Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167764 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

8 m euro teklif edecek diyorlardı abi 6.2 değildir bence umarım değildir

ne oyuncular transfer etmişiz, valla helal olsun yönetime, bu yaşa geldik ilk kez görüyorum bu haberleri, inşallah hep böyle gider, geçen yıl da 33 yaşındaki Atibayı bilic almaya çalışıyordu. biz Tolgayı ne kadar almıştık?

Çevrimdışı EMİR EMRE

ne oyuncular transfer etmişiz, valla helal olsun yönetime, bu yaşa geldik ilk kez görüyorum bu haberleri, inşallah hep böyle gider, geçen yıl da 33 yaşındaki Atibayı bilic almaya çalışıyordu. biz Tolgayı ne kadar almıştık?

450 bin euro  :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

450 bin euro  :icool:
gerçekten mi? çok iyi ozaman, bedava almışız, 6,2 milyon euro neredeyse 15 katı,,

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolgay nedense bana sorunlu bir tip gibi gelmişti. Transfer süreci, bu sene çıkan haberler yedek kalmayı kabul etmiyor gs'e gidecek felan sonradan öğrendimki çocuk normalmiş baba sıkıntıymış bir babalardan bir yengelerden çok çektik.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

gerçekten mi? çok iyi ozaman, bedava almışız, 6,2 milyon euro neredeyse 15 katı,,

bir de Visça örneği var elimizde  :)

Tolgay dan çok umutluydum, sakatlandıktan sonra açıkçası işinin bittiğine inanmıştım ama çok sıkı çalıştı ve Oğuzhan'ın yokluğunda kendisini aratmadı. Bundan sonra da bence Şenol Hoca Oğuzhan dönse bile Tolgay'ın sahada olduğu formasyonlar deneyecektir. Yüreğini ortaya koyan kim varsa canımız kadar sevmeliyiz, Tosic de sevgiyi hak etti bu sene.

Çevrimdışı murat

Tolgay nedense bana sorunlu bir tip gibi gelmişti. Transfer süreci, bu sene çıkan haberler yedek kalmayı kabul etmiyor gs'e gidecek felan sonradan öğrendimki çocuk normalmiş baba sıkıntıymış bir babalardan bir yengelerden çok çektik.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bize gelirkende babası yolumuzu kesmeye çalışmıştı.devreye gs nin girmesini yada enkötü iyi paraya ts ye gitmesini istiyor izlenimi almıştım.tolgayda oynama isteğiyle ufak çaplı sorunlar çıkarıyor gibi.sakatlık sonrası göz ardı edildi ama benim görüşüm o tipte tek oyuncumuz tolgay.defansif anlamdada yeterliliği var hucum olarakta.

Çevrimdışı atalay

Güçlü oyunlar ve kazanma alışkanlığı heyecanı kırar. Oyun kalitesi de yeterli değilse bir süre sonra kırılma kaçınılmaz.

Ligdeki birçok takımın akıbeti kuvvetle muhtemel bu olacak. Fakat bizim için 'güçlü oyun' ve 'kazanma alışkanlığı' önemli. Ayrıca ligdeki birkaç takım dışında oyun kaliteleri epey düşük. Bundan rahatsızım. Çünkü kalitesiz rekabet herkesi aşağı çeker.

Çevrimdışı mellfred

VPN'lerle ilgili sıkıntı çeken bir ben miyim ?

Çevrimdışı raichu

hayır bu sabah başladı önce youtube'a twitter'a girilmiyordu zenmate le girdim sonra o da kafayı yedi şimdi biraz düzeldi gibi sanki

Çevrimdışı Kalyoncu

bize gelirkende babası yolumuzu kesmeye çalışmıştı.devreye gs nin girmesini yada enkötü iyi paraya ts ye gitmesini istiyor izlenimi almıştım.tolgayda oynama isteğiyle ufak çaplı sorunlar çıkarıyor gibi.sakatlık sonrası göz ardı edildi ama benim görüşüm o tipte tek oyuncumuz tolgay.defansif anlamdada yeterliliği var hucum olarakta.
Dahada açılacağını düşünüyorum ben.  Şut opsiyonunu yitirmiş gibi denemiyor denediğindede iyi şut çıkmıyor.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Dün geceden beri sıkıntı var ayarlı dns ile youtube twitter vs açamıyorum zen mate ile de girmeyi tercih etmiyorum reklam çıkıyor ve çok yavaş  vaziyet berbat anlayacağın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı atalay

OpenVPN kullan. Android için Orbot veya IOS için Onovo da olur.

Çevrimdışı sozkul

hmm  :upto:
suçun yok hocam beşiktaşı sevmemek imkansız  :bandit:

Sevdiklerinden birini aldı, öbürü fenere gitti, artık sevmiyordur bizi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

btk vpn'leride kapatacakmış twitterda öyle muhabbetler dönüyordu.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

TOR açılmıyor şu an
Vpn ve türevleri çalışmayacakmış artık

Çevrimdışı mellfred

Onovo indirdim çalışıyor. BTK VPN'lere sansür getirmiş. dünya'yı a haberden takip ederiz artık

Çevrimdışı cursedofdragon

Onovo indirdim çalışıyor. BTK VPN'lere sansür getirmiş. dünya'yı a haberden takip ederiz artık

istedikleri bu zaten.

bu arada zenmate iyi çalışıyor youtube facebook filan giriliyor.

ABD lokasyonunu seçin.

Çevrimdışı raichu

bu arada zenmate iyi çalışıyor youtube facebook filan giriliyor.

ABD lokasyonunu seçin.
ben zenmate siz girebilmeye başladım

ben zenmate siz girebilmeye başladım

youtube,facebook,twitter gibi siteler hariç diğer bütün sitelere normal giriş var zaten.

vpn siz facebook'a girebiliryorsanız belki sizin internet sağlıyıcısı farklıda olabilir biz ttnetler olarak giremiyoruz :D

Çevrimdışı Berat

Milli takım arasında AZ Alkmaar ile hazırlık maçı yapılması planlanıyor.

Çevrimdışı raichu

youtube,facebook,twitter gibi siteler hariç diğer bütün sitelere normal giriş var zaten.

vpn siz facebook'a girebiliryorsanız belki sizin internet sağlıyıcısı farklıda olabilir biz ttnetler olarak giremiyoruz :D
yok be benimki de ttnet şu anda youtube,twitter a girebiliyorum zenmate siz biraz yavaş gerçi ama bilemedim
bütün gün ben de giremiyodum 2-3 saattir normale döndü
dns çok değiştiriyorum onla alakalıdır belki  :D

Çevrimdışı arda

Milli takım arasında AZ Alkmaar ile hazırlık maçı yapılması planlanıyor.

Burda mı, orda mı?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Berat

Etiketler: