2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 95 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4664226 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Burak transferine çok olumsuz bakmıyorum.

Geçen sene ara transfer döneminde yapılan Love transferi fiyaskoydu, gerek maliyeti gerekse oyuncunun türü olarak. Ama Burak maliyet ve oyun yapısı olarak makul bir transfer. (Kişilikten bağımsız)

Bugün Premier league'den geberik bir santrafor kiralamaya kalksan, Burak'ın 2.5 yıllık maaşını gözden çıkarmak lazım. Larin gibi isimsiz adam alsan, tutar mı tutmaz mı belli değil.

Burak daha garanti seçim, maaşı da santrafor piyasasına göre makul.

Hoca da artık istediği santrafora kavuştu, göstersin kendisini.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen sene ara transfer döneminde yapılan Love transferi fiyaskoydu, gerek maliyeti gerekse oyuncunun türü olarak. Ama Burak maliyet ve oyun yapısı olarak makul bir transfer. (Kişilikten bağımsız)

Bugün Premier league'den geberik bir santrafor kiralamaya kalksan, Burak'ın 2.5 yıllık maaşını gözden çıkarmak lazım. Larin gibi isimsiz adam alsan, tutar mı tutmaz mı belli değil.

ooo reyis dönmüş :)

Nerelerdeydin reis gözümüz yollarda kaldı :)

Çevrimdışı mylife1903

Negredoya 4.35 maas baglayan lense 5.5 bons veren bir yonetimin janum evladuma verdigi para azdir
Tsye besiktas dinamikleri dogrultusunda 7 milyon bons verilsin buraqboyumuza da 8 milyon maas

hani imza töreni nerede yav.

Çevrimiçi annoca

Pepe transferi çok masraflı oldu, yine de CL'den gruptan çıkmamızı sağladı geçen sene.

Artık bu masraflara girmeye gerek yok, CL'ye kalınsa bile karşılanamaz. Takımda maaş tavanı, 1-2 oyuncu hariç, 1.5 milyon euro civarında olmalı.

Tolgay'dan da bir şekilde kurtulmak lazım, 2022'ye kadar sözleşmesi var.

1,5 çok en fazla 1 olmalı. bizim ülke futbol için vergi cenneti. ingiltere ve 6-7 ülkenin zirve takımları hariç kimse yüksek maaş vermiyor. adama 3 milyon verirsen 4 yıllığına bir daha top oynamak zorunda değil ki ama 750 bin civarı verirsen daha fazla kazanmak için kendini geliştirmeli vs vs

Çevrimdışı Liquidator

Burakın yaptıklarını kabul edemiyoruz doğru. Amma ve lakin artık Beşiktaşın oyuncusudur. Sevmeye biliriz, amma destek olmaktan başka çare yok. Çıksın işini en iyi şekilde yapsın, qollerini atsın, çok az bir ihtimal amma Şampiyon olalım. Neticede hepimiz insanız, hepimiz hata yapa biliriz. Bize düşen bu saatden sonra Burakı ıslıklamamak, yuhalamamak ve protesto etmemek. Haaaa sahada kendini aşarsa o başka o zaman en sert tepkiler gelicekdir, amma işini doğru yaptığı sürece destek olmaktan başka çare yok. Tabi bu benim şahsi düşüncem, her kesin fikrine benim saygım sonsuz.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

8.4 milyon tl fesih bedeli ödenmiş  :s20:

1milyon 250 bin € 33 yaşında!

Çevrimdışı yoruk

Önceden de yazdım.Bonservis falan verilmedi yazılıyordu iyi demiştim.Meğer verilmiş.Hiç para vermeyen bir başkan vardır 2 yıl önce.Şimdi paraları olmadık yerlere veriyoruz.Nedir bu değişim ?

Neyse..Geldi artık.Yazdığım gibi 10+ gol atarsa biraz da oyunumuz toparlanırsa zaten bu takım rahat ilk 2 yapar.Başak aynı kayıplara devam ederse şampiyon oluruz.Hiç kimse endişe etmesin ligin hali ortada.Umarım Burak katkı sağlamış ve dolayısı ile piyasasını düzeltmiş olur.Sonrasında elden çıkartırız artık.Zararı dokunmadan işimizi görmüş oluruz.Seneye kalırsa tam soru işareti olur ama.

Negredoya 4.35 maas baglayan lense 5.5 bons veren bir yonetimin janum evladuma verdigi para azdir
Tsye besiktas dinamikleri dogrultusunda 7 milyon bons verilsin buraqboyumuza da 8 milyon maas
Burada bir gönderme var ama iyi mi kötü mü bilemedim.Burak istemeyenlerdensin galiba.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2019, 12:14:44 yoruk ]

Çevrimdışı sametbagan

Bence burağa verilen parayı az göstermek için trabzondaki alacaklarına karşılık bonservis adı altında burağın alacaklarını biz karşıladık diye düşünüyorum.

yoksa 2 yıl sözleşmesi olan ve verdiğimiz bonservis kadar alacağı olan bi burağın beşiktaşa 2,5 milyona evet diyeceğini hiç sanmıyorum ve bu 2 yıllık sözleşmede 3,5 artı bonuslar varken

Çevrimdışı mylife1903

1,5 çok en fazla 1 olmalı. bizim ülke futbol için vergi cenneti. ingiltere ve 6-7 ülkenin zirve takımları hariç kimse yüksek maaş vermiyor. adama 3 milyon verirsen 4 yıllığına bir daha top oynamak zorunda değil ki ama 750 bin civarı verirsen daha fazla kazanmak için kendini geliştirmeli vs vs
Eski nba gibi yapmak lazjm
Santrafora 5 onnomero 5 ortasaha 5 sitoper 3 solbek 2 kaleci 2 kalanlar 500bin tele
Ozzi tolgay falan alamanyaya gitse 500bin yuro zor alirlar
2.5 veriyiz
Hadi esnetem biraz 8 tane afili gavur alirsin
5er milyondan 40 milyon basarsin
6 tane afrikali suriyeli falan atarsin 100binden
Kalanlar altyapi emektar falan en cok 500bin alan
Farki gavur koysun
Simdi gomez denyosuna 7-8 myon maas verip takimda tutmus olsaydik
Kardaydik yahu onu anlatamiyom
Herife 7 milyon versen bombastik fantastik

Çevrimdışı mylife1903

Burakın yaptıklarını kabul edemiyoruz doğru. Amma ve lakin artık Beşiktaşın oyuncusudur. Sevmeye biliriz, amma destek olmaktan başka çare yok. Çıksın işini en iyi şekilde yapsın, qollerini atsın, çok az bir ihtimal amma Şampiyon olalım. Neticede hepimiz insanız, hepimiz hata yapa biliriz. Bize düşen bu saatden sonra Burakı ıslıklamamak, yuhalamamak ve protesto etmemek. Haaaa sahada kendini aşarsa o başka o zaman en sert tepkiler gelicekdir, amma işini doğru yaptığı sürece destek olmaktan başka çare yok. Tabi bu benim şahsi düşüncem, her kesin fikrine benim saygım sonsuz.
Yokmus gibi davransak daha guzel bence
Ne tepki ne sevgi
Ben sahsen oyle yapacam
Ismaelden cok zarar vermemistir buraq

Çevrimdışı mylife1903

8.4 milyon tl fesih bedeli ödenmiş  :s20:

1milyon 250 bin € 33 yaşında!
Ohaaa lan oha yuh
Bi onceki iletimi dikkate almayin

Çevrimdışı mylife1903

Biri anlatsin su hesap hareketlerini beynim yandi
Lan 850bin verdik cocuk oynayamadi hic ona mahsup edeydiniz
Gafayl kiracam simdi
Adam 65 yasinda ne binservisi
Alacagi var okuz gibi
Kapi gibi 7 milyonluk sozlesmesi var
Lan jantaj yapaydiniz sinirden masayi gomputeri tekmeliykm

Çevrimiçi tolga1903

Ohaaa lan oha yuh
Bi onceki iletimi dikkate almayin

Skandal değil mi şimdi şu? Trabzon kurtulmaya çalışıyor adamdan kurtulmaya biraz bekleseniz zaten bırakacak deli gibi borcu var adama bonservisini verip postalayacak yıllardır son saniye oyuncu getirdiniz şimdi mi aklınıza geldi kampa oyuncu yetiştirmek? Olcay'ı 200 bin euro'ya ver mertcan çam ve burak için onun 10 katı para öde. Beşiktaş'ın parasını trabzon'a akıtmak mı hedef?

Çevrimdışı yoruk

Yokmus gibi davransak daha guzel bence
Ne tepki ne sevgi
Ben sahsen oyle yapacam
Ismaelden cok zarar vermemistir buraq
Aynen..Derler ya senden nefret bile etmiyorum diye.Aynı bu şekil.

Çevrimdışı mylife1903

Skandal değil mi şimdi şu? Trabzon kurtulmaya çalışıyor adamdan kurtulmaya biraz bekleseniz zaten bırakacak deli gibi borcu var adama bonservisini verip postalayacak yıllardır son saniye oyuncu getirdiniz şimdi mi aklınıza geldi kampa oyuncu yetiştirmek? Olcay'ı 200 bin euro'ya ver mertcan çam ve burak için onun 10 katı para öde. Beşiktaş'ın parasını trabzon'a akıtmak mı hedef?
Rezalet is bilmezlik. Simdi bunalr kendi kuyruklarini kurtarmak icin hoca cok istedi efenim hemen almak zorunda kaldik derler. Lan atiba ile 2bin dolarin hesabini yapan adamlarin tutarsizligi beni kendi kendimi silkelettiriyir balkondan
Buraqboyun tek opaiyon olmasina mi sinirlenem verilen paraya mi ettigim kufurlere mi
Yahu emre byi de alak yanina melo sampiyon oluruz

Yahu negredo zombisi sahaya ciktiginda mevzu patlamis santrafor arayacaksin
Te allam
Pekto ile takas edeydiniz

Çevrimdışı yoruk

Şenol hoca bıkmıştır artık bıçak falan dayamıştır yeter artık diye  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yaklaşık 1.5 milyon € bonservis..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence burağa verilen parayı az göstermek için trabzondaki alacaklarına karşılık bonservis adı altında burağın alacaklarını biz karşıladık diye düşünüyorum.

yoksa 2 yıl sözleşmesi olan ve verdiğimiz bonservis kadar alacağı olan bi burağın beşiktaşa 2,5 milyona evet diyeceğini hiç sanmıyorum ve bu 2 yıllık sözleşmede 3,5 artı bonuslar varken
Burakin Ts den alacağı rakam 450.000 € ındirim yaptığı halde 10 milyon küsur TL ve Ts bu parayı 3 taksit halinde ödeyecekmiş

Biz Ts ye Bonnervis olarak 8.4 milyon TL ödeyeceğiz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

Rezalet is bilmezlik. Simdi bunalr kendi kuyruklarini kurtarmak icin hoca cok istedi efenim hemen almak zorunda kaldik derler. Lan atiba ile 2bin dolarin hesabini yapan adamlarin tutarsizligi beni kendi kendimi silkelettiriyir balkondan
Buraqboyun tek opaiyon olmasina mi sinirlenem verilen paraya mi ettigim kufurlere mi
Yahu emre byi de alak yanina melo sampiyon oluruz

Yahu negredo zombisi sahaya ciktiginda mevzu patlamis santrafor arayacaksin
Te allam
Pekto ile takas edeydiniz

Hoca 2 senedir sağ bek istedi sene başı santrafor istedi hangisini almışlar da şimdi istekleri karşılanır olmuş? Şu sözleşme feshine muvazaadan dava falan açılsın istiyorum ya kimin parasını elin trabzonuna veriyor bu yönetim mertcan çam dediler sustuk yeter artık ne allahin belası mehmet ekiciymiş bir fenere gitmedi diye ödemediğimiz diyet kalmadı.

Çevrimdışı kartal190321

scout ekibin olacak kulübün parasıyla ülke ülke gezecek  yiyecek içecek  lüks otellerde konaklayacak futbolcu izlediği idiaa edecek , sonra kalkıp alanyadan 33 lük love  trabzondan  33 lük burakı alacan, vizyona bak  :akuma:

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Scout ekibimiz sürekli çalışıyor. Yönetimden de oyuncu tavsiyeleri geliyor. Hocayla ve başkanla da görüşüp transfer çalışmalarına başlıyoruz. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun veya Umut Güner'in transferi diye bir şey olamaz."

scout ekibi gelecegin yıldızı 33 lük burak yılmazı izlemiş demek, dünya devlerinden önce davranıp  transfer etmiş  yüzyılın transfer başarısı   emegi geçenleri kutlamak lazım
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı f_madida

Burakin Ts den alacağı rakam 450.000 € ındirim yaptığı halde 10 milyon küsur TL ve Ts bu parayı 3 taksit halinde ödeyecekmiş

Biz Ts ye Bonnervis olarak 8.4 milyon TL ödeyeceğiz

Trabzondan alacaklarini da bize kitlemisler gibi. Neyse, Larin'e 1.5 bonservis veren yonetim icin basaridir bu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

https://twitter.com/GonulKaratana/status/1081103815523385344

caner de sevinmis bayagi burak geldi diye..adam gibi pas atmaya baslasin bari hazir forvet gelmisken.
The world is better in black and white, and red.

Etiketler: