2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4664290 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

şenol güneş mirin'e onay vermiş görüşmeler başlamış.

Kaynak : ntvspor.

Tam bir KAZMA, Cyle Larin'in defans versiyonu..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Karabay

Şimdi biz bu burağa 8 milyon tl bonservis mi verdik.
Trabzonu takdir ediyorum şampiyon olamasalarda şampiyon olmuş kadar kazanmışlar.
Bizi de tebrik ediyorum love'den daha küçük bir kazık yemeyi başardıkları için.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2019, 18:38:19 Karabay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

3 milyon € maaş alıyor 30 yaşında.
Kim o kim uj milyon alan

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi biz bu burağa 8 milyon tl bonservis mi verdik.
Trabzonu takdir ediyorum şampiyon olamasalarda şampiyon olmuş kadar kazanmışlar.
Bizi de tebrik ediyorum love'den daha küçük bir kazık yemeyi başardıkları için.
Valla abi dogru
Tele olduguna sevinmek lazim
Larina negroya ne bonservisler verdik
Lensin 5.5 ettigi yerde buraq 8 milyon eder ama yuro yani
Kelepir aldik kelepir ilk sahibinden diye cakariz baskasina

Çevrimdışı mylife1903

Madida zarif saglam esnek koyardi bu sert olmus
Mujdee

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bi ara bizimlede adi gecen azad toptik i k.pasa almis
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat

Onlar men cezasını göze aldılar zaten.

Ali Koç'un hedefi bu sene kupayı kazanıp seneye Avrupa Ligi'ne katılmadan cezayı geçirme derdinde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu olabilir bak geçen hafta saraya da çıkmıştı.

Çevrimdışı mylife1903

Bi ara bizimlede adi gecen azad toptik i k.pasa almis
Tiptik ne yahu bize olmaz
Bize daha afili isimli adam lazim
Sikilaci
Amokaci
Gomerz
Sokarsson
Gurcu baksinlar tikitasvili falan
Bizim omerin bile bi gideri vardi yoklukta

Çevrimiçi Necmi

Bizim cok basarili baskanin transferlerini altalta topla abi kafa kafaya cikar
80e sattiysa 80e aldi maaslar haric
Cok basarisiz rezil fb bile bizim kadar adam satmistir
Sattigin ile ne yaptigin muhim abi biz porto falan degiliz alttan gelsin giney amerikadan gelsin
Son kursunu satiyon
Tosici satmak basaridir da tosici sattigin parayi vidaya vermek basari degildir
Marseloyu satmak basaridir da gelen 7.5milyonu pepeye vermek basari degildir
Haddini bilmemezliktir bunlar

Negredoyu alip 2.5a 4.35 maas baglayip 950bine mi ne satti ha o basaridir bah negredoya kimse 5lira vermez bu zombi haliyle
tosiçi satar parasını vidaya verirsin onu daha fazlaya satarsan oda başarı olur.
birde vidaya verilmedi o para vida boservissiz geldi maaş diyorsan tosiçde maaş alıyordu.
daha genci orjini stoper olan adamla değiştirdin bence gayet başarılı hamleydi para kazanamayabilirsin ama elindekini daha iyiyle fifti fifti değişirsen buda başarıdır. pepe marka isimdi onun verdiği katkı saha içiyle ölçülmez.
marceloyu satıp o parayla bir çok oyuncu alıyorsun başarımı değilmi bilmem ama zorunluluktu
medel kendi başına yeter atibanın halini görüyoruz. bugün marcelonun parasını tek başına medele
veriyorlar. sattığını düşün marcelonun parası kasaya girmiş olacak yaptığın tüm hamlelede iyisiyle kötüsüyle yanına kar kalacak.
kimse itiraf etmiyor ama bu futbol anlayışıyla marceloda dökülürdü. diz dövüyorlar ama gelen stoperlerden vidada pepede marcelodan iyi stoper. marcelo oynasaydı yanında canerle görseydik. seninle birlikte diyorduk değilmi ismail stoper öğütücü diye işde canerde başka bir öğütücü

Çevrimdışı mylife1903

tosiçi satar parasını vidaya verirsin onu daha fazlaya satarsan oda başarı olur.
birde vidaya verilmedi o para vida boservissiz geldi maaş diyorsan tosiçde maaş alıyordu.
daha genci orjini stoper olan adamla değiştirdin bence gayet başarılı hamleydi para kazanamayabilirsin ama elindekini daha iyiyle fifti fifti değişirsen buda başarıdır. pepe marka isimdi onun verdiği katkı saha içiyle ölçülmez.
marceloyu satıp o parayla bir çok oyuncu alıyorsun başarımı değilmi bilmem ama zorunluluktu
medel kendi başına yeter atibanın halini görüyoruz. bugün marcelonun parasını tek başına medele
veriyorlar. sattığını düşün marcelonun parası kasaya girmiş olacak yaptığın tüm hamlelede iyisiyle kötüsüyle yanına kar kalacak.
kimse itiraf etmiyor ama bu futbol anlayışıyla marceloda dökülürdü. diz dövüyorlar ama gelen stoperlerden vidada pepede marcelodan iyi stoper. marcelo oynasaydı yanında canerle görseydik. seninle birlikte diyorduk değilmi ismail stoper öğütücü diye işde canerde başka bir öğütücü
Daha iyi oyuncu olmasi daha iyi katki verecegi anlamina gelmiyor abi
Ikarus da mesela fabriden iyi kaleci seviye farki da var ama fabri katkisi veremiyor

Çevrimiçi Necmi

Onlar men cezasını göze aldılar zaten.

Ali Koç'un hedefi bu sene kupayı kazanıp seneye Avrupa Ligi'ne katılmadan cezayı geçirme derdinde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hahaha kupayı nasıl kazanacak geçen sene reis hamlesiyle bile verdiler eline :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu mirin hakkinda bilgisi olan var mi? Sayin hollandada yasayan kartallar size sesleniyorum :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sEuL

Ciddi misin agabey?

Ben ismi gecen isimler arasindan Mirin'e sicak bakiyordum aslinda. Bir kac olumlu yazi okumustum Mirin hakkinda ama takip ettigim bir oyuncu degil.
Bize ayagi iyi olan ve geriden oyun kurabilecek bir stoper lazim, Mirin dedigin gibi kazma ise transferi sonrasinda savunmadaki sikintilarimiz ayni sekilde devam eder =(

Çevrimdışı mylife1903

Ciddi misin agabey?

Ben ismi gecen isimler arasindan Mirin'e sicak bakiyordum aslinda. Bir kac olumlu yazi okumustum Mirin hakkinda ama takip ettigim bir oyuncu degil.
Bize ayagi iyi olan ve geriden oyun kurabilecek bir stoper lazim, Mirin dedigin gibi kazma ise transferi sonrasinda savunmadaki sikintilarimiz ayni sekilde devam eder =(
Ayagi iyi geriden oyun kurabilen liderlik ozelligi olan pirezantibioil analitik dusunme yeteneginde esnek mevkilere uyum saglayabilen askerlikle ilisigi olmayan b sinifi ehliyet sahibi icki sigara kullanmayan = 30 milyon

Çevrimiçi Necmi

Daha iyi oyuncu olmasi daha iyi katki verecegi anlamina gelmiyor abi
Ikarus da mesela fabriden iyi kaleci seviye farki da var ama fabri katkisi veremiyor
gelmiyor tabi ama bir oyuncu kaliteliyse ondan verim alamamak hocanın yanlışıdır demekki yanlış giden birşeyler var
ben kariusun takıma adapte olduğunu düşünmüyorum. içerde değişik şeyler oluyor mesela tolga neden kadro dışı bırakıldı kaleye geçmeyip utkuya bıraktığı içinmi yoksa başka işmi var işin içinde. benim için süpriz oldu bekliyordum sezon başı tavrından dolayı ama bunu devre arasına bırakmalarına şaşırdım

Çevrimdışı sEuL

Ayagi iyi geriden oyun kurabilen liderlik ozelligi olan pirezantibioil analitik dusunme yeteneginde esnek mevkilere uyum saglayabilen askerlikle ilisigi olmayan b sinifi ehliyet sahibi icki sigara kullanmayan = 30 milyon

Valla ararsan bulursunda agabey biz aramiyoruz iste. Forvet diye 34 yasindaki Burak Yilmaz'a milyon eurolari verdik, ustune adam sakatlanacak 2 mac oynadiktan sonra ve 2. Pektemek olarak kalacak basimiza.

Bu Basakcity Epureanu diye bir adami getirdi, adam kuruyor, kesiyor, atiyor kac senedir. 30 milyon'da degil hani, cok zor olmasa gerek ama bizim isleri yuruten insanlar profesyonel insanlar degil. Sonucta scout ekibinin basi Metin Albayrak adinda biri =/

Çevrimdışı mylife1903

gelmiyor tabi ama bir oyuncu kaliteliyse ondan verim alamamak hocanın yanlışıdır demekki yanlış giden birşeyler var
ben kariusun takıma adapte olduğunu düşünmüyorum. içerde değişik şeyler oluyor mesela tolga neden kadro dışı bırakıldı kaleye geçmeyip utkuya bıraktığı içinmi yoksa başka işmi var işin içinde. benim için süpriz oldu bekliyordum sezon başı tavrından dolayı ama bunu devre arasına bırakmalarına şaşırdım
Hocaya kalsa hoca hakli cikar abi
Adamin verim aldigi cenk fabri falan meydanda

Çevrimdışı AvrupaKartalı

transfermarkt Piyasa değerlerini güncellemiş.

https://www.transfermarkt.com.tr/jumplist/startseite/wettbewerb/TR1
Böyle yeteneksiz 50 tane bulurum hemde yerli, yabanciya gerek yok.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kyiv

Sadık Fenerbahçeye gitmiş. Karşılığında Barış ve Yiğithan verilmiş. + 1,5 milyon euro...

Serdar Azizde bir yere gitse de tam olarak rahatlasak.

Çevrimdışı mylife1903

Sadık Fenerbahçeye gitmiş. Karşılığında Barış ve Yiğithan verilmiş. + 1,5 milyon euro...

Iyi transfer her iki takim icin
Malatya iki genc almis ustune para
Fbde kumede kalma konusunda tecrubeli bi sitoper almis

Çevrimdışı levitate

barış alıcı mı? iyiydi o yav

ali koç ne kadar çabuk vazgeçmiş plandan projeden yavaş dön reyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Scout ekibimiz Volkan Sen ve Emre Belezoglu’nu takibe almis. Gelecek maclarini stadyumdan canli izleyip son karari vereceklermis.

Çevrimdışı kyiv

Iyi transfer her iki takim icin
Malatya iki genc almis ustune para
Fbde kumede kalma konusunda tecrubeli bi sitoper almis

:D

Gençleri madem oynatmayacaksın sene başında ne diye alıyorsun? Bu kadar plansız programsız kulüplerle şampiyonluk mücadelesi veriyoruz ve başarılı olamıyoruz. Sorun bizde sanırım.

Etiketler: