Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165486 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@tangaz yardım et, ben Samet hoca Oğuzhan'ı uzun ama çok uzun bir süre oynatmadı diye hatırlıyorum ama herkes Ozi'yi Samet hoca parlatmış gibi konuşuyor, oynattığındada çok az süre verdi, yanlış mı hatırlıyorum?
Olcay'a gösterdiği sevgi ve ilginin onda birini göstermedi Oğuzhan'a
Fakat Gökhan Süzen ve Sinan Kurumuş ile  çok daha fazla ilgilenmişti.
Gökhan'dan bir yıldız yaratmaya çalışıyordu kendi transfer etti diye .. 1 milyon avronun üzerinde maaş vermiştik galiba adama..
Yanlışın var abi

Oziyi oynatmayan ve gelişimini geciktiren BİLİÇ EFENDI :akuma: idi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:olmaz yanlış hatırlıyrsun ilk 8-10 maç doğru düzgün oynatmadı... @Mehmet Ali C.
Olabilir abi, basının önüne atmıştı çoçuğu en nefret ettiğim hoca profili

Çevrimdışı Anıl1903

Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın bugün doğum günüymüş,hediyesini yarın Trabzonspor maçını kazanarak verelim.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 15:35:52 Anıl1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet, tam böyle yapmıştı, hafızası tangaz dan iyi olanlar varmış.. sağol..

@tangaz'ın balonu da patladı böylece.  :D

Çevrimdışı tangaz

Tekrar ediyorum bak:

"130 FIFA davası vardı" diyorum.

Kaybettiğin tek bir davanın alacağını ödeyemediğin zaman 3 puanın siliniyor. (Örnek: Denizli)

2 tanesini kaybedip ödeyemediğinde 12 puanın siliniyor. (Örnek Elazığ)

FIFA'lıkları geç. Egemen'in bir önceki sene sırf maç başı alacaklarını ödeyemiyorduk, maç başına 20 bin euro'ya anlaşmış adam ve 40 küsur maç oynamıştı.

Ernst'i tutacak durumumuz yoktu yahu, adam taraftarın sevgilisiydi.

Oyuncuların maaşlarından indirim istedik, 3-5 pahalı transfer yapsaydık en yüzle isteyecektik bunu?

istemeyecektik yeni kredilerle çözecektik finansmanı bu zor belki ama imkansız değil yönetim taşın altına elini soktuysa o finansmanı da çözecekti çebi başkan mesela isteseydi çözerdi cebinden para versin demiyorum sırf şahsi kefaleti ile dilediği krediyi alabilecek bir işadamıdır kendisi yıllık cirosunu falan gayet iyi bildiğinden eminim. kimsenin parası da kalmaz ilave ceza da alınmazdı üstüne yeni şampiyonluklar ve gelirlerle de işi kotarırdın. dediğim gibi borç ya şimdiki kadar olurdu ya da 100 milyon eksik olurdu. şl.ye gidip averaj takımı olana 120 trilyon veriyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

:olmaz yanlış hatırlıyrsun ilk 8-10 maç doğru düzgün oynatmadı... @Mehmet Ali C.

Oğuzhan deplasmandaki Orduspor maçında fernandes cezalı ya da sakat olduğu için oynatıldı o maçta ilk golü ozzy attı sonraki 3 hafta çok iyi bir oyun sanırsam 3 0 lok m. İdmanyurdu başlangıcı hakemin 2. Sarıdan Barış şimşek barajı bozdu diye kırmızı kart sonra oynayamama ve formsuzluk o sene öyle kaybettik ozzy

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilic'in şu hareketlerini seviyordum oyun tarzını değil tabi ki :D

Asi Ruh :D

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan'ın 12/13 senesi oynadığı dakikalar...

http://www.transfermarkt.com.tr/oguzhan-ozyakup/leistungsdaten/spieler/77966/plus/0?saison=2012

