Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171034 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ben sana ne derece bir tasarruf olduğunu vurguluyorum.

Egemen'in yerine Escude çakıltaşıyla mı oynadı demiştin, şimdi senelik 1 milyon euro tasarrufu beğenmiyorsun.

Beşiktaş o yaz transfere toplam 2 milyon euro harcadı, 1 milyon euro'nun o dönem ne kadar değerli olduğunu vurgulamaya gerek mi var?

Kaldı ki Egemen bizdeyken de çok fazla maç kazanmamıştık, ligi 55 puanla bitirmiştik.

Ayrıca gelen Escude de (bence o dönemin ruhuna aykırı bir transfer olsa da) gayet kariyerli bir oyuncuydu, uyum sağlayamadı şansımıza. Yoksa oyun zekası olarak Egemen'e 5 basardı.

tezini savunacaksın die ağır saçmalamışsın bu cümlenle egemen bizdeyken şike senesi sonraki sene yani biz sıkıştırılmış takvimli ligde lig+kupa+uefa olmak üzere rekor maça çıktık bir örnek vermek gerekirse 8 günde 4.maçımızla cinconla oynayacaktık (2 braga maçı sonrası) cincon ise 9.günde 2. maçı olarak bizle oynamıştı ve kaybetmiştik o sene yüksek puan almamız olanaksız bir durumdu herşey himmetçilerin₁ şampiyonluğu için kurgulanmıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

benim çıkış saatim gelmiş. bi dahaki sefere teker teker gelin. ben yokken de arkamdan çok atıp tutmayın  :D

iyi akşamlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

OH geldim eve simdi boyuh ekrandan yazam, bunfeda donemi tartismasina benim yuzunden ve karijmanin ayarsiz pipisi yuzunden girdik. Iki kelam edelim

@tangaz saha icini elestirirken, @Necmi abi onderliginde @tuncaboylu (ki ismaelin akrabasidir) idari acidan bakiyorlar olaya.

Idari acidan kulup o sezon iyi yonetilmistir, simdi de iyi yonetilmektedir.
Feda sezonu icin daha once de cok kez yazdim, o slogan iyi yonetilemedi ve ustumuze yanli basinin da sayesinde ucuz etiketi olarak yapisti, surec ve marketing iyi yonetilmedi. Bu konu da @atalay da bildigim kadariyla paralel dusunuyor.

Saha icine gelince ise yildirim demiroreni aratmayacak sacmaliklar yapti bu yonetim.
Herkesin unuttugu karijmaya maasini dusur diyorlar adam kabul ediyor2.5u daha sonra bir daha gelip 2ye dusur diyorlar, adam da su kaynatiyor bir enayi ben miyim diye.
O surecin transferleri @Serhat Akkaya sayesinde devamli hatirladigimiz salak sacmasi transferler.
Samet aybaba gibi bir besiktas degerini o takimin basina getirirseniz, taraftar gelmez stada.

Rasim karayi tut getir hic futboldan anlamiyorsan. En kotu ziya dogani getir.

Besiktasin formasi sampiyonluga oynar.

Yonetim bence hala da futboldan falan anlamiyor. Elinde almeyda, karijma, simao, fernandes var ve bu dortluden ikisine oynayacaksin. En dogru tercih tribunun sevgilisi karijmayi elde tutmaktir. Takimin lideri yaparsin, oynatirsin simdi de gordugumuz gibi saha disi problemi olmayan, kendine iyi bakan ve meshur bir futbolcu. Genclerin onune abilik yapacak bir simao figuru koyarsin. Karisindan bosanan almeyda ile genc cocuklarla disko fisko gezen fernandesi takimda tutmak ust akildir.

@tangaz escuda-egemen gercegini soyluyor. Egemeni gonder escudeyi alma, genc cocuklar oynasin. Gokhan suzen nedir, sinan kurumus nedir hic alma genc takimdan cocuklar oynasin. Ben ona feda sezonu derim. Dentinho nedir, holoskonun takimda tutulmasi falan, niang transferi.

Erikson bombasi. Acemiysen bulasma kardesim.

Samet aybabadan baslayan sacmaliklar devresiydi, iyi idare edilmedi o surec.

Ha bu yonetim ile yd karsilastirilmaz, besiktas tarihinin en iyi yonetimlerinden biridir, fikret baskan da en iyi baskanlardan biridir ama feda sezonunda futbol takimini kotu yonetmislerdir. Param yok diyorsan cik genclerle oyna, gene sampiyonluga oynarsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

tezini savunacaksın die ağır saçmalamışsın bu cümlenle egemen bizdeyken şike senesi sonraki sene yani biz sıkıştırılmış takvimli ligde lig+kupa+uefa olmak üzere rekor maça çıktık bir örnek vermek gerekirse 8 günde 4.maçımızla cinconla oynayacaktık (2 braga maçı sonrası) cincon ise 9.günde 2. maçı olarak bizle oynamıştı ve kaybetmiştik o sene yüksek puan almamız olanaksız bir durumdu herşey himmetçilerin₁ şampiyonluğu için kurgulanmıştı.

Detaylarda boğulmaya gerek yok, Egemen yeni kurulan bir takımda Escude'den 3 maç fazla kazandıracak bir futbolcu değildi.

O parasızlıkta stoper pozisyonunda Egemen-Escude değişikliği yaparken senelik 1 milyon euro tasarruf etmek akla uygun olan hamleydi.

Şu anda bile en pahalı stoperimiz 1.4 milyon euro alıyor, düşün işte..
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 17:22:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

OH geldim eve simdi boyuh ekrandan yazam, bunfeda donemi tartismasina benim yuzunden ve karijmanin ayarsiz pipisi yuzunden girdik. Iki kelam edelim

@tangaz saha icini elestirirken, @Necmi abi onderliginde @tuncaboylu (ki ismaelin akrabasidir) idari acidan bakiyorlar olaya.

Idari acidan kulup o sezon iyi yonetilmistir, simdi de iyi yonetilmektedir.
Feda sezonu icin daha once de cok kez yazdim, o slogan iyi yonetilemedi ve ustumuze yanli basinin da sayesinde ucuz etiketi olarak yapisti, surec ve marketing iyi yonetilmedi. Bu konu da @atalay da bildigim kadariyla paralel dusunuyor.

Saha icine gelince ise yildirim demiroreni aratmayacak sacmaliklar yapti bu yonetim.
Herkesin unuttugu karijmaya maasini dusur diyorlar adam kabul ediyor2.5u daha sonra bir daha gelip 2ye dusur diyorlar, adam da su kaynatiyor bir enayi ben miyim diye.
O surecin transferleri @Serhat Akkaya sayesinde devamli hatirladigimiz salak sacmasi transferler.
Samet aybaba gibi bir besiktas degerini o takimin basina getirirseniz, taraftar gelmez stada.

Rasim karayi tut getir hic futboldan anlamiyorsan. En kotu ziya dogani getir.

Besiktasin formasi sampiyonluga oynar.

Yonetim bence hala da futboldan falan anlamiyor. Elinde almeyda, karijma, simao, fernandes var ve bu dortluden ikisine oynayacaksin. En dogru tercih tribunun sevgilisi karijmayi elde tutmaktir. Takimin lideri yaparsin, oynatirsin simdi de gordugumuz gibi saha disi problemi olmayan, kendine iyi bakan ve meshur bir futbolcu. Genclerin onune abilik yapacak bir simao figuru koyarsin. Karisindan bosanan almeyda ile genc cocuklarla disko fisko gezen fernandesi takimda tutmak ust akildir.

@tangaz escuda-egemen gercegini soyluyor. Egemeni gonder escudeyi alma, genc cocuklar oynasin. Gokhan suzen nedir, sinan kurumus nedir hic alma genc takimdan cocuklar oynasin. Ben ona feda sezonu derim. Dentinho nedir, holoskonun takimda tutulmasi falan, niang transferi.

Erikson bombasi. Acemiysen bulasma kardesim.

Samet aybabadan baslayan sacmaliklar devresiydi, iyi idare edilmedi o surec.

Ha bu yonetim ile yd karsilastirilmaz, besiktas tarihinin en iyi yonetimlerinden biridir, fikret baskan da en iyi baskanlardan biridir ama feda sezonunda futbol takimini kotu yonetmislerdir. Param yok diyorsan cik genclerle oyna, gene sampiyonluga oynarsin.

Olayın kısası şu @mylife1903

@tangaz "o sene fedaya girmeden pahalı transferler yapılmalı ve kuyruk dik tutulmalıydı" gibi bir şeyler söylediği için tartışma bu kadar uzadı.

Bu önerinin savunulacak bir tarafı yok bence.

Çevrimdışı Bishamon

Detaylarda boğulmaya gerek yok, Egemen yeni kurulan bir takımda Escude'den 3 maç fazla kazandıracak bir futbolcu değildi.

O parasızlıkta stoper pozisyonunda Egemen-Escude değişikliği yaparken senelik 1 milyon euro tasarruf etmek akla uygun olan hamleydi.

Şu anda bile en pahalı stoperimiz 1.4 milyon euro alıyor, düşün işte..

Editten önceki halini gördüm.Saklanamazsın  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı TURKahvesi

@Necmi abi, marketi falan boşver. 130 tane FIFA davası diyorum işte, öteye gitmeye gerek var mı?

Kaybettiği 2 davanın alacağını ödeyemeyince 12 puan sildiler Elazığ'dan işte, ne transfer ne şampiyonluğu.

Bu davalar tazminatlar da az değildi, sırf Ferrari'ye 8 milyon euro para ödendi ya.

Şampiyonluk için gerekli puanı toplasan, puanın silindiği için şampiyonluğunu elinden alacaklardı belki de.

En önemlisi gelirin yoktu. Stadında locan yoktu, isim hakkından gelen para komik öteseydi. Tüm stadı kombine satsan, Quaresma'nın 2 yıllık maaşına yetmiyordu.

Hani bunları bilmeyen birine anlatsak neyse, nelerle vakit harcıyoruz.
:)

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahahah ben de gordum balik hapi gonderecem

@mylife1903 geyik kanı gönder sen, balık yoktur senin orada.  :tabe:

Bir de şunu yorumlar mısın, bak ne yazmış ekürin?  :evillol:

Feda konusu nereden bakarsan bak çuvallayan bir kampanyadır imaj yerlere inmiştir o dönem yapılması gereken en doğru hamle quaresmayı herşeye rağmen takımda tutup yanına 3-5 pahalı transfer yapıp yürümekti. yok menemen partileri o şu bu herşey fiyaskoydu. 3-5 pahalı transferi yapsaydık şuan borç ya aynı olurdu yada 100 milyon eksik olurdu ama fazla olmazdı.

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Ben de ortadan gireceğim;

Samet ohdeaddy'li sezon dışında, yönetimin net sadece 1 hatasını hatırlıyorum. Onu en son yazacağım. Feda sezonu ve imaj yönetimi açısından ben de @atalay ve @mylife1903 ile aynı düşünüyorum. İyi niyetli ama kötü yönetilen bir süreçti. Gerçi o süreç sonunda bile vodafone sponsorluğu geldi.

Samet Hoca'lı ilk sezon camia biraz özgüvenli ve dik durabilse idi, doğru hoca tercihi ile Beşiktaş ligi çok rahat ilk 2'de bitirirdi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam GS 71-72 puanla falan şampiyon oldu. Enoramo dışında yapılan tüm transferler de o anlar için optimal transferler idi.

bu süreçte yönetimin tek büyük hatası oldu; bilic'in son sezonunda, son 10-15 hafta kala bilic'i gönderip yerine (mesela)Mustafa Denizli'yi falan getirecektik. Takım ligin en iyi topunu oynuyordu, resmen bilic'in yanlış hamleleri ve müdahaleleri ile şampiyonluğu verdik. Burada özeleştirinin büyük kısmı kendime: hıyar gibi Bilic'in ambalajına tav olduk. Ne işimize yaradı ise... @Necmi abi ve @Serhat Akkaya 'nın net gitmesi gerektiğini söylediğini hatırlıyorum. Forumun %70'i karşı çıkıyordu. Sanırım yönetim de kendine güvenemedi. Şimdi olsa Fikret başkan keser biletini.

Bundan sonra ne lazım? Fikret Başkan gemiyi fırtınaya sokmadı ve rüzgarı arkasına alıp yardırdı. ama şimdi ikinci adım lazım. Her  şey, istisnasız her şey bizim lehimize. Başkan'ın bir kaç doğru hamlesi ile önümüzdeki 5 yıla damga vurmamız işten değil. Vizyon sahibi hareketler ve hamleler yapmamız lazım. Paralı ddeğil, vizyon sahibi yöneticiler lazım. İnşallah Başkan bunu başarabilir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sozkul

Kobo güzel de, kitabın o ruhu yok. @Mehmet Ali C. Ayrıca Cesur Yeni Dünya'yı oku da, bugün günlerden 1984.

Bence 1984 e biraz daha yolumuz var.. :(

Çevrimdışı atalay

FEDA ile ilgili paralel düşünüyoruz. @mylife1903 Yönetimsel meseleler ile ilgili mevcut düşüncelerimi üstünkörü yazıyorum. Zira çoğunluğun okumak istediklerine ters geliyor. İşin garip kısmı bana saha içini soruyorlar, fakat benim işim spor yöneticiliği. İş demagojiye döndüğü için o topa fazla girmiyorum. Kopernik ya da Bruno olmaktansa Galileo olmak daha efdal.

Çevrimdışı panic13

Çevrimdışı panic13

FEDA ile ilgili paralel düşünüyoruz. @mylife1903 Yönetimsel meseleler ile ilgili mevcut düşüncelerimi üstünkörü yazıyorum. Zira çoğunluğun okumak istediklerine ters geliyor. İşin garip kısmı bana saha içini soruyorlar, fakat benim işim spor yöneticiliği. İş demagojiye döndüğü için o topa fazla girmiyorum. Kopernik ya da Bruno olmaktansa Galileo olmak daha efdal.

sen gime koprik burro diyon la bebe? Asıl sağa burro! :P

Çevrimdışı atalay

Bence 1984 e biraz daha yolumuz var.. :(
Geçmiş de olabiliriz.

Bence kitsch sürümünün içindeyiz. 

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 geyik kanı gönder sen, balık yoktur senin orada.  :tabe:

Bir de şunu yorumlar mısın, bak ne yazmış ekürin?  :evillol:
Cok dogru yazmis. Pahali goreceli kavramdir. 4milyon yuro daha dogru harcanabilirdi. Rustu, ernst,karijma, simao, tutulurdu elde. Etrafina genc cocuklar doldurulurdu.

Simdi madem paramiz yoktu, ertesi sene nereden mangirlari bulduk da 13-14 milyon harcadik. Gittik sezercike falan para verdik, demek ki potansiyel vardi.

Cok yanlis yonetildi futbol takimi. Ayrica feda sureci de iyi iletisim yapilmadi

Çevrimdışı mylife1903

Selam arkadaşlar,

Ben de ortadan gireceğim;

Samet ohdeaddy'li sezon dışında, yönetimin net sadece 1 hatasını hatırlıyorum. Onu en son yazacağım. Feda sezonu ve imaj yönetimi açısından ben de @atalay ve @mylife1903 ile aynı düşünüyorum. İyi niyetli ama kötü yönetilen bir süreçti. Gerçi o süreç sonunda bile vodafone sponsorluğu geldi.

Samet Hoca'lı ilk sezon camia biraz özgüvenli ve dik durabilse idi, doğru hoca tercihi ile Beşiktaş ligi çok rahat ilk 2'de bitirirdi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam GS 71-72 puanla falan şampiyon oldu. Enoramo dışında yapılan tüm transferler de o anlar için optimal transferler idi.

bu süreçte yönetimin tek büyük hatası oldu; bilic'in son sezonunda, son 10-15 hafta kala bilic'i gönderip yerine (mesela)Mustafa Denizli'yi falan getirecektik. Takım ligin en iyi topunu oynuyordu, resmen bilic'in yanlış hamleleri ve müdahaleleri ile şampiyonluğu verdik. Burada özeleştirinin büyük kısmı kendime: hıyar gibi Bilic'in ambalajına tav olduk. Ne işimize yaradı ise... @Necmi abi ve @Serhat Akkaya 'nın net gitmesi gerektiğini söylediğini hatırlıyorum. Forumun %70'i karşı çıkıyordu. Sanırım yönetim de kendine güvenemedi. Şimdi olsa Fikret başkan keser biletini.

Bundan sonra ne lazım? Fikret Başkan gemiyi fırtınaya sokmadı ve rüzgarı arkasına alıp yardırdı. ama şimdi ikinci adım lazım. Her  şey, istisnasız her şey bizim lehimize. Başkan'ın bir kaç doğru hamlesi ile önümüzdeki 5 yıla damga vurmamız işten değil. Vizyon sahibi hareketler ve hamleler yapmamız lazım. Paralı ddeğil, vizyon sahibi yöneticiler lazım. İnşallah Başkan bunu başarabilir.
Yonetim hakemlerle ve yayinci kurulusla ugrassin, baska bisi yapmasina gerek yok. Senol gunes bu aralar 101. Yil lucescu yalnizligi yasiyor. Bir iki hata yaparsa, dagilabilir.

Fb, firat aydinusu yuzsuzce koruyor yahu, ustune karabuksporun oyuncusuna aciklama yaparak cevap veriyor. Madem @Necmi abinin dedigi gibi bi oyunu bozacaz, yeni planlar ve uygulamalar gerekiyor.

Evini bastiklari hakemi korumaya calisiyor fb camiasi bu direkt mesajdir diger hakemlere. Firat aydinusu rezil edip, dudugunu astirmasi lazim bizim yonetimin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cok dogru yazmis. Pahali goreceli kavramdir. 4milyon yuro daha dogru harcanabilirdi. Rustu, ernst,karijma, simao, tutulurdu elde. Etrafina genc cocuklar doldurulurdu.

Simdi madem paramiz yoktu, ertesi sene nereden mangirlari bulduk da 13-14 milyon harcadik. Gittik sezercike falan para verdik, demek ki potansiyel vardi.

Cok yanlis yonetildi futbol takimi. Ayrica feda sureci de iyi iletisim yapilmadi
Pahalıdan kastının kaç milyon euro olduğunu anlamazdan gelme.

Adam fazla harcayarak büyümekten bahsetti işte, sen hala genç falan diyorsun.

Senin dediğin şeyin tam aksini önerdi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

#MUHTEMEL11 // Fabri - Gökhan, Rhodolfo, Marcelo, Adriano - Atiba, Tolgay, Oğuzhan - Quaresma, Aboubakar, Ömer

10 numara 5 Yıldız kadro :sevinc

Aylar sonra olmasi gereken IDEAL kadromuzu bulduk :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Pahalıdan kastının kaç milyon euro olduğunu anlamazdan gelme.

Adam fazla harcayarak büyümekten bahsetti işte, sen hala genç falan diyorsun.

Senin dediğin şeyin tam aksini önerdi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok, o benim dedigimden tam aksini soylemez, biz bir kisi iki uyeyiz yahu, sana balik yagi, havuc, geyik kani onerecez gene

Sanki farkli bisi yaptik, borclanarak buyuduk iste, buyuduk ve buyuyen borc ufak kaldi.

Bak diyorum 4 milyon yuroya bu sene takim kuruyorsun ertesi sene 13-14 harciyorsun, borclaniyorsun iste. Stadin yokken 13-14 milyon stadin varken ki 30-40 milyon gibidir. Ben okuz oldugum icin anlatamadim, obur niklen girip birazdan acikalama yapacagiz, promter midir silmemisler onu okuyamiyorum, van minut

Çevrimdışı mylife1903

#MUHTEMEL11 // Fabri - Gökhan, Rhodolfo, Marcelo, Adriano - Atiba, Tolgay, Oğuzhan - Quaresma, Aboubakar, Ömer

Omerin yerine tore olsa mesela, cok da guzel iyi olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Omerin yerine tore olsa mesela, cok da guzel iyi olur

ömer töre gibi 2 maç oynayıp 10 maç ortadan kaybolmuyor ama :)

Elinden gelen ne varsa veriyor ömer :ok:

müthüş kadro :D

Bu arada bu ne biçim internet abi ya paramızla rezil oluyoruz zenmate bile iş görmüyor.

Başka vpn öneriniz varmı beyler ?

Etiketler: