Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168247 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Jefferson Farfana 1.5 yıllık sözleşme yapsak hiç mi olmaz takip etmedim ama hala boşta  :lol:

Tam üstüne bastın @Renton bu aralar aklımdan geçen oyunculardan birisi. Takımımızda eksik olan oyuncu profili.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

FEDA dönemini bence Samet Aybaba dışında bu kadar iyi yönetecek biri olduğunu düşünmüyorum, yönetimin başta Samet hocayı getirirken yıl sonunde gönderme gibi bir planı olduğunu o dönemde bile düşünüyordum sırf geçiş dönemini Beşiktaş içerisinden yetişmiş, her ne kadarda çok sevilmese iyi niyetli bir hoca ile tamamlama yoluna gittiler. Kişisel görüşüm 1 yıl daha Samet hoca'nın takımı çalıştırma hakkı verilmesiydi, çok zor bir dönemde gelmişti ve o kısıtlı kadro ile bize derbi bile kazandırmıştı, Mr.Bilic'e 2 yıl katlandık bir derbi bile kazanamamıştık, sağlıklı bir karşılaştırma değil ama en basit açıdan söylemek istediğim bu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada bu ne biçim internet abi ya paramızla rezil oluyoruz zenmate bile iş görmüyor.

Başka vpn öneriniz varmı beyler ?

Hotspot shield dene istersen kardeşim bende sorunsuz iş görüyor.

Çevrimiçi Necmi

FEDA dönemini bence Samet Aybaba dışında bu kadar iyi yönetecek biri olduğunu düşünmüyorum, yönetimin başta Samet hocayı getirirken yıl sonunde gönderme gibi bir planı olduğunu o dönemde bile düşünüyordum sırf geçiş dönemini Beşiktaş içerisinden yetişmiş, her ne kadarda çok sevilmese iyi niyetli bir hoca ile tamamlama yoluna gittiler. Kişisel görüşüm 1 yıl daha Samet hoca'nın takımı çalıştırma hakkı verilmesiydi, çok zor bir dönemde gelmişti ve o kısıtlı kadro ile bize derbi bile kazandırmıştı, Mr.Bilic'e 2 yıl katlandık bir derbi bile kazanamamıştık, sağlıklı bir karşılaştırma değil ama en basit açıdan söylemek istediğim bu.
samet bırak bir yıl daha hocalık yapmasını Beşiktaş camiasının yanından bile geçmemesi gereken biridir.
herşey başarıya endeksli değil yönetimin yaptığı en büyük hatadır git rasim hocayı getir ziya hocayı getir en azından
Beşiktaş kimliğini getirirsin ikiside sametten daha fazla futbol bilgisine sahiptir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hotspot shield dene istersen kardeşim bende sorunsuz iş görüyor.

bide onu deniyeyim sağol onur :)

Çevrimdışı Renton

Tam üstüne bastın @Renton bu aralar aklımdan geçen oyunculardan birisi. Takımımızda eksik olan oyuncu profili.
Bence de eksik olan parça ama 3 senede çıktığı maçlar 20 bile değil 2 senedir adam gibi oynamamış olmaz büyük ihtimal. :alala:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı raichu

Bu arada bu ne biçim internet abi ya paramızla rezil oluyoruz zenmate bile iş görmüyor.

Başka vpn öneriniz varmı beyler ?
bu sabahtan beri böyle

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

müthüş kadro :D
Olmasi gereken kadroyu zorunlu sakatliklardan dolayi da olsa bulduk :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence de eksik olan parça ama 3 senede çıktığı maçlar 20 bile değil 2 senedir adam gibi oynamamış olmaz büyük ihtimal. :alala:

Top oynamayı unutmuş olma ihtimali falan olabilir :) yapı olarak zaten kilo almaya müsait bi tipi var. oynamayıp kendinede bakmadıysa 90 kilo olmuştur.

Çevrimdışı mylife1903

ömer töre gibi 2 maç oynayıp 10 maç ortadan kaybolmuyor ama :)

Elinden gelen ne varsa veriyor ömer :ok:
10 mac 15 er dakikadan 150 dakika torenin iki maci 90ardan 180 dakika,
@Necmi abi bunu begendi

Çevrimdışı mylife1903

Besiktas taraftarinin %91inin uyuz oldugu bir adam samet aybaba. Ayni yoldan riza da gitmeye basladi ama rizanin besiktas kariyeri izin vermiyor yersen yere vurulmasina.

Serpil hamdi tuzunu getirselerdi yahu, metin ali feyyaz ucu bir arada gelseydi, para almadan yaparlardi bu isi daha da motive olurdu, butunlesirdi camia. Razim kara ne iyi tercihti yanina ziya dogan katilirdi.
Sifo mehmet gelirdi ki sifo mehmet 10-15 sene sonra baskan olacak bu camiaya.

Yahu hic adam bulamadilar pascal nouma calistirsaydi takimi da bu samet aybaba bu kapidan hic girmeseydi

bu sabahtan beri böyle

geceden beri böyle hatta gece 2 gibi internetim kesildi benim sabaha doğru geldi.

Öğlen kalktım bu halde internet yavaş bitmiş ilk defa vpn bile fayda etmiyor ilginçtir.

Rezillik başka birşey değil hangi çağda yaşıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

geceden beri böyle hatta gece 2 gibi internetim kesildi benim sabaha doğru geldi.

Öğlen kalktım bu halde internet yavaş bitmiş ilk defa vpn bile fayda etmiyor ilginçtir.

Rezillik başka birşey değil hangi çağda yaşıyoruz.
Ahahaha turk usulu sansur.

Hep bu orumcek kafalar. Gecen turk tivisine bakiyorum herifin agzinda gul ciceee. Dedim bu ne ulan sonra anladim cigarayi sansurluyorlar.  :lol:

Bu kafalardan kurtulus zor, bunlari bilisim bakanligindan, rutukten atsan hepsi gider turk elektrik kurumunda ise baslarlar, tehlikeli durumda elektrigi keserler gene bisi goremezsin.

Zamanina tutti frutti diye bir program vardi hem konuklar hem de ozel kizlar soyunurdu. Ulan tam donunu cikaracak, tak bir don daha cikardi iceriden, sunucusunda hugo diye bir herifti, hastasiydim cok iyi sunucuydu.

Kedi kemirmistir sizin internet gablosunu, kedidir kedi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahahaha turk usulu sansur.

Hep bu orumcek kafalar. Gecen turk tivisine bakiyorum herifin agzinda gul ciceee. Dedim bu ne ulan sonra anladim cigarayi sansurluyorlar.  :lol:

Bu kafalardan kurtulus zor, bunlari bilisim bakanligindan, rutukten atsan hepsi gider turk elektrik kurumunda ise baslarlar, tehlikeli durumda elektrigi keserler gene bisi goremezsin.

Zamanina tutti frutti diye bir program vardi hem konuklar hem de ozel kizlar soyunurdu. Ulan tam donunu cikaracak, tak bir don daha cikardi iceriden, sunucusunda hugo diye bir herifti, hastasiydim cok iyi sunucuydu.

Kedi kemirmistir sizin internet gablosunu, kedidir kedi
:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

castillo bizim maçta yokmuş.
İyi miydi ?

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi miydi ?

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi mi kötü mü bilmem de başka adamları yok doğru düzgün.

Çevrimdışı Alper1903

Başakşehir şampiyonluk yarışında ilerleyemez. Bizle Başakşehir kalırsa alırız kupayı. Ama bu senaryonun gerçekleşeceğini sanmıyorum. Ya gs'yi ya da fb'yi iteleyecekler yarışa.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı 38life

Cenki gereğinden fazla gömme durumu baş göstermeye başladı. Anlaşılan yine kötü oynayan bir futbolcuyu istemeye istemeye savunma görevi bizlere düştü. Haydi bismillah.

Çevrimdışı ilhan mansız

İtalyanların Tolgayı almaya çalıştığı doğru mu? 6,2 milyon euroya serbest kalma maddesi varmış galiba.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İtalyanların Tolgayı almaya çalıştığı doğru mu? 6,2 milyon euroya serbest kalma maddesi varmış galiba.
8 m euro teklif edecek diyorlardı abi 6.2 değildir bence umarım değildir

Çevrimdışı Kalyoncu

6.2 e serbest kalacaksa niye 8 versinler :) Ali ece doğru bilgi verir hep

Etiketler: