıyor bu duran topları ve günümüz futbolunda bu çok önemli.Ve Hocanın bunları öğretmesi çalıştırması lazım takıma.Türkler yapamıyor falan demek ayıp olur çünkü fb , gs ,ts böyle çok gol buluyor.Ayrı bi konu Biliç standartın dışına hiç çıkmıyor , sistem hep aynı ve risk almaktan çok korkuyor. Kredisi bu kadar çokken risk alamıyorsa kredisi azaldığı zamanlarda 5-4-1 oynayıp uğur boralla falan sahaya çıkarız. Transfer konusunda da Biliç her zaman 26-27 yaşında olmuş oyuncu istiyor. Ancak beşiktaş hazır topçu alabilecek bütçesi olsaydı bielsayı getirirdi takımın başına dizerdi kadroyu bizi şampiyon yap derdi.Beşiktaş bir yatırım yapıyor ve bu yatırımı parlatmasını istiyor Bilic den , Kenarda Ümit  dururken sen korkup savunma yapsın diye Necip i İsmaili alırsan hem sen kaybedersin hem proje kaybeder. Biz bu sezon üçüncü olalım ama G.Töre , Kerim , Franco nun değeri sene sonunda 10 Milyon euroyu geçerse o zaman Proje başarılı olur.
Teknik konular kesinlikle tartışabilir ama bahstemeye çalıştığım konu bir insanın şahsiyeti hakkındaki sakıncalı konuşmalar. Lütfen bunlara hassasiyet gösterelim. Yoksa diğer konular kesinlikle tartışılabilir. Mesela Kerim ve Franco örnekleri çok değerli. Gökhan ilk geldiğinde hemen ilk onbir oynamadı. Pedro ise yarım sezon neredeyse hiç forma giymedi. Oyuncuyu hazırlamak ve performansını geliştirmek Hocamızın görevi. Hazır olduklarında oynadıklarınıda gördük. Bilic Hocamızın bu konuda da hassasiyet gösterdiğini düşünüyorum. Nasıl Atınç yavaş yavaş şans bulup performansını gösterebildiyse, aynı şansı dileriz ki Ümit de bulacaktır. Ama anlatmaya çalıştığım bunun sadece Hocamızın elinde olmadığı. Bunun bence oranı yüzde elli elli. Bilic'in güvenip oynattığı, hazırlayıp oynaması gerektiği zamanda sans verdiği muhammed, bu fırsatını değerlendiremedi. Hepimizin büyük beklentileri olan bir oyuncu bazen beklentilerin altında kalabiliyor. Bu Hocamızın oyuncular hakkında ki beklentileri için de geçerli. Muhammed mücadele ettiği bir alt ligde de bir varlık gösteremedi. Bu projelerin hepsi yüksek riskler içeriyor çünkü yönetmeye çalıştığımız bir insan. Şimdiye kadar da yazdığın isimlerin ortaya çıkıp bir değer oluşturmalarından dolayı projenin iyi yönetildiğini de düşünüyorum. Bu takıma, ve bu takımı oluşturan insanlara LÜTFEN İNANIN....
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 03:21:25 Egemen ]

Çevrimdışı forzatunga

gerçek adını isterse kendi yazar bu bize düşermi burda insanlar nickleriyle yazıyor diyormuyuz gerçek adın ne diye sadece öneririz isteyen yazar

beşiktaşın hocası transferlerden komisyon alıyor diyorsa gerçek adıyla yazacak aksi takdirde yok hükmünde.Paçası yiyorsa gerçek adıyla yazsın ve iddalarını kanıtlasın tabi kanıtlayamıyorsa klübünde yasal hakları doğar.

Çevrimdışı Egemen

Hoşbulduk Necmi Bey, kesinlikle düşüncelerinize katılıyorum. Anlatmaya çalıştığım konuya da verdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekür ederim. Alıntıladığım yazınızda belirttiğiniz kendi sahamızda oynama durumu Slaven Bilic hocamız için ne yazık ki tam anlamıyla hiç oluşamadı. Dilerim ki seneye bu durumun değişeceğini ,yapım aşamasında değerli bilgilerinizi paylaştığınız mabedimizde maçlarımızı oynarken,hepberaber göreceğiz. Herkese hayırlı geceler dilerim.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 03:30:47 Egemen ]

Çevrimdışı Necmi

beşiktaşın hocası transferlerden komisyon alıyor diyorsa gerçek adıyla yazacak aksi takdirde yok hükmünde.Paçası yiyorsa gerçek adıyla yazsın ve iddalarını kanıtlasın tabi kanıtlayamıyorsa klübünde yasal hakları doğar.
kimin ne dediği bizi ilgilendirmez konu internet gündemine düşer burda tartışılır bilgiye veren değiliz çok öncesinde söylenmiş bir şeyi burda insanlar gündeme getirir ha onaylamıyorum ayrı konu ama burdada hep pembe hayallerden bahsedecek değiliz bazen olumsuzluklardanda bahsetmek gerekir tartışılır illaki doğru olması gerekmiyor yanlışda tartışılarak bulunur ama en kötüsü bir şeyin üstünü örtmektir beni Bilicin saha performansı ilgilendiriyor ve genel anlamda memnunum ve devamından yanayım gerisi yönetimin işi konuşurum ama okadar karar mercihi değilim. Olayları manipüle etmekte doğru değil ama varmı böyle bir konu var doğrumu bilemem konuşulmasında sakınca varmı bence yok en azından aydınlanırız ha bu konu farklı yerlerde gündeme gelmese sadece burda çıksa o zaman kanıt derim böyle bir haber burdan kanıtsız çıkmaz derim ama burda yazılmayan bir bilgininde sorumluluğu buraya ait değildir. Kimseye şunu gündeme getir bunu gündeme getirme diyemeyiz bazen bazı şeyleri en iyi kapatma yolu tartışmak ve neticeye ulaştırmaktır. Benim kişisel tavrım burda yönetim Beşiktaş değerleri oyuncular ve taraftar hakkında küfür hakaret ve onur kırıcı şekide konuşulmamasıdır. Bunun yanında gündeme düşen bir şeydede körleri sağırları oynayamayız elbette konuşması olacaktır ama tadında olmalı çizgileri belirlemeliyiz yasak çizgiyi aşmamak gerekir.

Çevrimdışı Necmi

Hoşbulduk Necmi Bey, kesinlikle düşüncelerinize katılıyorum. Anlatmaya çalıştığım konuya da verdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekür ederim. Alıntıladığım yazınızda belirttiğiniz kendi sahamızda oynama durumu Slaven Bilic hocamız için ne yazık ki tam anlamıyla hiç oluşamadı. Dilerim ki seneye bu durumun değişeceğini ,yapım aşamasında değerli bilgilerinizi paylaştığınız mabedimizde maçlarımızı oynarken,hepberaber göreceğiz. Herkese hayırlı geceler dilerim.
işde kendi sahamızda oynama durumu farklı bir durum düşününkü kendi sahamız değilde deplasman bu takım deplasmanda mükemmel oynuyor işde hocalık burda demekki takım olimpiyata mental olarak hazırlanamıyor buda bu senenin bahanesi geçen sene takır takır puan alıyorduk ne olduda bu sene olimpiyat oyuncuları bu şekilde etkilemeye başladı bazı şeylerin arkasına sığınmamak lazım derim deplasmandan daha kötü olamaz herhalde takımda mental sıkıntılar var aşacak olanda hoca ama başta hoca ve yönetim bunu mazaret gösterirse takım zaten yüzde elli kaybetmiş çıkıyor sen takımı sağa sola taşırsan oyuncu üzerindede olimpiyatı baskı haline getirirsin bu kadar basit sahaya zaten o pisikolojiyle çıkarlar olimpiyat bize zorda rakiplerimiz bizimle başka yerdemi oynuyor onlarda sonuçta aynı şartlarda oynuyor aslında bunu avantaja çevirmemiz hiçte zor değil bizim alıştığımız ama rakiplerin alışık olmadığı saha koşulları var biz değilde bırakalım rakipler düşünsün zorluğu

Çevrimdışı forzatunga

kimin ne dediği bizi ilgilendirmez konu internet gündemine düşer burda tartışılır bilgiye veren değiliz çok öncesinde söylenmiş bir şeyi burda insanlar gündeme getirir ha onaylamıyorum ayrı konu ama burdada hep pembe hayallerden bahsedecek değiliz bazen olumsuzluklardanda bahsetmek gerekir tartışılır illaki doğru olması gerekmiyor yanlışda tartışılarak bulunur ama en kötüsü bir şeyin üstünü örtmektir beni Bilicin saha performansı ilgilendiriyor ve genel anlamda memnunum ve devamından yanayım gerisi yönetimin işi konuşurum ama okadar karar mercihi değilim. Olayları manipüle etmekte doğru değil ama varmı böyle bir konu var doğrumu bilemem konuşulmasında sakınca varmı bence yok en azından aydınlanırız ha bu konu farklı yerlerde gündeme gelmese sadece burda çıksa o zaman kanıt derim böyle bir haber burdan kanıtsız çıkmaz derim ama burda yazılmayan bir bilgininde sorumluluğu buraya ait değildir. Kimseye şunu gündeme getir bunu gündeme getirme diyemeyiz bazen bazı şeyleri en iyi kapatma yolu tartışmak ve neticeye ulaştırmaktır. Benim kişisel tavrım burda yönetim Beşiktaş değerleri oyuncular ve taraftar hakkında küfür hakaret ve onur kırıcı şekide konuşulmamasıdır. Bunun yanında gündeme düşen bir şeydede körleri sağırları oynayamayız elbette konuşması olacaktır ama tadında olmalı çizgileri belirlemeliyiz yasak çizgiyi aşmamak gerekir.

abi adam kaynağının üstünde oturuyor yazdan beri aynı şeyi zırvalıyor.algı oluşturmadır bu.neyse siz daha iyi bilirsiniz kime itimat edileceğini size ders verecek değilim ama daha önceden de takip edip notunu verdiğim için uyarmak istedim.

transfer kolpaları da hiç değişmemiş

[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 04:19:15 forzatunga ]

Çevrimdışı Necmi

abi adam kaynağının üstünde oturuyor yazdan beri aynı şeyi zırvalıyor.algı oluşturmadır bu.neyse siz daha iyi bilirsiniz kime itimat edileceğini size ders verecek değilim ama daha önceden de takip edip notunu verdiğim için uyarmak istedim.

estafurla buna inanmak inanmamak bağlamında bakmayalım ama burası özgür platform diyorsak kimseyede şunu konuş bunu konuşma diyemeyiz kişi fikrini söyler sende karşı fikrini söylersin forumun anlamı bu zaten tersi forum olmaktan çıkar en başta ne demiştik bu forumu açarken biz Beşiktaş içindeki kutuplaşmadan hoşlanmıyoruz kim olursa olsun bizim için Beşiktaşlı olması önemlidir ve farklı fikirler burda medenice tartışılmalıdır. İnsanlar karşısında sadece bir Beşiktaş taraftarı görmelidir. Tartışmalarda birbirini dinlemeyi öğrenmelidir. şimdi algı oluşturuyorsa sende tersi algı oluşturuyorsun bu mantıkla yanlışmıyım eleştirmek farklı bir şey karşı eleştiride ama zırvalamak kelimesi yanlış işde burda sıkıntı çıkıyor üslup önemlidir insanlara fikrini benimsetmenin en iyi yolu düzgün üslup kullanmaktır sen doğru şeyleri bile söylesen bunu kötü bir üslupla yaparsan insanlara itici gelirsin ve dinlenmez olursun saygıyı herkes hak ediyor yargıyı zaten toplum yapar Beşiktaş taraftarı düşünmeyi bilen doğru kararlar verebilen bir taraftar topluluğudur güven merak etme ikna edici nedenler olmazsa böyle bir algıya kapılmazlar zaten Beşiktaş taraftarını bir çatı altında toplamak zordur fazla özgür taraftardır gurupları olur ama liderleri olmaz çünkü Beşiktaş taraftarı güdülemez zaten gücüde burdan geliyor herkes liderdir ve gönülden inandığı için peşinden gider birileri istediği için değil burda buna defalarca şahit oldum her seferinde taraftarımızla gurur duydum @forzatunga buranın bu kadar hızlı büyümesininde nedeni bu burda kimse çobanlık yapmıyor herkesin birbirine saygısı var burda bir çok insan birbiriyle arkadaş dost ama fikir olarak bir değil bunu farkediyorsundur gerektiğinde sert tartışmalarda oluyor ama her zaman ortak payda Beşiktaştır ve bu çatı altında biriz.

Çevrimdışı buratti

tartismak ile iftira atmak farkli seyler. yok bilic komisyon aliyomus falan filan. kendi yalaniniza kendiniz inanip insanlara camur atmayin. cem yilmaz'in dedigi gibi bi yerinizden element uydurmayin. internet'ten fanatik'ten twitter'dan yalan dolan bilgi bulup bol keseden salliyosunuz. herkes yonetici herkes menejer anasinin satiyim. sanki birebir transfer gorusmelerinin icinde bulunmus gibi sıkıyosunuz.

bilic'in tek falsosu eneramo'dur, onun da sivas'ta nasil oynadigini biliyoruz. onun haricinde 10 numara adam. burada besiktas teknik direktorune yalan dolan iftira atiliyor, komisyoncu deniyor; forum yoneticileri de buna izin veriyor. helal olsun.

onder ozen'in transferlerini de biliyoruz. atinc'i unutup yalcin kazmasini kakalayacakti. kimse hatasiz degil.

bilic evsiz barksiz statsiz aslanlar gibi takim yaratmis, olimpiyat stati gibi les bi yerde, yagmur camur icinde, tezgahlarla, kirmizi kartlarla, tecrubesiz genclerle 2-3 mac kaybetmis, gordugu muameleye bak. ben onun yerinde olsam dakka durmam ingiltereye giderim. rezalet.

besiktas'in dusmani gs fb falan degil, kendi taraftari. bi takim bu kadar yipratilabilir. camur at izi kalsin. umarim demiroren geri gelir de iyice batariz.

Çevrimdışı Necmi

tartismak ile iftira atmak farkli seyler. yok bilic komisyon aliyomus falan filan. kendi yalaniniza kendiniz inanip insanlara camur atmayin. cem yilmaz'in dedigi gibi bi yerinizden element uydurmayin. internet'ten fanatik'ten twitter'dan yalan dolan bilgi bulup bol keseden salliyosunuz. herkes yonetici herkes menejer anasinin satiyim. sanki birebir transfer gorusmelerinin icinde bulunmus gibi sıkıyosunuz.

bilic'in tek falsosu eneramo'dur, onun da sivas'ta nasil oynadigini biliyoruz. onun haricinde 10 numara adam. burada besiktas teknik direktorune yalan dolan iftira atiliyor, komisyoncu deniyor; forum yoneticileri de buna izin veriyor. helal olsun.

onder ozen'in transferlerini de biliyoruz. atinc'i unutup yalcin kazmasini kakalayacakti. kimse hatasiz degil.

bilic evsiz barksiz statsiz aslanlar gibi takim yaratmis, olimpiyat stati gibi les bi yerde, yagmur camur icinde, tezgahlarla, kirmizi kartlarla, tecrubesiz genclerle 2-3 mac kaybetmis, gordugu muameleye bak. ben onun yerinde olsam dakka durmam ingiltereye giderim. rezalet.

besiktas'in dusmani gs fb falan degil, kendi taraftari. bi takim bu kadar yipratilabilir. camur at izi kalsin. umarim demiroren geri gelir de iyice batariz.

ağır ol Biliç Beşiktaşın bir çalışanı Beşiktaştan büyük değil bu takımı Bilic yapmadı Beşiktaş yönetimi yaptı tıpkı Bilicide bu takımın başına getirdiği gibi o yüzden Önder Özen için dediğimin aynısını diyorum gereken değeri verin ama putlaştırmayın aslolan Beşiktaştır diğerleri maaşlı çalışandır. Nerden biliyorsun Yalçın kazmasını Önder Özenin kakalayacağını yanındamıydın aynı kapıya çıkmıyormu söylediğin kimsenin fikrine oto sansür uygulamak bizim haddimiz değil fikirden fikrin sahibi sorumludur twitterde yazan bir yazının buraya taşınması burayı bağlayan bir durum değil bu laf burda edilseydi müdahale ederdik ama gündemde bir konu olurda konu burda tartışılırsa seviye bozulmadığı sürece tartışma olması güzeldir bir şeylerin üstü örtülerek çözüme ulaşmaz komisyon aldı demek nasıl bir uydurmaysa almadı demekte aynı derece uydurma transferler olurken sen yanındamıydında bu kadar net olabiliyorsun ben haberi savunduğum için söylemiyorum ama böyle sokak ağzıyla argo konuşurken seninde ne dediğini dinlemem önce bulunduğun yere saygın olsunki sende fikrinle saygı gör burda köprü altında tinercilerle konuşmuyorsun hitap ettiğin kişiler Beşiktaş taraftarı biz nasıl benimsemediğimiz bir çok fikre burda saygı gösteriyorsak sırf fikrin sahibi bir Beşiktaş taraftarı diye sende böyle yapacaksın varsa karşı eleştirin uygun üslupla söyleyeceksin burda yöneticiler hangi fikri desteklemiş onuda söyle bilelim yönetici olarak bir tek ben bu konuda fikir beyan ettim ve yanlış olduğunu söyledim hemde her mesajımda ama silme yolunada gitmedim nedenlerinide açıkladım internet geniş bir havuz ve her şey söylenir bunlardan kaçamayız kafamızı toprağada gömemeyiz gerçeklerle yüzleşiriz yanlış buluyorsak bunu dile getiririz ortamını bulamayanda bu yoldan döner ama sessiz kalırsak söylenmeye devam eder tartışmak kötü değil tam tersine iyidir konu tartışırsan kapanır.

Çevrimdışı dlcs

Foruma mabedimiz maksadı lie üye oldum ve gerçekten de çok değerli bilgilere ulaşma fırsatı bulabiliyoruz hepberaber. Fakat transfer konusunda okuduklarım gerçtekten içler acısı. BeşiktAŞK 'ımızın başına  senelerdir hiç bu kadar yakışmamış ve 2 senedir takıma kattıkları besbelli olan bir lidere kulaktan dolma bilgilerle gitsin demek Beşiktaşlı vicdanına hiç yakışmıyor. Bilic'in takım için verdiği savaşı hepimiz maçları takip ederken hissediyoruz sanırım. Onun orada ki varlığı bize güven vermiyor mu? Bizim hakkımızı sonuna kadar koruyacağına inancımız tam değil mi? Böyle düşündüğümüz bir insana böyle ithamlarda bulunmak çok yakışıksız. Herkes lütfen biraz daha sağduyulu olsun. Saygılarımla...

Boş bakkal .. tartar. Şuraya iki dk bakayım dedim hayatımda gördüğüm en acayip Beşiktaşlıları gördüm. Dediklerinizin birisi dahi doğru olsa Önder Özen böyle candan davranır mı bilic'e ? Hala daha bu kulüple ilgiliyse öyle anlattığınız gibi bir ortam yok demektir orada.

Bizim boş taraftar Forza'da filan akşama kadar goygoy yapar. Saçma sapan hikayelerle normal taraftarın huzurunu kaçırır.

Varsa elinde bir belge göster biz de ona göre konuşalım. Adam kadın programı tadında hikaye yazıyor buraya, sonra da ben diyeceğimi dedim tribi atıp gidiyor.

Yıllardır çok gördük bu menejer hikayelerini. Bilginiz varsa fikriniz olsun şu taraftarın durup dururken canını sıkmayın. Faydanız yok bari zararınız olmasın.

Uydurduğu hikayenin ciddiyetini kavrayamamış olacak ki en sonuna da bunlar normal şeyler tadında düşüncesi ekliyor haspam. O anlattıklarının birisi dahi doğru olsa teneke bağlanır ardından sen hangi dünyada yaşıyorsun. Hey yavrum hey
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 10:24:10 Altuğ ]

Çevrimdışı Dogan

şu duyumculara o kadar sinir oluyorumki anlatamam hayir sen kimsinde kulüp hakkinda bu kadar bilgi sahibi olabiliyosun baskanla bilic arasinda gecen muhabbbeti nerden bilicen ne istedigini nerden bilicen,,,:( ne yazikki bu tür soytarilara prim veren arkadaslar buna nedn oluyo kimse biplemese onlari basar giderler ama ndnse bi anda kulübün derin devleti oluyolar soyledikleri hangi seyi bilmiyorzki zaten neymis efenim bjk birisini alicakmista transfer son asamasindaymista isim vermicem bozulmasin die ulan sen kimsinki ey zindik ayarin kac senin offf mechulhaberci kadar ahmak bi insan göremedim söylediği hhic bisey tutmaz bizim saf taraftar.gider hala ona kulak verir.beni mutlu eden tek sey baskanimizin stratejisidir allah ondan razi olsun.transfer bitene kadar kimse bisey ogrenemicek catlasinlar patlasinlar.milosevic nasil bittiyse siradakide oyle bitcek.

Çevrimiçi Samet Ç

şu duyumculara o kadar sinir oluyorumki anlatamam hayir sen kimsinde kulüp hakkinda bu kadar bilgi sahibi olabiliyosun baskanla bilic arasinda gecen muhabbbeti nerden bilicen ne istedigini nerden bilicen,,,:( ne yazikki bu tür soytarilara prim veren arkadaslar buna nedn oluyo kimse biplemese onlari basar giderler ama ndnse bi anda kulübün derin devleti oluyolar soyledikleri hangi seyi bilmiyorzki zaten neymis efenim bjk birisini alicakmista transfer son asamasindaymista isim vermicem bozulmasin die ulan sen kimsinki ey zindik ayarin kac senin offf mechulhaberci kadar ahmak bi insan göremedim söylediği hhic bisey tutmaz bizim saf taraftar.gider hala ona kulak verir.beni mutlu eden tek sey baskanimizin stratejisidir allah ondan razi olsun.transfer bitene kadar kimse bisey ogrenemicek catlasinlar patlasinlar.milosevic nasil bittiyse siradakide oyle bitcek.
bu forumdaki çoğu kişi duyumcu be kardeşim bir umut diyoruz inanıyoruz maksat heyecan yapmak.

Çevrimdışı Dogan

size şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki orta saha alinacak sag bekte alinacak hic caninizi sikmayin ama sag bekin yabanci olcagini düşünürsek orta saha türk olcak eger yabanci bi stoper daha alirlarsa sivok gider belki serdar taşçı hamlesi olurda kontenjanda sikinti yasamayiz

Çevrimdışı como07

Kod |Seç|
[code] 
 aynen kardeşim koskoca kulüp ki şuan bnce ülkenin en profesyonel yönetilen kulübü bir transfer yapıcagında ve kulubün bütün iç işlerini sıradan insanlara anlatmaz hadi anlatsın  oda dostları olur 5 kişi 6 kişi olur ama yok bizde herkez derin devletçilik oynamaya bayılıo sallamaya bayılıyo kaynak verin kardeşim o zmn isim verin diyinki .... yöneticiden duydum diyin açıklayın yok vermeyip sağlam kaynaktan duydum gibi cümleler kurarsanız cidden arkadaşımında dediği gibi soytarılıktan başka bişey değil

Çevrimdışı Anıl

Gökhan İnler Beşiktaşlı, bunu kendisi açıklamıştı :)
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 11:25:52 anilt ]

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan İnler Beşiktaşlı, bunu kendisi açıklamıştı :)
kendisi acıkladı bende biliyomda o formali foto ne :D
Bu arada İBRAHİM KETEN : HEYECAN YAPMAYİN AMA NİGEL DE JONG GÖKHAN SAKİ DEN TÜRKİYE HAKKINDA BİLGİ ALDİ
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

yahu siz kapalı kapılardamı konusuldugunu sanıyorsunuz transferlerin?? ne kakadr safızz 

etrafında klup personeli var menejerler var yoneticiler var arada mudahil olan caycılar var  baska klubun yoneticileri var

dolayısıyla bir sey duymak isterseniz o kadar cok eliniz olurki sanki herkes sadakatli bu dunyada guldurmeyin beni

mesela bir transfer oldu bu basına hiç yansımadaı ilk once o oyuncunun klub tesislerinde odası hazırlanır  kıyafetleri alınır bu surede butun topculara bu bilgi verilir sonra nolur herkes bundan haberdar olur dimi alın size bi 28 kişi daha:))  yani isteyin bilgiyi almak herturlu ogrenirsiniz  ha buarada klup personellerinide işin içine katın

transfer dısında bu insanların kendi fikirleri yokmu bunları gazetecilere sızdıramazlarmı bu dedikodu olmuyormu?:))

cok safsınızz:)
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 11:31:28 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

yahu siz kapalı kapılardamı konusuldugunu sanıyorsunuz transferlerin?? ne kakadr safızz 

etrafında klup personeli var menejerler var yoneticiler var arada mudahil olan caycılar var  baska klubun yoneticileri var

dolayısıyla bir sey duymak isterseniz o kadar cok eliniz olurki sanki herkes sadakatli bu dunyada guldurmeyin beni

mesela bir transfer oldu bu basına hiç yansımadaı ilk once o oyuncunun klub tesislerinde odası hazırlanır  kıyafetleri alınır bu surede butun topculara bu bilgi verilir sonra nolur herkes bundan haberdar olur dimi alın size bi 28 kişi daha:))  yani isteyin bilgiyi almak herturlu ogrenirsiniz  ha buarada klup personellerinide işin içine katın

transfer dısında bu insanların kendi fikirleri yokmu bunları gazetecilere sızdıramazlarmı bu dedikodu olmuyormu?:))

cok safsınızz:)
Çaycılar mı :alala: @bjk_mabet abi ne diyosun bu işe :evillol:

Çevrimdışı Anıl

kendisi acıkladı bende biliyomda o formali foto ne :D
Bu arada İBRAHİM KETEN : HEYECAN YAPMAYİN AMA NİGEL DE JONG GÖKHAN SAKİ DEN TÜRKİYE HAKKINDA BİLGİ ALDİ
Bildiğim kadarıyla Beşiktaş formalı olanda dahil hepsi altyapı seçmelerine katıldığı zaman çekilmiş :)

Çevrimdışı TØLGA

Bildiğim kadarıyla Beşiktaş formalı olanda dahil hepsi altyapı seçmelerine katıldığı zaman çekilmiş :)
gelme gibi bir durum olursa sordurturuz bir muhabire sıkıntı degil  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK