2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4664284 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

gökhan töre=Serdar aziz
Tolgay=Serdar aziz

böyle bir takas bekliyorum.

süpriz ;

Love=Serdar aziz

hocamız gülmeye başlamış.

Çevrimiçi Necmi

1 vermişler, 5 istemişiz.

3'e anlaşılır bence.

Oyuncu falan vermelerine gerek yok diye düşünüyorum.

Ferdi ve Barış'ı kiralayacak yer arayacaklar yakında, Şener de 6 ay sonra boşa çıkacak zaten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener 3 ü nasıl verecek bir sürü oyuncu almak zorundalar. ffp nin üstünü çizmeden bir oyuncuya 3 M harcayamazlar.

Çevrimdışı Akil Emre

fener 3 ü nasıl verecek bir sürü oyuncu almak zorundalar. ffp nin üstünü çizmeden bir oyuncuya 3 M harcayamazlar.
Abi fb yi kurtarmak lazım bu ffp kıskacından yazık adamlara , tolgaya 1 nasıl verecekler sanırım 10 taksit falan yapalım demişlerdir en kötü elifi 15 e satarlar çok klas topçu

Çevrimdışı mylife1903

Herifler araplara cakiyor abi
Gs gibi
Topali 25e cakarla el riyada ohh masallah hamdolsun

Çevrimiçi Necmi

Herifler araplara cakiyor abi
Gs gibi
Topali 25e cakarla el riyada ohh masallah hamdolsun
bizde çinlilere çakıyorduk onlarda o zaman aynısını bizim için söylüyordu
satıyorlarda para eden adamlarını satıyorlar gs rodrigezi çaktı bu normal fener de normaldi satış
o paralara sattıkları adamları bedava almadılar. biz bedava aldıklerımızı sattık çine
8 e aldığın jozefi 10 a satmakmı iş bedava aldığın tosiçi 5 e satmakmı iş gs rodrigezi 4 e almışdı sanırım ona
satsa %20 verecek 6 ya mal edip sekize satmış olacak bunlar kazanç değil ne fener nede gs sattıklarından para kazanamadı
verdiğini anca geri aldı.
birde renklileri düşün adamlar ona aldığını onikiye anca satarken sen bedava aldığın tosiçi beşe satıyorsun atınçı altıya satıyorsun
gülümü beşe satıyorsun dışardan baktığında hangisi mantıklı görünüyor.
artık fener kimseyi çakamaz gs de satabileceği tek adamı sattı onuda maaşı düşüktü oyuncu gitti şimdi elde olanların maaşı yüksek gitmezlerde para edecek olanlarda zaten kiralık onlarda gidecek bakalım ne yapacaklar. birde ffp nin başındalar daha önlerinde üç yıl daha var
biz salaklık ediyoruz kullanamıyoruz bu ortamı önümüze herşey altın tepside sunuldu aslında biz ne yaptık iki seneyi fenerle dalaşarak harcadık her fener maçından sonra çöktük şenol hoca sağ olsun.
açık net söylüyorum önümüzdeki 3-4 sene fener ve gs olmayacak önümüzde fırsat var iyi bir kadromuz var bir iki takviye yeterli olur şl sevdasından hocayı uzak tutalım yeter amaç şlde birşey yapmak değil oraya gidebilmek olmalı şl para demektir parada başarının devamı demek oluyor geçen sezon şl sevdasına harcadı takımı bu sene hepten dağıldı.
biz doğru hedef koyamadık bu yüzdende her tarafta çöktük. rakip olarak karşımızda bir başak var biz onlarla bile baş edemiyoruz. her oynadığımızda dağıtıyorlar bizi.

Çevrimiçi Necmi

gökhan töre=Serdar aziz
Tolgay=Serdar aziz

böyle bir takas bekliyorum.

süpriz ;

Love=Serdar aziz
valla başkan için herşey söylenir ama bir konu kesin başkan kincidir asla gs menfaatine olacak bir işin altına imza atmaz
buna inanmam inanmakta istemiyorum. heleki şu anda hedeften fener çıkmış gs yi hedef almışken
hiç sanmıyorum belki transfer döneminin sonuna kadar oyalar yine ortada bırakır. love olayında resmen tuzağa düşürdüler.

Çevrimiçi sozkul

valla başkan için herşey söylenir ama bir konu kesin başkan kincidir asla gs menfaatine olacak bir işin altına imza atmaz
buna inanmam inanmakta istemiyorum. heleki şu anda hedeften fener çıkmış gs yi hedef almışken
hiç sanmıyorum belki transfer döneminin sonuna kadar oyalar yine ortada bırakır. love olayında resmen tuzağa düşürdüler.

Terim ikna eder belki? araları iyiymiş gibi biz izlenim edinmiştim, birlikte fikstür yapmalar, kendi locasında ağırlamalar..  :)

Çevrimdışı mylife1903

Terim ikna eder belki? araları iyiymiş gibi biz izlenim edinmiştim, birlikte fikstür yapmalar, kendi locasında ağırlamalar..  :)
Seken topu bos aglarla bulusturmussun abi

Çevrimiçi Samet Demir

8.4 milyon tl fesih bedeli ödenmiş  :s20:

1milyon 250 bin € 33 yaşında!
Geçen sene love a 3 verdik.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Yalnız burak bize ilk zararını uğrattı sezon öncesi kulübün teklifini kabul etmedi bir de Twitter da paylaştı sonra kendi kulübün de istemeyince tekrar rota bize döndü ee madem belliydi kulüpte sorun yaşayacağın önce gelsene vicdansız belki şuan 7,8 puan fazlamız vardi ve belki Avrupa'da devam ediyorduk  :s20:
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

edermi göreceğiz. şu an yönetimede başkanada çok tepkiliyim
beşiktaş düşündüğümde aklıma burak geliyor sonra iki saniye sonra alanada aldıranada başlıyorum
şu halde bile böyle birşey düşünemiyorum. ts den oyuncu alır parada verir bizim zaten son 3-4 yıldır ts politikamız böyle yürüyor.
ama iş fener gs olduğunda değişir. Başkanlığının en zor senelerinde bunlardan yediği darbeleri unutmaz başkan intikam almayı seviyor.
her yanlışını sorgulayabiliriz ama Beşiktaşlılığını sorgulayamayız. gs ve fener hakkında her hangi bir Beşiktaşlıdan farklı düşünmüyordur.

Çevrimdışı mylife1903

bizde çinlilere çakıyorduk onlarda o zaman aynısını bizim için söylüyordu
satıyorlarda para eden adamlarını satıyorlar gs rodrigezi çaktı bu normal fener de normaldi satış
o paralara sattıkları adamları bedava almadılar. biz bedava aldıklerımızı sattık çine
8 e aldığın jozefi 10 a satmakmı iş bedava aldığın tosiçi 5 e satmakmı iş gs rodrigezi 4 e almışdı sanırım ona
satsa %20 verecek 6 ya mal edip sekize satmış olacak bunlar kazanç değil ne fener nede gs sattıklarından para kazanamadı
verdiğini anca geri aldı.
birde renklileri düşün adamlar ona aldığını onikiye anca satarken sen bedava aldığın tosiçi beşe satıyorsun atınçı altıya satıyorsun
gülümü beşe satıyorsun dışardan baktığında hangisi mantıklı görünüyor.
artık fener kimseyi çakamaz gs de satabileceği tek adamı sattı onuda maaşı düşüktü oyuncu gitti şimdi elde olanların maaşı yüksek gitmezlerde para edecek olanlarda zaten kiralık onlarda gidecek bakalım ne yapacaklar. birde ffp nin başındalar daha önlerinde üç yıl daha var
biz salaklık ediyoruz kullanamıyoruz bu ortamı önümüze herşey altın tepside sunuldu aslında biz ne yaptık iki seneyi fenerle dalaşarak harcadık her fener maçından sonra çöktük şenol hoca sağ olsun.
açık net söylüyorum önümüzdeki 3-4 sene fener ve gs olmayacak önümüzde fırsat var iyi bir kadromuz var bir iki takviye yeterli olur şl sevdasından hocayı uzak tutalım yeter amaç şlde birşey yapmak değil oraya gidebilmek olmalı şl para demektir parada başarının devamı demek oluyor geçen sezon şl sevdasına harcadı takımı bu sene hepten dağıldı.
biz doğru hedef koyamadık bu yüzdende her tarafta çöktük. rakip olarak karşımızda bir başak var biz onlarla bile baş edemiyoruz. her oynadığımızda dağıtıyorlar bizi.
Bizim cok basarili baskanin transferlerini altalta topla abi kafa kafaya cikar
80e sattiysa 80e aldi maaslar haric
Cok basarisiz rezil fb bile bizim kadar adam satmistir
Sattigin ile ne yaptigin muhim abi biz porto falan degiliz alttan gelsin giney amerikadan gelsin
Son kursunu satiyon
Tosici satmak basaridir da tosici sattigin parayi vidaya vermek basari degildir
Marseloyu satmak basaridir da gelen 7.5milyonu pepeye vermek basari degildir
Haddini bilmemezliktir bunlar

Negredoyu alip 2.5a 4.35 maas baglayip 950bine mi ne satti ha o basaridir bah negredoya kimse 5lira vermez bu zombi haliyle

Çevrimdışı mylife1903

Sozlesme fesih bedeli demedim bonservis dedim
Efsane yonetici ya
Asrin kadrosu

Çevrimdışı mylife1903

edermi göreceğiz. şu an yönetimede başkanada çok tepkiliyim
beşiktaş düşündüğümde aklıma burak geliyor sonra iki saniye sonra alanada aldıranada başlıyorum
şu halde bile böyle birşey düşünemiyorum. ts den oyuncu alır parada verir bizim zaten son 3-4 yıldır ts politikamız böyle yürüyor.
ama iş fener gs olduğunda değişir. Başkanlığının en zor senelerinde bunlardan yediği darbeleri unutmaz başkan intikam almayı seviyor.
her yanlışını sorgulayabiliriz ama Beşiktaşlılığını sorgulayamayız. gs ve fener hakkında her hangi bir Beşiktaşlıdan farklı düşünmüyordur.
Nobrede firsat gelmisti kullanamadik
Caner ve burak ile vurmak lazim renklilere
Guzelcenbi piyar calismasi yapacaksin

Çevrimiçi Samet Demir

Nobrede firsat gelmisti kullanamadik
Caner ve burak ile vurmak lazim renklilere
Guzelcenbi piyar calismasi yapacaksin
Yaz kenara abi. 2 şer tane saplayacak sarışın kız kardeşlere.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı yoruk

Burak bu sene ilk yarıdaki futbolunun üstüne çıkmak ister bizde.Saha dışı faktörler önemlidir.Burak açısından bir değişim yaşandı şu an.Yeni bir yer yeni bir takım.Bir süre motive eder bu.Ayrıca kendini kanıtlamak isterse işler daha yolunda gider.Yani iyi başlarsa bu sezon iyi gider ve biter.Ben Burak Yılmaz'ın bizim takımda iken 10 yıl önce gitmeden önceki davranışlarını ve Galatasaray'da gitmeden önceki davranışlarını ve tabi ki 2 ay önceki Trabzonspor da yaptıklarını burada yapacağını düşünmüyor ihtimal vermiyorum.En azından bu sene için.17 maç var ,Burak sadece futboluna odaklanacak oynamak isteyecek.Teknik adamın da Şenol Güneş olması avantajı tabi ki. Evet oyun anlamında sıkıntılar yaratacaktır ama Burak bireysel olarak sorun yaratmayacaktır diye düşünüyorum.Evet bence hatalı transfer ,yanlış transfer ama yanlışı doğru yapmak mümkün olabilir.Sene sonunda Burak Yılmaz'ın satışından kaç para kazanacağız diye konuşuyor olabiliriz bence.

Tabi tek sıkıntımız forvet değil.Geri kalanı da düzeltmemiz lazım Şenol hoca forveti kampa isterken diğer mevkileri istememiş mi acaba diye düşünüyorum ? Yoksa düşünülmüyor mu başka transfer ?

Çevrimdışı yoruk

Vida gitmesin arkadaş.Vida giderse Sadık gelecektir .Aman yani.Vida'yı 2 yıl sonrada satarsın dursun adam şurada.

Zırt pırt bozulmasın şu stoper ikilisi.Sene sonunda 4 as adam birden nasıl bulacaksın bu bölgeye ? Vida 'yı 20'ye satıyorsun sonra yerine adam bulamıyorsun.Böyle sat sat olmaz.Sattığın adamın alternatifini bulacaksın öyle satacaksın.Ya da yavaş yavaş kadroda yedeğini hazırlayacaksın öyle satacaksın ? Roco-Fatih-Alpay falan takıma alıştılar mı,iyi performans verdiler mi gelişme var diyebilir miyiz ? Hayır.O zaman Vida duracak işte.
Alpay-Fatih ikilisini oynatmaya başlarsın yavaş yavaş sonra bakarsın satış işlerine.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onlar men cezasını göze aldılar zaten.

Ali Koç'un hedefi bu sene kupayı kazanıp seneye Avrupa Ligi'ne katılmadan cezayı geçirme derdinde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida gitmesin arkadaş.Vida giderse Sadık gelecektir .Aman yani.Vida'yı 2 yıl sonrada satarsın dursun adam şurada.

Zırt pırt bozulmasın şu stoper ikilisi.Sene sonunda 4 as adam birden nasıl bulacaksın bu bölgeye ? Vida 'yı 20'ye satıyorsun sonra yerine adam bulamıyorsun.Böyle sat sat olmaz.Sattığın adamın alternatifini bulacaksın öyle satacaksın.Ya da yavaş yavaş kadroda yedeğini hazırlayacaksın öyle satacaksın ? Roco-Fatih-Alpay falan takıma alıştılar mı,iyi performans verdiler mi gelişme var diyebilir miyiz ? Hayır.O zaman Vida duracak işte.
Alpay-Fatih ikilisini oynatmaya başlarsın yavaş yavaş sonra bakarsın satış işlerine.
Ben iyi teklif gelen herkesi satma taraftarıyım, bu sene kayıp sene gibi duruyor.

Vida + Medel'i toplam 25'e satarlarsa aferim derim

serdara yol vermişler ordan.

Şenol hoca ister serdar azizi.

Töre takas'ı mümkün gözüküyor töre'de gitmek istiyormuş zaten.

Çevrimdışı yoruk

Ben iyi teklif gelen herkesi satma taraftarıyım, bu sene kayıp sene gibi duruyor.

Vida + Medel'i toplam 25'e satarlarsa aferim derim

Medel neyse ama seneye Vida lazım olacak ? Adam takıma yeni alıştı,oyunu değişiyor ilk geldiğinden daha etkili daha verimli daha doğru oynuyor.Tam bu sırada satılırsa yazık olacak. Yazdığım gibi bu yönetimin 4 as oyuncu alması gerekecek sezon sonunda.Ne kadar yapabilir ?
Vida daha 2 turnuva oynar en az.Yani satmak için fırsatımız olur.

şenol güneş mirin'e onay vermiş görüşmeler başlamış.

Kaynak : ntvspor.

Medel neyse ama seneye Vida lazım olacak ? Adam takıma yeni alıştı,oyunu değişiyor ilk geldiğinden daha etkili daha verimli daha doğru oynuyor.Tam bu sırada satılırsa yazık olacak. Yazdığım gibi bu yönetimin 4 as oyuncu alması gerekecek sezon sonunda.Ne kadar yapabilir ?
Vida daha 2 turnuva oynar en az.Yani satmak için fırsatımız olur.

3 milyon € maaş alıyor 30 yaşında.

Etiketler: