OH geldim eve simdi boyuh ekrandan yazam, bunfeda donemi tartismasina benim yuzunden ve karijmanin ayarsiz pipisi yuzunden girdik. Iki kelam edelim
@tangaz saha icini elestirirken,
@Necmi abi onderliginde @tuncaboylu (ki ismaelin akrabasidir) idari acidan bakiyorlar olaya.
Idari acidan kulup o sezon iyi yonetilmistir, simdi de iyi yonetilmektedir.
Feda sezonu icin daha once de cok kez yazdim, o slogan iyi yonetilemedi ve ustumuze yanli basinin da sayesinde ucuz etiketi olarak yapisti, surec ve marketing iyi yonetilmedi. Bu konu da
@atalay da bildigim kadariyla paralel dusunuyor.
Saha icine gelince ise yildirim demiroreni aratmayacak sacmaliklar yapti bu yonetim.
Herkesin unuttugu karijmaya maasini dusur diyorlar adam kabul ediyor2.5u daha sonra bir daha gelip 2ye dusur diyorlar, adam da su kaynatiyor bir enayi ben miyim diye.
O surecin transferleri
@Serhat Akkaya sayesinde devamli hatirladigimiz salak sacmasi transferler.
Samet aybaba gibi bir besiktas degerini o takimin basina getirirseniz, taraftar gelmez stada.
Rasim karayi tut getir hic futboldan anlamiyorsan. En kotu ziya dogani getir.
Besiktasin formasi sampiyonluga oynar.
Yonetim bence hala da futboldan falan anlamiyor. Elinde almeyda, karijma, simao, fernandes var ve bu dortluden ikisine oynayacaksin. En dogru tercih tribunun sevgilisi karijmayi elde tutmaktir. Takimin lideri yaparsin, oynatirsin simdi de gordugumuz gibi saha disi problemi olmayan, kendine iyi bakan ve meshur bir futbolcu. Genclerin onune abilik yapacak bir simao figuru koyarsin. Karisindan bosanan almeyda ile genc cocuklarla disko fisko gezen fernandesi takimda tutmak ust akildir.
@tangaz escuda-egemen gercegini soyluyor. Egemeni gonder escudeyi alma, genc cocuklar oynasin. Gokhan suzen nedir, sinan kurumus nedir hic alma genc takimdan cocuklar oynasin. Ben ona feda sezonu derim. Dentinho nedir, holoskonun takimda tutulmasi falan, niang transferi.
Erikson bombasi. Acemiysen bulasma kardesim.
Samet aybabadan baslayan sacmaliklar devresiydi, iyi idare edilmedi o surec.
Ha bu yonetim ile yd karsilastirilmaz, besiktas tarihinin en iyi yonetimlerinden biridir, fikret baskan da en iyi baskanlardan biridir ama feda sezonunda futbol takimini kotu yonetmislerdir. Param yok diyorsan cik genclerle oyna, gene sampiyonluga oynarsin.