2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555757 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

de yong, lines, inler anlaşılmış biliç onayı vekliyor öncelik sag kanat oldugu için sağ kanat linesten daha iyi tecrübe bulurlarsa onlar olacaktır... bana kalsa inler dışındakiler gelsin sene planlarda yapılır adaptasyon süreci de geçmiş olur daha iyi takım olgusuna gidilir birde devre arasında fazla transfer ne kadar doğru o durum var

Çevrimdışı nannan

Abi nasıl bi düşünce yapınız var gerçekten anlayamıyorum. Beşiktaş'ın teknik direktörünün yolsuzluk yaptığını iddia ediyorsunuz. Bu yapılan özgür platform, ifade özgürlüğü vs ile savunulamaz. Bu suçu işlediğini iddia ettiğiniz insanlar bu dediklerinizi görse, duysa, ciddiye alsa çok ciddi sıkıntı yaşarsınız. Ve Türkiye'deki internet hukuku sağlam olmadığı için site yöneticileri de bundan etkilenebilir.Hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla şunu da söyleyeyim:
Farz ediyorum ki  iddialarınız gerçek; siz bu iddiayı kanıtlayamadığınız sürece iftira atmış sayılırsınız. Gördüğüm kadarıyla buradaki arkadaşların çoğu okumuş etmiş düzgün insanlar. bu muhabbetleri arkadaşlarınızla otururken dedikodu mahiyetinde konuşabilirsiniz ama böyle herkesin okuyabildiği bir mecrada konuşmamalısınız. Madem kesin bildiğiniz şeyler var, iddialarınızı kanıtlayabilecek durumdaysanız burası Beşiktaş, gidin ihbarda bulunun kol kırılır yen içinde kalır gibi bize yakışmayan bir düşünceye sahip olmayın.
UEFA'ya mali konularda yalan beyanda bulunduğumuzdan 1 yıl men edildik. Bu dedikoduların doğru olması 1,5 yıldır kulüpte yolsuzluk olduğu anlamına gelir. Transfer dedikodusu önemli değil o gelecek bu gidecek onla anlaşılmış bu istememiş muhabbetleri tamam ama bazı yazdığınız şeyler suç unsuru barındırabilir. O yüzden dikkatli olun.

Çevrimdışı Deniz

Beyler kisileri hedef gostermenin anlami yok isteyen istedigini yazar inanip inanmamak size kalmis bir durum ben kendi adima daha once de dedigim gibi hicbir duyuma inanmam.ama bu demek degildir ki hepsi yalan.muhakkak dogru olanlar da vardir ama bunlara inanip inanmamak da sizin elinizde.

Mesela mechul yd doneminde de yaziyordi fikret ormanin ilk doneminde de yaziyordu simdi de yaziyor.bu sure zarfinda 30 dan fazla yonetim degisti hepsinde mi adami var :)

Resmi aciklamalari takip edin madem inanmiyorsunuz duyumculari da takip etmeyin ben kendi adima oyle yapiyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Abi nasıl bi düşünce yapınız var gerçekten anlayamıyorum. Beşiktaş'ın teknik direktörünün yolsuzluk yaptığını iddia ediyorsunuz. Bu yapılan özgür platform, ifade özgürlüğü vs ile savunulamaz. Bu suçu işlediğini iddia ettiğiniz insanlar bu dediklerinizi görse, duysa, ciddiye alsa çok ciddi sıkıntı yaşarsınız. Ve Türkiye'deki internet hukuku sağlam olmadığı için site yöneticileri de bundan etkilenebilir.Hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla şunu da söyleyeyim:
Farz ediyorum ki  iddialarınız gerçek; siz bu iddiayı kanıtlayamadığınız sürece iftira atmış sayılırsınız. Gördüğüm kadarıyla buradaki arkadaşların çoğu okumuş etmiş düzgün insanlar. bu muhabbetleri arkadaşlarınızla otururken dedikodu mahiyetinde konuşabilirsiniz ama böyle herkesin okuyabildiği bir mecrada konuşmamalısınız. Madem kesin bildiğiniz şeyler var, iddialarınızı kanıtlayabilecek durumdaysanız burası Beşiktaş, gidin ihbarda bulunun kol kırılır yen içinde kalır gibi bize yakışmayan bir düşünceye sahip olmayın.
UEFA'ya mali konularda yalan beyanda bulunduğumuzdan 1 yıl men edildik. Bu dedikoduların doğru olması 1,5 yıldır kulüpte yolsuzluk olduğu anlamına gelir. Transfer dedikodusu önemli değil o gelecek bu gidecek onla anlaşılmış bu istememiş muhabbetleri tamam ama bazı yazdığınız şeyler suç unsuru barındırabilir. O yüzden dikkatli olun.

katılıyorum ileti silinmesine hatta forumdan atılmaya bile neden olacak küfür,hakaret vb. şeylerden çok daha ağır olanı iftiradır aslında.

Çevrimdışı nannan

katılıyorum ileti silinmesine hatta forumdan atılmaya bile neden olacak küfür,hakaret vb. şeylerden çok daha ağır olanı iftiradır aslında.

Burdaki üyelerin o konuda çok iyi bir otokontrolü var zaten küfür, hakaret vs. olmuyor gördüğüm kadarıyla. Fakat yazılan bazı şeyler hukuki anlamda sorun yaratabilir gibi geliyor bana. Hem yazanların hem de yönetimin bu konuda daha dikkatli olması lazım. Bazıları gelir yazar, sonra çok iyi niyetli bir şekilde bu siteyi kuran arkadaşların başı yanar. Buradaki hiç kimseyle şahsi olarak tanışmışlığım yok ama gördüğüm kadarıyla herkes iyi birer Beşiktaşlı olmaya çalışıyor. O yüzden uyarma ihtiyacı hissediyorum.

Çevrimdışı onurt

Beyler kisileri hedef gostermenin anlami yok isteyen istedigini yazar inanip inanmamak size kalmis bir durum ben kendi adima daha once de dedigim gibi hicbir duyuma inanmam.ama bu demek degildir ki hepsi yalan.muhakkak dogru olanlar da vardir ama bunlara inanip inanmamak da sizin elinizde.

Mesela mechul yd doneminde de yaziyordi fikret ormanin ilk doneminde de yaziyordu simdi de yaziyor.bu sure zarfinda 30 dan fazla yonetim degisti hepsinde mi adami var :)

Resmi aciklamalari takip edin madem inanmiyorsunuz duyumculari da takip etmeyin ben kendi adima oyle yapiyorum :)

Deniz biz burda transfer duyumundan çok daha önemli bir konudan bahsediyoruz. Açık açık Beşiktaş teknik direktörünün rüşvet aldığı iddia ediliyor. Bundan öte kişisel hedef gösterme mi olur?
Yoksa şu gelcekmiş bu gelcekmiş sabaha kadar salalsın bana ne. zaten bu sayfayı takip etme sebebimiz bu. İhtimal dahilinde görülen futbolcular nasıldır yorum yapmak yorum okumak. Sen gel burda bir isim salla sabah kadar konuşalım.

Bu dedikodunun kaynağı olan kişiye güvenmiyorum. Muhtemel sebeplerini de kendimce sıraladım.
Bu çok ciddi iddiayı da ısıtıp ısıtıp önümüze getirmesini iyi niyetli görmüyorum.
Ekran kopyasını aldım klübe de atacağım. Kimse bunlar kessinler ayaklarını kulüpten. Ya da hukuki işlem yapsınlar.
Bu dedikodular Biliçe değil Ondan önce Beşiktaşa zarar verir.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 15:35:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Demin instagramda Ryan Donk Beşiktaş arması olan fotoğrafımı beğendi entresan  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Burdaki üyelerin o konuda çok iyi bir otokontrolü var zaten küfür, hakaret vs. olmuyor gördüğüm kadarıyla. Fakat yazılan bazı şeyler hukuki anlamda sorun yaratabilir gibi geliyor bana. Hem yazanların hem de yönetimin bu konuda daha dikkatli olması lazım. Bazıları gelir yazar, sonra çok iyi niyetli bir şekilde bu siteyi kuran arkadaşların başı yanar. Buradaki hiç kimseyle şahsi olarak tanışmışlığım yok ama gördüğüm kadarıyla herkes iyi birer Beşiktaşlı olmaya çalışıyor. O yüzden uyarma ihtiyacı hissediyorum.

Bu kulüp medeni kanuna göre bir dernek sonuçta. Burada yazılan şeyleri görüp bir üye yönetime dava açsa mahkemenin başvuracağı ilk kişi birkaç sayfa ötede abuk sabuk hikaye yazan kişi olacak.

O zaman da mahkemede anlatır duyumlarını.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu kulüp medeni kanuna göre bir dernek sonuçta. Burada yazılan şeyleri görüp bir üye yönetime dava açsa mahkemenin başvuracağı ilk kişi birkaç sayfa ötede abuk sabuk hikaye yazan kişi olacak.
O zaman da mahkemede anlatır duyumlarını.
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı dlcs

Çevrimdışı ALI RIZA

Sabah geldim ben hoşbulduk yine de :busted_cop:
geldigini gördüm ileti yazmanı bekliyorum  :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar Transfer konusunda silme işlemi yapmıyorduk konu dışına çıkılsa dahil ama bu karardan vazgeçtim 15:45 itibari ile artık BJK Başkanına BJK Yönetimine BJK Teknik Ekibine (Slaven Bilic 'e) her türlü asılsız iftra (komisyon rüşvet vs gibi) eden olursa iletisi silinecektir...
:claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Sag bek aciklansada artık orta saha transferini Allaha bırakıp sabaha kadar goy goy yapsak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 16:06:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz gerçek olan futbol konuşmalarımıza geri dönelim arkadaşlar.

Bundan sonra biz yöneticiler dahil kaynak göstermeden kimse duyum belirtmeyecek transfer konusunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Gs başkanı açıklama yapmış 2016 da avrupa ya gidebiliriz mali sıkıntımız yok diye. Ne demek yok 1 milyarın üzerinde borçları yok mu bunların ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Gs başkanı açıklama yapmış 2016 da avrupa ya gidebiliriz mali sıkıntımız yok diye. Ne demek yok 1 milyarın üzerinde borçları yok mu bunların ya
Bosuna hukukcuyu baskan yapmadılar. 7 ay boyunca usulsuzlukleri kitabina gore uydurup birakip gidecek.

Çevrimdışı Türkay

Bosuna hukukcuyu baskan yapmadılar. 7 ay boyunca usulsuzlukleri kitabina gore uydurup birakip gidecek.

Uefa cezayı şimdiden verse de akılları şaşsa (Şaşsa da ne tuhaf kelimeymiş  :lol: )

Çevrimdışı Renton

Ünal aysal döneminde olanları onaylayıp gidecek 7 ayda işte oyunculara imza mı attırıyorlar ne yapıyorlarsa artık
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Net borcu 812
Bizimde 666

Ama onların şampiyonlar ligi şanşları uefa gözünde hep daha yüksek

Bizim sermaye arttırımı sonraaı borç yine düşer gerçi,
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Pektemek:

Çevrimdışı Anıl

Bu arada Pektemek:

Boğazım düğümlendi valla...

Çevrimdışı mikartal

Bu arada Pektemek:

çocugun yüz şekli degişmiş,inşallah tekrar saglıgına kavuşur.

Çevrimdışı Deniz

Protez falan mi taktilar suratina, bir de kilo almis sanirim Allah yardimcisi olsun..

Çevrimdışı mikartal

Milosevic in perfotmansi cok onemli.ersani en kisa surede keser umarim..
milosevic çok isabetli bir transfer olacak,gelecegin yıldızı diye söylenirken 2011 de ayagı kırılmış o nedenle biraz unutulmuş ama gelecegi  çok parlak

Çevrimdışı Necmi

bu duyumcu saçmalığı sadece besiktasimda olsa gerek allahtan bi tane söyledikleri tutmuyoda basimiza kahin kesilmiyolar..o soytarilara inanan varsa simdiden soyliim hayal kirikligina ugrar..acik ve net.inler transferi ilk olarak medyada cikti daha sonra duyumculara gecti simdi gerçekleşse adam kendini ilah ilan edicek oysaki acin bakin eski yazdiklarina nasil.bi soytari nasil bi ahmak insanlar olduklarini görürsünüz boşu boşuna onlarin adini burda anip güzelim forumu kirletmeyelim adi batasicalarin
bunları eleştireceksen üslubuna dikkat et onlar ne kadar yanlışsa senin üslubunda yanlış ben İnler transferini Asteras maçından bir hafta falan sonra öğrendim bu duyum falanda değil kesin bilgiydi linnesde öyle de jong ilgilenilen bir oyuncu olduğu bir kaç kaynaktan geliyor haber kaynaklarda güvenilir yani kalkıp burda yazan bir kişinin sözüne itibar edipde konuşmuyoruz bazı şeyleri  peki transfer başlığında bunları konuşmayacaksak bu başlığın ne önemi olur kulüp kapa bildirdiğinde haber olarak geçeriz olur biter her konuşulan oyuncu alınacak diye bir şeymi var onlarca oyuncu kulüp tarafından takip ediliyor ve bilgisi gelince burda tartışılıyor yani kulüp bir futbolcuyu ilgi alanına aldı diye hemen o oyuncu alınacakmı tartışılır pazarlık yapılır olmaz o zaman buraya düşen bilgi yanlışmı oluyor hayır bazende kulüp tepki ölçmek için isim sızdırıyor yada hedef şaşırtmak için aynı şeyi yapıyor bazende yönetim aleyhine bir propaganda olunca yönetim bazı bilgilerin yayılmasını istiyor olamazmı kaç gündür internette kulüp parası yok diye transfer yapmayacak bilgisi yayılıyor bunu birileri kasıtlı yapıyor kulüpte transfere ayrılmış bütcemiz var seçilen oyuncular Hocamız tarafından beğenilmiyor uygun oyuncunun transferi yapılacak diye karşı haber çıkartmış olamazmı Hoca kulübün yapacağı transferi sistemine uymaz kabul etmez bunun altından başka manalar çıkartmanın anlamı yok her konuşulan yazıyıda burda silemeyiz bu sefer başlığın anlamı kalmaz doğru bilgide paylaşılır yanlış bilgide en azından konuşulur ve işin aslı veya taraftarın bakış açısı tahlil edilir. bakın akşam Bilic hakkında ki haber burda olumsuz bir etkimi yaptı katılmıyorum taraftar hocasının arkasında olduğunu göstermiş oldu Haberi yapan amacına ulaştımı hayır tam tersi Bilic taraftarın desteğini aldı kötümü oldu bazen bazı şeyler örtbas edilmemeli insanların fikirleri öğrenilmeli bunda yanlış bir şey yok içden içe giden dedikodu çok daha tehlikelidir bazı şeyler gizliden kalmamalı açık edilmeliki sonuca bağlansın gizli yayılan bilgi tehlikelidir insanları farklı kaynaklardan duyarak inanmaya iter açık bilginin kaynağı bellidir insanlarda algı yanılması yapmaz ve daha net değerlendirme yapılır. Mesela bu bilgi aynı anda her yerde konuşulsa insanların çoğu inanma eğilimine girer çünkü haber farklı kaynaklardan geliyor diye düşünür Akşam mesajı silmedim silseydim bu gene farklı kaynaklardan gelecekti.durum daha vahim hal alacaktı. şu an en azından insanlar daha düzgün değerlendirme yapar. @Dogan birde hakaret dolu mesajlar daha inandırıcı olmaz insanlarda bazen haklıyken haksız durumlara düşürür