2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555474 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

KAP bildirimi 7 gün 24 saat yapılabiliyor arkadaşlar.

Çevrimdışı Volkan Başaran

ntvspor a gore

maxi icin kulubune 2 milyon euro
kendisine 1.7 milyon euro onermisiz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Necmi

Bilic haberinin yayılmasini engellememe sebebini ters etki yapması olarak açıkladığınıza göre çok zeki olmalısınız.
ters etkide yapmayabilirdi ama bunu engelleyemezdik doğru değildi burdaki taraftarın %80 ini tanıyorum tepkilerini az çok biliyorum sonuçlarınıda kestirdim diyelim zaten mesaj yazıldığından itibarende sürekli kontrolümdeydi gece hiç uyumadım tepkileri ölçtüm fikirlerimi söyledim ters tepkilere yanlış yorumlara uyarı yaptım beklentimin dışında bir tepki olsa zaten müdahale ederdim açıldığından beri bu forumu belli bir çizgide götürmek insana bayağı tecrübe kazandırıyor önemli olan konular yanlışta olsa medenice tartışabilmek. Olan benim uykuma oldu Takip ettiysen bazı konulardada tartışma çıktığında direk müdahaleyle bitiriyoruz bir çok insan farkınada varmıyor belki hoş durumda olmuyor ama görüldüğü gibi müdahale gerekiyor bazen zaten bir senedir kapalı kapılar arkasında kazan kaynatılan bir konuydu bu kimse dillendirmesede herkesin aklından geçiyordu en azından çözüm buldu burda taraftarın ne düşündüğü bence açıklanmış oldu bir dahada bu konuya dönülmez sağlık olsun diyelim hocamızı seviyoruz ama yanlışlarıda var eleştirmeyede devam edeceğiz @Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

abi hit yapsın diye genelde pazartesi açıklama yaparlar borsaya hafta sonu yapmazlar diye biliyorum

Çevrimdışı ozan062

hafta sonu acıklanmıs bir transfer koy buraya dostum??:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Aynen ama genelde hafta ici borsa islerken veriliyor hafta sonu pek tercih edilmiyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 19:10:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bence boyle bir durum olmayacaktır cagrı yukarda paso birseyler yazmıs bircok parayı simdiden yemişler diyor iyi güzelde bunlar hiç bir zaman çökmezler en basiti bu devlet yine kollar sonucta 20milyon insan potansiyeli var ve sosyal boyutu cok baska

bizi kaale almıyorlar almadılarda cunku biz yine bir yere kadar gideriz onların durumu farklı herifler yıkıcı dokucu biz öyle değil biz tolere edilebiliriz onu edemez her zaman kollanırlar bu sebeble

ts nerden geldiği belli olmayan bonservis paralarını dusunun en kolay burdan anlarsınız

Nereden geldiği belli aslında 120 milyon tl krdi çekmiş hacıosman :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

soyleyim

ricardo quaresma transferi

13 haziran 2010..

pazar gunu..

besiktas kartalcell hattimiza son dakika diye kulubumuzden mesaj gelmisti..

kulubumuzun internet sitesi kilitlenmisti
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 19:13:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Yine saçma adamlara kaymaya başladık sağ bekte.

İsmi geçenlerden Perira ve Linnes dışındakiler çöp. Böyle sırf almak için alınmaz bu yüzden 8 yılımız gitti bizim.

Akıllı olmaları gerek almasalar daha az eleştiririm ben ama böyle adamları almaya kalkarlarsa çok eleştiririm kendi adıma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ayrica arkadaslar bir konuyu da tekrardan hatirlatacam:

Dun o kadar kisi rahatsiz olmasina ragmen tek bir kisi bile mesaji rapor etmemis.sizi rahatsiz eden bir mesaj oldu mu moderatore rapor et butonu ile rapor edin aninda mudahale edilir bazen mesajlar gozden kaciyor cevap vermek yerine direk rapor edin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

trabzonda batacak.

cok ciddi sikintilarini kredi ile astilar ama onuda sadece transfere harcadilar. sampiyonlar ligi olmazsa yandilar (ki olma sansi yok)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Quaresmaaaaa :). Tvyi kiriyordum  :ishock:

Çevrimdışı Renton

Yine saçma adamlara kaymaya başladık sağ bekte.

İsmi geçenlerden Perira ve Linnes dışındakiler çöp. Böyle sırf almak için alınmaz bu yüzden 8 yılımız gitti bizim.

Akıllı olmaları gerek almasalar daha az eleştiririm ben ama böyle adamları almaya kalkarlarsa çok eleştiririm kendi adıma.
Abi yonetim linnesten vazgecmistir cok ugrastirdilar amazonlarda messi bulduk sanki.Tolgayın bonservisinde de 2 m e anlasilmis tabi ki duyum bunlar ama sezon sonu bitecek 2m normal mi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı forzatunga

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=159143

Bu var mesela cumartesi.Başka aramadım açıkcası.
Hisse değeri ile ilgili bazı şeyler göz ediliyorsa tabi hafta içi bildirmek mantıklı olabilir ama şart değil yani.

Çevrimdışı Necmi

Bilic Larsson'u istemiyor diye söylenmişti. Bence Başkan sağ bekten çok orta sahayla uğraşıyor gibi bakalım haftaya belli olur. İnşallah tabi :akuma:
valla anıl sağ beke ya linnes gelir yada kimse gelmez fikrimce belkide bitti açıklamıyorlar bildiğim yönetimin bütün odağı iki aydır ön libero sağ beke linnes diyip kestirip atıyorlar sırf yapmış olmak için transfer yapmazlar ya nokta atışı olur yada yaza bırakırlar diye tahmin ediyorum zaten şimdi ön libero ve sağ bek alınırsa yaza transfer beklemiyelim belki vodafone şerefine birtane yıldız transfer yapılır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 19:16:56
  • Beşiktaş / Bodrum
trabzonda batacak.

cok ciddi sikintilarini kredi ile astilar ama onuda sadece transfere harcadilar. sampiyonlar ligi olmazsa yandilar (ki olma sansi yok)

2-3 sene daha gider.

Borçların ötelenmesi ve yapılandırılması karşılığı tribün ismini baya uzun süreli vermiş Denizbank'a.

Svarovski de isim sponsoru olacakmış onu da transfere harcamayı düşünüyorlar.

Trabzon'un hala atacak zarı var Gs'nin hiç kalmadı artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Quaresma'yı Pazar günü açıklamıştık yanlış hatırlamıyosam :)

Çevrimdışı ozan062

yapmaya daha beter,, ben devletten geliyordiye savuruyorlar sanıyordum kendi imkanlarıyla cekilen kredi ile boyle savurmak hakikaten efsane bir yontem :photo: :kop:

soyleyim

ricardo quaresma transferi

13 haziran 2010..

pazar gunu..

besiktas kartalcell hattimiza son dakika diye kulubumuzden mesaj gelmisti..

kulubumuzun internet sitesi kilitlenmisti

hatırladımm dogru ama onun dısında hiç hatırlamıyorum hafta sonu acıklanan bir transfer onun için cok acayip bir isim olmadıgı surece yada medyada artık reddetemeyecek bir duruma gelinmediği sürece sanmıyorum hafta sonu bildirileceğini hem  alıstık artık ve iddaa oranlarına pazartesi transfer acıklaması koysalar oranı ne olursa olsun evimi satar basarım :ebebe: :ebebe:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Sag beke maxi gelmez ise tahminim o genc cocuklardan biriyle anlasiriz krafth,johan,kaderabek mi neydi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 19:18:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi yonetim linnesten vazgecmistir cok ugrastirdilar amazonlarda messi bulduk sanki.Tolgayın bonservisinde de 2 m e anlasilmis tabi ki duyum bunlar ama sezon sonu bitecek 2m normal mi

1 milyon diye duydum ben de kardeşim 2 bence fazla olur ama yine de olası en muhtemel adam gibi duruyor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 19:19:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Dönüp dolaşıp Linnes'i alacaklar bence orası ayrı konu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

valla anıl sağ beke ya linnes gelir yada kimse gelmez fikrimce belkide bitti açıklamıyorlar bildiğim yönetimin bütün odağı iki aydır ön libero sağ beke linnes diyip kestirip atıyorlar sırf yapmış olmak için transfer yapmazlar ya nokta atışı olur yada yaza bırakırlar diye tahmin ediyorum zaten şimdi ön libero ve sağ bek alınırsa yaza transfer beklemiyelim belki vodafone şerefine birtane yıldız transfer yapılır.
O da yanlış bence @Necmi abi. Takımın tek eksiği sağ bek ve ön libero değil ki. Hele ki yabancı sınırı kalktı özellikle Fenerbahçe bir sürü transfer yapıcaktır. Bizim kaleci, sol bek, kanat ve bir tane forvet almamız gerekiyor hem de en kalitelisinden :)

Çevrimdışı Tolga

Sağ beke gençlerden biri orta sahaya da galiba Tolgay gelecek gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 19:22:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Sag beke maxi gelmez ise tahminim o genc cocuklardan biriyle anlasiriz krafth,johan,kaderabek mi neydi

Kaderabek hiç geçmiyor medyada fiyatı uçtu çünkü aralarında en iyisi o.

6 milyon euroya fırladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Dönüp dolaşıp Linnes'i alacaklar bence orası ayrı konu.
Molde linnes icin 2.5-3 ister bunda hemfikiriz zaten ya orta saha ya sag bek gelicek orasıda belli artık bence kiralık secenegi one cikabilir sag bek icin tolgayı alipta sag beke adam kiralanabilir oyle bir gorusmede varmıs