@sozkul abi ve Allahın berbatovu @tuncaboylu dostum, lütfen inceleyin ve hafıza konusunu bir daha açmayın lütfen, ilk 8-10 hafta doğru düzgün oynamadı demişsem doğrudur üzerine söz söylenmesi abesle iştigaldir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

istemeyecektik yeni kredilerle çözecektik finansmanı bu zor belki ama imkansız değil yönetim taşın altına elini soktuysa o finansmanı da çözecekti çebi başkan mesela isteseydi çözerdi cebinden para versin demiyorum sırf şahsi kefaleti ile dilediği krediyi alabilecek bir işadamıdır kendisi yıllık cirosunu falan gayet iyi bildiğinden eminim. kimsenin parası da kalmaz ilave ceza da alınmazdı üstüne yeni şampiyonluklar ve gelirlerle de işi kotarırdın. dediğim gibi borç ya şimdiki kadar olurdu ya da 100 milyon eksik olurdu. şl.ye gidip averaj takımı olana 120 trilyon veriyorlar...

Yahu kulübe kayyum atanması söz konusuydu, sen hala yeni kredi diyorsun.

Batmak üzere olan tüm gelirleri temlikli şirkete kim kredi verir?

Şahsi kefalet mahsi kefalet dinliyor mu UEFA, almıyor işte FFP'den ötürü organizasyonlara.

Stadında loca yoktu, Çarşı bilet fiyatlarını beğenmediği için protesto ediyordu, ertesi sene UEFA'dan şike sebebiyle ceza alman söz konusuydu, nereden gelir planlayacaktın?

Çevrimdışı Renton

Jefferson Farfana 1.5 yıllık sözleşme yapsak hiç mi olmaz takip etmedim ama hala boşta  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilic'in şu hareketlerini seviyordum oyun tarzını değil tabi ki :D

Asi Ruh :D

Show yapıyordu

Nabza göre serbet diyebiliriz :bandit:

Epl de niye yapmıyor boyle hareketler :alala:

Bu ulkenin bu taraftarin boyle şeylerden etkilendiğini bu tip adamlari sevdiğini cok iyi ezberlemiş ona gore davrandi ve basarili da oldu

Hala daha Adami Cok seven Besiktasli sayisi oldukca fazla :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Yanlışın var abi

Oziyi oynatmayan ve gelişimini geciktiren BİLİÇ EFENDI :akuma: idi

Ona daha çok kızgınım o konuda, fakat Ozi'yi Samet parlattı denmesine katılmıyorum.
Biliç tam bir Veli aşığı idi, bütün amacı oyunu iyi kontrol etmek ve press üzerine kuruluydu, fırsat bulursak gol atarız diyordu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Show yapıyordu

Nabza göre serbet diyebiliriz :bandit:

Epl de niye yapmıyor boyle hareketler :alala:

Bu ulkenin bu taraftarin boyle şeylerden etkilendiğini bu tip adamlari sevdiğini cok iyi ezberlemiş ona gore davrandi ve basarili da oldu

Hala daha Adami Cok seven Besiktasli sayisi oldukca fazla :s20:

Öyle yapınca başarılı oluyorsun bizim ülkede efendiliğe yer yok :)

Adamı niye sevmiyoruz anlamadım ? Oyun tarzını beğenmiyoruz tamam yazdım zaten adamlığına laf yok...

Liverpool'u eledik onun zamanında o kötü kadroya rağmen stoperde necip,franco oynadı sağ bek'te serdar.

tottenham'ı yendik 1-0.

Çevrimdışı tangaz

oğuzhanın Beşiktaş kariyerinde ilk 10 hafta oynadığı toplam süre 294 dakika olup bununda 180 dk.sını 8 ve 9. haftalarda oynamıştır kalan 8 maç ortalaması 15 dk.dır. @sozkul @tuncaboylu @Mehmet Ali C.

special thanks by @Bishamon

Çevrimdışı Necmi

Feda konusu nereden bakarsan bak çuvallayan bir kampanyadır imaj yerlere inmiştir o dönem yapılması gereken en doğru hamle quaresmayı herşeye rağmen takımda tutup yanına 3-5 pahalı transfer yapıp yürümekti. yok menemen partileri o şu bu herşey fiyaskoydu. 3-5 pahalı transferi yapsaydık şuan borç ya aynı olurdu yada 100 milyon eksik olurdu ama fazla olmazdı.
unutmuşsun yakıştıramadım sana tesislerin ordaki market parasını ödeyemediğimiz için
icra davası açmıştı. ne imajından bahsediyorsun imaj yerde bile değildi toprağın altına gömülmüştü.
o sırada düşüneceğimiz son şey imajımızdı kulübün kayyuma devri konuşuluyordu. Bugün imajdan bahsetmek kolay.
zirveye çıktık şimdi dönüp arkamıza çıkarken kaybettiklerimize bakıyoruz. birde kaybedeceklerimize bakmak lazım
neleri kurtarmışız. o gün imaj kayboldu diyoruzda aslında tam tersi Beşiktaşın nasıl bir büyük camia olduğunu
ve öylesi bir durumdan nasıl silkelenip zirveye çıkabildiğini gösteriyor ve imajımız aslında büyük zirve yaptı.
Beşiktaş ölmez en düştüğünde bile bu kulüp silkelenir küllerinden yeniden doğar bundan daha iyi imajmı var
biz bunu iki defa başardık. Bizim 4 yıldır yaşadığımız büyük kulüp refleksiydi unutan hafızalara tekrar çaktık bunu
imaj budur yoksa feda demekle imaj sarsılmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ona daha çok kızgınım o konuda, fakat Ozi'yi Samet parlattı denmesine katılmıyorum.
Biliç tam bir Veli aşığı idi, bütün amacı oyunu iyi kontrol etmek ve press üzerine kuruluydu, fırsat bulursak gol atarız diyordu.

Yalnız bir nokta daha var: Geçen sene Rodgers Leiva'yı bıraksaydı, Oğuzhan bu hale gelmeyecekti.

Futbolda şansın yeri çok fazla gerçekten.

Çevrimdışı tuncaboylu

unutmuşsun yakıştıramadım sana tesislerin ordaki market parasını ödeyemediğimiz için
icra davası açmıştı. ne imajından bahsediyorsun imaj yerde bile değildi toprağın altına gömülmüştü.
o sırada düşüneceğimiz son şey imajımızdı kulübün kayyuma devri konuşuluyordu. Bugün imajdan bahsetmek kolay.
zirveye çıktık şimdi dönüp arkamıza çıkarken kaybettiklerimize bakıyoruz. birde kaybedeceklerimize bakmak lazım
neleri kurtarmışız. o gün imaj kayboldu diyoruzda aslında tam tersi Beşiktaşın nasıl bir büyük camia olduğunu
ve öylesi bir durumdan nasıl silkelenip zirveye çıkabildiğini gösteriyor ve imajımız aslında büyük zirve yaptı.
Beşiktaş ölmez en düştüğünde bile bu kulüp silkelenir küllerinden yeniden doğar bundan daha iyi imajmı var
biz bunu iki defa başardık. Bizim 4 yıldır yaşadığımız büyük kulüp refleksiydi unutan hafızalara tekrar çaktık bunu

Güzel özetlemişsin.  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Yahu kulübe kayyum atanması söz konusuydu, sen hala yeni kredi diyorsun.

Batmak üzere olan tüm gelirleri temlikli şirkete kim kredi verir?

Şahsi kefalet mahsi kefalet dinliyor mu UEFA, almıyor işte FFP'den ötürü organizasyonlara.

Stadında loca yoktu, Çarşı bilet fiyatlarını beğenmediği için protesto ediyordu, ertesi sene UEFA'dan şike sebebiyle ceza alman söz konusuydu, nereden gelir planlayacaktın?

takım zaten uefadan ceza almış uefayı neden takıyorsunki o süreçte !!! bunu anlamak bu kadar zor mu  :alala: bakın bitik geberik vbvb dediğimiz cincon sırf şampiyonluklar ve şl gelirleri sayesinde ufak sıyrıklarla atlattı uefa tokatını

Çevrimdışı Necmi

Quaresma'nın geri gelişinin tribünlere şirin gözükmekle doğrudan ilişkisi yoktu bence.

Diğer adaylardan Kono 5 milyon euro imza parası istiyordu ve Cucak da epey bir soru işaretiydi.

1 milyon euro bonservis + 1.7 milyon euro'ya alınabilecek en kaliteli oyunculardan birini aldık.

Taraftara şirin gözükmek istense paraya kıyılıp Konoplyanka alınır, tribünler panayır yerine dönrrdi.
zaten taraftar alınacağını öğrendiğinde iş bitmişdi. kanat oyuncusuna ihtiyacımız vardı
alındı bu kadar basit ondan uygun kimse bulunmazdı taraftarda itiraz etmezdi. şişide kebabıda
kurtaran transfer oldu. Ne zaman anlaştılar sonr quaresma lafını ortaya attılar yoksa kimsenin aklının
ucundan geçmiyordu.

Çevrimdışı atalay

Bu işin birçok çok ayağı var. Medya, marka, ekonomi, organizasyon, pazarlama, finansman yönetimi; sponsorluklar, hisseler, sportif başarılardan meydana gelen maddi kazanımlar vesaire...
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 13:23:14 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

@sozkul abi ve Allahın berbatovu @tuncaboylu dostum, lütfen inceleyin ve hafıza konusunu bir daha açmayın lütfen, ilk 8-10 hafta doğru düzgün oynamadı demişsem doğrudur üzerine söz söylenmesi abesle iştigaldir  :bandit:

Haklısın şapka çıkarmak lazım, @Mehmet Ali C.  kekledi beni, affet lütfen..  :)

Çevrimdışı Oktay

insanoğlu balık hafızalı misali.. şimdi bakıyorumda sıkıntılı günler çabuk unutulmuş  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

o marketin icra dosyası falan dönemin bu yönetim tarafından egzajere edilmesi ve acitasyondur sen bunları servis etmezsen kim bilecek bu dosyaları demirören kulübü batırmıştır evet ama neden hiç icra dosyası haberleri basına çıkmamıştır o dönem? çünkü bu özel bilgidir gizlenilebilir bir bilgidir sen basına servis etmezsen kimse öğrenemezdi. o bilgileri yönetim basına servis etmiştir. biraz büyük resme bakın.

Çevrimdışı tuncaboylu

takım zaten uefadan ceza almış uefayı neden takıyorsunki o süreçte !!! bunu anlamak bu kadar zor mu  :alala: bakın bitik geberik vbvb dediğimiz cincon sırf şampiyonluklar ve şl gelirleri sayesinde ufak sıyrıklarla atlattı uefa tokatını

UEFA'nın FFP kriterleri o zaman da vardı, o yüzden takıyorsun.

Kaldı ki FFP'den önce devam eden şike soruşturması vardı, 2013-14 sezonunda Avrupa'ya gidip gidemeyeceğimiz garanti değildi o yüzden.

Bitik geberik dediğin GS şampiyonluklar sayesinde ufak sıyrıklarla atlatmadı, 197 localı stadına 40 bin kişilik kombinesine ve Türk Telekom'dan senelik 15 milyon dolarlık stad sponsorluğuna kavuşunca atlattı. Elmander'li Muslera'lı kadroyu kurdukları senenin başında, staddan ceplerine 150 milyon dolar sıcak para girmişti.

O stada geçmeselerdi, zor atlatırlardı biraz.

Çevrimdışı tangaz

Haklısın şapka çıkarmak lazım, @Mehmet Ali C.  kekledi beni, affet lütfen..  :)

estagfrullah @sozkul abi, ama madem bana sordun teyit istedin ise başkalarının sözüne de atlamaman gerek  :bandit:
balık hapı ticaretine girsem sırf forum üyelerine satsam kulübün borçlarını öderim yeminle  :lol:

Etiketler: