unuttuğum hiç birşey yok ama mesela 1 milyon doları ödememek için egemeni göndermek ve yerine escudeyi almak çakıl taşı ile olmamıştır, devre arası gökhan süzen ona keza yemek fişi karşılığında alınmamıştır quaresmayı şutlayıp esas para eden fernandesi elde tutmak büyük bir akıldır değil mi? sırf fernandesi satarak dahi şampiyon olacak takım kurulabilirdi. ospina nene gibi isimler 500erbin için elden kaçmıştır. bence sizler esas bu sıraladıklarımı unutuyorsunuz. evet yönetim iyi işler yapmıştır ama feda dönemini bana kimse savunmasın lütfen.
egemen hiç bir şekilde uzlaşmadı göndermedin gitti tehdit ederek gitti.
Fernandesi göndersen taraftar asardı seni onun bu şekilde gitmesi ondan sonra satılan
oyuncularda Beşiktaş yönetiminin elini güçlendirdi şimdi giden hiç bir oyuncuya taraftar
ses çıkartmıyorsa bu fernandes örneğinden ders çıkarttığı için sadece yönetim değil tüm
camia dersini aldı. Fernadesi satan şampiyonluğu satar diyenler o bomboş pozisyonda topu dağlara vurduğunda
kayboldu camiadan. Şimdi hata diyorsun bunu şimdi söylemek kolay şu kadronun içinde on fernandes gelir
20 tanesi gider. o zamana göre değerlendirmek gerekiyor. egemeni şimdi canerle GG yi nasıl kaptıysak renklinin
elinde o zamanda öyle kaptırdık. Adam gideceğim diye tutturdu. yola düşeni durdurmayacaksın fernandesi durdurduk
sonu belli töre gideceğim dedi bir sene tuttuk sonuç sıfır katkı sosayıda zorla tutsak oda sıfır katkı olacaktı.
bunlar kötüde görünse sonrası için camiaya büyük tecrübe oldu. Beşitaşın transfere bakış açısını değiştirdi.