Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166901 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

takım zaten uefadan ceza almış uefayı neden takıyorsunki o süreçte !!! bunu anlamak bu kadar zor mu  :alala: bakın bitik geberik vbvb dediğimiz cincon sırf şampiyonluklar ve şl gelirleri sayesinde ufak sıyrıklarla atlattı uefa tokatını
tabi gene unuttuğun bir şey var gs nin gelirleri vardı harcayacağı kendini döndüreceği para geliyordu o zaman
maden iş biliyorlar şimdi yapsınlar görelim. Tüm gelirlerin ipotekli fulya gibi gelirlerin mahkemelik olmuş
tribüne taraftar gelmiyor. market parasını ödeyemeyecek haldeyken nasıl transfer yapıyorsun.
şampiyon ol peşinden şl gelirleri gelsin bu iki yıllık bir süreci kapsıyor peki para olmadan o iki yılı nasıl atlatmayı
düşünüyorsun bu süreci yaşamak için bir hazırlık dönemi gerekir senin söylediklerin bundan sonrası için geçerli
şimdi yatırımını ona göre yapacaksın. Gelirin var doğru kanalize edeceksin başarıyı devamlı hale getireceksin
tabi gsnin düştüğü hatalara düşmeden genede dikkatli davranarak adım atmak gerekiyor. adamlar bu süreci batarak
tamamladılar kazandıkları parada gitti üstünede borçlandılar hiçte hafif hasarla atlatmış değiller adamların on yıllık
kombine satışları bile ipotekli önümüzdeki on yıl hiç gelirleri yok ve deli giderleri var bizim 4 sene önceki halimizden bile daha batıklar.

Çevrimdışı Savaş

Feda konusu nereden bakarsan bak çuvallayan bir kampanyadır imaj yerlere inmiştir o dönem yapılması gereken en doğru hamle quaresmayı herşeye rağmen takımda tutup yanına 3-5 pahalı transfer yapıp yürümekti. yok menemen partileri o şu bu herşey fiyaskoydu. 3-5 pahalı transferi yapsaydık şuan borç ya aynı olurdu yada 100 milyon eksik olurdu ama fazla olmazdı.
Feda zamanı bu dönemlerin temelini atmıştır. Evet bazı fiyasko transferler olmuştur fakat yine aynı yildiz transferler ile devam edilseydi bu şekilde bir oyuna, takıma ve finansa sahip olabileceğimizi düşünmüyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

Beşiktaş kulubünden paraydı puldu alacaktı verecekti hacizdi icraydı her ne halt varsa hiç bişekilde gizliyemezssin.. sene sonu mali kongre geldimmi eline verirler 250-300 sayfalık faliyet kitapcığı A dan Z ye KLUBÜN BÜTÜN RONTGEN ni elinde bulursun
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 16:09:05 Oktay ]

Çevrimdışı atalay

İlaveten keşke 'transfer penceresi için geçerliliğini koruyan FFP sınırlamaları' birkaç yıl daha devam etse. Ekonomik açıdan bizim durumuza ve futbol iklimine sahip, lakin futbol aklı da bir o kadar gelişmiş olan bi' kulüp için büyük ödül. Bu sınırlamaları biraz bizim düstur edinmemiz gerek.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 16:08:10 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

tabi gene unuttuğun bir şey var gs nin gelirleri vardı harcayacağı kendini döndüreceği para geliyordu o zaman
maden iş biliyorlar şimdi yapsınlar görelim. Tüm gelirlerin ipotekli fulya gibi gelirlerin mahkemelik olmuş
tribüne taraftar gelmiyor. market parasını ödeyemeyecek haldeyken nasıl transfer yapıyorsun.
şampiyon ol peşinden şl gelirleri gelsin bu iki yıllık bir süreci kapsıyor peki para olmadan o iki yılı nasıl atlatmayı
düşünüyorsun bu süreci yaşamak için bir hazırlık dönemi gerekir senin söylediklerin bundan sonrası için geçerli
şimdi yatırımını ona göre yapacaksın. Gelirin var doğru kanalize edeceksin başarıyı devamlı hale getireceksin
tabi gsnin düştüğü hatalara düşmeden genede dikkatli davranarak adım atmak gerekiyor. adamlar bu süreci batarak
tamamladılar kazandıkları parada gitti üstünede borçlandılar hiçte hafif hasarla atlatmış değiller adamların on yıllık
kombine satışları bile ipotekli önümüzdeki on yıl hiç gelirleri yok ve deli giderleri var bizim 4 sene önceki halimizden bile daha batıklar.

@Necmi abi, marketi falan boşver. 130 tane FIFA davası diyorum işte, öteye gitmeye gerek var mı?

Kaybettiği 2 davanın alacağını ödeyemeyince 12 puan sildiler Elazığ'dan işte, ne transfer ne şampiyonluğu.

Bu davalar tazminatlar da az değildi, sırf Ferrari'ye 8 milyon euro para ödendi ya.

Şampiyonluk için gerekli puanı toplasan, puanın silindiği için şampiyonluğunu elinden alacaklardı belki de.

En önemlisi gelirin yoktu. Stadında locan yoktu, isim hakkından gelen para komik öteseydi. Tüm stadı kombine satsan, Quaresma'nın 2 yıllık maaşına yetmiyordu.

Hani bunları bilmeyen birine anlatsak neyse, nelerle vakit harcıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

unuttuğum hiç birşey yok ama mesela 1 milyon doları ödememek için egemeni göndermek ve yerine escudeyi almak çakıl taşı ile olmamıştır, devre arası gökhan süzen ona keza yemek fişi karşılığında alınmamıştır quaresmayı şutlayıp esas para eden fernandesi elde tutmak büyük bir akıldır değil mi? sırf fernandesi satarak dahi şampiyon olacak takım kurulabilirdi. ospina nene gibi isimler 500erbin için elden kaçmıştır. bence sizler esas bu sıraladıklarımı unutuyorsunuz. evet yönetim iyi işler yapmıştır ama feda dönemini bana kimse savunmasın lütfen.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

o marketin icra dosyası falan dönemin bu yönetim tarafından egzajere edilmesi ve acitasyondur sen bunları servis etmezsen kim bilecek bu dosyaları demirören kulübü batırmıştır evet ama neden hiç icra dosyası haberleri basına çıkmamıştır o dönem? çünkü bu özel bilgidir gizlenilebilir bir bilgidir sen basına servis etmezsen kimse öğrenemezdi. o bilgileri yönetim basına servis etmiştir. biraz büyük resme bakın.
servis eden yönetimmi yoksa icraya verenlermi iyi bak olaya
Beşiktaş her yerden saldırı altında birde zayıflamışsın bu yönetimin ilk attışı adım Beşiktaşın yer altındaki imajını yer üstüne çıkartmak oldu
zor olan buydu. sonrası yürüdü doğru adımlarla. bunun gibi ne icra dosyaları vardı hangisi açıklandı bu açık olduysa bunun yönetimle bağdaştırılması
haksızlık olur. Çünkü hep gizlediler icraları teker teker bitirdiler. bir tanesi deşifre olunca yönetim yaptı denirmi. yanlış hatırlamıyorsam
hürriyet haberiydi bu birde deşifre ederken Beşiktaşa düşmanlığıyla bilinen bir basın kuruluşunamı deşifre ettireceksin

Çevrimdışı Bishamon

@Serhat Akkaya şimdi Berat Çetinkaya diye sayıklamaya başlayıp ortaya çıkacak  :D

Çevrimdışı Oktay

başkan on numara işler yapmıştır..bunu herkes anlıyo ve taktir ediyor :ok: :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

@Serhat Akkaya şimdi Berat Çetinkaya diye sayıklamaya başlayıp ortaya çıkacak  :D

sinan kurumuş'u filanda yazar maksat kalabalık gözüksün :)

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi, marketi falan boşver. 130 tane FIFA davası diyorum işte, öteye gitmeye gerek var mı?

Kaybettiği 2 davanın alacağını ödeyemeyince 12 puan sildiler Elazığ'dan işte, ne transfer ne şampiyonluğu.

Bu davalar tazminatlar da az değildi, sırf Ferrari'ye 8 milyon euro para ödendi ya.

Şampiyonluk için gerekli puanı toplasan, puanın silindiği için şampiyonluğunu elinden alacaklardı belki de.

En önemlisi gelirin yoktu. Stadında locan yoktu, isim hakkından gelen para komik öteseydi. Tüm stadı kombine satsan, Quaresma'nın 2 yıllık maaşına yetmiyordu.

Hani bunları bilmeyen birine anlatsak neyse, nelerle vakit harcıyoruz.

130 dava die tutturuyorsunda bu davalar kapanırken beşiktaşın loca gelirleri stad gelirleri şl gelirleri oldu da benim mi haberim yok? demek ki bu davalar bu borçlar döndürülebilir ve kazanılabilir davalarmış ki süreç atlatıldı yoksa kimse şapkadan tavşan çıkarır gibi para çıkarıp bişeyleri kapatmadı öte yandan transferde yapıldı para da harcandı. oyuncu fedaları ile kazanılan tasarruf sadece fernandes satışı ile 3 defa elde ediliyordu zaten. quaresmayı simaoyu gönderirken teşekkür edip yollamadık paralarını çatır çatır alarak gittiler.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

unuttuğum hiç birşey yok ama mesela 1 milyon doları ödememek için egemeni göndermek ve yerine escudeyi almak çakıl taşı ile olmamıştır, devre arası gökhan süzen ona keza yemek fişi karşılığında alınmamıştır quaresmayı şutlayıp esas para eden fernandesi elde tutmak büyük bir akıldır değil mi? sırf fernandesi satarak dahi şampiyon olacak takım kurulabilirdi. ospina nene gibi isimler 500erbin için elden kaçmıştır. bence sizler esas bu sıraladıklarımı unutuyorsunuz. evet yönetim iyi işler yapmıştır ama feda dönemini bana kimse savunmasın lütfen.

Sana anlatamadığımız nokta şu: Feda döneminde pek çok yanlış hamleler yapılmıştı, ancak feda fikir olarak doğru bir adımdı.

Takımca rezalet geçmiş 2011-12 sezonundan sonra kim Fernandes'e ne teklif yapacaktı da onu satarak şampiyon kadro kuracaktık?

Fernandes'in parlaması 2012-13 (yani feda) sezonunda oldu zaten.

Büyüyerek krizden çıkma önerin, o dönem için manasızdı. Çünkü gelirin yoktu, hazırlık maçlarının yayın hakları bile 2020'ye kadar satılmış ve parası harcanmıştı.

Gelirin olmayınca da büyüyememezsin, başarılı olsan da büyüyemezsin.

Çevrimdışı Oktay

yahu hatırlayın ne olduğu belli olmayan mafya bozması şirket sahipleri elindeki icra dosyalarını kamyon ve basın eşliğinde akaretlerdeki kulup binasına gelip yedi düvele reklam yaparak tahsil etmeye çalışmadılarmı

Çevrimiçi Necmi

egemen hiç bir şekilde uzlaşmadı göndermedin gitti tehdit ederek gitti.
Fernandesi göndersen taraftar asardı seni onun bu şekilde gitmesi ondan sonra satılan
oyuncularda Beşiktaş yönetiminin elini güçlendirdi şimdi giden hiç bir oyuncuya taraftar
ses çıkartmıyorsa bu fernandes örneğinden ders çıkarttığı için sadece yönetim değil tüm
camia dersini aldı. Fernadesi satan şampiyonluğu satar diyenler o bomboş pozisyonda topu dağlara vurduğunda
kayboldu camiadan. Şimdi hata diyorsun bunu şimdi söylemek kolay şu kadronun içinde on fernandes gelir
20 tanesi gider. o zamana göre değerlendirmek gerekiyor. egemeni şimdi canerle GG yi nasıl kaptıysak renklinin
elinde o zamanda öyle kaptırdık. Adam gideceğim diye tutturdu. yola düşeni durdurmayacaksın fernandesi durdurduk
sonu belli töre gideceğim dedi bir sene tuttuk sonuç sıfır katkı sosayıda zorla tutsak oda sıfır katkı olacaktı.
bunlar kötüde görünse sonrası için camiaya büyük tecrübe oldu. Beşitaşın transfere bakış açısını değiştirdi.

Çevrimdışı cursedofdragon

etmeyenler var abi :)

Bu klübe kayyum atanacağını neredeyse unutanlar var.

Sponsor bulamadığımız zamanları unutanlar var.

hep 4.cü 5.ci olduğumuzu unutanlar var.

Stad gelirimiz rakiplerimizin 3 te 1 olduğunu unatanlar var.

Çevrimdışı tangaz

servis eden yönetimmi yoksa icraya verenlermi iyi bak olaya
Beşiktaş her yerden saldırı altında birde zayıflamışsın bu yönetimin ilk attışı adım Beşiktaşın yer altındaki imajını yer üstüne çıkartmak oldu
zor olan buydu. sonrası yürüdü doğru adımlarla. bunun gibi ne icra dosyaları vardı hangisi açıklandı bu açık olduysa bunun yönetimle bağdaştırılması
haksızlık olur. Çünkü hep gizlediler icraları teker teker bitirdiler. bir tanesi deşifre olunca yönetim yaptı denirmi. yanlış hatırlamıyorsam
hürriyet haberiydi bu birde deşifre ederken Beşiktaşa düşmanlığıyla bilinen bir basın kuruluşunamı deşifre ettireceksin

walla ben hürriyet falan bilmem ama başkanın defalarca tv.lerde gazetelerde bizi bakkal bile icraya vermişti dediğini iyi bilirim...

Çevrimdışı tangaz

on numara işleri hepimiz takdir ediyoruz. konu feda dönemi özelinde konuşuluyor...

Çevrimdışı Oktay

etmeyenler var abi :)

Bu klübe kayyum atanacağını neredeyse unutanlar var.

Sponsor bulamadığımız zamanları unutanlar var.

hep 4.cü 5.ci olduğumuzu unutanlar var.

Stad gelirimiz rakiplerimizin 3 te 1 olduğunu unatanlar var.

bazı arkadaşlar bilmediğini bile bilmeyince yapacak bişey yok çünkü bilmiyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

130 dava die tutturuyorsunda bu davalar kapanırken beşiktaşın loca gelirleri stad gelirleri şl gelirleri oldu da benim mi haberim yok? demek ki bu davalar bu borçlar döndürülebilir ve kazanılabilir davalarmış ki süreç atlatıldı yoksa kimse şapkadan tavşan çıkarır gibi para çıkarıp bişeyleri kapatmadı öte yandan transferde yapıldı para da harcandı. oyuncu fedaları ile kazanılan tasarruf sadece fernandes satışı ile 3 defa elde ediliyordu zaten. quaresmayı simaoyu gönderirken teşekkür edip yollamadık paralarını çatır çatır alarak gittiler.

Al sana kazanılabilir bir dava örneği:

http://www.trthaber.com/haber/spor/iste-ferrariye-odenecek-tazminat-80357.html

O sene transfere para harcandı dediğin, bonservie toplam 3.8 milyon euro harcandı.

Onun da 2 milyon euro'su şampiyonluk potasına girilince alınan Dentinho ve Gökhan Süzen'di, yoksa yaz dönemi harcanan toplam para 2 milyon euro'ydu.

Egemen'le senelik 1.1 milyon euro + maç başına 25 bin euro (oha, di mi) aldığı 3 yıllık sözleşmen vardı ve adamın sırf içerideki alacakları 1 milyon euro'dan fazlaydı.
http://www.hurriyet.com.tr/egemen-korkmaz-resmen-besiktasta-17873360

Şimdi bakınca a ne kadar kolaymış çıkmak diyorsun da, o dönem öyle değildi işte.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 16:30:33 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

işde bilmediğin birilerinin şapkadan tavşan çıkarmasıyla oldu bunlar gelirin yokken
o icralar nasıl kapandı. bunlar kapanırkende transfere harcayacak paran yoktu.
ben 3 yıldır Beşiktaşın borçla anıldığı tek bir haber duymuyorum yanlışmı bir tarafta kapına
icra dayanmış diğer tarafta takıma transfer yapacaksın hangisi öncelik.

Çevrimdışı tangaz

bazı arkadaşlar bilmediğini bile bilmeyince yapacak bişey yok çünkü bilmiyor :evillol: :evillol:

ben pek çok şeyi buradaki herkesden iyi biliyorum zira yd dönemi kulübün mali müşavirlerini iyi tanırım yd dönemi rezilliklerini de çok çok iyi bilirim dileyene özelden isim de verebilirim.

Çevrimdışı tangaz

Al sana kazanılabilir bir dava örneği:

http://www.trthaber.com/haber/spor/iste-ferrariye-odenecek-tazminat-80357.html

O sene transfere para harcandı dediğin, bonservie toplam 3.8 milyon euro harcandı.

Onun da 2 milyon euro'su şampiyonluk potasına girilince alınan Dentinho ve Gökhan Süzen'di, yoksa yaz dönemi harcanan toplam para 2 milyon euro'ydu.

Egemen'le senelik 1.1 milyon euro + maç başına 25 bin euro (oha, di mi) aldığı 3 yıllık sözleşmen vardı ve adamın sırf içerideki alacakları 1 milyon euro'dan fazlaydı.
http://www.hurriyet.com.tr/egemen-korkmaz-resmen-besiktasta-17873360

Şimdi bakınca a ne kadar kolaymış çıkmak diyorsun da, o dönem öyle değildi işte.

egemen ucuzmuş yerine aldığımız escude 1,25 mio + maç başı 15 bine oynadı sıfır katkı verdi 2 sene de 3 milyondan fazla para aldı ve emekli oldu...

Çevrimiçi Necmi

on numara işleri hepimiz takdir ediyoruz. konu feda dönemi özelinde konuşuluyor...
ama işde bu on numara işlerde o feda döneminde olanlar sayesinde oldu
feda döneminde bugünün gerçekleriyle eleştirilecek çok şey var elbette ama bazen yanlışıda yanlış olduğunu bilerek
hiç yapmadınmı sadece günü kurtarmak için. feda dönemi öyle bir dönemdi bir çok kararın hızlı bir şekilde alınması gerektiği
elbette alınan kararlar içinde yanlış olan tutmayanda olacağı ama işin bütününe baktığımızda feda dönemi
sonrası gelişmeler göz önüne alındığında demek yapılan doğrular fazlaymış tersi olsa yanlışların üzerini bu kadar
doğruyu kuramazsın diyalektiğe aykırı bu

Çevrimdışı tuncaboylu

egemen ucuzmuş yerine aldığımız escude 1,25 mio + maç başı 15 bine oynadı sıfır katkı verdi 2 sene de 3 milyondan fazla para aldı ve emekli oldu...

Escude 900 bin euro + maç başı 10 bine oynadı.

http://aa.com.tr/tr/spor/escude-besiktasta/352713

Artı içeride alacağı yoktu, Egemen'i takımda tutmak, ekstra 1 milyon euro vermek anlamına geliyordu.

Balık yağına devam.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

işde bilmediğin birilerinin şapkadan tavşan çıkarmasıyla oldu bunlar gelirin yokken
o icralar nasıl kapandı. bunlar kapanırkende transfere harcayacak paran yoktu.
ben 3 yıldır Beşiktaşın borçla anıldığı tek bir haber duymuyorum yanlışmı bir tarafta kapına
icra dayanmış diğer tarafta takıma transfer yapacaksın hangisi öncelik.

3 yıldır duymuyorum diyorsan kendini tekzip ediyorsun demektir 2 sene önce biliçli kadro neden şampiyon olamadı konusunda ödenemeyen paralar oyunculara olan borçlar defalarca yazıldı çizildi hatta sen bu satırlarda kaç defa töre kulübe 3 defa avukat gönderdi die yazdın çizdin...

3 yıldır duymadığına hala eminsen eski iletilerini aç oku!

Etiketler: